Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos iš ryto 4u.gif

Visoms ačiū už patarimus, vieną pomiką išroviau šaknų nerasta va kame bėda visai šaknų sistema nesivysto... o ką daryti kad vystytusi... sėdi stiklintam balkone, prie pat buto sienos, saulė plieskia nuo 12 iki kol nusileidžia, laistau kartą į dvis savaites, bokalai su skylėm, žemė skirta pomidorams... kiba pertręšiau?
Diskusija... įdomi... bet žinau vieną taisyklių dievas mums neduoda mes patys susigalvojame patys... kad įdomiau būtų... dievas mus priima ir duoda to ko mums reikia čia ir paskui reikės... o kas vienam tinka kitam... abejoju.. kiekvienas savastį turi surasti...
Dusia37 sakai laimingi vaikai... nematau laimės jų akyse...nekalbu apie dukrą... kalbu apskritai apie jaunimą... turbūt mane tokie supa...
Luety turėsi ko laukti vėl anukutės wub.gif
Melsvaižalia... labai labai tave stipriai apkabinu 4u.gif žinok kol tu neišrausi tų visų nuoskaudų ir kol pati neatleisi mamai lūpimo, kitų nuoskaudų( aš žinok pati irigi visoko turiu ant mamos) nieko nebus... gyvenimiškos situacijos taip sudelios kad vėl ir vėl kartosis tokios situacijos, kaip begyjančią žaizdą vėl privers kraujuoti tol kol tu pati suprasi, kad taip turėjo būti, priimsi tą situaciją ir atleisi, o paskui paprašysi atleidimo... čia viskas juk bažnyčioje... mišios, pasideliok ... labai labai tikiu, kad ateis laikas ir tavo sieloje žaizdos nebus... friends.gif o apskritai labai labai norėčiau, kad tokia mylinti mokytoja būtų mokinusi dukrą... dėja kita patirtis patyčios, kita mokykla ir didelė nuoskauda likusi vaiko širdyje, žinau ir yra ir mano kaltės...O brolis sesė... patikėk susiras tave kaip bus negerai pirma sužinosi, o kad nemoka džiaugsmais dalintis... tu turi nusotabią šeimą, vaikus ir t.t., giminystės ryšiai išsikraipė, dabar jie patapo prekybiniais.. Labai labai tikiu ateis laikas kitoks, suvoks žmonės, kad ne tik reikia pasipuikuoti prieš kitus, o tik tereikia bendrauti 4u.gif
Tiek tos filosofijos 4u.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

KSC - taip mano pomidorai -12 vnt gyvena šiltnamyje. Putplasčio dėžėj, į kurią įkolta plėvelė , ir palieta. Pomidorai nelaistomi - privalo pasiimti iš apačios vandenį , ko pasekoje auginasi geresnes šaknis . Pastatyta palapinė - susmeigti 4 kuolai aplink dėžė ir dviguba agrolėvelė užmesta. Ko pasekoje , saulėtą dieną nenudegina saulė, ne taip greitai išgaruoja vanduo, ne taip perkaista. Šiltnamio durų viršutinė dalis ir langas iš agroplėvelės , dvigubos . Taigi , yra šiokia tokia ventilaicija, o naktį kai šalnos mano žiniom agroplėvelė geriau sualaiko šilumą negu plėvelė .
Kas netingim - sėjam moliūgus, cukinijas, arbūzus , agurkus šiltnamiui smile.gif Agurkus pasėjau ( cielus 4) - beicuotos sėklos tai nemirkiau .
Visą kitą gėrį merksiu nakčiai ir ryt ryte kišiu šiltai , ant gielkos po pūkine kaldra. Jei pavyktų katę įdarbinti būtų puiku 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Muka -gal puršk tokiu gėriu ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Mano žiniom jis skatina šaknų auginimasi . Nes jei šaknu ne kas palaisčius nepasiims .
Mano paprikos nelabai gražios, nes ... labai sunkai dygo , pasivėlinau pasėti, paskui tenka šaltai gyventi .

MŽ - karui reikia 2 pusių , jei viena pusė sudeda ginklus, karas baigiasi .
Kol kaltini tėvus, tol bambagyslė netrūkus ... tol dar paauglystė .

