Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Dusia,maciau rasei,jog purksi agurkus 3x per ju augima,o kuom?Soda?Ar rimciau kuom?
Atsakyti
mergai, ką žinot apie aukšto kraujo spaudimo, kuomet paskirti vaistai visam gyvenimui, suvaldymą kitais būdais?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 03, 23:00)
mergai, ką žinot apie aukšto kraujo spaudimo, kuomet paskirti vaistai visam gyvenimui, suvaldymą kitais būdais?

Keist gyvenimo būdą ...
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 05 03, 22:56)
Dusia,maciau rasei,jog purksi agurkus 3x per ju augima,o kuom?Soda?Ar rimciau kuom?

Luety , turiu sodyboj , parašysiu pavadinimą . Kaip ir rimčiau , bet leidžiamas ekologiniuose ūkiuose. Bet reiki nepatingėt nupurkšt , kai gražiai žaliuoja tingisi , kai suserga vėlu ...
Mes vis tik įdomios pagal pakaruoklių skaičių apačioj ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 03 gegužės 2017 - 22:13
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 03, 23:12)
Keist gyvenimo būdą ...

tai papasakok, kaip
gal pasiskaitymui ką turi - duočiau, nors sunku bus įtikint... genetika i psio. Taškas. Nepakeičiama.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 03, 23:16)
tai papasakok, kaip
gal pasiskaitymui ką turi - duočiau, nors sunku bus įtikint... genetika i psio. Taškas. Nepakeičiama.

KSC mes paveldim ne prastus genus , o prastus įpročius smile.gif
Nuo ko kyla kraujo spaudimas ?
Taigi cholesterolis lopo , lopo, lopo ... Ką lopo? Kraujagysles . Kodėl lopo ? taigi mažai judam ir netinamai maitinamės ...
O kai lopas ant lopo ? Kaip tam kraujui betekėt ?
KSC žinai viską pati .
Neįtikinėk - nepavyks , pasiūlyk pasibandyt pasidėliot judėjimą ir maistą, pvz 1 mėn ?Ar 2 sav ? po to pakartoti tyrimą ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 03, 23:25)
KSC mes paveldim ne prastus genus , o prastus įpročius smile.gif
Nuo ko kyla kraujo spaudimas ?
Taigi cholesterolis lopo , lopo, lopo ... Ką lopo?  Kraujagysles . Kodėl lopo ? taigi mažai judam ir netinamai maitinamės ...
O kai lopas ant lopo ?  Kaip tam kraujui betekėt ?
KSC žinai viską pati .
Neįtikinėk - nepavyks  , pasiūlyk pasibandyt pasidėliot judėjimą ir maistą, pvz 1 mėn ?Ar 2 sav ? po to pakartoti tyrimą ...

nežinau aš, iš kur man žinot, kai tas neaktualu unsure.gif
man baisu klausyt: "vaistai visam gyvenimui"
jaučiu, taip paprastai nepavyks nieko įsiūlyt
sakau, nebent kokį straipsnį rimtesnį... unsure.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Oooo likučiai mėtosi tušti buteliai blink.gif .... joo ir be manęs ane .... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dėl švietimo sistemos... dukra mokinasi KTU džiaugiasi, kad atkreipia dėmesį ir į studentų norus, džiaugiasi išsirinkta profesija(matysim kaip su darbais bus), taigi kaip gal pasirinko tai ko nori ir džiaugiasi... O kad univerų yra per daug... na jūs man pasakykite kam reikia tuos vaikus mulkinti su neuniversitetiniais bakalauras, na kolgejia yra kolegija... ne pavadino grąžiai sustojo vaikų, tėvai sumokėjo... o kad tai ne universitetas, kad visia kitas profilis ... niekma nemotais svarbu univeras gavo babkes... kada pradėsim galvoti ne apie pinigus o apie ateitį tada gal kas ir išeis... o dabar krepšeliai svarbiau už vaikus...
Cholesterolis, aikštas kraujo spaudimas... kol kas dar su tuo nesusidūriau..mano labai žemas...
Kitą savaitę atšalimas žadamas... Dusia37 kaip manau bulbas kišt galiu po šiaudais ir svogūnus sodinti, tiesa mislinu plėvele uždengus nieko blogo nenutiktų unsure.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

KSC ar vaistai kompensuojami ?
Mano giminėj visi su žemu kraujo spaudimu ... MB irgi į mane smile.gif Nors jo mama turėjo labai aukštą .

Bulbos po šiaudiais ilgai dygsta, manau gali kišti . O ką daryti su kitomis daržovėmis šiemet nežinau ... Mano Bulbos irgi nesodintos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 04, 10:24)
Labas rytas,

KSC ar vaistai kompensuojami ?
Mano giminėj visi su žemu kraujo spaudimu ... MB irgi į mane smile.gif Nors jo mama turėjo labai aukštą .

Bulbos po šiaudiais ilgai dygsta, manau gali kišti .  O ką daryti su kitomis daržovėmis šiemet nežinau ... Mano Bulbos irgi nesodintos smile.gif

na tadu kišiu bulbas ir dar dengsiu agro, turiu aš jos tai ir uždengsiu svogūnus ax.gif manau nesupyks jie nat moneis ax.gif tik tavo duotus pačėdysiu iki stasiniu biggrin.gif tik va dabar dar suabejojau ar vežti į sodą cukinijas ir moliūgus ax.gif nebus jiems per šaltą šiltnamyje... o gal trioboje palikti ... kaip manai?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 05 04, 09:42)
na tadu kišiu bulbas ir dar dengsiu agro, turiu aš jos tai ir uždengsiu  svogūnus ax.gif manau nesupyks jie nat moneis  ax.gif tik tavo duotus pačėdysiu iki stasiniu  biggrin.gif tik va dabar dar suabejojau ar vežti į sodą cukinijas ir moliūgus  ax.gif nebus jiems per šaltą šiltnamyje... o gal trioboje palikti ... kaip manai?

aš susėjau dalį šiltnamyje ir palikau , tegul grūdinasi . Naminių dar nevešiu , keliaus šiltnamin paprikos ir likę keli pomidorai .
Aš jau noriu sodinti pomidorus ... jau palmės kai kurie .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 04, 11:26)
aš susėjau dalį šiltnamyje ir palikau , tegul grūdinasi . Naminių dar nevešiu , keliaus šiltnamin paprikos ir likę  keli pomidorai .
Aš jau noriu sodinti  pomidorus ... jau palmės kai kurie .

na šiuo klausimu rami ax.gif pati matei kokie mano unsure.gif
Atsakyti
KSC va straipsnis :
Kraujospūdis
Neperskaičiau viso ... Bet vaistai yra baisu .
Atsakyti