Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Gavau is Ukrainos uzsakyta fitosporina,dar ta proga pirkau ramuniu didziuju seklu ir musu vadinamu siaudinuku seklu.(siaudinukai,tai tokios sausos gelytes,rusai raso margaritka monterossa.)ir dovanu gavau 1g gintarines rugsties.Reik eit skaityt,kam ji skirta.
Papildyta:
Paziurejau dabar paveiksliuka,paskaiciau,ir nusivyliau.Apsirikus ,ziuredama is paveiksliuko nusipirkau ne siaudinukus,o vadinamas saulutes,jos,kaip pievutes uzkratas Lietuvoj budavo doh.gif doh.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
http://www.ebay.com/...s-/262596764924
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 16, 11:45)
Tie kiti būdai yra sudėtingesni , skausmingesni , ir nežinau ar geresni ... Paprasčiau , greičiau ir tt yra išgerti tabletytę  ir jaustis ramiam .  Aš pasižadėjus jų negerti , kadangi mačiau ką ilgas jų vartojimas padaro žmogui ... Tai mama .  10+ metų  vartojimas daro savo. Pats tai nejauti  ...

kad tu žinotum, kiek žmonių juos naudoja... Paskutiniu metu tik ir girdžiu... Tai nereiškia, kad kasdien, nu bet reikalui esant, o tas reikalas gi ne kasdien... O jei kasdien naudojant, tai jo - max kokius 2 mėn., po to atsiranda priklausomybė.
Atsakyti
Muilo gamyba,radau netiketai http://www.diyideas.ru/pages/5782.html

Ate,kaip tyrimai MB?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 03 16, 12:12)
kad tu žinotum, kiek žmonių juos naudoja... Paskutiniu metu tik ir girdžiu... Tai nereiškia, kad kasdien, nu bet reikalui esant, o tas reikalas gi ne kasdien... O jei kasdien naudojant, tai jo - max kokius 2 mėn., po to atsiranda priklausomybė.

Žinau. Mano aplinkoj nemažai ... Kiekvieno žmogaus ameninis reikalas. Aš kalbu už save tik . Nieko neagituoju smile.gif smile.gif smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 03 16, 12:19)
Muilo gamyba,radau netiketai  http://www.diyideas.ru/pages/5782.html

Ate,kaip tyrimai MB?

Ate42 rašė , kad pas daktarus eis 30 . O visos kas dieną klausinėjam kaip smile.gif
Gintaro rūgštis skatina saknų auginimą, persodinus gerai palaistyti .
Luety saulutės pievoj man labai gražu , Prancūzija . Mano vaikystėj sode augo smile.gif O aš pas save neįsiveisiu. Ir sėklom auginau , ir daigus vežiau , nepatinka ir tiek .
Nu va pas tave baklažanai nedygsta, pas mane baltos paprikos ... sakei pas tave sudygo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 kovo 2017 - 12:35
QUOTE(Luety @ 2017 03 16, 12:19)
Muilo gamyba,radau netiketai  http://www.diyideas.ru/pages/5782.html

Ate,kaip tyrimai MB?

Luety, ačiū, ale ten netikras biggrin.gif. Man netinka paprastasis būdas - iš vaikiško muilo, aš noriu tikro - su šarmu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 16, 12:34)
Žinau. Mano aplinkoj nemažai ... Kiekvieno žmogaus ameninis reikalas. Aš kalbu už save tik . Nieko neagituoju smile.gif smile.gif smile.gif

Papildyta:
Ate42 rašė , kad pas daktarus eis 30 . O visos kas dieną klausinėjam kaip smile.gif
Luety saulutės pievoj man labai gražu , Prancūzija . Mano vaikystėj sode augo smile.gif O aš pas save neįsiveisiu. Ir sėklom auginau , ir daigus vežiau , nepatinka ir tiek .
Nu va pas tave baklažanai nedygsta, pas mane baltos paprikos ... sakei pas tave sudygo ?

Pas daktarus tikrai eis tik 30 dieną.
Dusia, pavasarį pas mane jų būdavo tuntais, ypač kieme. Jei pavasarį pražydės neišmindytos, prikasiu daigų. Pusseserė taip užsiveisė.
Muka, kada galima tavo ežiuolę skirstyt. Labai teta nori ir kaimynė, o pas mane tik vienas krūmas šiek tiek pasilpėtė. Jei pavasarį galiu, jom po daigelį atidalinčiau.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 16, 10:34)

Papildyta:

O man negrazu,be to jos sudarko pieva labai ir isvis as ju nemyliu.Jei jos butu tokiais dideliais ziedais,kaip pardavineja,tada sodint galima kokius bortelius is ju,bet,kad po kiek laiko jos issigimsta,tampa paprastos saulutes mazias ziedeliais.Jos siaip dvimetes,bet pacios pasiseja.