Atsakyti
Ačiū už patarimą, nesugalvojau, kad galima purkšti OK varysiu pirkti ir purkšiu..
o dėl sėjos agurkų ačiū kad priminei, reiks įkišti kelias sėkleles ... tiesa kaip tu manai moliūgus ir cukinijas šiltnamyje palikti pasėtas nelebai ane .... na toj stebuklingoje putplasčio dėžėje ir apkūtotus....
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 04 25, 09:13)
Ačiū už patarimą, nesugalvojau, kad galima purkšti OK varysiu pirkti ir purkšiu..
o dėl sėjos agurkų ačiū kad priminei, reiks įkišti kelias sėkleles ... tiesa kaip tu manai moliūgus ir cukinijas šiltnamyje palikti pasėtas nelebai ane .... na toj stebuklingoje putplasčio dėžėje ir apkūtotus....

Muka tu ir pernais taip darei , gali tik pati galai pasakyti gerai ar ne ? Aš taip nedarius smile.gif Man patinka namie daiginti , labai greitai uodegas išleidžia , o jau sudygusisu vežu , max savaitę namie pagyvena . Moliūgų - arbūzų - cukinijų sėklas visada mirkau per naktį kalio permenganato tirpale. Ant Grielkos uodegas matau 1-3 parų . Taigi jokių netikėtimų .

Šiemet 16 moliūgų žadu talpinti .
Ir kokis 15 arbūzų .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 25, 10:25)
Muka tu ir pernais taip darei , gali tik pati galai pasakyti gerai ar ne ? Aš taip nedarius smile.gif  Man patinka namie daiginti , labai greitai uodegas išleidžia , o jau sudygusisu vežu , max savaitę namie pagyvena . Moliūgų - arbūzų - cukinijų sėklas visada mirkau per naktį  kalio permenganato tirpale.  Ant Grielkos uodegas matau 1-3 parų . Taigi  jokių netikėtimų .

Šiemet 16 moliūgų žadu talpinti .
Ir kokis 15 arbūzų .

jo dariau bet ne toks pavasaris buvo....
Na bandysiu ir šiemet mažu pavyks tuo labaiu žadame būti nuo penkatdienio iki pirmadienio taigi bus laiko viskam... nors suplanuotas kultivavimas, ale šitas darbas MB o man tik lysvukes susiformuoti ax.gif bulbos dar anskti ane po šiaudais kišti? žinau sėsiu morkas, burokėlius kelis, o visą kitą jau rasodui dėžutėse susėta:) tai manau bus laiko ir su moliūgais ir cukinijomis pasiknibinėti.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 04 25, 09:47)
jo dariau bet ne toks pavasaris buvo....
Na bandysiu ir šiemet mažu pavyks tuo labaiu žadame būti nuo penkatdienio iki pirmadienio taigi bus laiko viskam... nors suplanuotas kultivavimas, ale šitas darbas MB o man tik lysvukes susiformuoti  ax.gif bulbos dar anskti ane po šiaudais kišti? žinau sėsiu morkas, burokėlius kelis, o visą kitą jau rasodui dėžutėse susėta:) tai manau bus laiko ir su moliūgais ir cukinijomis pasiknibinėti.

Kol kas nerealiai karštą gegužį žada. Žemiausia temperatūra +15.

orai

Muka drąsiai galima sodinti porus , svsogūnus daigais lauke , salierus . Nors ko gero aš ir ropelėm susodinsiu svogūnus - nes 7 mamos diena , patrupintas savaitgalis .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 25, 10:51)
Kol kas nerealiai karštą gegužį žada. Žemiausia temperatūra +15.

orai

Muka drąsiai galima sodinti porus , svsogūnus  daigais lauke , salierus . Nors ko gero aš ir ropelėm susodinsiu  svogūnus  - nes 7 mamos diena , patrupintas savaitgalis .

o ir šituos sukišiu visai pamiršau apie porus ir svogūnus... ropelėmis sakai ne per anskti neiššeis in žiedulius?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 04 25, 09:59)
o ir šituos sukišiu visai pamiršau apie porus ir svogūnus... ropelėmis sakai ne per anskti neiššeis in žiedulius?

