Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 05, 10:56)
Dusia jau galvojau baisiau pasisakys apie vaistus, ale dar visai nieko... smile.gif. Ir pati mat gal gertų smile.gif. Neįsivaizduoju, kaip aš daryčiau... Tikrai ne iš karto, bandyčiau ką nors kitaip...

KSC aš labai labai netikiu vaistais , dar vaiko pasakojimus atklausiau ( rimtai jis šiemet farmakologiją paėmęs ) , kad nėra nei vieno vaisto kuris gydytų . Vaistai tik bando atstatyti organizmo nukrypimą nuo normos ... Ko pasekoje kenkia tam pačiam organizmui . Kaip jis ten sakė - koks melagis ir be sąžinės turi būti žmogus , kad galėtų dirbti gydytoju ir skirti vaistus ... KSC kol esu energinga kaip voverė - bepiga čia man šnekėt - negerčiau vaistų smile.gif O kai bėdos užspaustų - gal kalčiau saujom ir dar kaulinčiau smile.gif
O žmogaus svekata ant 3 banginių laikosi :
1. Maistas
2. Judesys
3. Nuotaika, požiūris į gyvenimą ir ttt... Ir ne tas išorinis veidas , gal aš visiems ir K***, svarbu viduj taikoj su savim .
Ir nei vienas ne svarbesnis ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 05 gegužės 2017 - 13:19
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 05, 14:14)
KSC aš labai labai netikiu vaistais , dar vaiko pasakojimus atklausiau ( rimtai jis šiemet farmakologiją paėmęs ) , kad nėra nei vieno vaisto  kuris gydytų . Vaistai tik bando atstatyti organizmo nukrypimą nuo normos ... Ko pasekoje  kenkia tam pačiam organizmui . Kaip jis ten sakė - koks melagis ir be sąžinės turi būti žmogus , kad galėtų dirbti gydytoju ir skirti vaistus ... KSC kol esu energinga kaip voverė - bepiga čia man šnekėt - negerčiau vaistų smile.gif O kai bėdos užspaustų - gal kalčiau saujom ir dar kaulinčiau smile.gif
O žmogaus svekata ant 3 banginių laikosi :
1. Maistas
2. Judesys
3. Nuotaika, požiūris į gyvenimą ir ttt... Ir ne tas išorinis veidas , gal aš visiems  ir K***, svarbu viduj taikoj su savim .
Ir nei vienas ne svarbesnis ...

mano draugė viena sako: pirmiausia ir svarbiausia mintys...

beje, dariausi tą pH skaičiavimą, nu ten kur nekvėpuot kuo ilgiau ir kartus per min suskaičiuot. Gavosi 7 - esu sveika kaip... nežinau, kas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos po pietu.Kavasucitrina,kazko labai susirupinai sveikatos profilaktika biggrin.gif Cia ne senatves pozymis? bigsmile.gif bigsmile.gif O siaip saunuole,geriau is anksto,nei gert vaistus,be kuriu negali,o jie negydo.
O mano profilaktika sode buvo.Pamenat,sejau braskes is seklu,tai jau laikas jas kist i zeme laukan,o neturiu jokiu vertikaliu sieneliu,o noriu,tai priverciau MB kazka sugalvot.Tas ,vargselis,nemiegojo nakti,suko galva,ieskojo internete ir galiausiai priejo isvados,kaip du naudingus daiktus sujungt i viena.Pastatys paleciu sienele palei riba,ir joje padarys dezutes,kuriose galesiu sodint tas remontantines braskes,bus ir tvora ir dezes braskem.Jau dvi pastate,dezutes uzdare apacias,bet reikia dar keliu,nes netilps.
O kol jis state ta sienele,as pasodinau pomidorus i vidurine lysve siltnamyje.Rasoda ne pavyzdine,tai issirinkau stipriausius daigus ir susodinau.Tu paciu sodint i sonine lysve nenoriu,o kitu veisliu dar nepriaugo rasoda.Galvoju,jei as sukisciau dabar i zeme ta ne pilnai suaugusia rasoda?Ji yra ispikiuota i stiklinaites ir jau reikalaujanti papildyt zemiu,bet dar nera dideli daigai.Juk jie augdami puodeliuose ,nesuaugs greiciau nei zemej?Kas gali patart?
Po to persodinau sparagines i didesnes talpas is daigyklos ir ipomejas,ir cukinijas.Dar reiktu laukinius pomidorus sukist i didesnes talpas,nes lauke dar vesoka jiems augt.Darbo daug sode,gera,kad kartu ir kasdien galim po kazkiek pasidarbuot,kad nepervargt iskart daug dirbant,nors ir tai pavargau.Bet gera gera dusioj.
Atsakyti
labukas biggrin.gif
taip taip - ir maistas, ir judesysy svarbu,bet svarbiausia - ramybė biggrin.gif
Luety, parodyk tą stebuklą iš palečių... Aš irgi noriu vertikalios sienelės...
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 05 05, 19:38)
labukas  biggrin.gif
taip taip - ir maistas, ir judesysy svarbu,bet svarbiausia - ramybė biggrin.gif
Luety, parodyk tą stebuklą iš palečių... Aš irgi noriu vertikalios sienelės...

