Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Su svente lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif

Parsivilkom vos gyvi.Jetus,kaip amzius daro savoBet ir dirbom nuo 8:30 iki 17:30.Pastatem rema be duru,tik stoikes durims prisukom ir viskas.Gerai,kad ryt lyja,nes nepaeiciau.Sulta siandien,nuostabus oras buvo.Gulbes ar zasts skraido,pauksciai ulba.O zmoniu sode kiek kruta,smagu ziuret.Visi sklypai uz musu is ten kur vejas vis pucia,jau uzimti.
Issimaudziau,pavalgau ir i lova,daugiau niekam netinku.
Tiesa,i pavakari dar brolis padejo kiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 11 kovo 2017 - 20:38
Labas vakaras,
Su Švente bragiosios lithuania.gif
Pomidorus pasėjau vakar, šiandien buvau kaime . Pagrėbliojau, stagarus po žiemos apkarpiau gėlių ir tiek to darbo . Paskui MB įkrovė į traukinuką ir namo smile.gif Nes miegot ten nenoriu ... Vakar pasėjau ne tik pomidorus , bet ir svogūnus , porus , dar kartą salierus , nes pirmi nedygo ... Reikia susikaupti ir pasėt kokias nors gėles, gal jurginus ?

Dėl Ievutės tai nesuprantu - kaip galima autostradoj pagrobti mašiną ? Lekiančia 130-150 KM per valandą ? ir kad niekas nepastebėtų ? Ne mums žinoti...
Atsakyti
Labas rytas,
Atnešu kavos
vartotojo įkelta nuotrauka
Šiandien oras bjauresnis nei vakar, gerai , kad nelikau kaime .
Kavute , dėl bičių - prieš savaitę kai dėjau kandi tešlą lizdai buvo šalti - vakar viena avilį patikrinau - jau šiltas. Matyt dar miegojo - dabar apsiskraidė ims rimtai augint perus. Šiemet ankstyvas pavasaris , tuo sužydės kačiukai ir šalpusniai , bus maisto .

Gražios ir sėkmingos dienos . Kam ilsimasi - pailsėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 12, 07:26)
Labas rytas,
Atnešu kavos
vartotojo įkelta nuotrauka
Šiandien oras bjauresnis nei vakar, gerai , kad nelikau kaime .
Kavute , dėl bičių - prieš savaitę kai dėjau kandi tešlą lizdai buvo šalti - vakar viena avilį  patikrinau - jau šiltas. Matyt dar miegojo - dabar apsiskraidė ims rimtai augint perus.  Šiemet ankstyvas pavasaris , tuo sužydės kačiukai ir šalpusniai , bus maisto .

Gražios ir sėkmingos dienos . Kam ilsimasi - pailsėkit  4u.gif

Aciu uz kava,negaliu atsikelt,skauda visa kuna,jauciuosi lyg sumusta blink.gif
Kol kas nelyja,nors prognoze rodo,jog nuo 9:00 turi lyt jau,MB nerimsta varyt pabaigt siltnami,o as meldziu lietaus wub.gif uzsisedejus namie per ziema,uztai ir skauda viskas. bigsmile.gif
Kita savaite MB ims laisva diena,gal uzbaigsim.
Atsakyti
labas, Dusia ir kitos ponios,
nu, eisiu ir aš dar pačiupint savo bičių. Bet oras tai bjaurus ir šaltas...

Pomidorai mano rinktų sėklų pradėjo trečią dieną dygt, net ir Tlacolula biggrin.gif. Tai kam ką iš savo rinktų daviau, tai turėtų dygt.

Dėl EV gaila, kad išsirinkom, ką išsirinkom... Dukra seka užsienio portalus, tai sako, kad dar niekad nebuvo tiek daug blogų atsiliepimų apie mus. Sako, turėjom tiek neblogų variantų, o išsirinkom... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 03 12, 10:57)

Dėl EV gaila, kad išsirinkom, ką išsirinkom... Dukra seka užsienio portalus, tai sako, kad dar niekad nebuvo tiek daug blogų atsiliepimų apie mus. Sako, turėjom tiek neblogų variantų, o išsirinkom... blink.gif

kas tas yra ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 12, 11:11)
kas tas yra ?

Eurovizija bigsmile.gif
bet žinau, kad tau neįdomu tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 03 12, 11:19)
Eurovizija bigsmile.gif
bet žinau, kad tau neįdomu tai ax.gif

Mačiau vakar nugalėtojos dainą smile.gif mano nuomone, paskęs EV scenoje, per silpnas balsas ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 12, 12:05)
Mačiau vakar nugalėtojos dainą smile.gif mano nuomone, paskęs EV scenoje, per silpnas balsas ...

taigi, kad nei balso, nei dainos... ką ta komisija įžiūrėjo joje? unsure.gif
bet ir žiūrovai pribalsavo
skaitau komentarus - daug labai blogų, nu bet kažkas balsavo...
man tai alternatyva patinka, bet ne šį kartą...
tiek to - geriau einu vištos kept smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 03 12, 12:19)
taigi, kad nei balso, nei dainos... ką ta komisija įžiūrėjo joje? unsure.gif
bet ir žiūrovai pribalsavo
skaitau komentarus - daug labai blogų, nu bet kažkas balsavo...
man tai alternatyva patinka, bet ne šį kartą...
tiek to - geriau einu vištos kept smile.gif

kitų pasirodymu nemačiau ,tai kad sunku komentuoti dėl pasirinkimo .
Višta skanu , man reikia eit sriubos išvirt ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 12, 12:40)
kitų pasirodymu nemačiau ,tai kad sunku komentuoti dėl pasirinkimo .
Višta skanu , man reikia eit sriubos išvirt ...

buvau bičių pačiupinėt Ir žinai, Dusia, tikrai jaučiu bent kažkokią šilumą bigsmile.gif. Tai gal vis tik nėra blogai su jom. Ir jau dabar turi būt gerai, nes nusiteikiau geriausiam, tai jei pasirodys, kad vis dėlto apsirikau, tai verksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 03 12, 11:01)
buvau bičių pačiupinėt Ir žinai, Dusia, tikrai jaučiu bent kažkokią šilumą bigsmile.gif. Tai gal vis tik nėra blogai su jom. Ir jau dabar turi būt gerai, nes nusiteikiau geriausiam, tai jei pasirodys, kad vis dėlto apsirikau, tai verksiu biggrin.gif

Smagu,jei bitutes gyvos.Gyvos gyvos,kur jos desis. bigsmile.gif
Buvom sode,apziuret ar nenusvilpe remu bigsmile.gif stovi,kur dings,kas panes toki gargara.
Ryt einu ridiku ir salotu set lauke,braskes persodint is vazoneliu i zeme ir nesiuos dar tu savo svogunu,kur liko,ikaisysiu tarp braskiu,gal sunoks iki rudens.Kur pernykstes braskes buvo,prikaisiau cesnaku is rudens,tai grazesni,nei lysvej visi kiti.Bet per vakar diena ir visi kiti pagrazejo.
I svogunus kazkoks gudras paukstis buvo isisukes,prapleses tinkleli ir isroves trijose vietose svoguniuka.Dabar ir pauksciai nedurni gyvena,mokosi is zmoniu,kaip prasivartyt. bigsmile.gif Gerai,kad prasivaiksciojom,kiek geriau,bet dar nesu darbinga,vos indus susiploviau is vakar,daugiau nenoriu judet visai. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 12 kovo 2017 - 15:22