Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos iš ryto 4u.gif

Sory, kad čia savom bėdom grūzą uždėjau ... kiti pažiūrės kitaip, tikiuosi viskas bus gerai ...

Dusia37 ot nežinau ar klausysiu... čia reikai dar labai pagalvoti hmm.gif viskas priklausys kaip siūlys flirt.gif

Luety ot kokia o jeigu nieko nematė dėl to ir žiūrėjo ... o ko nepaklausei? ką būtų nesakę? kaip miegojei?
Melsvaižalia o kaip gėlės ar prigijo ? ar verta siųstis iš ten ?

Priminkit ko reikia berti in duobes magnio sulfato ir ar kalcio ar kalio ? nes nuspirkau kalcio mislinu ar nesumaišiau...
Tiesa žalioje stotelėej nuolaidos viskam 30 procentų.
Na ką maistai supirkti vėl savaitgalis laukia toks visas ištaškytas, na nieko kitas gal bus ramesnis, nenusimato kol kas jokių kelionių, renginių ir svečiu( ptfu tpfu ptfu) jau kažko pavargau, noriu ramybės... tiesa pasakisu ir nerbuvo ko pavargti, bet gal nuo bendravimo irgi pavargstama unsure.gif
Ai dar ko pilti in duobes agurkams ?

Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 19 gegužės 2017 - 07:10
Labas rytas,

Muka kiek žinau tai pomidoramas reikia kalio magnezijos į duobes + ko negaila, pelenų , žuvų, ar žuvų miltų , kaulamilčių....
Agurkams mėšliuko smile.gif Nors aš nelabai ką dedu agurkams , pilu durpės prarausus duobutę, nes durpė geriau laiko vandenį . O šiap agurkus dažnokai tręšiu augimo metu , jei ėdrūs taigis smile.gif

PS , KSC iššukis priimtas , vakar pasidariau iškrovą . Vakar ryte kava su kokoso pienu + kokoso sviesto šaukštelis ir iki širyt pusryčių . Kokoso sviesta mano pilveliui kaip vaistas ( kaip tau raudonas vynas ). Lengvai sakyčiau ... Na ne 36 valandos , tai nors 24 . Gerai ane ?

PS mano vaikas pasirinko - Famakologija 1 vietoj , 2 vietoj Chemija . Į chemiją žino , kad tikrai , o Farmakologija - priklausys nuo to kaip išlaikys egzus . Biochemijos atsisako . Laukia 8 egzai birželio pradžioj .

Muka , aš jau susigalvojau , į kelionę važiuosiu be maisto ... Tik bananus kelis ir juodą šokoladą įsimesiu smile.gif Ir vandens. Pasitarėm su MB . Nes Ukrainoj maistas nėr brangus, o MB vairuodamas nelabai valgo smile.gif Dar visai gera iškrova laukia smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 05 19, 06:05)
Labos iš ryto  4u.gif

Sory, kad čia savom bėdom grūzą uždėjau ... kiti pažiūrės kitaip, tikiuosi viskas bus gerai ...

Dusia37 ot nežinau ar klausysiu... čia reikai dar labai pagalvoti  hmm.gif viskas priklausys kaip siūlys  flirt.gif

*Luety ot kokia o jeigu nieko nematė dėl to ir žiūrėjo ... o ko nepaklausei? ką būtų nesakę? kaip miegojei?
Melsvaižalia o kaip gėlės ar prigijo ? ar verta siųstis iš ten ?

Priminkit ko reikia berti in duobes magnio sulfato ir ar kalcio ar kalio ? nes nuspirkau kalcio mislinu ar nesumaišiau...
Tiesa žalioje stotelėej nuolaidos viskam 30 procentų.
Na ką maistai supirkti vėl savaitgalis laukia toks visas ištaškytas, na nieko kitas gal bus ramesnis, nenusimato kol kas jokių kelionių, renginių ir svečiu( ptfu tpfu ptfu) jau kažko pavargau, noriu ramybės... tiesa pasakisu ir nerbuvo ko pavargti, bet gal nuo bendravimo irgi pavargstama  unsure.gif
Ai dar ko pilti in duobes agurkams ?