Zuikeli,nera ka rodyt.Namie man tyoks stainys but negrazu,o sode musu tinka,ten zmones daug ka stato is paleciu.Paimi palete,paguldai taip,kad lenteles butu horizontaliai,isimi kas antra lentele,uzkali dugnus,mums per palete isejo trys loveliai,itvirtini prie zemes kuolu ir tiek ziniu.I tas geldeles as desiu zeme ir sodinsiu savo remontantines.

Panasu va cia https://alittlebitof...om-pallets.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 05 gegužės 2017 - 20:52
QUOTE(Luety @ 2017 05 05, 19:11)
Kavasucitrina,kazko labai susirupinai sveikatos profilaktika  biggrin.gif Cia ne senatves pozymis? bigsmile.gif  bigsmile.gif O siaip saunuole,geriau is anksto,nei gert vaistus,be kuriu negali,o jie negydo.

oi, Luety, nu kad ne, tikrai ne. Pasidarė baisu dėl draugės, tada, aišku, pradėjau galvot, o kas būtų, jei man būtų. Prisiminus pasidariau tą kvėpavimą, dariausi jį ne kartą. Aš gi žinau, kad esu sveika ir mirsiu sveika smile.gif
O senatvė tai taip - ir be jokių požymių... Ir be jokio rūpesčio sveikatos profilaktika. Tiesiog.
Atsakyti
beje, šiandien gegutę pirmą kartą išgirdau pro atidarą langą ryte tualete su pižama tupėdama. Ką tai galėtų reikšti? unsure.gif
Atsakyti

beje, šiandien gegutę pirmą kartą išgirdau pro atidarą langą ryte tualete su pižama tupėdama. Ką tai galėtų reikšti? unsure.gif

Labas rytas. Del gegutes prietaru zinau tik apie pinigus... O visa kita gali sugalvot. Jau dienos grazumas. Nuodeme dirbt.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 06, 09:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="71612174" data-time="1494016276"><div><p>beje, šiandien gegutę pirmą kartą išgirdau pro atidarą langą ryte tualete su pižama tupėdama. Ką tai galėtų reikšti? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Labas rytas. Del gegutes prietaru zinau tik apie pinigus... O visa kita gali sugalvot. Jau dienos grazumas. Nuodeme dirbt.</p>

labas,
pusryčius pavalgiau, drybsau prieš kompą...
nu jo, dėl gegutės tai jau priinterpretavau variantų biggrin.gif
ayjsiu degintis, rimtai unsure.gif
Atsakyti
Laba ryta,
ale ir ankstyvos savaitgaly! rolleyes.gif
Gegute uzkukavo mane sode kovo pabaigoj su 55 pensais kisenej,tai pabarskinau ir apsidziaugiau,kad nors tiek turejau.
Oras siaip sau,sauleta,bet vejuota,nors zada 17 silumos
Eisiu i soda,darbu daug,tik spek suktis.
Atsakyti

Nedesi bitems pusines meduves? As bent vienam bandysiu...

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 05, 23:31)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vienais metais aš laukiau gegutės - nešiojaus kišeniuj litą nuo pat gegužės pradžios, bet gegutės kaip nėr, taip nėr mano kely...Bet aš kantri biggrin.gif Ir vieną savaitgalio rytą aš, prasibėgus, žvali ir energinga, einu maudytis, bet prieš eidama pamatau, kad unitazas nelabai švarus... taigi, prieš lipdama vonion puolu nuoga - kokia motilė pasaulin paleido- keliais prieš untazą ir šveičiu... tą monutę pro atvirą langą išgirstu išdavikišką "ku-kū"...
Atsakyti