Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2017 04 24, 10:47)
o kur skubėti... ar ne skubėjiams mus privarė iki dabartinės ęsaties....
nei gailiuosi nei nesigailiu, kad vairuoju, patogu kaip šeimoje nors vienas automobilis yra  4u.gif

Muka ar jaunų dabartinė esatis nėra smagi ? Man tai pavydu dėl jų . Jie laisvi , jie bendraujantys , jie daug žinantys ... Aišku jų pasitikėjimas žudo , bet ar mums tokiuose metuose buvo kitaip ? O turės teises - busiu laisvesnė aš , ir tėtis. Vakare jei vėliau grįžta , važiuoju parisvešti ar MB siunčiu . Draugo su BMV neturi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Nors su jos prefekcionizmu , dar toks negimė tongue.gif . Neversiu ir neitikinėsiu laikytis teises. Jos pasirinkimas, ar dabar , ar vėliau , ar niekada.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 24, 12:16)
Muka ar jaunų dabartinė esatis nėra smagi ? Man tai pavydu dėl jų . Jie laisvi , jie bendraujantys , jie daug žinantys ... Aišku jų pasitikėjimas žudo , bet ar mums tokiuose metuose buvo kitaip ?  O turės teises - busiu laisvesnė aš , ir tėtis. Vakare  jei vėliau grįžta , važiuoju parisvešti ar MB siunčiu . Draugo su BMV neturi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Nors su jos prefekcionizmu , dar toks negimė  tongue.gif  . Neversiu  ir neitikinėsiu laikytis teises.  Jos pasirinkimas, ar dabar , ar vėliau , ar niekada.

o tu jų paklausk ar jiems smagu?
nereikia draugo yra draugųsmile.gif jie kažkaip ten sugeba koperuotis 4u.gif taip sakant strategija....viskam savas pasirinkimas...

Luety būti pirmi antri metai sakyčiau čia jau stažas daugiau nei 11 metų... ai viskas gerai žiūriu laisviau...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 24, 11:16)
Muka ar jaunų dabartinė esatis nėra smagi ?

smagi, bet jie turi kitų problemų, nei mes.
Pasitikėjimas šiais laikais būtinas, o jei jo nėra? Tada labai blogai, labai... Naglumas, savotiškas agresyvumas yra būtinas. O jei jo nėra?

Mašina kartais tikrai nėra labai reikalinga, jei gyveni didmiestyje. O jei darbas dar netoli, tai visai. O ir jei toli - dažnai geriau važiuoti visuomeniniu transportu, tai jokio vargo su parkavimu, su grūdimusi kamščiuose. Mano didžioji Vilniuj turėjo mašiną, bet greitai nusprendė, kad nėra tokia turtinga, kad su ja važinėt biggrin.gif. O ir patogiau su visuomeniniu.

Dėl pomidorų. Patirtis mano nėra didelė, bet visada sodinu į bet kokią žemę, sėdama niekur nemirkau, laikau tamsiai ir šiltai uždengtus maišelyje, bent kartą, o geriau 2 k. dienoje nuimu pavėdint. Vos pasirodžius pirmai kilputei nuimu maišą ir nešu kuo šviesiau. Išpikiuotus laistau saikingai, geriau tegul pavysta, nei šlapi būna. Kartais sąmoningai leidžiu žemei visai išdžiūt. Ir šiaip laikau geriau vėsiau, bet būtinai šviesiai. Nu ir kol kas 3 k. tpfu, viskas su jais normalu.

Luety, pavydžiu tau tik kg... Man per savaitgalį beveik tiek užsimeta.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 04 24, 11:47)
o tu jų paklausk ar jiems smagu?
nereikia draugo yra draugųsmile.gif jie kažkaip ten sugeba koperuotis  4u.gif taip sakant strategija....viskam savas pasirinkimas...

Luety būti pirmi antri metai sakyčiau čia jau stažas daugiau nei 11 metų... ai viskas gerai žiūriu laisviau...

Muka , kad jiems labai smagu ...

Aš PVZ neisivaizduoju savęs nevairuojančios ... Dabar kai vaikai jau užauginti , tai dzin. Bet kol mažiukai visi būreliai , renginiai. Galų gale darželis , nes man reikėjo juos leisti į biškį geresnį - nuo namu apie 1,5 km... Man jau gana kai MB buvo ranką susilaužęs, visą mėnesį vairuot negalėjo . O šiap tai ko gero įpročio ir ištvirkimo reikalas smile.gif
Norėtusi ne žuvi vaikui duot , o meškerę ir išmokyt žvejot ... Jei bus mokytina ax.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 24, 11:56)
smagi, bet jie turi kitų problemų, nei mes.
Pasitikėjimas šiais laikais būtinas, o jei jo nėra? Tada labai blogai, labai... Naglumas, savotiškas agresyvumas yra būtinas. O jei jo nėra?

