Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2017 03 04, 15:51)
Kad bobute turguj atrodo tvarkinga,dar nereiskia,kad namie tvarka ir su maistu tvarka.Dabar skiedzia piena vandeniu,grietine kefyru ir t.t.Galima tiket tik savo gimine,kai nuvaziuoji ir matai kaip vyksta.
Perkant is pardes kazkaip psichika suveikia,kad fabriko sanitarija puiki(sventas naivumas)

Tikrai gera sanitarija. Viskas uždara ir kompiuterizuota. Po plovimų yra dar sterilizavimas garais. Ir talpos ir vamzdynai.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 03 04, 15:51)
Kad bobute turguj atrodo tvarkinga,dar nereiskia,kad namie tvarka ir su maistu tvarka.Dabar skiedzia piena vandeniu,grietine kefyru ir t.t.Galima tiket tik savo gimine,kai nuvaziuoji ir matai kaip vyksta.
Perkant is pardes kazkaip psichika suveikia,kad fabriko sanitarija puiki(sventas naivumas)

Jei pieną atskiesi kefyru - taigi turėsi po valandos rūgpienį .
Ir ne kefyro ar vandens bijau - o feirio ar kitos chemijos piene, kad ilgiau šviezas būtų . Taigi turguj niekas netikrina , o superkant - tikrina.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 04, 16:28)
Taigi turguj niekas netikrina , o superkant - tikrina.

turbūt matai, skaitai kartais, kad rasti pieno supirkimo tvarkos pažeidimai, kad netinkamas žaliavinis pienas pilamas į bendrą katilą. Manai, kad visus visus pažeidimus randa? Aš tai tikrai nemanau.
Atsakyti
Protinga tu moteris.
Granatų arbatos veikimas kaip ir baigės. Vėl lakstau. Gert antrą porciją, kaip rašo?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 03 04, 16:44)
turbūt matai, skaitai kartais, kad rasti pieno supirkimo tvarkos pažeidimai, kad netinkamas žaliavinis pienas pilamas į bendrą katilą. Manai, kad visus visus pažeidimus randa? Aš tai tikrai nemanau.

kažkaip neskaitau smile.gif Rimtai nepamenu... Mano teta Tarybiniais laikais dirbo pieninėj, tekdavo būti . Man ten labai švaru ir tvarkinga viskas atrodė.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 04, 16:57)
Protinga tu moteris.
Granatų arbatos veikimas kaip ir baigės. Vėl lakstau. Gert antrą porciją, kaip rašo?

Ate42 nerašo apie antrą puodelį. Va Paskaityk
Antibiotikai žarnyno visas bakterijas nužudė. Parašė daktarė kokių gerųjų bakterijų žarnynui ? Jogurto valgai ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 04, 17:17)
Ate42 nerašo apie antrą puodelį. Va Paskaityk
Antibiotikai  žarnyno visas bakterijas nužudė. Parašė daktarė kokių gerųjų bakterijų žarnynui ? Jogurto valgai ?

Aš pirmo tik pusę išgėriau.
Skambinau daktarei. Jei tempa nekris, ryt į priėmimą varyt.
Dabar 38,6
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 04, 17:32)
Aš pirmo tik pusę išgėriau.
Skambinau daktarei. Jei tempa nekris, ryt į priėmimą varyt.
Dabar 38,6

Tai išgerk visą. Laikykis Brangioji , jau neramu . Ligoninėj bet lašelinę gausi , bus lengviau ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 04, 17:35)
Tai išgerk visą. Laikykis Brangioji , jau neramu . Ligoninėj bet lašelinę gausi , bus lengviau ...

Prie puokštėės gali apendiksas gagabūtli būt. Jei rimtai užspaus, liepė ir naktį važiuot. Jis nebūtinai būna ūmus....
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 04, 17:36)
Prie puokštėės gali apendiksas gagabūtli būt. Jei rimtai užspaus, liepė ir naktį važiuot. Jis nebūtinai būna ūmus....

Su apendiksu ir sąžinę išpjauna smile.gif man pjauta, mano mergytei pjauta... Jei įtari apendiksa nelauk - važiuok. Jei trūks ilgai ligoninėj gulėsi , jei neuždelsi nesudėtinga operacija .. Klinikose padaro exoskopą ir pasako pjaut ar ne . Bet jau taip būdavo ... Seniau .
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 04, 18:36)

Oho,čia nejuokinga.Aštuntokė buvau,su bernu susipykau.Užkilo tempera.Nuėjau į šulią nes chemiją taisytis reikėjo.Ir po 2 pam.namo variau.Silpnumas,prakaitas pila.Tėtis pasiguldė ant nugaros ir sulenktas kojas prie pilvo spaust bandė.Pradėjau žviegt.Tą pačią dieną išoperavo,nors mmmm dienos bet laukt neleido.Bandyk su tom kojom,sako pirmas dalykas dėl apendikso.

Nejuokinga čia su tavim....
O tas išsijungiau tai iš viso.....man žiauriai nuskambėjo....

Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(selika @ 2017 03 04, 21:10)
Oho,čia nejuokinga.Aštuntokė buvau,su bernu susipykau.Užkilo tempera.Nuėjau į šulią nes chemiją taisytis reikėjo.Ir po 2 pam.namo variau.Silpnumas,prakaitas pila.Tėtis pasiguldė ant nugaros ir sulenktas kojas prie pilvo spaust bandė.Pradėjau žviegt.Tą pačią dieną išoperavo,nors mmmm dienos bet laukt neleido.Bandyk su tom kojom,sako pirmas dalykas dėl apendikso.

Nejuokinga čia su tavim....
O tas išsijungiau tai iš viso.....man žiauriai nuskambėjo....

Laikykis  4u.gif

Ačiū. Kažkaipaprimo viskas. Tempą apsimušiau. Dabar atrodo gyvent eina. Kaži ar ilgai. Tikėkim. O granauų arbatą pabaigiau. Atleido pilvą, šoną tik nežymiai maudena.
Atsakyti