Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2017 03 16, 16:37)
Ates geltona ir raudona apvalios paprikos sudygo 4 ir 5,mano parduotuviniai sudygo 4, Tropez nedygo nei viena,Dusios baltos 3,Dar kt dezutej paprika astri dusios 3 Hung... ir chiliukai Dusios 4.
Chiliu tai turiu beproto,nezinau ka as su jais darysiu  biggrin.gif ,butumet salia,atiduociau,o pomidoru sudygo apie 40 iv.rusiu,tik nedygo dar Carbon ir black icicle.Gal dar islys,lauksiu,kiek ilgiau,kol teiksis pasirodyt. biggrin.gif
Jei orai nesikeis labai,manau,pirma dali sodintu ir jau ispikiuotu ciliu galesiu isvezt i siltnami,kai uzdengs,ar ne?Salnu tai nera pas mus,zemiausia tempera 10 dabar,nakti 8.Gal kokia agro pridengt,aplink dar aptaisyt su kokiu likusiu polikarbonatu.Kaip jus sakot,nenumirs?
Papildyta:
As supurskiau su vandeniu kelis kartus ir bandziau nutraukt,bet gal per mazi dar buvo,,nenusieme kaip reikiant.Turbut jau nieko is ju gero nebus,stovi stagariukai du ir viskas,bet palieku dar,mazu atleis ir isleis koki lapiuka.Turbut reikejo laukt,kol jau pasirodys lapiukai du,tada stumt salin.Ai,zinot,gyveni,mokais ir durnas mirsti. bigsmile.gif

na laukti gali bet jeigu nebuvo užuomazgų tai gali atsisveikinti arba laukti kol šluota pražys, aš laukiu kasmet bet...
Atsakyti
Agha,lauksiu,kol suzydes lazda biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dusas blizga,vonia kvepia...dar liko issisiurbliuot kazkiek,o jau kiti palociai liks ryt,poryt,nebeturiu jegu ir taip dirbu su tinginiu kartu.Taip but gerai,kad kas ateitu ir padarytu tuos valymo darbus pavasarinius.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 03 16, 18:29)
Dusas blizga,vonia kvepia...dar liko issisiurbliuot kazkiek,o jau kiti palociai liks ryt,poryt,nebeturiu jegu ir taip dirbu su tinginiu kartu.Taip but gerai,kad kas ateitu ir padarytu tuos valymo darbus pavasarinius.

Aha pasiūlimas..backa gero vynčiaus bilietai į Londe na pasiėmimas ..ir kiti bla bla ... gal rasiu.. pirma aš mergos jungiamės...
Atsakyti
darbuonėlės, labas biggrin.gif
pas mane niekas neblizga ir iš viso - man viskas dzin, nes rytoj Rygon ir į Stokholmą biggrin.gif vien ABBA muziejus mano šeimynai kainuos virš 70 eur!!!!! blink.gif ai, bet aš niekad negailiu įspūdžiams mirksiukas.gif dar noriu į vaikų - Astridos Lingred muziejų, bet paliksim kitam kartui - lysim ten tik jei oras subjurs - kaina beveik tokia kaip ABBA unsure.gif jei bus šilta gera ir smagu - tiesiog blaškysimės po miestą. Dukriuko klausiu: kokie tavo pageidavimai? ji sako : noriu ABBA'os ir noriu gražių miesto vaizdų, kuriuos galėčiau fotografuot biggrin.gif

Visoms gražaus, jaukaus, šlto savaitgalio su brangiausias žmogučiais !
(maniškis šiandien parvilko žaviausią rožių puokštę - sakė už tai, kad aš tokia faina wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 03 16, 18:52)
darbuonėlės, labas biggrin.gif
pas mane niekas neblizga ir iš viso - man viskas dzin, nes rytoj Rygon ir į Stokholmą biggrin.gif  vien  ABBA muziejus mano šeimynai kainuos virš 70 eur!!!!!  blink.gif  ai, bet aš niekad negailiu įspūdžiams  mirksiukas.gif dar noriu į vaikų - Astridos Lingred muziejų, bet paliksim kitam kartui -  lysim ten tik jei oras subjurs - kaina beveik tokia kaip ABBA unsure.gif  jei bus šilta gera ir smagu - tiesiog blaškysimės po miestą. Dukriuko klausiu: kokie tavo pageidavimai? ji sako : noriu ABBA'os ir noriu gražių miesto vaizdų, kuriuos galėčiau fotografuot biggrin.gif

Visoms gražaus, jaukaus, šlto savaitgalio su brangiausias žmogučiais !
(maniškis šiandien parvilko žaviausią rožių puokštę - sakė už tai, kad aš tokia faina wub.gif )

