Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

labuka 4u.gif
Luety - negalima taip nervintis dėl visko!!! Ir negalima apie viską iš anksto blogai galvot! Optimizmo ir pozityvumo tau - po kilogramą 000552.gif 000552.gif

Muka - taip, viskas prigiję, viskas gerai didis.gif tiesa, vingiris buvo šaknys, tai dar nesudygo :

varom šiandien į vabalų sezono atidarymą biggrin.gif Nakvosim pora naktų palapinėje - pradeda vasaros sezoną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 19, 13:46)
labas,
ojetus, net lengviau atsikvėpiau Luety naujienas paskaičius
super, liuks 4u.gif
tai daugiau ir neskaičiau biggrin.gif
prisidaviau tik dabar darbus ir lekiu namo, tai išvarvėjusiom akim prie vyno viską detaliau perskaitysiu

Nu pagaliau issivadavai is vergoves.Vaziuok,atsipalaiduok.
As irgi dziaugiuosi,bet ramybes nera,nes neaisku,kodel skauda kaire puse,kai cysta rasta desinej pusej.Paskaicius intike,paprastai inkstu cista nejauciama visai.Tai va,klaustukas lieka.

QUOTE(melsvaižalia @ 2017 05 19, 13:58)
labuka 4u.gif
Luety - negalima taip nervintis dėl visko!!! Ir negalima apie viską iš anksto blogai galvot! Optimizmo ir pozityvumo tau - po kilogramą 000552.gif  000552.gif

Muka - taip, viskas prigiję, viskas gerai didis.gif tiesa, vingiris buvo šaknys, tai dar nesudygo :

varom šiandien į vabalų sezono atidarymą biggrin.gif  Nakvosim pora naktų palapinėje - pradeda vasaros sezoną biggrin.gif

MZ,taip ir as sakiau visoms,bet,kai paliecia tave pati,tai ta mintis kamuoja diena nakti,ar tu nori ar tu ne.As gana pozityvi,o pasirodo,to pozityvumo neuztenka,kai isimauni tuos nelaimingus batus,kad ir pasimatuot tik.
Gero turistinio sezono atodarymo.
Dusia,laimingos,turiningos ir smagios keliones!
Muka,turiningo,lengvo darbavimosi sode ir geros sveikatos,kad neskaudetu tau niekas.
Mudu buvom sode.MB baige tvert tvora medine,prisuko vazonelius,veliau imesiu nuotraukyte.Pirmadieni vazoneliai bus uzpildyti gelemis.
Radom jasu 4 braskes,bet kazkokios rugscios.
I mano antrametes petrazoles isimete turbut amaras,tokie balti lengvi kazkokie,kaip rukelis,tai isroviau visas petrazoles,bet net zeme po jomis balta liko.O jau sraigiu radau doh.gif
matyt like is po ziemos,o ten est joms nera ko,petrazoliu jos needa,svogunai zieminiai salia,tai jos net neina ten,o islipt ir kazkur sliauzt negali,nes medzio chipai visur tarplysviuose.Tai surinkau visas,uzdariau kartu su petruskom,kad padziutu i toki puoda,o paskui sudeginsiu.
Prisikyniau salotu,spinatu,svogunu ,krapu,taip skaniai pasidarem su kefytu gryze,pora kiausinuku,bulvuyte ir buvo musu pietvakariene.Jau badu nemirsim.Vienas agurkas jau su mazu agurkiuku,pomikai zydi ir formuoja jau pirmasias ziedu kekes ir lauke ir siltnamyje.Pailsejau sode,kad ir daug padirbau,gryzom laimini.
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 gegužės 2017 - 18:36
QUOTE(Luety @ 2017 05 19, 19:33)
* Nu pagaliau issivadavai is vergoves.Vaziuok,atsipalaiduok.
* * As irgi dziaugiuosi,bet ramybes nera,nes neaisku,kodel skauda kaire puse,kai cysta rasta desinej pusej.Paskaicius intike,paprastai inkstu cista nejauciama visai.Tai va,klaustukas lieka.
* * * MZ,taip ir as sakiau visoms,bet,kai paliecia tave pati,tai ta mintis kamuoja diena nakti,ar tu nori ar tu ne.As gana pozityvi,o pasirodo,to pozityvumo neuztenka,kai isimauni tuos nelaimingus batus,kad ir pasimatuot tik.