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 03 16, 10:44)
Luety, ačiū, ale ten netikras biggrin.gif. Man netinka paprastasis būdas - iš vaikiško muilo, aš noriu tikro - su šarmu ax.gif

ax.gif unsure.gif wub.gif

Ate,ezuoles turiu gal 10 daigu,nu bet kaip priduot?Issiauginau siemet is seklu.Tik lotyniskai ji vadinasi echinacea.
Skleroze gili,tikrai pamirsau,kad eis 30d. ax.gif

Susitvarkiau kiemeli,liko balkonas,bet ne siandien.Pailsesiu ir eisiu vonia su dusu sutvarkyt,jau reikia visur pereit generalina tvarka darant iki velyku. doh.gif,bet ne visada buna darbingos dienos.Man dirbasi,kai sauleta,grazu,o Mb,kai apsiniauke. biggrin.gif Esam totaliai skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 16, 15:26)
Dusia, pavasarį pas mane jų būdavo tuntais, ypač kieme. Jei pavasarį pražydės neišmindytos, prikasiu daigų. Pusseserė taip užsiveisė.
Muka, kada galima tavo ežiuolę skirstyt. Labai teta nori ir kaimynė, o pas mane tik vienas krūmas šiek tiek pasilpėtė. Jei pavasarį galiu, jom po daigelį atidalinčiau.

manau gali skirstyti nežinau taisyklės kada aš tai darau pavasarį kaip pamatau, kad gyva.
Atsakyti
Dusia,baltoji paprika sudygo 5,bet dviem nutraukiau galvas,kai norejau nuimt prikibusia sekla .Neveksla as,bet dabar pasimokiau,kad nekist nagu,kol pacios seklos nenukris,vistiek jas nustums kazkada pats augalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 kovo 2017 - 14:12
QUOTE(Luety @ 2017 03 16, 14:12)
Dusia,baltoji paprika sudygo 5,bet dviem nutraukiau galvas,kai norejau nuimt prikibusia sekla .Neveksla as,bet dabar pasimokiau,kad nekist nagu,kol pacios seklos nenukris,vistiek jas nustums kazkada pats augalas.

Padrėkink "galvas" lengviau nusimes augalas .
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2017 03 16, 13:26)

Ate42, mano daugiabučio kieme jų pilna, kasiau - vežiau. Ir vis tik dingo smile.gif
Ežuoles aš visada skirstau pavasarį . Turiu iš sesės atsivežus .
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 03 16, 16:12)

nevisada Luety nustumia, ne viena tokia turėjau dėl įdomumo laukiau, bet nesulaukiau... reiktu šlapinti ir bandyti nulupti jau gerokai sušlapusias kepures
Atsakyti
Ates geltona ir raudona apvalios paprikos sudygo 4 ir 5,mano parduotuviniai sudygo 4, Tropez nedygo nei viena,Dusios baltos 3,Dar kt dezutej paprika astri dusios 3 Hung... ir chiliukai Dusios 4.
Chiliu tai turiu beproto,nezinau ka as su jais darysiu biggrin.gif ,butumet salia,atiduociau,o pomidoru sudygo apie 40 iv.rusiu,tik nedygo dar Carbon ir black icicle.Gal dar islys,lauksiu,kiek ilgiau,kol teiksis pasirodyt. biggrin.gif
Jei orai nesikeis labai,manau,pirma dali sodintu ir jau ispikiuotu ciliu galesiu isvezt i siltnami,kai uzdengs,ar ne?Salnu tai nera pas mus,zemiausia tempera 10 dabar,nakti 8.Gal kokia agro pridengt,aplink dar aptaisyt su kokiu likusiu polikarbonatu.Kaip jus sakot,nenumirs?
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2017 03 16, 12:27)
nevisada Luety nustumia, ne viena tokia turėjau dėl įdomumo laukiau, bet nesulaukiau... reiktu šlapinti ir bandyti nulupti jau gerokai sušlapusias kepures

As supurskiau su vandeniu kelis kartus ir bandziau nutraukt,bet gal per mazi dar buvo,,nenusieme kaip reikiant.Turbut jau nieko is ju gero nebus,stovi stagariukai du ir viskas,bet palieku dar,mazu atleis ir isleis koki lapiuka.Turbut reikejo laukt,kol jau pasirodys lapiukai du,tada stumt salin.Ai,zinot,gyveni,mokais ir durnas mirsti. bigsmile.gif
Atsakyti