Labas rytas,
Muka,smagu kad kazkiek atsigavai Birstone.
Del kepenu,tai pasitirk del kepenu suriebejimo,nes turi priezasti

dazns vyno vartojimas,sutrikus medziagu apykaita,mazas fizinis aktyvumas,o simptomai pirmiausia pavargimo jutimai,nemalonus jausmas po desiniu sonkauliu lanku.,o paskui jau ir daugiau islenda.Mano dvi bendradarbes sirgo UK,kai dirbau viesbutyje.Vartojo riebalu blokatorius,laikesi dietu be riebalu,tai nieko,atslugsta ta liga.Negasdinu,bet kazkaip reikia ieskot gi ligos,kad ja pagydyt.
Dusia,jei jums kelione tiko ir patiko,viskas tvarkoj,pakeitet aplinka,pailsejot,o koju pavargis tik i nauda.
Ate,kaip tavo inkstukai ,po savaitgalio gal kiek geriau?
Selika,nepamirsk,kad visu pasaulio pinigu neuzdirbsi,o tau reikia darbo ir poilsio rezimo,kad tavo liga nebesugryztu.Samdyk ka nors arba zenykis

,tau reikia pagalbininko tavo darbe.Nepamirsk,jog esi trapus Dievo kurinys-Moteris ,ir kas perdaug tavo peciams,Dievulis parodo vieta poilsiui.Cia draugiskai patariu.O kad darbo daug,tai matau ,kaip sunus kasmet darosi vis daugiau uzimtas pacio ikurtame krepsinio klube.
Tavo trenerei viskas bus gerai.Dievas turi jai padet pajust gyvenimo pilnatve.Mano mama gimde 42 ir niekas netyre tada nei del Dauno sindromo,nei kt.ligu isanksto,o gime puikus berniukas,mano brolis,kuris gyvena cia ir yra mano pats didziausias pagalbininkas visuose reikaluose.Dukra gimde 39,sveika,druta,zvali dukryte.Nuramink ja,viskas bus gerai.
Pas mus lyja,tamsu,o man reikia darzoviu,nes vakar nesiprekinom,o as is cukraus ir nenoriu eit i lietu