Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

KSC apie gėles nieko neišmanau , juolab apie vėdrynus smile.gif
Pirtis mėgstu , bet ne saunas ... Pati pačiausia pirtis 60-70 laipsių ir drėgna. O jei dar vantom kas moka gerai prasukt - kaifas.

Muka - užsimanei su senom suknelkom į vestuves smile.gif Kandim palik smile.gif smile.gifsmile.gif Jei neilysi - bus proga atisnaujint 4u.gif
Aš tai važiuoju kaiman pektadienį ir sodinu, sodinu, sodinu.

PS etatinė gegutė parskirido . Sekmadienį dar nedrąsiai užkukavo , o vakar jau netingėdama. Kokiom 2 savaitėm vėliau negu kitias metais smile.gif Mane pagavo dažą bekasančią ( žinot tą prietatą ? ) , bet MB pinigų turėjo kišenėse smile.gif Tai ir galvoju , svarbu MB nebiednas šias metais bus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 02, 12:17)
KSC apie gėles nieko neišmanau , juolab apie vėdrynus smile.gif
Pirtis mėgstu , bet ne saunas ... Pati pačiausia pirtis 60-70 laipsių ir drėgna. O jei dar vantom kas moka gerai prasukt - kaifas.

Muka - užsimanei su senom suknelkom į vestuves smile.gif Kandim palik smile.gif smile.gifsmile.gif  Jei neilysi - bus proga atisnaujint  4u.gif
Aš tai važiuoju kaiman pektadienį ir sodinu, sodinu,  sodinu.

PS etatinė gegutė parskirido . Sekmadienį dar nedrąsiai užkukavo , o vakar jau netingėdama. Kokiom 2 savaitėm vėliau negu kitias metais smile.gif Mane pagavo dažą bekasančią ( žinot tą prietatą ? ) , bet MB pinigų turėjo kišenėse smile.gif Tai ir galvoju , svarbu MB nebiednas šias metais bus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ai mano biudžete tada bus nenumatytos išlaidos o to visai nesinori juolab tokia nedidukė ta veseilia....
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 01, 21:41)
ir visa graži, ir visai kūda smile.gif

Labutis.
Nemeluok,esu stora ax.gif

QUOTE(Muka @ 2017 05 02, 05:56)
Labos iš ryto  4u.gif

Šeštadienį sušalau, nieko negalėjom lauke daryti tai trioboje tris maišus išmečiau šlamšto visokio"Gal prisireiks" taip vadinasi... ir dar tiek pat galėčiau išmesti...O sekmą dieną jau lauke... ale nieko doro nenuveikiau, MB sukultivavo žemę, dar šlapoka ale prietaisas išnuomotas nebuvo kur dingti... vakare pirtelėje irigi buvom geras daiktas  wub.gif tiesa o kam laumėm kūrti pirtį  unsure.gif O va vakar jau sodinau salierus svogūnus iš sėklų, sėjau morkas ridikėlius burokėlius, penktadalis sodo užsėta liko nemažai  unsure.gif daiginau daiginau šildžiau šildžiau moliūgus cukinijas o jie nė kaip nelindo ir ką atsivežiau namo vėl apsideliosiu visokiais indeliais, na nieko tik savaitukę tegu papbūna namie ir paskui į šiltnamį... tiesa šiltnamyje palergonijas jau nudengusi palikau, manau gal nenušals...
Luety nu graži ponia esi  4u.gif
Kavasucitrina pavydu... pati nieko nedarau...
Melsvaižalia kaip kvietkynas susodintas?
Bučkas

Mukute,nei ponia,nei grazi.Prazilau,nebedazau,jau kirpeja dave velniu,reik susiimt.

QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 02, 08:11)
Labos iš ryto ,

Luety labai gražūs vaizdai  4u.gif  ir pati gerai atrodai  4u.gif
Muka tu šaunuole , daug padarei sode ... Na aš irgi kažkiek pasidarbavau , bet dar daug liko . Šeštadienį  aplink pirtį ir po pirtį - bardakų bardakus tvarkėm - lentos, pjuvenos,  bikai ... Tradicinis statybininkų  palikimas smile.gif Sekamdienį  po daržus , kažką pasodinau , kažko nespėjau smile.gif  Suspėsiu . Dalį moliūgų ir arbūzų sukišau šiltnamyje , koks gerumas kai nereikia namų murzinti . Betaliux po savaitės gyvenimo šiltnamyje  žiedus sukrovė. Jau kitą savaitgalį sodinsiu , šį dar pagailėjau salotų ir ridikų .  Kažkiek ridikėlių pasiroviau , kažkiek salotų pasiskyniau .
Muka - toks prietaras yra - pirmas kūrimas Laumėm , antras patiem. Kai pakūrėm supratau kodėl  - naujas pečius - dažų kvapas,  akmenų kvapas ir tt.. Kokią valandą vėdinom , paskui jau baigė smirdėti , dar pašildėm ir palikom . Kitą vakarą jau be "kvapų " buvo pirtis. Bet darbų dar  labai daug prie jos - gal šią savaitę MB rankos daeis ? Bet jį irgi darbai pjauna . Matysim . Reikia priepirtį aliejuot, terasą kažkuo tept , lubas pirtyje tept . Gultus tepėm kažkokiu ten suomišku aliejumi .
KSC - kodėl tu pirties nemėgsti ?
Aš žinau žmonių kas negali eiti į pirtį - visai neperneša karščio . Kai kas neperneša kaimišku pričių , bet SPA pirtis mėgsta.
MŽ ar dar gyva ?