Viskas keičiasi ... Kai mama nestovi šalia už nugaros , o išgyventi reikia - tas naglumas ateina savaime.
Aš kažkada atvažiavau komplesuosa ir baisiai savim nepasitininti mergytė iš kaimo . Dabar jau beveik kavenskai nagla moku būti smile.gif O naglumo ir pasitikėjimo savim mūsų jaunystėj nereikėjo ? Ai diskusijos niekur nevedančios ... Nesiplėsiu .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 24, 12:11)
* Viskas keičiasi ... Kai mama nestovi šalia už nugaros , o išgyventi reikia - tas naglumas ateina savaime.
* * Aš kažkada atvažiavau komplesuosa ir baisiai savim nepasitininti mergytė iš kaimo . Dabar jau beveik kavenskai nagla moku būti smile.gif O naglumo ir pasitikėjimo savim mūsų jaunystėj nereikėjo ? Ai diskusijos niekur nevedančios ... Nesiplėsiu .

* kam ateina, o kam ir ne smile.gif. Turiu 2 skirtingus pavyzdžius ax.gif
* * pradžia tai ir apie mane biggrin.gif
naglumas ir pasitikėjimas buvo visada savotiškas privalumas, bet dabartiniais laikais tai privalomas. Nes pastums, sutryps, ant galvos užlips... Nes konkurencija beprotiška...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 24 balandžio 2017 - 11:21
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 24, 12:20)
* kam ateina, o kam ir ne smile.gif. Turiu 2 skirtingus pavyzdžius ax.gif
* * pradžia tai ir apie mane biggrin.gif
naglumas ir pasitikėjimas buvo visada savotiškas privalumas, bet dabartiniais laikais tai privalomas. Nes pastums, sutryps, ant galvos užlips... Nes konkurencija beprotiška...

Oi kaip drįsčiau nesutikti smile.gif
Mano vaikas labai labai pasitikintis savim ir labai gabus - negirdėjau 12 metų pagyrimo nei iš vieno mokytojo smile.gif Nu taip žino bet ... Iki patyčių . Man . Gerai , kad aš nereguoju .
Mano panelė ramybė, pasitikėjimo savom didelis trūkumas , ir gabumai ir ne brolio , kas liečia matematiką - visada mokytojų numylėtinė , nesu išgirdusi nei vieno nusiskundimo. Kažkas pasirūpina, kažkas pratempia ir tt... Ar neturi pažįstamų moteriškių , kurios yra silpnos silpnos - kaip jas vyrai myli, rūpinasi ir tt . Moteris silpnumas yra Jėga. Nors šais laikais ir vyro silnumas patampa norma . Yra moterų kurioms patinka turėti vyrą-vaiką . Man reikėjo tai išmokt, būt silpna, dievo neduota buvo ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 24, 12:34)
Oi kaip drįsčiau nesutikti smile.gif
Mano vaikas labai labai pasitikintis savim ir labai gabus  - negirdėjau 12 metų pagyrimo nei iš vieno mokytojo smile.gif Nu taip žino bet ... Iki patyčių . Man . Gerai , kad aš nereguoju .
Mano panelė  ramybė, pasitikėjimo savom didelis trūkumas , ir  gabumai ir ne brolio , kas liečia matematiką  - visada mokytojų numylėtinė , nesu išgirdusi nei vieno nusiskundimo. Kažkas pasirūpina, kažkas pratempia ir tt...  Ar neturi pažįstamų moteriškių , kurios  yra silpnos silpnos - kaip jas vyrai myli, rūpinasi  ir tt . Moteris silpnumas yra Jėga. Nors šais laikais ir vyro silnumas patampa norma . Yra moterų kurioms patinka turėti vyrą-vaiką . Man reikėjo  tai išmokt, būt silpna, dievo neduota buvo ...

