Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 03 03, 19:45)
* ginčyčiausi su tavim iki nukritimo. Visada sirgdama palendu po dušu. Ką jis gali pakenkt? Nereikia karštu įsikaitint, kai ir taip temperatūra, bet tokiu šiltu ir trumpai - niekada jokių problemų nebuvo ne man, nei mano chebrai.
* * aš irgi labai seniai buvau, tai galvoju, reikia - lietuviškas ir daug kas giria - kažkas neįtikėtino. Laikotarpis po Kalantos susideginimo, kažkiek įpinama pokario... Ai, nežinau - turi, tipo, labai sujaudint, bet man, kaip jau sakiau, perspausta kažkiek...

po kino pagėrėm su drauge arbatos, papliurpėm. Grįžus vyno įsipyliau Žodžiu, geras vakaras rolleyes.gif

Mano senoviskas poziuris,as irgi gincysiuos iki nukritimo biggrin.gif biggrin.gif

As buvau Kauno Laisves alejoj per Kalantos ivykius,gavau bizunu per kenkles nuo milicininko. biggrin.gif Man buvo 20m.tada.Mums atrode kaip atrakcija,nesupratom svarbumo,kol nepradejo traukt is minios jaunuolius i vaziuojancia masina per Laisves aleja.Tada varem namo issigande.Gyvenau Zaliakalnyje.

QUOTE(ate42 @ 2017 03 03, 19:50)
Luety, įsivaizduok kaip jautiesi su aukšta tempa. Išprakaituoji visus nuodus. Vartaisi lovoj. Galva neplauta. O dušas nuplauna viską, kaip nauja patampi. Ryt vėl lysiu. Juk net tempai numušti rekomenduoja vėsinimą vandeniu.
MB parvežė aviečių stiebų, išgėriau arbatos, ar sutapo, ar padėjo tikrai. Šlapia visa, bet tempa nuo 38,6 iki 37. biggrin.gif
Net akyse šviesiau.

Nu svarbu,kad sviesiau.Sveik. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 03 03, 21:55)
Mano senoviskas poziuris,as irgi gincysiuos iki nukritimo biggrin.gif  biggrin.gif

man mama irgi neleisdavo. O aš sau leidžiu ir dukrom visada leidau - tik greitai ir nesišaldyt po to. Nepastebėjau skirtumo, tik kad geriau jautiesi nusiprausus.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 03 03, 22:01)
man mama irgi neleisdavo. O aš sau leidžiu ir dukrom visada leidau - tik greitai ir nesišaldyt po to. Nepastebėjau skirtumo, tik kad geriau jautiesi nusiprausus.

Kūdikystėj sakė po kiekvieno maudymo užkarsčiuodavau. Maudytis sergant net minčių negalėjo būt. Niekad mama neleido.
Aš maudaus pati, maudos Mb. Vaikas kažkada padejavo, kad blogai jaučias, liepiau eit maudytis ir į patalus. Pažiūrėjo didelėm akim, bet paklausė. Dabar pats maudos. wub.gif
Juk kokia savijauta ir sveikam jei nėr galimybės nusimaudyt... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 03, 20:13)
Kūdikystėj sakė po kiekvieno maudymo užkarsčiuodavau. Maudytis sergant net minčių negalėjo būt. Niekad mama neleido.
Aš maudaus pati, maudos Mb. Vaikas kažkada padejavo, kad blogai jaučias, liepiau eit maudytis ir į patalus. Pažiūrėjo didelėm akim, bet paklausė. Dabar pats maudos. wub.gif
Juk kokia savijauta ir sveikam jei nėr galimybės nusimaudyt... biggrin.gif

As tai pagal Kepeni,jei jauti,kad virusas kabinasi,tuoj i dusa,bet,kai jau esti auksta tempa,isisergi,tai i dusa tik po 3d.po temperos.Galva galima issiplaut bliude,o siaip tik apsisluostymai.O esant aukatai temperai,kuna reikia istept spiritu ar degtine,kad kuo greiciau atvestu kuno pavirsius,vandeniu vesint nerekomenduodavo.
Bet jus darykit,kaip norit,zuikiai,cia tik as taip darau,daryciau.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 03 03, 22:48)
Galva galima issiplaut bliude,o siaip tik apsisluostymai.O esant aukatai temperai,kuna reikia istept spiritu ar degtine,kad kuo greiciau atvestu kuno pavirsius,vandeniu vesint nerekomenduodavo.
Bet jus darykit,kaip norit,zuikiai,cia tik as taip darau,daryciau.

zuike, sutinku, kad degtine tept kūną yra super rolleyes.gif
galvos plovimas man taip nėra būtinas
nu o kūno... neužmigčiau nenusiprausus bigsmile.gif

bet nesakyk - tas mūsų jaunimas gležnas, neatsparus, paliegęs koks tai... unsure.gif. Va mes, senukės, rodom pavyzdį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 03 03, 23:03)
zuike, sutinku, kad degtine tept kūną yra super rolleyes.gif
galvos plovimas man taip nėra būtinas
nu o kūno... neužmigčiau nenusiprausus bigsmile.gif

bet nesakyk - tas mūsų jaunimas gležnas, neatsparus, paliegęs koks tai... unsure.gif. Va mes, senukės, rodom pavyzdį biggrin.gif