* jo, grįžau, vyną liurlinu, bet tai kaip vandenį. Šiaip tai tokie stresai mane žiauriai išsunkia, savijauta baisi, su temimais ir svaigimais, nu bet tai ką dabar... išgyvensiu gi, ne pirmas kartas smile.gif. O grįžus reikėjo padirbėt, nieks gi nesodinta, nu bet kad nėra jėgų, o dar tas karštis...
* * ale tai tu vis tiek nerimsti biggrin.gif. Nu sako kad nieko blogo, tai nieko blogo biggrin.gif
* * * o aš tai niekam taip nesakau, nes žinau, kad sakymas sakymu, o būna kaip būna. Ir save nubovyt misija neįmanoma net didžiausiam pozityvistui, manau.

nai nai nai - o jau daržo gražumas wub.gif. Vaidink vaidink, tikrai turi ko vaidint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 19, 18:03)
* jo, grįžau, vyną liurlinu, bet tai kaip vandenį. Šiaip tai tokie stresai mane žiauriai išsunkia, savijauta baisi, su temimais ir svaigimais, nu bet tai ką dabar... išgyvensiu gi, ne pirmas kartas smile.gif. O grįžus reikėjo padirbėt, nieks gi nesodinta, nu bet kad nėra jėgų, o dar tas karštis...
* * ale tai tu vis tiek nerimsti biggrin.gif. Nu sako kad nieko blogo, tai nieko blogo biggrin.gif
* * * o aš tai niekam taip nesakau, nes žinau, kad sakymas sakymu, o būna kaip būna. Ir save nubovyt misija neįmanoma net didžiausiam pozityvistui, manau.

nai nai nai - o jau daržo gražumas wub.gif. Vaidink vaidink, tikrai turi ko vaidint mirksiukas.gif

As dabar bijau vyno gert,nors labai noreciau.
Zinoma,tokie temimai,svaigimai ne i sveikata,nu bet kaip to isvengt???
** O kaip tu,ar labai nurimtum,jei skauda karej pusej zemai ,papilvej,kaip skaudeje,o inkste cysta desinej.Tai ka galvot?Nu lengviau,apie vezi nebegalvoju,nu bet kodel skauda kaire???
*** Taigi sakau,kol nepasimatuoji svetimu batu,neisivaizduoji,ka tai reiskia ir gali but super pozityvus,bet mintys apie baisia liga zudo vistiek.
MB sake,kai sutvarkys kita savaite likusias lentas,padeklus,paliks nameliui statyt vieta uzdengta graziai del zoliu,musu sodas bus graziausias ir gausiausiai apsodintas.Na as taip nemanau. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 gegužės 2017 - 19:18
QUOTE(Luety @ 2017 05 19, 20:14)
* As dabar bijau vyno gert,nors labai noreciau.
* * Zinoma,tokie temimai,svaigimai ne i sveikata,nu bet kaip to isvengt???
* * * O kaip tu,ar labai nurimtum,jei skauda karej pusej zemai ,papilvej,kaip skaudeje,o inksre cysta desinej.Tai ka galvot?Nu lengviau,apie vezi nebegalvoju,nu bet kodel skauda kaire???
* * * * MB sake,kai sutvarkys kita savaite likusias lentas,padeklus,paliks nameliui statyt vieta uzdengta graziai del zoliu,musu sodas bus graziausias ir gausiausiai apsodintas.Na as taip nemanau. wub.gif

* o tai ko vyno bijai? unsure.gif
* * š..., nieko tokio - eina praeina, tik tuo metu kažkaip kartais baisu pasidaro, kad nenusiverst smile.gif
* * * gal ne, nenurimčiau, ieškočiau toliau, kame ten kampas.
* * * * kažkodėl manau, kad gražiau kaip pas jus ten ir dabar nėra, laisvai 1 vietą imtumėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 19, 18:21)
* o tai ko vyno bijai? unsure.gif
* * š..., nieko tokio - eina praeina, tik tuo metu kažkaip kartais baisu pasidaro, kad nenusiverst smile.gif
* * * gal ne, nenurimčiau, ieškočiau toliau, kame ten kampas.
* * * * kažkodėl manau, kad gražiau kaip pas jus ten ir dabar nėra, laisvai 1 vietą imtumėt smile.gif

*Bijau todel,jog cysta inkste rasta.As jau buvau minejus,kai isgeriu,tai puse paros i tulika nereikia eit ir skauda nugara.
**suprantu,kad nuolatines tokios ytampos neistvertum,bet tos retos irgi nieko gero.Paeda sveikata,o tie stresai senatvej duoda gryzima belekoki.
***Tai va,kad tas ieskojimas cia vangus.Artimiausias talonelis 31 geguzes,o maust maudzia.
****as nenoriu jokios vietos,man nereikia to demesio,garbes.Man reikia,kad but sutvarkyta vietele,kad atejus galeciau dziaugtis,atsisest saules atokaitoj,isgert kavos,ar vyno taure.Nes dabar dar liko buroku lysve pasodint ir moliugus,arbuzus hokaidukus susodint ir liks tik prieziura,kuri man yra maloni.Zoles zelia mazai dabar,ravet kaip ir nereikia,derlius auga,tai greit vaziuosiu tik dziaugtis ir derliu imt.Man reikia staliuko,suoliuko,geliu daug,ir namelio mazucio,laikino statinio,kur galeciau susidet visokius daiktus,issivirt kavos.Viskas. biggrin.gif
Kai tvarkaisi su didele maile,viskas eina kaip is pypkes.Zinoma,tam reikia laiko.Jei MB dirbtu,butume nieko nepadare,o dabar kasdien po 3-4 val,kai oras leidzia,be savaitgaliu,juos svenciam,mes padarem labai daug.
Buvo like 7 pomidorai,siltnaminiai,niekam nebereikia,nu taip gaila ismest.Siandien suradau vietos prie rukolos salotos kelis,prie svogunu kampe kelis ir viena kampe,kur isnyko salieras.Sukisau visus,kaip nori ponai,auga ar mirsta.Parodziau demesi,isgelbejau is mirties,o ar jie dziugins mane ar ne,jau ju reikalas.Ramu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 gegužės 2017 - 20:24
koks mini namukas tai jau labai gerai būtų, kažkaip net neįsivaizduoju, o kaipgi be jo apsieit. Nu bet bus, kaip suprantu smile.gif

