Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,
O kokiu vaizdu!Dideli kokie jau,nebe pūkuotukau,o jau pusines vistos!
Kava,o tu isleisk vyra pas mama,o pati i darza. biggrin.gif
Vaziuojam i kita miesta,kur bus musu grafystes jaunimo krepsinio klubu finalai.Mano sunus vadovauja (sukure pries 3m. musu mieste)tokuam klubui ir jo treniruojamos dvi komandos siemet isejo i finala.Tai 14-meciai ir 18-meciai.14-meciu komandoj losia ir anukas vyriausias.Tai vaziuojam sirgt.
Oras nuostabus,tik esu skaudi visur,atrodo lyg buciau musta.Reikia issiblaskyti.
Atsakyti
ate, kaip vištukai? Sveiki, geri? Pas mane už 2 sav. toks vaizdas bus. O šėryklų (ar ten girdyklos?) pakeltų tau jie nenustumia nuo tos pakylos?
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 05 20, 10:53)
Kava,o tu isleisk vyra pas mama,o pati i darza. biggrin.gif

neičiau vis tiek į daržą - karšta žiauriai
važiuosiu ir aš, ką dabar - reikia mamą aplankyt
Atsakyti
Gryzom pilni emociju,laimejom grafystes krepsinio taure ir tapom grafystes chempionais.Valio!Valio!Valio!Valio!Net uzkimau besirgdama uz juos.O ir siaip buvo labai emocionalus zaidimas,ejo beveik taskas i taska 2 kelinius, bet treciame musiskiai eme pirmaut 10-11 tasku ir laimwjo 9 tasku persvara!Yeee!
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 05 20, 18:00)
Gryzom pilni emociju,laimejom grafystes krepsinio taure ir tapom grafystes chempionais.Valio!Valio!Valio!Valio!Net uzkimau besirgdama uz juos.O ir siaip buvo labai emocionalus zaidimas,ejo beveik taskas i taska 2 kelinius, bet treciame musiskiai eme pirmaut 10-11 tasku ir laimwjo 9 tasku persvara!Yeee!

mačiau, mačiau FB smile.gif. Šaunuoliai, sveikinimai 4u.gif. Močiutė pasikrovė daug teigiamų emocijų - super smile.gif
Atbūta, atidirbta, rytoj savi reikalai pagaliau. Beje, rodau savo agurką nuo palangės - pirmas lapas va toks. Gal patarsit, ką daryt, o gal išmest?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 20, 20:52)
mačiau, mačiau FB smile.gif. Šaunuoliai, sveikinimai 4u.gif. Močiutė pasikrovė daug teigiamų emocijų - super smile.gif
Atbūta, atidirbta, rytoj savi reikalai pagaliau. Beje, rodau savo agurką nuo palangės - pirmas lapas va toks. Gal patarsit, ką daryt, o gal išmest?

Sodink į daržą ir patręšk , nemanau , kad liga.
Luety šaunu 4u.gif Sveikinu 4u.gif Aga mačiau FB ...
Kaip tas maikes sukraut į kuprinytę ? tingiu ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 20, 20:58)
Sodink į daržą ir patręšk , nemanau , kad liga.
Luety šaunu 4u.gif  Sveikinu  4u.gif  Aga mačiau FB ...
Kaip tas maikes sukraut į kuprinytę ? tingiu ...

o kuo tręšt? ax.gif
niekada netręšus bigsmile.gif

kada išvarai?
ten irgi taip nešalta, kaip pas mus?
Atsakyti
KSC,man tai nepatinka tas lapas.Jei ta nuskynus,daugiau tokiu neatsiras,tai gal cia nuo kokios saules,o jei dauges,reik ieskot atitikmens intike.Siaip pradzioj tresia azotinem,kiek esu skaicius.O tavo jie jau siltnamyje?
Dusia gero kelio,smagiu akimirku.
As labai patenkinta,pasibuvom smagiai.
Kepu varskini pyraga,desiu sumustinius rytdienai,vaziuojam i nacionalini parka su pilim ryt ryte,kur nebuvom praejusia savaite.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 05 20, 21:18)
KSC,man tai nepatinka tas lapas.Jei ta nuskynus,daugiau tokiu neatsiras,tai gal cia nuo kokios saules,o jei dauges,reik ieskot atitikmens intike.Siaip pradzioj tresia azotinem,kiek esu skaicius.O tavo jie jau siltnamyje?
Dusia gero kelio,smagiu akimirku.
As labai patenkinta,pasibuvom smagiai.
Kepu varskini pyraga,desiu sumustinius rytdienai,vaziuojam i nacionalini parka su pilim ryt ryte,kur nebuvom praejusia savaite.

ant palangės dar unsure.gif
neščiau ryt sodint šiltnamin, ale negrūdinti visai

aš šiandien 3 ledus suvalgiau blush-anim-cl.gif
rytojui turiu vieną ir raukiu šitą reikalą, kol neįsijaučiau galutinai.

tai ką - Ir Dusiai geros kelionės, ir tau 4u.gif
rytoj čia visiška tuštuma bus..
Atsakyti
tai kad pas mus kitą savaite irgi tik 20 ir lietus.
Ten žada apie 20 . Pats tas kelionei .
Nežinau kuo Tau tręšt, bet jei persodinsi - tai ir taip pagerės gyvenimas . Pas mane ne Suvalkija , jei nemaitinsi augalai neaugs smile.gif Tai kokios raugalo kibiriukas , tai kokių organinių skystų trąšų rasčiau...
Atsakyti
Labas, visos, ko gero, subiniukų nepanešam? biggrin.gif
Luety, prašom vaizdų. wub.gif
KSC, ryt pasiimt?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 05 21, 20:13)
KSC, ryt pasiimt?

aš kai tokia slabakė, tai jo, nepanešu
skauda viską unsure.gif

poryt, ok? Bo dar kitas reikalas nusimato.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 05 21, 18:13)
KSC, ryt pasiimt?

Labis,
as nepavargau,nes parku praejom tik 3km,kol dar nebuvo karsta.Po to ,tiesiai varem i soda,tvoros augalu paliet,galvojau,kad rasiu iskepusius,nes vakar nebuvau,bet nieko,dar dregni buvo,tai paliejom,gryze papietavom,sabar ilsimes.
morkinis bijunas

Svogunai dekoratyviniai

Baltoji wistwria

ramunelem kvepiantis krumas

smulkiaziedis rododendras

perzydeje rododendrai byra lyg sniegas