O kas čia gali pasakyti kaip ten bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 25, 07:00)
Labas rytas,

Kas netingim - sėjam moliūgus, cukinijas, arbūzus , agurkus šiltnamiui smile.gif Agurkus pasėjau ( cielus 4)  - beicuotos sėklos tai nemirkiau .
Visą kitą gėrį merksiu nakčiai ir ryt ryte kišiu šiltai , ant gielkos po pūkine kaldra. Jei pavyktų katę įdarbinti būtų puiku  4u.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Labas rytas,

naktis buvo ziauriai salta,bijau eit i soda ir rast viska mirusius ax.gif nors ir dangsciau kiek,bet nuo tokio salcio kazin ar pades.Dar viena tokia naktis laukia.
MZ,neturiu jokiu minciu,kaip suvienyt seima.Musu gana draugiska,gerbiam ir mylim vienas kita.Turiu du brolius ur is visada sulaukiu pagalbos,kai reikia,myliu juos abu labai.
Dusia,tai as ,ziopla,pamerkiau arbuzus,moliugus i silta vandenuka tarp vatos tamponiuku,mazai vandens tik vis dregna,kambarys nesildomas,vanduo atveso ir jie taip stovi trecia diena saltoj dregnoj vatoj,nejuda.Turbut jau ir i zeme kist velu,gal naujas uzmerkt termose keliom valandom ir set i vazonelius,o tas ismest uzmirkusias?Nezinau ka daryt,tokios pusles dar neturiu,negi dabar pirksiu del to?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 04 25, 11:39)
Labas rytas,

naktis buvo ziauriai salta,bijau eit i soda ir rast viska mirusius ax.gif nors ir dangsciau kiek,bet nuo tokio salcio kazin ar pades.Dar viena tokia naktis laukia.
MZ,neturiu jokiu minciu,kaip suvienyt seima.Musu gana draugiska,gerbiam ir mylim vienas kita.Turiu du brolius ur is visada sulaukiu pagalbos,kai reikia,myliu juos abu labai.
Dusia,tai as ,ziopla,pamerkiau arbuzus,moliugus i silta vandenuka tarp vatos tamponiuku,mazai vandens tik vis dregna,kambarys nesildomas,vanduo atveso ir jie taip stovi trecia diena saltoj dregnoj vatoj,nejuda.Turbut jau ir i zeme kist velu,gal naujas uzmerkt termose keliom valandom ir set i vazonelius,o tas ismest uzmirkusias?Nezinau ka daryt,tokios pusles dar neturiu,negi dabar pirksiu del to?

Termose nesu mirkiusi . O kam ?
Aš mirkau kalio permanganate arbūzų sėklas, nes savo rinktos , kad nuo ligų padizinfekuoti .
Darau taip kaip liepia arbūzų patronas.
Šiap tai moliūginiai dygsa šiltai laikomi . Kai nebuvau sugalvojusi puslės- keldavau virtuvėj ant spintelių su padėkliukais vazonus ( fizika, šiltas ora kylą į viršų , o vidruvėj taigi gaminam - šildom ) , žinoma sėklas pamirkydavau per naktį . Sudygdavo per savaitę . Luety jei nėra saulės ir vėsu - ar tos funkcijos neatliktų bamaliai , ar buteliai, ar stiklainai su karštu vandeniu - po kaldrom ir pagalvėm ? Nemanau , kad UK gautim tokį dalyką, tai mano mergautinis daiktas , pirktas 1993- 1994 metais , daug metų taupytas smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 25, 09:54)
Termose nesu mirkiusi . O kam ?
Aš mirkau kalio permanganate arbūzų sėklas, nes savo rinktos , kad nuo ligų padizinfekuoti .
Darau taip kaip liepia arbūzų patronas.
Šiap tai moliūginiai dygsa šiltai laikomi . Kai nebuvau sugalvojusi puslės- keldavau virtuvėj ant spintelių su padėkliukais vazonus ( fizika, šiltas ora kylą į viršų , o vidruvėj taigi  gaminam - šildom  )  , žinoma sėklas pamirkydavau per naktį . Sudygdavo per savaitę . Luety jei nėra saulės ir vėsu  -  ar tos funkcijos neatliktų bamaliai , ar buteliai, ar stiklainai su karštu vandeniu - po kaldrom ir pagalvėm ?  Nemanau , kad UK gautim tokį dalyką, tai mano mergautinis daiktas , pirktas 1993- 1994 metais , daug metų taupytas smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

Yra UK tokiu pusliu pirkt,bet kol ju nereikia dar,isskyrus tom seklom,tai nesinori pitkt ir po to sandeliuot.Tai man tas mirkstancias saltai 3d. seklas jau mest lauk,ar dar tinka kist i zeme?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 04 25, 12:24)
Yra UK tokiu pusliu pirkt,bet kol ju nereikia dar,isskyrus tom seklom,tai nesinori pitkt ir po to sandeliuot.Tai man tas mirkstancias saltai 3d. seklas jau mest lauk,ar dar tinka kist i zeme?

Tikrai nežinau . Nesu taip dariusi .
Atsakyti