Aš pamenu, kaip tu keikdavai bjaurias pirktines daržoves ir jaučiu koks dabar kaifas valgyti savas... smile.gif

O aš suvalgiau porciją ledų ir mažą snikeriuką. Apsidovanojau, vadinasi unsure.gif. Suprantu viena, kad labai labai greitai galiu vėl paslysti... Nu nesosiformuoja tie įpročiai man nei per 21, nei per 121 dieną... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 19, 19:32)
koks mini namukas tai jau labai gerai būtų, kažkaip net neįsivaizduoju, o kaipgi be jo apsieit. Nu bet bus, kaip suprantu smile.gif

Aš pamenu, kaip tu keikdavai bjaurias pirktines daržoves ir jaučiu koks dabar kaifas valgyti savas... smile.gif 

O aš suvalgiau porciją ledų ir mažą snikeriuką. Apsidovanojau, vadinasi unsure.gif. Suprantu viena, kad labai labai greitai galiu vėl paslysti... Nu nesosiformuoja tie įpročiai man nei per 21, nei per 121 dieną... unsure.gif

Jau turbut miegi.
Cia anglai pradeda sodo darbu nuo shedo(mazo namelio)isigijimo.

http://www.shedstore...NKC6hoC04Hw_wcB

O tik paskui daro visa kita.O mudu atvirksciai.As siuliau pirkt gatava,MB sake pastatysiu pats is paleciu,o pinigai liks atostogom.Brolis savo namo sode pastate toki is paleciu,kad kaimynas prase jam pastatyt,sake duosiu 1000£.O as neskubu,man svarbu tvora,privatumas,ir kad butu ka veikt.
Mes visa ziema negalejom pirkt darzoviu,del beskonio,tai dabar kaifuojam abu,kad nors salotu jau yra.Jau vienas agurkelis mazas yra siltnamyje uzmegztas,netrks uzaugt.

Mes irgi buvom kazkada nusipirke carameliniu ledu dezute,tai suvalgem po kelis saukstus.Neismokstama dietintis niekada.Svarbu neest dezutemis.Jau viena karta buvau nusipirkus 4 porcijas ir suedus viena,tai buvo ta diena,kai MB isejo i pensija ir ji anksciau paleido is darbo,o as parsinesus kapojau savo ledus,jis atsirakino ir iejo ir rado mane besmaguriaujant.O tai buvo dantinejimo,dar ir iki siol.
Labanakt.
Atsakyti
jo, biškį užsnaudžiau biggrin.gif
nu, tie tavo įdėti namukai labiau šuns būdos, ale tai vis šis tas. Man tai reikia tam, kad pavalgyt, kavos išgert, nuo lietaus pasislėpt, daiktus pasilikt, gal ir kartais prigult popietės biggrin.gif

Ledai yra tobula.. Nežinau, kaip čia reiks vasarą gyvent... Nes kai pradedu... unsure.gif

Labanakt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 19 gegužės 2017 - 23:06

Labas rytas. Luety pas tave labai labai grazu. Galiu tik pavydeti tokio sodo. O as suprantu kad nieko nespeju kiek reikia padaryt ir  ..

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 20, 08:16)
<p>Labas rytas. Luety pas tave labai labai grazu. Galiu tik pavydeti tokio sodo. O as suprantu kad nieko nespeju kiek reikia padaryt ir  ..</p>

labas rytas,
o aš suprantu, kad labiau, nei nespėju - nepajėgiu, tingiu, nenoriu. Ai dzin - aš susitaikius, kad kitaip nebus unsure.gif

Baisus karštis šiandien, turim važiuot pas mamą, gyvatvorę jai būtinai reikia apipjaustyt, bo vartai jau neatsidaro... Kada pas save dirbt? unsure.gif
Atsakyti
biggrin.gif
wub.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti