Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

sveikos,
Dusia, nežinau, ar kompensuojami - neklausiau
Už straipsnį ačiū - pirmiausiai pati paskaitysiu, paskui jai parekomenduosiu smile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
vėl atšalimas? blink.gif blink.gif blink.gif nu jau negaliu aggressive.gif mai miesiac, o su striuke ne per karšta ir namuos kūrent reikia verysad.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 05 04, 13:51)
labas 4u.gif
vėl atšalimas? blink.gif  blink.gif  blink.gif  nu jau negaliu aggressive.gif mai miesiac, o su striuke ne per karšta ir namuos kūrent reikia verysad.gif  cray.gif

Labytis,

buvom sode,sukisau siltnaminius agurkus,paprikas ir cilius i nuolatinio gyvenimo vieta,o rytoj jau pomidorai tures namus.Oras nelepina,bet nera salta,siltnamyje pats tas,tik su laukiniais dar turesim palaukt,truputi dar salta.
Dwl kraujospudzio reguluavimo nieko nezinau,geriu vaistus kasdien jau gal 10 mt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 05 04, 16:18)
geriu vaistus kasdien jau gal 10 mt. ax.gif

tai jau čia tipo gerai? blink.gif
skaitai, davai, ką Dusia įdėjo, dar kai ką atsiųsiu į a.ž.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 04, 20:05)
tai jau čia tipo gerai? blink.gif
skaitai, davai, ką Dusia įdėjo, dar kai ką atsiųsiu į a.ž.

Mano draugų tarpe yra vartojančių vaistus. Savo darbe žinau gal 6 vyrukus besimažinančius KS vaistų pagalba . Mano metų ir jaunesni , vienas tik vyresnis ... PS vieną tokį tvarkingai geriantį vaistus nesenai palaidojom . KSC žmogus turi PATS NORĖTI , o info pilna internete , jei tik kam įdomu .
Žinai tą pasaką - negerk iš balos - oželiu pavirsi smile.gif Ar kas paklausė ?
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Oi Dusia37 norėti tai noriu ale nieko nedarau unsure.gif vis pamislinų apie KSC kaip smagu susiėmė rezulatai džiugina... man nė kaip susiimti... ai...
Buvau turguje nupirkti kvietką mamos dieną nu jklmn surfinijos po 10 Eur... na dar tokių kainu nebuvo... gal šalta... o gal kad motinos diena...nuderėjau vieną nuo 8 iki 7.. ale vistiek ... man taip akyse mūsų poltikai su "Euro atėjimu niekas oi niekas niekas nebrangs"... nu žodžiu...
Tik sukišau moliūgus į žemelę antradienį jau nosiukes iškišę... visgi vešiu sodan tegu gyvena šiltnamyje... bo vietos nėra praeiti, reiks jau ir pomidorus po truputuką vežti... atlaisvinti balkoną.
KSC kaip tavo surfinijos ir kitos kvietkelės nu pernai tokiso grąžios buvo o kaip šiemet ?
Dusia37 ką kepsi šį kart sode... aš mislinu kiauliuko mentės su kaulu šmotelius ant laužo su cukinija gal kokį papriką užmesiu ax.gif
Luety kaip tavo daržai kiba jau morkas valgai?
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Muka , mes šį kartą kaime trumpai , šeštadienio vakare jau grįšim . Geriausia man būtų pasidaryti iškrovos dieną.... Lengviau kaime negu namie smile.gif
Dėl vaistų gėrimo - kažin ar aš drįsčiau jų negerti , jei gydytoją paskirtų ... Bet aš bent jau stengiuosi , kad to nereiktų . Kad ir stora , bet vis tik žiūriu maistą , bele ko neryju . Jei nelankau salėj sporto tai bet 10 min skiriu namie mankštai . Vasarą daug judu sodyboj nupėdinu kokį 12-15 km. per dieną ten būdama. Stengiusi nesinervinti dėl niekų - ko negaliu pakeisti - ne mano bėdos . Ne Aš pasaulio bamba ir ne apie mane turi pasaulis suktis ....
Nu va tiek filosofijos ryte .
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
matau, darbingas penktadienis bus man... unsure.gif
QUOTE(Muka @ 2017 05 05, 08:18)
* vis pamislinų apie KSC kaip smagu susiėmė rezulatai džiugina... man nė kaip susiimti... ai...