Dusia, aš neturėjau galvoj mokyklos. Aš apie savarankišką gyvenimą. Ir silpnai moteriškei reikės pačiai susirast darbą, įrodinėti savo privalumus, siekti geresnio uždarbio, žodžiu, išsikovoti pripažinimą ir vietą po saule. Silpna, tyli, pilka pelytė tai sugebės? Moteris savo silpnumą gali "ištraukti" į paviršių tik retkarčiais, tada, kada jis yra naudingas. Žodžiu, pastrateguot. O čia tik apsukrios moteriškės tai sugeba.
Žodžiu, čia diskusijos be galo gali būt smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 24, 12:46)
Dusia, aš neturėjau galvoj mokyklos. Aš apie savarankišką gyvenimą. Ir silpnai moteriškei reikės pačiai susirast darbą, įrodinėti savo privalumus, siekti geresnio uždarbio, žodžiu, išsikovoti pripažinimą ir vietą po saule. Silpna, tyli, pilka pelytė tai sugebės? Moteris savo silpnumą gali "ištraukti" į paviršių tik retkarčiais, tada, kada jis yra naudingas. Žodžiu, pastrateguot. O čia tik apsukrios moteriškės tai sugeba.
Žodžiu, čia diskusijos be galo gali būt smile.gif.

Išvada- išmokyt blakstieną padažyt ir dar blakstienom pakalpsėt ... Ir jokių darbų dirbt nereiks smile.gif

Darbas darbui nelygu . Aš tai ėmiau į darbą ramią mergytę ( kai liepė susirasti padėjėją ) , kad man akių nedrąskytų - kai kuriuose dabruose tai + . Tik džiaugiuosi , kad turi gerą jumoro jausmą ...

Sakiau , sakau ir sakysiu - kai mama nebestovi už nugaros - tenka suktis pačiam. Išmoksti susitvarkyti ir užsiaugini skūrą .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 balandžio 2017 - 12:27
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 24, 13:26)
Išvada- išmokyt blakstieną padažyt ir dar blakstienom pakalpsėt ... Ir jokių darbų dirbt nereiks smile.gif

Darbas darbui nelygu . Aš tai ėmiau į darbą ramią mergytę ( kai liepė susirasti padėjėją ) , kad man akių nedrąskytų - kai kuriuose dabruose tai +  . Tik džiaugiuosi , kad turi gerą jumoro jausmą ...

Sakiau , sakau  ir sakysiu - kai mama nebestovi už nugaros - tenka suktis pačiam. Išmoksti susitvarkyti  ir užsiaugini skūrą .

o kaip tu radai tą mergytę? Atsiuntė CV ir užteko, kad ją pastebėtum?
Manau, kad tyli ir rami mergytė taip ir liks padėjėja - geriausiu atveju biggrin.gif. Aišku, tai vis geriau, negu nieko smile.gif. Ir tikiuosi, kad tu nesi bjaurioji viršininkė ragana, kuri ją išnaudoja, kaip netingi smile.gif.

Dusia, skūros užsiauginimas ir tam tikros charakterio savybės nėra tas pats. Užsiauginus skūrą gali likti ta pačia pilka pelyte, kurią stumdo visi, kas netingi, tik kad nekreipi taip labai į tai dėmesio. O pakeisti charakterį ir tapti iš pilkos tylios pelytės žavia, savim pasitikinčia ir savo esamas ir nesamas gerąsias savybes pateikti taip, kad visi jomis patikėtų, akiplėša - ne visiems misija įmanoma.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 24, 13:43)
*o kaip tu radai tą mergytę? Atsiuntė CV ir užteko, kad ją pastebėtum?
Manau, kad tyli ir rami mergytė taip ir liks padėjėja - geriausiu atveju biggrin.gif. Aišku, tai vis geriau, negu nieko smile.gif. Ir tikiuosi, kad tu nesi bjaurioji viršininkė ragana, kuri ją išnaudoja, kaip netingi smile.gif.

Dusia, skūros užsiauginimas ir tam tikros charakterio savybės nėra tas pats. Užsiauginus skūrą gali likti ta pačia pilka pelyte, kurią stumdo visi, kas netingi, tik kad nekreipi taip labai į tai dėmesio. O pakeisti charakterį ir tapti iš pilkos tylios pelytės žavia, savim pasitikinčia ir savo esamas ir nesamas gerąsias savybes pateikti taip, kad visi jomis patikėtų, akiplėša - ne visiems misija įmanoma.

*Aga , pasikalbėjau, uždavinuką daviau išspręst . Į mano pariegybes jauni žmonės neina... kai senoji karta "dinozurų " išmirs, nežinau , kad dirbs tokį nedėkingą darbą .

** Na mano darbe geriausias vadybininkas , tikrai nėra "kiečiausias" bahūras. Bet pinigus jam moka už aptarnautus prikėjus , padarytą apyvartą , o ne už "numestus " bajerius , gražius rūbelius , BMV. Yra kietų "bahuriukų" vadybininkų , bet iki geriusio vadybininko toli . Naglumo jiems netrūksta, bet meilės darbui , teigimo požiūrio į dabą, noro mokytis ir ttt ne pas visus . Geriau savaitgali pamiegot negu į kursus. O vakare į barą... Gal mano patirtis tokia. Niekad nedirbau "valdiško darbo " kur pareigybės kažkaip mistiškai skirstomos, visada tik privačiam sektoriuje ... O galimybes čia lemia tavo žinios, noras dirbt ir tobulėt .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 24, 13:56)
Na mano darbe geriausias vadybininkas , tikrai nėra "kiečiausias" bahūras. Bet pinigus jam moka  už aptarnautus prikėjus , padarytą apyvartą , o ne už "numestus " bajerius , gražius rūbelius , BMV.  Yra kietų "bahuriukų" vadybininkų , bet iki geriusio vadybininko toli .  Naglumo jiems netrūksta, bet meilės darbui , teigimo požiūrio į dabą, noro mokytis ir ttt ne pas visus . Geriau savaitgali  pamiegot negu į kursus. O vakare į barą...  Gal mano patirtis tokia. Niekad nedirbau "valdiško darbo " kur pareigybės kažkaip mistiškai skirstomos, visada tik privačiam sektoriuje ... O galimybes čia lemia tavo žinios, noras dirbt ir tobulėt .

tada pasakyk, kuris vadybininkas bus geresnis:

ar tas, kuris komunikabilus, gerai, maloniai aptarnauja pirkėjus, net ir bajerius numeta (tas irgi bendraujant praverčia), sugeba įtikint pirkėją, kad to ar ano jam tikrai labai reikia, kad ta prekė tiesiog tobula, bet tingi mokytis, tobulėti, savaitgalį nori pamiegoti (tam juk ir savaitgalis ax.gif )

ar tas, kuris gali kožną savaitgalį varyt į mokymus, kursus, kuris tobulina savo žinias kasdien po darbo, kuris nevėluoja ir nedrasko akių, bet su klientais bendrauja tik "taip" ar "ne", "galbūt" ir "turbūt", kuris nesugeba įtikint net ir nuostabiausios prekės reikalingumu, kuris nemoka šypsotis ir skleisti žavesį, kuris neturi įkyrumo ir atkaklumo, nemoka lįsti į akis bendraudamas su pirkėjais

aišku, geriausiai būtų mixas, bet tobulų žmonių nėra

ir įsivaizduok - ateina į tokį darbą 2 tokie kandidatai. Apie meilę darbui ir norą tobulėti tu net nežinai ir greit nesužinosi. Kurį priimsi?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 24, 14:19)
tada pasakyk, kuris vadybininkas bus geresnis:

ar tas, kuris komunikabilus, gerai, maloniai aptarnauja pirkėjus, net ir bajerius numeta (tas irgi bendraujant praverčia), sugeba įtikint pirkėją, kad to ar ano jam tikrai labai reikia, kad ta prekė tiesiog tobula, bet tingi mokytis, tobulėti, savaitgalį nori pamiegoti (tam juk ir savaitgalis ax.gif )

ar tas, kuris gali kožną savaitgalį varyt į mokymus, kursus, kuris tobulina savo žinias kasdien po darbo, kuris nevėluoja ir nedrasko akių, bet su klientais bendrauja tik "taip" ar "ne", "galbūt" ir "turbūt", kuris nesugeba įtikint net ir nuostabiausios prekės reikalingumu, kuris nemoka šypsotis ir skleisti žavesį, kuris neturi įkyrumo ir atkaklumo, nemoka lįsti į akis bendraudamas su pirkėjais

aišku, geriausiai būtų mixas, bet tobulų žmonių nėra

ir įsivaizduok - ateina į tokį darbą 2 tokie kandidatai. Apie meilę darbui ir norą tobulėti tu net nežinai ir greit nesužinosi. Kurį priimsi?

Abu .
Kad tik būtų norinčių dirbti ...pirmaus aktyvaus pardavimo vadybininkas - tegul straksi .
Kita sodinu ofise prie kompo ir telefono - tegus priiminėja užsakymus telefonu , internetu ir tt. Svarbu savo sritį išmanytų , gerbs ir mylės, už žinias ne už charakterį ... Čia tai yra versle .
Atsakyti