Vaizdai isties nuostabus,foto to negali perteikt,o ir fotografe as prasta.
O atrodau taip,kaip jauciuosi. bigsmile.gif

Dirbom sode nuo 9 iki 13:30.As suliejau visa siltnamio zeme,gal kokia valanda variau is slangos,ryt paliesiu fitosporinu ir poryt kisu viska i zeme siltnamio jau.Burokeliu rasoda jau gera issodint,kalafijorai,brokoliai,kaliaropes,prasosi issodinamos.Zodziu tik dirbk.O kur dar geles...:oh:Na nieko,,kartu su MB jau sparciau darbas eina,svarbu,kad oras nesubiurtu.Ryt pvz,rodo visa diena lietu,nu bet siltnamyje nesvarbu.
Vakarykstis pasivaiksciojimas labai nukirto kojas,bet emocijos pakylejo,o siandien dar abu padarem mankstele,jauciuosi puikiai,lieka susitvarkyt su nityba ir butu puiku.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 05 02, 17:53)
Labutis.
Nemeluok,esu stora  ax.gif

nu kaip atrodo man, taip ir sakau.
Atrodai visai normaliai. Tu lygtai kažkiek daugiau už mane sveri, bet nu tikrai neatrodo. Vadinasi, aš stora... cray.gif

Parsinešiau darbo iš darbo, einu dyyyrbt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 02, 16:25)
nu kaip atrodo man, taip ir sakau.
Atrodai visai normaliai. Tu lygtai kažkiek daugiau už mane sveri, bet nu tikrai neatrodo. Vadinasi, aš stora... cray.gif

Parsinešiau darbo iš darbo, einu dyyyrbt unsure.gif

Jei jau tu stora su savo 80(jei ne maziau??)tai cia nuotraukoj 106kg.Taip.kad neverk cia,man reikia raudot... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 05 02, 19:57)
Jei jau tu stora su savo 80(jei ne maziau??)tai cia nuotraukoj 106kg.Taip.kad neverk cia,man reikia raudot... unsure.gif

cha - 88 ax.gif
davai, neverkiam abi, o varom pirmyn, tolyn, mažyn rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 02, 18:35)
cha - 88 ax.gif
davai, neverkiam abi, o varom pirmyn, tolyn, mažyn rolleyes.gif

Spaudziu save,spaudziu... bigsmile.gif

arbuzu tenoj Item pasirode. bigsmile.gif
Atsakyti
labas, gražuolės mirksiukas.gif Viena šitiek numetus bigsmile.gif bigsmile.gif Nerealu bigsmile.gif Sveikinimai 4u.gif 4u.gif Kita pasakorė apie storumą irnesakyk.gif
aš kažkaip dar nelendu žemėn - ką turėjau, tą sukišau, o daugiau dar ne... pas tėvus darže dar šlapia šlapia - nėr nei minčių dar judint... o net ir stikliniame šiltnamyje graudžiai kažkaip pomidorų daigai... palauksim, o toms, kurio jau sėjėjėlės - sėkmės!!!
ne į temą - žiūriu į švietimo ministrę dabar per teliką ir noriu ją sumušt... kažin čia normalu? hmm.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 05 02, 22:17)
ne į temą - žiūriu į švietimo ministrę dabar per teliką ir noriu ją sumušt... kažin čia normalu? hmm.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš tai nuolat kažką subaladot noriu... unsure.gif
paskutiniu metu šefą, vieną ministeriją, vieną agentūrą ir nuosavą diedą
skaitau, kad gal normalu unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Kavos ?

vartotojo įkelta nuotrauka

Jatau kaip man gerai , nieko nenoriu sumušti smile.gif Kam be reikalo nervintis jei nieko nepakeisiu smile.gif Nors mokytojai su savo stipria profsajunga tai visada visko iš valdžios išsireikalauja smile.gif smile.gif smile.gif Žinau , kad univerus judina , o jei visi verkia verkia verkia , kokie nepamainomi . Senai reikėjo pusę jų uždaryti. Čia mano nuomonė ...
O rimtai ko gi mokytojai nervinasi ? Dėl pailgintų mokslo metų ?
Gražios ir sėkmingos dienos 4u.gif

