Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 10, 08:05)
Labas rytas

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Selika smagu , kad darai tuos pratimus, aš pati tai ne smile.gif nes MB miega kaip kūdikis , imu daryt ima blaškytis....

Na ką , atėjo Didysis sėjos savaitgalis smile.gif  Ar noriu ar tingiu nežinau .... Reikia nusipirkt geresnių žemių sėjai ir darbuotis .

Labas rytas,
Dusia, ką sėsi?
Prašau patarimo. Mano dalis paprikų patapo labai ilgais kotais. Ar persodinant galiu kaip pomidorų kotelius pavyniot ir užkast iki skilčialapių? Ar jas reikia sodinti stačiai?
O gal dar anksti jas persodinėt, gal dar gali augti kur auga?
Atsakyti
Ate42 sėsiu pomidorus , aš šiemet į geras dienas nežiūriu. T.y . į mėnulį ir tt.
Jei rankos niežti galai ir persodinti savo gražuoles paprikas, bet dar gali ir pagyventi smile.gif Erdviai auga. Kol paparikos jaunos - galima drąsiai giliau sodinti . Bet taip skaičiau .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 10, 07:08)
Ate42 sėsiu pomidorus , aš šiemet į geras dienas nežiūriu. T.y . į mėnulį ir tt.
Jei rankos niežti galai ir persodinti savo gražuoles paprikas, bet dar gali ir pagyventi smile.gif  Erdviai auga.  Kol paparikos jaunos - galima drąsiai giliau sodinti . Bet taip skaičiau .

Labai jau tylios siandien.Kur priessventines nuotaikos?
Mes susiruosem viska rytojui i soda,nusimato geras oras,o sekmadieni jau rodo lietu visa diena.Is talkininku tiek ir naudos,visi su savo reikalais,teks mudviem dviem ryt bandyt.Laukt nebera kada,reikia gaudyt ne talkininkus,o gera savaitgalio ora.
Atsakyti
Šiandien geriu vyną, rytoj dar daugiau gersiu... varau pas studijų laikų draugutę pajūrin biggrin.gif smagu biggrin.gif pasibūsim, pasiplepėsim, pasivartosim visokių alkoholoidų....
gyvenimas gražus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Visoms gero savaitgalio!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
Luety pasėjau pomidorus . Gal mėnulis ir ne toj planetoj , bet nebus jau kada... Ryt važiuosiu į kaimą , nežinau su nakvyne ar be .
O darbe diena įtempta ...
Baigiasi ta sunkiai liūdna savaitė .
Kava kaip tavo Bitės ?
MZ smagiai 4u.gif
Luety sėkmės darbuose .
Ate42 , kaip sveikata? jau ridikėlius sėji ? Dirbi ar dar namie ?
Atsakyti
Luety, gerų darbų rytoj.

Ir gyvenimas visai negražus. Dukrai po klinikų blogai, man implantai kažkokie įtartini (noriu tikėti, kad tik vaidenasi iš baimės).

MŽ, aš pas studijų laikų draugę pajūrin važiuoju praktiškai kasmet, bet tik vasarą - suderinu pindėjimą pajūry dienomis su vynu ir nesibaigiančiom kalbom vakarais...

Nežinau, Dusia, kaip bitės. Ropinėjo kelios - mačiau pro plyšį. Neturiu nuotaikos ir šiaip nenoriu lįst - laukiu draugės. Bet netikiu, kad ten kas gero bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 10 kovo 2017 - 22:38
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 03 10, 22:36)
Luety, gerų darbų rytoj.

Ir gyvenimas visai negražus. Dukrai po klinikų blogai, man implantai kažkokie įtartini (noriu tikėti, kad tik vaidenasi iš baimės).

MŽ, aš pas studijų laikų draugę pajūrin važiuoju praktiškai kasmet, bet tik vasarą - suderinu pindėjimą pajūry dienomis su vynu ir nesibaigiančiom kalbom vakarais...

Nežinau, Dusia, kaip bitės. Ropinėjo kelios - mačiau pro plyšį. Neturiu nuotaikos ir šiaip nenoriu lįst - laukiu draugės. Bet netikiu, kad ten kas gero bus...

Bus gerai . Matysi .
Bitės gamtos stebuklas , jei ropinėjo išgyveno žiemą.
Mergytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Blogiau nei buvo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 kovo 2017 - 23:05
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 03 10, 20:36)
Luety, gerų darbų rytoj.