Bučkas

Laba ryta,

miegojau neblogai su Calm.
Muka,kai ji ziurejo,jos netrukdziau,nes pradzioj ,kai ziurejo per pilvo sienele,daug plepejo,apie seima,apie dukra,daug klausinejo apie mane.As jau emiau nervintis,kad ji labai issiblaskius,bet,kai eme vazinet inkstu srity,tai nurimo,susikoncentravo ir tik abejingai komandavo:ikveeeeepk,iskveeepk,vis ne miegodama(iiiiiiiin,oooooout),o jau ginekoligiskai kai ziurejo ,labai susikoncentravo ir vis maise maise po ta sona.
zinoma,klausiau,bet ji atsake,nieko negalinti pasakyt,nes reikia kompe pasididnt ir isanalizuot apie 450-480 nuotrauku.
Po pomidorais jau rasiau ko dejau,po agurkais-
nieko.
Ruosiuos krauja nuleist nest.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 gegužės 2017 - 08:39
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 19, 10:36)
Labas rytas,

Muka kiek žinau tai  pomidoramas reikia kalio magnezijos į duobes  + ko negaila, pelenų , žuvų, ar žuvų miltų  , kaulamilčių.... 
Agurkams mėšliuko smile.gif Nors aš nelabai ką dedu agurkams , pilu durpės prarausus duobutę, nes  durpė geriau laiko vandenį . O šiap agurkus  dažnokai tręšiu augimo metu , jei ėdrūs taigis smile.gif

PS , KSC iššukis priimtas , vakar pasidariau iškrovą . Vakar ryte kava su kokoso pienu + kokoso sviesto šaukštelis ir  iki širyt pusryčių .  Kokoso sviesta mano pilveliui kaip vaistas ( kaip tau raudonas vynas ). Lengvai  sakyčiau ... Na ne 36 valandos , tai nors 24 . Gerai ane ?

PS mano vaikas pasirinko  - Famakologija 1 vietoj , 2 vietoj Chemija . Į chemiją žino , kad tikrai  , o Farmakologija - priklausys nuo to kaip išlaikys egzus .  Biochemijos atsisako  .  Laukia 8 egzai birželio pradžioj .

Muka , aš jau susigalvojau , į kelionę važiuosiu be maisto ... Tik bananus kelis ir juodą šokoladą įsimesiu smile.gif Ir vandens. Pasitarėm su MB . Nes Ukrainoj maistas nėr brangus, o MB vairuodamas nelabai valgo smile.gif Dar visai gera iškrova laukia smile.gif

O kokiomis trąšomis tręši agurkus.... gal kokios specialios yra smile.gif

Na šaunuolės mergos su tom iškrovom... kiba ir man pradėti ax.gif negi aš ryža rolleyes.gif
Tikrai gerulė iškrova.. o aš va du kart maitinuosi.. man irgi neblogai ax.gif tik tas natras labai užsitęsia ir dar per diena du kavos puodeliai tik smile.gif ir ryte negeriu, pasirodo nereikai tai mano įprotis... taigi mažais mažais žingsneliais link "keisk Muka įpročius" smile.gif
Luety tu tik nesigrūzink na tikrai įsivarysi kokią ligą, begalvodama apie tai kas gali būti... ar pasikeis kas... aš žinau Luety pati buvau panašioje situacijoje... kiekviena iš mūsų buvo jaučiu ir ne vieną kartą... taigi laikykis... o kraują nuleisti irgi gerai nebūsi tokia pasiutusi ... nors nesi bet vistiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 05 19, 10:51)