Atsakyti
Ačiū už kavelą išgersiu pelyną (antrą mėn. geriu) tadu eisiu kavos ax.gif
Vakar teip šudinai buvo tai išvijo iš darbo unsure.gif atėjau namo ogi užmerkti moliūgai, cukinijos ir kt. jau uodegutes parodę tai užuot gulėti sėjau blink.gif nu ar ne gyvatės tupėjo tupuėjo sode ant radiatoriaus tik in namus atvežiau jau uodegas ir rodo unsure.gif pristerlinau iki ausų dabar vėl viską boginti į sodą... neturiu ką veikti .... Dusia37 kiek moliūgų cukinijų ir patisonų sėji? Aš 4 patisonus, 6 cukinijas, moliūgai mažiukai 6, ir tie mėlyni 8...jaučiu į savo mažiuką plotą per daug unsure.gif o juos kada nors bandei genėti? nenumarinsiu?
vakra dar į spintą įlindau... nu ką aš žinau... eina sau rinkių prisiauginau... įlendu ale atrodau nelabai 5 kg, kaip nieko... bet va dar tos sukenkos kur planuoju in veseilią ... niekaip nedrįstu vilktis... ir ko laukiu ... jaučiu penktadienio, kaip reisk važiuoti ir tada neturiu ką apsirenkti angel_sadangel.gif
Mušti ... tesi Dusia37 tik nervus gadinsite sau ir palinkiniams... Kam... universitetų daug... na sumažinsis... ir ką politika nepasikeis ... kaip ferfesoriai bijos išeiti palikti vietos... jaunimui neduos pasireikšti.. ratas suksis... bet kad nors nori galvoti kažką pagirtina... jau gerai...
Bučkas
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 05 03, 08:06)
Ačiū už kavelą išgersiu pelyną (antrą mėn. geriu) tadu eisiu kavos  ax.gif
Vakar teip šudinai buvo tai išvijo iš darbo  unsure.gif atėjau namo ogi užmerkti moliūgai, cukinijos ir kt. jau uodegutes parodę tai užuot gulėti sėjau  blink.gif nu ar ne gyvatės tupėjo tupuėjo sode ant radiatoriaus tik in namus atvežiau jau uodegas ir rodo  unsure.gif pristerlinau iki ausų dabar vėl viską boginti į sodą... neturiu ką veikti .... Dusia37 kiek moliūgų cukinijų ir patisonų sėji? Aš 4 patisonus, 6 cukinijas, moliūgai mažiukai 6, ir tie mėlyni 8...jaučiu į savo mažiuką plotą per daug  unsure.gif o juos kada nors bandei genėti? nenumarinsiu?
vakra dar į spintą įlindau... nu ką aš žinau... eina sau rinkių prisiauginau... įlendu ale atrodau nelabai 5 kg, kaip nieko... bet va dar tos sukenkos kur planuoju in veseilią ... niekaip nedrįstu vilktis... ir ko laukiu ... jaučiu penktadienio, kaip reisk važiuoti ir tada neturiu ką apsirenkti  angel_sadangel.gif
Mušti ... tesi Dusia37 tik nervus gadinsite sau ir palinkiniams... Kam... universitetų daug... na sumažinsis... ir ką politika nepasikeis ... kaip ferfesoriai bijos išeiti palikti vietos... jaunimui neduos pasireikšti.. ratas suksis... bet kad nors nori galvoti kažką pagirtina... jau gerai...
Bučkas

Moliūgų sėju daug 15-16, kokius 2 MUSCADE DE PROVENCE, kiti Butternuto, ar Hokkaido tipo . Man šitie skaniausi . Yra lysvė pievoj apie 130 pločio ir kokių 8 metrų ilgio . Sodinu kas 50 cm , priešingose lyvės kraštuose ... Jei supratai . Aplink pieva , tai jie kerojasi į šonus . Bėda ta , kad MB nebegali žolės nupjauti smile.gif bet kiek ten to grožio mano kaime ... Genėt negeniu , nes neturiu laiko tokiems niekams .
Cukinijos ir patisonai auga kitur , na kokius 2 patisonus sodinu ir 4 cukinijas, bet tiek nesuvalgom cukiniju , išdalinu ir išmėtau smile.gif Cukinijas kas savaitgalį švariai išskinu , patrešiu , tai jos dera kaip išprotėję, tik palik kokį "paršiuką " baigiasi derėjimas... Kam augalui stengtis ? Sėklas jau užaugino , gali ir pasilsėti. Paskutinis kelis metus auginu tik vieną veislę, ji man skanaiusia , derlingiausia ir priedo krūminė . Va ir agurkų derliaus gero negaunu - nes juos reikia skinti kas 2 dieną - o aš skinu 2 kartus savaitėje - penktadienį ir sekmadienį smile.gif Bet kiek užauga tiek užtenka . Raugintų reiks daugiau pasidaryt , pernais apsirgo ...tai anksti baigėsi . Šiemet reiks pasaugot , nepatingėt apsaugai nupurkšti iki žydėjimo kokius 2 kartus .
Atsakyti