Na na ,auksciau nosi,viskas ten su tuo implantu tau gerai.
Tai gal gydytojas pinigus grazins?Vistik nieko gero nepadare,o kokia suma paeme.
As tai nenoriu i soda tokiam darbui,tik,kad kitaip neiseina.Visi prisizada padet,o kai reikia nera.Sunus i krepsio kluba sestadieniais,sekmadieni jis gali,bet bus lietus.Brolis turejo latvi priemes ant buto,ryt ji iskrausto su savo masina,po to aplaistys,talkininko ner.KITA SAVAITGALI BROLIENES GIMKE,ATVAZIUOJA SESUO SU VYRU IS lt,VEL BROLIS NEGALES,TAI KADA BESTATYT?Pasukavau biggrin.gif
MZ,pavydziu pasisedejimo su draugele,as savosios irgi pasiilgau,papliurpiam per skype,bet zinai,kad ne tas.
Dukra jau nusipirko bilietus eurostaru balandy pas mus savaitei,pasiilgau irgi.
Tik Ievutes baisiai gaila.Ses iki gyvos galvos,o zmoneliai juos sers is savo mokesciu.Saudyt tokius isgamas.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 10, 23:05)
Bus gerai . Matysi .
Bitės gamtos stebuklas , jei ropinėjo išgyveno žiemą.
Mergytei  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Blogiau nei buvo ?

blogiau
kaip ir po kiekvieno įsikišimo fiziniu veiksmu (atstatinėjimu rankomis)
tikisi, kad su laiku praeis ir sakė, daugiau pas jokius gyd. neis
ir dagyvens iki operacijos
ai, tiek to...

dėl bičių - jokios šilumos ant lizdo po pagalvėm nejaučiu, todėl tikrai manau, kad nieko gero...
Papildyta:
Luety, čia jau klinikos - be pinigų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 10 kovo 2017 - 23:19
Labos iš ryto smile.gif
Grįžau pailsėjau nuotaika.... viskas gerai gyvensiu....puiku Birštone...
Tiesa Selika su praėjusiu gimtadieniu 4u.gif
Pomiku nesėju gal ryt paprikų ne prūdai užteks kiek bus tongue.gif
Tiesa visas su kovo 11 lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Bučkas
Atsakyti
tai su švente, moteros lithuania.gif
visos švenčiat? Luety tai šiltnamį stato. Ai, Dusia pomidorus sėja.

Aš tai ridikų vėl pasėjau, dalį pelargonijų persodinau... daugiau nieko... tingiu unsure.gif

ryte VANDUČIŲ bigsmile.gif bigsmile.gif (koks juokingas žodis bigsmile.gif ) kepiau. Nu žinai, Luety, ačiū, kad užvedei ant kelio. Netikėtai neblogai. Tik kad tie avižiniai dribsniai biskį per daug anglių turi, gaila...

Pietums buvo matyt paskutinės stintos šį sezoną. Užtai pavalgiau jų taip nuo dūšios.

Tai va - sėja apkalbėta, paėdimas irgi... unsure.gif

ate, kur broilerius pirksi? Dovainonys paaugintų dėl paukščių gripo nepardavinės, kū daryc? Vienadienių nenoriu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 03 11, 18:41)
tai su švente, moteros lithuania.gif
visos švenčiat? Luety tai šiltnamį stato. Ai, Dusia pomidorus sėja.

Aš tai ridikų vėl pasėjau, dalį pelargonijų persodinau... daugiau nieko... tingiu unsure.gif

ryte VANDUČIŲ bigsmile.gif  bigsmile.gif (koks juokingas žodis bigsmile.gif ) kepiau. Nu žinai, Luety, ačiū, kad užvedei ant kelio. Netikėtai neblogai. Tik kad tie avižiniai dribsniai biskį per daug anglių turi, gaila...

Pietums buvo matyt paskutinės stintos šį sezoną. Užtai pavalgiau jų taip nuo dūšios.

Tai va - sėja apkalbėta, paėdimas irgi... unsure.gif

ate, kur broilerius pirksi? Dovainonys paaugintų dėl paukščių gripo nepardavinės, kū daryc? Vienadienių nenoriu cry.gif

Drybsau. Nesergu, šiap tingiu. Klausiau MB, sakė, jei nebus paaugintų, neauginsim.
Atsakyti