Na šaunuolės mergos su tom iškrovom... kiba ir man pradėti  ax.gif negi aš ryža  rolleyes.gif
Tikrai gerulė iškrova.. o aš va du kart maitinuosi.. man irgi neblogai  ax.gif tik tas natras labai užsitęsia ir dar per diena du kavos puodeliai tik smile.gif ir ryte negeriu, pasirodo nereikai tai mano įprotis... taigi mažais mažais žingsneliais link "keisk Muka įpročius" smile.gif
Luety tu tik nesigrūzink na tikrai įsivarysi kokią ligą, begalvodama apie tai kas gali būti... ar pasikeis kas... aš žinau Luety pati buvau panašioje situacijoje... kiekviena iš mūsų buvo jaučiu ir ne vieną kartą... taigi laikykis... o kraują nuleisti irgi gerai nebūsi tokia pasiutusi ... nors nesi bet vistiek  4u.gif

Dažniausiai tai kokio raugalo turiu - mielės ir žolės - ir papilu. Esu kažkada pirku ŽS pirkus kažkokių ten organinių trašų . jei ima gelst lapukai - reikia juos pamaitint ... dažniausiai smile.gif

Muka aš šiap irgi 2 kartus maitinuosi , arba vieną - ryte tiršta kava ir vakarienė + ++++ užkadžiavimai vakare .
Man pasirodo geriau nevalgyt vakare. Nes jei pradedu tai sustot sunku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kavos negaliu negert, nes be kavos esu zombis ... Kai išgeriu kavos - tik tada atsimerkia akys smile.gif
Luety baik nervuotis , tai ką prisigavojai ne mirtina ... O jei ir jei bus ir Tavo sugalvota diagnozė , taigi ne mirties nuosprendis. Vat vaistai nuo spaudimo visam gyvenimui , vaistai nuo nugaros skausmo n+k metų man baisiau atrodo . Bet čia man . Nes mano apliknok labai nemažai žmonių sukovojusiu su tuo , ir paskui gyvenančių normalų gyveinmą ... negi be vaistų .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 19, 12:15)
Dažniausiai tai kokio raugalo turiu - mielės ir žolės - ir papilu. Esu kažkada pirku ŽS pirkus  kažkokių ten  organinių trašų . jei ima gelst lapukai  - reikia juos pamaitint ... dažniausiai smile.gif

Muka aš šiap  irgi 2 kartus maitinuosi , arba vieną - ryte  tiršta kava ir vakarienė +  ++++ užkadžiavimai vakare .
Man pasirodo geriau nevalgyt vakare. Nes jei pradedu tai sustot sunku  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Kavos negaliu negert, nes be kavos esu zombis  ... Kai išgeriu kavos - tik tada atsimerkia akys smile.gif
Luety baik nervuotis , tai ką prisigavojai ne mirtina ... O jei ir jei bus  ir Tavo sugalvota diagnozė , taigi ne mirties nuosprendis. Vat vaistai nuo spaudimo visam gyvenimui , vaistai nuo nugaros skausmo n+k metų man baisiau atrodo . Bet čia man .  Nes mano apliknok labai nemažai žmonių sukovojusiu su tuo , ir paskui gyvenančių normalų gyveinmą ... negi be vaistų .

ačiū reiks nulėkti iki ŽS mažu ką priegirbsiu....
O kada išvyksti?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 05 19, 08:51)

Na šaunuolės mergos su tom iškrovom... kiba ir man pradėti  ax.gif negi aš ryža  rolleyes.gif
Tikrai gerulė iškrova.. o aš va du kart maitinuosi.. man irgi neblogai  ax.gif tik tas natras labai užsitęsia ir dar per diena du kavos puodeliai tik smile.gif ir ryte negeriu, pasirodo nereikai tai mano įprotis... taigi mažais mažais žingsneliais link "keisk Muka įpročius" smile.gif
Luety tu tik nesigrūzink na tikrai įsivarysi kokią ligą, begalvodama apie tai kas gali būti... ar pasikeis kas... aš žinau Luety pati buvau panašioje situacijoje... kiekviena iš mūsų buvo jaučiu ir ne vieną kartą... taigi laikykis... o kraują nuleisti irgi gerai nebūsi tokia pasiutusi ... nors nesi bet vistiek  4u.gif

QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 19, 09:15)
Dažniausiai tai kokio raugalo turiu - mielės ir žolės - ir papilu. Esu kažkada pirku ŽS pirkus  kažkokių ten  organinių trašų . jei ima gelst lapukai  - reikia juos pamaitint ... dažniausiai smile.gif

Muka aš šiap  irgi 2 kartus maitinuosi , arba vieną - ryte  tiršta kava ir vakarienė +  ++++ užkadžiavimai vakare .
Man pasirodo geriau nevalgyt vakare. Nes jei pradedu tai sustot sunku  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Kavos negaliu negert, nes be kavos esu zombis  ... Kai išgeriu kavos - tik tada atsimerkia akys smile.gif
Luety baik nervuotis , tai ką prisigavojai ne mirtina ... O jei ir jei bus  ir Tavo sugalvota diagnozė , taigi ne mirties nuosprendis. Vat vaistai nuo spaudimo visam gyvenimui , vaistai nuo nugaros skausmo n+k metų man baisiau atrodo . Bet čia man .  Nes mano apliknok labai nemažai žmonių sukovojusiu su tuo , ir paskui gyvenančių normalų gyveinmą ... negi be vaistų .

Mergaites!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aciu uz palaikyma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NE VEEEEEEEEEEEEEEEEEZYYYYS dar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CYsta!
Jetus,verkiau receptione dziaugsmo asarom.O dar pries paklausus ar turi atsakymus,nuejau priduot krauja,paeme krauja ir sako,pirmadieni paskambinsim apie rezultatus,bet jei jums labai skaudes,kreipkites i emergency.Nu galvoju,reiskia jau uzrase diagnoze vezys,arba zino kazka,kai turi toki potyri,tai baimes akys dideles.
Po kraujo,nuejau i priimamaji,paklausiau ar yra rezultatai,iesko,neranda,sakau tik vakar vakare dare,bet liepe paklaust,gal atejo,nes prizadejo perziuret ir pasiust.A,sako yra.Ir skaito,o as jau nieko nebegirdziu,tik isgirdau cysta wub.gif asaros bega,o ji ziuri i mane,sako ko dabar.Papasakojau,palinkejo gero savaitgalio.Tada pasiemiau taloneli artimiausia 31 geguzes pas gydytoja ir isejau.Pasikvieciau MB ir praejom pajuriu 4,4km-6150 zingsniu,sudege 367 kcal.bet skauda sona mano labiau.Bet gyvensiu Yehooo!!!!!!!!!! yahoo.gif yahoo.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 05 19, 12:59)
Mergaites!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aciu uz palaikyma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NE VEEEEEEEEEEEEEEEEEZYYYYS dar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CYsta!
Jetus,verkiau receptione dziaugsmo asarom.O dar pries paklausus ar turi atsakymus,nuejau priduot krauja,paeme krauja ir sako,pirmadieni paskambinsim apie rezultatus,bet jei jums labai skaudes,kreipkites i emergency.Nu galvoju,reiskia jau uzrase diagnoze vezys,arba zino kazka,kai turi toki potyri,tai baimes akys dideles.
Po kraujo,nuejau i priimamaji,paklausiau ar yra rezultatai,iesko,neranda,sakau tik vakar vakare dare,bet liepe paklaust,gal atejo,nes prizadejo perziuret ir pasiust.A,sako yra.Ir skaito,o as jau nieko nebegirdziu,tik isgirdau cysta wub.gif asaros bega,o ji ziuri i mane,sako ko dabar.Papasakojau,palinkejo gero savaitgalio.Tada pasiemiau taloneli artimiausia 31 geguzes pas gydytoja ir isejau.Pasikvieciau MB ir praejom pajuriu 4,4km-6150 zingsniu,sudege 367 kcal.bet skauda sona mano labiau.Bet gyvensiu Yehooo!!!!!!!!!! yahoo.gif  yahoo.gif  bis.gif  bis.gif