* * KSC kaip tavo surfinijos ir kitos kvietkelės nu pernai tokiso grąžios buvo o kaip šiemet ?

* baik. Trūksta iki susiėmimo. Va, dar ir dabar iki galo nenukračius šventinio savaitgalio prieaugio, 300 g liko, o naujas savaitgalis ant nosies. Iš vis - šį mėn. 2 gimtadieniai, motinos diena, nu ir kaip gyvent? unsure.gif

* * Muka, šiemet petunijų (man rodos, pas mane petunijos, ne surfinijos) turiu nedaug, gal 12 daigų - nu gana tų nesąmonių. Dar nėra didelės. Pelargonijų daug numirė per žiemą, bet koks 15 tai dar liko smile.gif. Jau krauna kai kurios žiedus. Nu i psio. Pasimokiau. Žodžiu, gėlės ir pomidorai ženkliai pas mane sumažėję šiemet.

Dusia jau galvojau baisiau pasisakys apie vaistus, ale dar visai nieko... smile.gif. Ir pati mat gal gertų smile.gif. Neįsivaizduoju, kaip aš daryčiau... Tikrai ne iš karto, bandyčiau ką nors kitaip...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 05, 07:21)
Labas rytas,

Muka , mes šį kartą kaime trumpai , šeštadienio vakare jau grįšim .  Geriausia man būtų  pasidaryti iškrovos dieną.... Lengviau kaime negu namie smile.gif
Dėl vaistų gėrimo - kažin ar aš drįsčiau jų negerti , jei gydytoją paskirtų ... Bet aš  bent jau stengiuosi , kad to nereiktų .  Kad ir stora , bet vis tik žiūriu maistą , bele ko neryju . Jei nelankau    salėj sporto tai bet 10 min skiriu namie mankštai .  Vasarą daug judu sodyboj  nupėdinu  kokį 12-15 km. per dieną ten būdama.  Stengiusi nesinervinti dėl niekų - ko negaliu pakeisti - ne mano bėdos . Ne Aš pasaulio bamba ir ne apie mane turi pasaulis suktis ....
Nu va tiek filosofijos ryte .
Gražios ir darbingos dienos  4u.gif

Labas rytas,

Dusia,labai teisingai parasei apie vaistu gerima.Jei nesaugojai saves jaunystej,belieka gert vaistus,nes nedrasu juos nutraukt.Dabar visi protongi,info masiskai,tik atsirink teisinga ir vykdyk.Kada ta info atsirado prieinama?Gal kokiais 1995,o as nusipirkau pirma kompa 2003 ir emiau mokytis juo naudotis tik,ziuredama lyg i siauba koki.O ka mano kartos zmonems pasakydavo gydytojas,mokytojas,kunigas,buvo sventa.Nei kas moke kaip maitintis sveikai,nei jad sportuot sveika.Sporto klubu ,prieinamu liaudziai,kaip dabar,atsirado irgi ne per seniausiai,todel mano ie ankstesnes kartos,geriam vaistus be apmastymo,nes nedrasu negert.Ka galiu pakeist dabar?Tik nesusigaut dar tokiu ligu,kuriu dar neturiu.Stengiuosi tai ir daryt,nors igudziu tam nera.
Muka,morkas,setas pernai,paskutines suvalgem per velykas,o naujos jau savaite,ar dvi,kaip sudygo.Burokeliai seti lauke jau prasosi ispikiavimo i lysve.
Atsakyti
SOS!SOS!SOS! Ar Coyote pomikai laukiniai?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 05 05, 13:23)
SOS!SOS!SOS! Ar Coyote pomikai laukiniai?

Tik laukiniai !!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 05, 11:36)
Tik laukiniai !!!!!!!!!!

Aciuuuuuuuu!!!!!!!
Atsakyti