Labas rytas,
O man jei galva neplauta po dušu- tas pat kaip nesiprausus. Išplauna galvą kirpykloj- nu nesiprausus. Kompleksiškai turi būti.
Apėjau daržus...

vartotojo įkelta nuotrauka
wub.gif
Pomidorai ankstyvukai- toro, buvo išbėgę, suvyniojau stiebelius ir užbėriaužemėm. Kiti Polkutės.
Su pagrindiniais neskubėsiu.
Čiliai ir paprikos vienu laiku merkti. Vieni va kokie, kiti bedygstantys, treti dar vatos diskeliuose.
Man labai pasiteisino putos kiaušinių indeliaii. Gali paauginti, pasui su šaukštu išimi ir į indelį. Nieko nepajaučia, o neapsikrauni.
Muka, Dusia, na nors po žodelį. Rūpi, kaip laikotės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 04 kovo 2017 - 08:10
Labas rytas,
Arbatos ?
Dusiai jau šiandien gerai smile.gif Vakar pasiploviau nuo pietų iš darbo ir pramiegojau namie ... kad aš tiek galiu miegoti - man pačiai nuostabu ... Bet šiandien atsibudau šviesia galva smile.gif Gyvensiu , negausit mano gražuolio vyro ir 2 gerai išauklėtų vaikų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
PS nebenoriu kavos , nors po3 puodus išgerdavau . Antra diena net pažiūrėt negaliu . Gal ir gerai ...
Ate42 aviečių stiebai natūralus aspirinas. Aš visada pasidžiovinu jų miškinių , geriausia vasara, su uogom ir lapais .
O jau gražumas tavo čiliukų ir paprikų 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sirgdama rūpiniesi 4u.gif Taviškai pas mane labai gražiai sudygo. Maniškės paprikos sėtos sekmadienį tyli .
Aš maudausi sirgdama ... Galvos galiu ir neplaut , bet po dušu lendu. Namuose šilta, ne senoviniai laikai . Tik neprisimenu kada virusas puolė ... Išsisirgau kai vaikai maži buvo , į darželį eidavo ir namo ligas tįsdavo .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 kovo 2017 - 09:41
labas rytas,
Dusia, kad jau sveika, gal gali parašyt, ar tie grikinių miltų lietiniai nesmirda, kaip grikių košė? Kažkaip neišeina iš galvos tie tavo blynai, galvoju, mažu susigundyt? Tik kad anglių tie grikiai turi bezbožnai... blink.gif
Atsakyti
http://s45.radikal.r...d440ec4be8d.jpg
Chiliai.reikia persodint verkuant.

http://s011.radikal....f5304158ccd.jpg
Liobelija

Atsakyti
ok, jūs varykit apie daigus, aš apie valgį - gal gi ir su manim kas kalbės biggrin.gif
ką manot apie raugus ir apie naminius produktus iš jų? Gal kuri iš čia pirkus?
http://www.vivorauga...p...ory&path=24

girdėjau, kad ir raugintus visokius gėrimus daro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 03 04, 11:54)
ok, jūs varykit apie daigus, aš apie valgį - gal gi ir su manim kas kalbės biggrin.gif
ką manot apie raugus ir apie naminius produktus iš jų? Gal kuri iš čia pirkus?
http://www.vivorauga...p...ory&path=24

girdėjau, kad ir raugintus visokius gėrimus daro unsure.gif

Kai noriu naminio jogurto, nusiperko dobilo ekologiško. Maišau jį su pienu. Puikiai gaunas. Noriu grietinės, mašau į grietinėlę kefyro šaukštą, arba to pačiodobilo, arba grietinės. Psio. Ilgainiui to valdiškinio nelieka...
Dėl varškės, klausiau mūsų technologų. Jos skonis nuo įdėtų bakterijų pareina. Kai gaminam tik sau, būna labai skani.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 04 kovo 2017 - 12:02
QUOTE(ate42 @ 2017 03 04, 12:00)
Kai noriu naminio jogurto, nusiperko dobilo ekologiško. Maišau jį su pienu. Puikiai gaunas. Noriu grietinės, mašau į grietinėlę kefyro šaukštą, arba to pačiodobilo, arba grietinės. Psio. Ilgainiui to valdiškinio nelieka...
Dėl varškės, klausiau mūsų technologų. Jos skonis nuo įdėtų bakterijų pareina. Kai gaminam tik sau, būna labai skani.

aha, bet reikia nenutraukt tos "savos" gamybos. Jogurtą ir aš esu iš natūralaus pirktinio darius. Ištisai mes jo nenorėdavom, tai vis naujai reikėdavo pirktinio nusipirkt. Raugas, manau, pigiau atsieitų. Varškę iš vis tik iš naminio pieno darydavau, pusę surauginus. Bet žaidimas, atsibosta. Ai, turbūt ir tų raugų man, tokiai tinginei, nereikia bigsmile.gif

Įkepiau netikrą zuikį, padariau šaltibarščių, tuoj eisiu užkaist bulves košei - bus skanu. Gal biggrin.gif
Atsakyti