Geros keliones,puikiu ispudziu,pailsekit.
TB saunuolis.Nors sako,vyrai dovanoja geles be progos,kai nuklysta i sona,jaucia sazines grauzima. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 kovo 2017 - 21:07
Luety, vakar manasai labai linksmas grįžo iš darbo vakarėlio mirksiukas.gif nieko tokio, juk ir nesitikėjau, kad jie susirinkę kavute mėgausis, ale va kai grįžo puoliau nosį raukyt, nuo savęs tolyn vyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Melsvaižalia fainai gauti gėlių ax.gif Geros tau kelionės ir įspūdžių lauksime 4u.gif
O aš Birštone viešbutyje radau seno leidimo rusiškai Astridos Lingred knygas su tokiu malonumu varčiau nes ir iliustracijos tokios fainuoliškos ir prisiminiau wub.gif man ji veža... kiba reiks paieškoti paskaitinėti... nes nuo smegenų plovyklos jau pavargau tiesa paskutinę kurią perskaičiau tai Dievas visada keliauja incognito.... na jaunimui gal ir nieko užvežė pirmi 10 ir paskuntiniai 10 puslapių ... tiesa yra ko pasimokinti tikrai .... ir dar pajutau, kad iš jaunimo nauduoja tuos fintus ax.gif
Salierus atsėsiu o tuos suskius išvešiu į šiltnamį...gal sustiprės...
Tiesa Dusia37 kaip tu tuos burokus sėji ... kur lapams.. tiesiog rasodą ir paskui išpikiuoji lauke ar šiltnamį?O ką dar žaliom salotoms ansktyvom sėjate?
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 17 kovo 2017 - 08:00

Labas rytas,

Muka dėkui už kavą .
Lapinių burokėlių kokias 5 sėklas įkišu į dėžutę, sudygsta, keliauja į bakoną, paskui į šiltnamį po agroplėvelėm , o kai jau atšyla persodinu į daržą. Burokėlių sėklos neviendaigės, iš 5 sėklų išdygsta daugiau negu 5.
Muka , o aš tos knygos neiveikiau , 50 psl ir padėjau . Nesiskaito .
Gražios ir dabringos dienos smile.gif
O jau bajaurų orą savaitgalį žada....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 17, 11:54)
Labas rytas,

Muka dėkui už kavą .
Lapinių burokėlių kokias 5 sėklas įkišu į dėžutę,  sudygsta, keliauja į bakoną, paskui į šiltnamį po agroplėvelėm , o kai jau atšyla persodinu į daržą. Burokėlių sėklos neviendaigės, iš 5 sėklų išdygsta daugiau negu 5.
Muka , o aš tos knygos neiveikiau , 50 psl ir padėjau .  Nesiskaito .
Gražios ir dabringos dienos smile.gif
O jau bajaurų orą savaitgalį žada....

tai va aš mūčinau ilgai tą knygą bet kadangi pasiėmiau į Birštoną pabaigiau...
Ačiū už paporinimą reiks taip pasidaryti... bet va dar pagalvojau o jeigu šiltnamyje sukišiu po agro gal nieko neatsitiks, nes planuoju jau sėti serenčių...
Aha praneša blogą o aš palnuose rožes nudengti ir šiaip visokiausių darbų... tiesa ant vienos pušelės radau juodus taškiukus manau pjūklelis actara tiks?ir kada purkšti dar kiek matau tai ne kirminai?
Atsakyti
Labas rytas,
pas mus nuostabus,sauletas rytas,o as nieko negaliu viena padaryt,atrodo varyciau i soda ir siltnami uzsidengciau,bet mano tik norai geri,deja.
Muka,aciu uz kavute.
Taip ir nesupratau,ar tie lapiniai birokeliai augina tik lapus,ar ir gumbus po to.Paziurejau i seklas Zalioj stotelej intyernete,tai tokie pat burokai,tik spalvu kitokiu buna ir lapai galingesni,ar?As pasejau iviriu lapu salotu,ir guziniu baltu ir tamsiu lapu salotu.Bus gana,jei dygs,o kai bus gatavas siltnamis,dar jame pasesiu.
Planu daug,bet kol kas jie tik planai...
Skaitau visas Philippa Gregorry knygas is eiles,atsisiunciau is FB knygu klubelio ir labai dziaugiuosi,nebereikia kaupt,pirkt knygu,o paskui galvot,kur det perskaitytas.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 03 17, 12:45)
Labas rytas,
pas mus nuostabus,sauletas rytas,o as nieko negaliu viena padaryt,atrodo varyciau i soda ir siltnami uzsidengciau,bet mano tik norai geri,deja.
Muka,aciu uz kavute.
Taip ir nesupratau,ar tie lapiniai birokeliai augina tik lapus,ar ir gumbus po to.Paziurejau i seklas Zalioj stotelej intyernete,tai tokie pat burokai,tik spalvu kitokiu buna ir lapai galingesni,ar?As pasejau iviriu lapu salotu,ir guziniu baltu ir tamsiu lapu salotu.Bus gana,jei dygs,o kai bus gatavas siltnamis,dar jame pasesiu.
Planu daug,bet kol kas jie tik planai...
Skaitau visas Philippa Gregorry knygas is eiles,atsisiunciau is FB knygu klubelio ir labai dziaugiuosi,nebereikia kaupt,pirkt knygu,o paskui galvot,kur det perskaitytas.

o man reikia pačiupinėti knygą o jeigu dar senesnio leidimo man tas kvapas veža wub.gif
Atsakyti