Vat nervus tik susigadinai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Varažijau , tokiam žmogui kaip Tau negali kibti vėžys biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif Netinka smile.gif ne ta natūra...
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 05 19, 13:59)
Po kraujo,nuejau i priimamaji,paklausiau ar yra rezultatai,iesko,neranda,sakau tik vakar vakare dare,bet liepe paklaust,gal atejo,nes prizadejo perziuret ir pasiust.A,sako yra.Ir skaito,o as jau nieko nebegirdziu,tik isgirdau cysta wub.gif asaros bega,o ji ziuri i mane,sako ko dabar.Papasakojau,palinkejo gero savaitgalio.Tada pasiemiau taloneli artimiausia 31 geguzes pas gydytoja ir isejau.Pasikvieciau MB ir praejom pajuriu 4,4km-6150 zingsniu,sudege 367 kcal.bet skauda sona mano labiau.Bet gyvensiu Yehooo!!!!!!!!!! yahoo.gif  yahoo.gif  bis.gif  bis.gif

nu va 4u.gif biggrin.gif nemoralizuosiu daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 19, 11:09)
Vat  nervus tik susigadinai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Varažijau , tokiam žmogui kaip Tau negali kibti vėžys  biggrin.gif  tongue.gif  biggrin.gif  Netinka smile.gif ne ta natūra...

Na bet dabar iejau i savo dokumentus kompe,nes jau yra atspausdinta prie mano duomenu ir apakau.Moteriski tvarkoj,kiausides nepadideje,viskas bnormos ribose,bet va,desinio inksto zemutiniame poliuje cysta 13x11 . Abu inkstai atrodo normalus dydis, žievės storio ir aido tekstūros. Nėra padideje arba hydronefrotizuoti.Priežastis skausmo nebuvo identifikuoti.
Nu kas cia dabar???Skauda kaire puse,o cysta inkste,kur man neskauda visai desines puses.As nepasiverciu ant desinio sono del skausmo kairiame sone ir kairej strenu pusej,kuris eina i kaire koja???Nu ka dabar galvot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 gegužės 2017 - 12:29
QUOTE(Luety @ 2017 05 19, 14:28)
Na bet dabar iejau i savo dokumentus kompe,nes jau yra atspausdinta prie mano duomenu ir apakau.Moteriski tvarkoj,kiausides nepadideje,viskas bnormos ribose,bet va,desinio inksto zemutiniame poliuje cysta 13x11 .  Abu inkstai atrodo normalus dydis, žievės storio ir aido tekstūros. Nėra padideje arba hydronefrotizuoti.Priežastis skausmo nebuvo identifikuoti.
Nu kas cia dabar???Skauda kaire puse,o cysta inkste,kur man neskauda visai desines puses.As nepasiverciu ant desinio sono del skausmo kairiame sone ir kairej strenu pusej,kuris eina i kaire koja???Nu ka dabar galvot?

nugara... ir nieko daugiau nereikia galvoti... stuburas nervą kažkas dirgina...
http://www.bodylogic...smas-sedmenyse/

va šitaip skauda man ....
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 19, 14:09)
Vat  nervus tik susigadinai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Varažijau , tokiam žmogui kaip Tau negali kibti vėžys  biggrin.gif  tongue.gif  biggrin.gif  Netinka smile.gif ne ta natūra...

Dusia37 gero tau kelio ir daug įspūdžių, lauksime tavęs 4u.gif

O aš jau viskas deliojuos jau namo ir ruošiuosi in sodą smile.gif
Atsakyti
labas,
ojetus, net lengviau atsikvėpiau Luety naujienas paskaičius
super, liuks 4u.gif
tai daugiau ir neskaičiau biggrin.gif
prisidaviau tik dabar darbus ir lekiu namo, tai išvarvėjusiom akim prie vyno viską detaliau perskaitysiu
Atsakyti