Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

O aš nepasėjau savo nieko , bo labai labai tingėju ... Susėjau tik gerų žmonių padovanotas sudaigintas sėklas, tai jau 1 gyvybę širyt mačiau .
Reiks vakare sėt. Iš kur toks tingėjimas šiemet ?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 27, 13:04)
taigi parašiau vakar smile.gif. Puslapio viršuje smile.gif

Ne visi akli mato ax.gif

QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 27, 13:16)
O aš nepasėjau savo nieko , bo labai labai tingėju ... Susėjau tik gerų žmonių padovanotas  sudaigintas sėklas, tai jau 1 gyvybę širyt mačiau .
Reiks vakare sėt. Iš kur toks tingėjimas  šiemet ?

Sek su tinginiu kartu.O siaip,manau,jei butu sauleta,grazu,tai ir tas noras but kitoks,o dabar kazkaip tik liudna.Man ,kai saule scviecia,sazine ima griauzt,kad mazai sodui atsiduodu. wub.gif Nu bet,kad salta,tai nemalonu net dirbt. unsure.gif
Atsakyti
gyvos sveikos biggrin.gif

kavut, tokie dalykai norma juk turėtų būt, ane???

Oi Dusia, žinoma, kad tokius turistinius taškus lankant žmonių minia. Bet juos gi irgi aplankyt norisi.....
Smagu biggrin.gif
Nežinau, miargai parakas ar koks kitas Š subinėj tongue.gif Vieną šventę atlaikiau biggrin.gif Kolegės sako: "tu būsi 2 kg numetus" (keistuolė unsure.gif ) kita sako: "ar balsą rytoj turėsi?" O kaip gi?? Rytoj kita šventė ir iškart po to aktyvus ruošimasis kitiems renginiams. Rytoj, poryt ir užporyt dar varinėsim po partizanų ir tremtinių namus - rinksim medžiagą... O dar kitos sav. grand renginiui ruoštis...
aš pasiskundinėju, nes pavargstu bedieviškai, kaip gi kitaip - juk ne geležinė... bet mane veža, kai toks užimtumas biggrin.gif Ypač po viskam - toooooks kaifas būna biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 02 27, 15:22)
Ne visi akli mato ax.gif
Sek su tinginiu kartu.O siaip,manau,jei butu sauleta,grazu,tai ir tas noras but kitoks,o dabar kazkaip  tik liudna.Man ,kai saule scviecia,sazine ima griauzt,kad mazai sodui atsiduodu. wub.gif Nu bet,kad salta,tai nemalonu net dirbt. unsure.gif

Pas mus atšilo šiandien jau .
O Sėt ar Sodint aš turiu su Meile smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 27, 19:38)
Pas mus atšilo šiandien jau .
O Sėt ar Sodint aš turiu su Meile smile.gif

Ačiū Kavasuctrina gavau smile.gif sėja jau ryt pradėsiu pomikus kelis įkišiu o va čiliukai tai dauguma dar miega tik Ate42 čiliukai jau uodegytes turi, tai ryt kišiu.... Kaip aš tau atsilyginsiu? Mažu ko reikia?
Melsvaižalia tu kaifuoji tu kvėpuoji renginiais:)
Dusia37 ir man meilės nėra ale kur ji dingo kur surasti ... gal tau įkišti kelis čiliukus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 27 vasario 2017 - 19:57
QUOTE(Muka @ 2017 02 27, 19:56)

Dusia37 ir man meilės nėra ale kur ji dingo kur surasti ... gal tau įkišti kelis čiliukus?

Muka nereikia, taigi gyriaus , kad čilių geri žmonės pridaigino , teko tik susėt šeštadienį smile.gif Kai žemės atšilo. Muka galiu baklažanų tau pasėt Lunga3 parsivežiau iš Romos . ? . Sėdavom Lunga 2. ? .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 27 vasario 2017 - 20:39
Muka, gerai, kad gavai, dar Dusia rūpi, kad gautų smile.gif

mergai, diedą išsiunčiau klevo gręžt. Kažin, kaip sula su svorio metimu santykiauja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 27, 20:39)
Muka, gerai, kad gavai, dar Dusia rūpi, kad gautų smile.gif

mergai, diedą išsiunčiau klevo gręžt. Kažin, kaip sula su svorio metimu santykiauja? unsure.gif

Dusia nepatikrino PD. Tinginė. Taigi laiptinėj ne kompe biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 27, 20:40)
Dusia nepatikrino PD. Tinginė. Taigi laiptinėj ne kompe  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif

nu tai patikrinsi, dar ne striokas sėt smile.gif
beje, būna pirkt mėtų sėklų? Reikėtų pasisėt, bo yra, kas arbatą geria.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 27, 21:18)
nu tai patikrinsi, dar ne striokas sėt smile.gif
beje, būna pirkt mėtų sėklų? Reikėtų pasisėt, bo yra, kas arbatą geria.

Turiu kelių rūšių . Kaip nors per Ate perduosiu... Ir dar melisos turiu - bitėms labai patinka , gerai rankas pasitrint pas bites einant.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 27, 21:21)
Turiu kelių rūšių . Kaip nors per Ate perduosiu...  Ir dar melisos turiu - bitėms labai patinka , gerai rankas pasitrint pas bites einant.

o yra ko tu neturi? lotuliukas.gif
šiaip tai tikrai nusipirkčiau, bet ačiū sakau ir tiek. Jei neturi kur dėti ir ate žadi matyt, tai gerai, bet tikrai nedėk tam pastangų, ok?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 27, 21:34)
o yra ko tu neturi? lotuliukas.gif
šiaip tai tikrai nusipirkčiau, bet ačiū sakau ir tiek. Jei neturi kur dėti ir ate žadi matyt, tai gerai, bet tikrai nedėk tam pastangų, ok?

Tik reiks palaukt kol atšils, ims želt , prikrausiu į vazonus .
Atsakyti