QUOTE(Muka @ 2017 05 19, 08:51)
O kokiomis trąšomis tręši agurkus.... gal kokios specialios yra
Na šaunuolės mergos su tom iškrovom... kiba ir man pradėti

negi aš ryža
Tikrai gerulė iškrova.. o aš va du kart maitinuosi.. man irgi neblogai

tik tas natras labai užsitęsia ir dar per diena du kavos puodeliai tik

ir ryte negeriu, pasirodo nereikai tai mano įprotis... taigi mažais mažais žingsneliais link "keisk Muka įpročius"
Luety tu tik nesigrūzink na tikrai įsivarysi kokią ligą, begalvodama apie tai kas gali būti... ar pasikeis kas... aš žinau Luety pati buvau panašioje situacijoje... kiekviena iš mūsų buvo jaučiu ir ne vieną kartą... taigi laikykis... o kraują nuleisti irgi gerai nebūsi tokia pasiutusi ... nors nesi bet vistiek
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 19, 09:15)
Dažniausiai tai kokio raugalo turiu - mielės ir žolės - ir papilu. Esu kažkada pirku ŽS pirkus kažkokių ten organinių trašų . jei ima gelst lapukai - reikia juos pamaitint ... dažniausiai
Muka aš šiap irgi 2 kartus maitinuosi , arba vieną - ryte tiršta kava ir vakarienė + ++++ užkadžiavimai vakare .
Man pasirodo geriau nevalgyt vakare. Nes jei pradedu tai sustot sunku
Kavos negaliu negert, nes be kavos esu zombis ... Kai išgeriu kavos - tik tada atsimerkia akys
Luety baik nervuotis , tai ką prisigavojai ne mirtina ... O jei ir jei bus ir Tavo sugalvota diagnozė , taigi ne mirties nuosprendis. Vat vaistai nuo spaudimo visam gyvenimui , vaistai nuo nugaros skausmo n+k metų man baisiau atrodo . Bet čia man . Nes mano apliknok labai nemažai žmonių sukovojusiu su tuo , ir paskui gyvenančių normalų gyveinmą ... negi be vaistų .
Mergaites!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aciu uz palaikyma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NE VEEEEEEEEEEEEEEEEEZYYYYS dar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CYsta!
Jetus,verkiau receptione dziaugsmo asarom.O dar pries paklausus ar turi atsakymus,nuejau priduot krauja,paeme krauja ir sako,pirmadieni paskambinsim apie rezultatus,bet jei jums labai skaudes,kreipkites i emergency.Nu galvoju,reiskia jau uzrase diagnoze vezys,arba zino kazka,kai turi toki potyri,tai baimes akys dideles.
Po kraujo,nuejau i priimamaji,paklausiau ar yra rezultatai,iesko,neranda,sakau tik vakar vakare dare,bet liepe paklaust,gal atejo,nes prizadejo perziuret ir pasiust.A,sako yra.Ir skaito,o as jau nieko nebegirdziu,tik isgirdau cysta

asaros bega,o ji ziuri i mane,sako ko dabar.Papasakojau,palinkejo gero savaitgalio.Tada pasiemiau taloneli artimiausia 31 geguzes pas gydytoja ir isejau.Pasikvieciau MB ir praejom pajuriu 4,4km-6150 zingsniu,sudege 367 kcal.bet skauda sona mano labiau.Bet gyvensiu Yehooo!!!!!!!!!!