Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Mukute, ras būdų vistiek. Svarbu pasirįžai. 4u.gif
Luety, ne aš ten. Bet dažnai taip gaunu. wub.gif
Lašelkas nutraukė. Gavau siuntimą pas nefrologą. Daro tyrimus. Antradienį turėtų paaiškėti daugiau. Įtaria lėtinę inksų ligą. Sakė gali tekt daryt biopsiją. Siunčia pas kardiologus, nes apatinis spaudimas 125. Norėjo kviest greitąją, sulėkė daktarės iš aplinkinių kabinetų, o man jokių blogų pojūčių. Sėdžiu ir šypsausi. Tikrai normaliai jaučiausi.
Tiesa MB gavo atsakymą, kad tai ligai labai maža tikimybė. Rudenį laukia pakartojimas. Bet užtemimai ir kojos atėmimai kartojasi.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 05 25, 13:48)
Mukute, ras būdų vistiek. Svarbu pasirįžai. 4u.gif
Luety, ne aš ten. Bet dažnai taip gaunu. wub.gif
Lašelkas nutraukė. Gavau siuntimą pas nefrologą. Daro tyrimus. Antradienį turėtų paaiškėti daugiau. Įtaria lėtinę inksų ligą. Sakė gali tekt daryt biopsiją. Siunčia pas kardiologus, nes apatinis spaudimas 125. Norėjo kviest greitąją, sulėkė daktarės iš aplinkinių kabinetų, o man jokių blogų pojūčių. Sėdžiu ir šypsausi. Tikrai normaliai jaučiausi.
Tiesa MB gavo atsakymą, kad tai ligai labai maža tikimybė. Rudenį laukia pakartojimas. Bet užtemimai ir kojos atėmimai kartojasi.

na jie sako, kad turi duoti efektą momentinį, jeigu pataiko atlaisvinti kažką... o paskui gydymas... jie man dabar pritaikinėja pratimus, kad galėtų pardėti gydymą.... ai ... blyn skauda ... ir dar dabar petį pardėjo, nes ant rankų padirbau... sako šitą gydys vėliau...

Ate42 džiugu, kad TB nėra tos diagnozės... o daba svarbu surastų kas..
O tau ar nebus tas stafilokokas senasis inkstų nepakankamumą išvystęs... laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 05 25, 11:27)
na jie sako, kad turi duoti efektą momentinį, jeigu pataiko atlaisvinti kažką... o paskui gydymas... jie man dabar pritaikinėja pratimus, kad galėtų pardėti gydymą.... ai ... blyn skauda ... ir dar dabar petį pardėjo, nes ant rankų padirbau... sako šitą gydys vėliau...

Ate42 džiugu, kad TB nėra tos diagnozės... o daba svarbu surastų kas..
O tau ar nebus tas stafilokokas senasis inkstų nepakankamumą išvystęs... laikykis  4u.gif

Svarbu,kad iesko,rupinasi,tai ir pagysi.
Ate,linkiu lengviasios diagnizes jums abiem.O diastolinis ir buna aukstas prie kai kuriu inkstu ligu.Reiskia tiria gera kryptimi.Jus bent jau su diagnizem,o as vis dar laukiu pranesimo,kada man ta compiuterine tomografija bus,o skauda kasdien,maudzia,dega. unsure.gif Viena tarnaite kepa kepsnius prancuziskai,kita tarnaite skalbia,kai pabaigs,eisim i soda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 25 gegužės 2017 - 13:16
nu ką, kukuškos? Apie ką tylim? biggrin.gif

pas mane pirma gera naujiena - šiandien nesurijau nė vieno ledo bigsmile.gif
kita gera naujiena - rytoj penktadienis bigsmile.gif
trečia gera naujiena - šeštadienį gimtadienyje ėsiu bigsmile.gif. Bet negersiu - šiandieninės aktualijos paveikė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 25, 18:58)
nu ką, kukuškos? Apie ką tylim? biggrin.gif

pas mane pirma gera naujiena - šiandien nesurijau nė vieno ledo bigsmile.gif
kita gera naujiena - rytoj penktadienis bigsmile.gif
trečia gera naujiena - šeštadienį gimtadienyje ėsiu bigsmile.gif. Bet negersiu - šiandieninės aktualijos paveikė unsure.gif

Visa savaite tyloka pas mus.

As vakar paskutini sauksta ledu surijau.MB buvo nupirkes vaniliniu su karamele dezute,tai ir ragavom,per 4dienas abu.Liepiau bnebepirkt.
Penktadienis ar ne,man dzin. biggrin.gif
Sekmadieni,jei orai nesuges,vel vaziuosim i kokia pili.
O siaip,ryte prasiejom,o to namie darbavausi,po to i soda.Pagaliau jau abu galai tvoros soniniai uzsandarinti,kita savaite koncentruosis MB ant priekines dalies uztverimo.Tada jau atsipusim kiek.Planas bus padarytas.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 05 25, 21:14)
* Visa savaite  tyloka pas mus.
* * As vakar paskutini sauksta ledu surijau.MB buvo nupirkes vaniliniu su karamele dezute,tai ir ragavom,per 4dienas abu.Liepiau bnebepirkt.
* * * Penktadienis ar ne,man dzin. biggrin.gif
* * * * Sekmadieni,jei orai nesuges,vel vaziuosim i kokia pili.
* * * * * O siaip,ryte prasiejom,o to namie darbavausi,po to i soda.Pagaliau jau abu galai tvoros soniniai uzsandarinti,kita savaite koncentruosis MB ant priekines dalies uztverimo.Tada jau atsipusim kiek.Planas bus padarytas.

* man tai kažko nestovi ant šnekėjimo unsure.gif
* * pas mane pilnas šaldiklis, bo Super viva 45 proc. akcija, visiems kitiems su asmeniška kortele - 30 proc. Tai vakar užpirkau.
* * * tau gerai. Tau visos dienos kaip šveeeeeentėėėėė, kaip žydėjimas vyyyšnioooos unsure.gif
* * * * šaunuoliai, kad vietoj nesėdit. Man sekmadienį reikės padirbėt gal pagaliau. O nuo kito pirmadienio, kai vištukus parsivešiu, gal kokią savaitę atostogų pasiimt... Nenoriu aš į darbą. Vištukai būtų priežastis pasiimt biskį atostogų unsure.gif
* * * * * gal ir gerai, kad tik 2 a turit - yra realių šansų susitvarkyt, kaip tik nori. O kai hektarai... Nu gerai - kiemas koks 40 a, ir tai sutvarkyt... misija neįmanoma... bent man unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 25, 19:25)
* man tai kažko nestovi ant šnekėjimo unsure.gif
* * pas mane pilnas šaldiklis, bo Super viva 45 proc. akcija, visiems kitiems su asmeniška kortele - 30 proc. Tai vakar užpirkau.
* * * tau gerai. Tau visos dienos kaip šveeeeeentėėėėė, kaip žydėjimas vyyyšnioooos unsure.gif
* * * * šaunuoliai, kad vietoj nesėdit. Man sekmadienį reikės padirbėt gal pagaliau. O nuo kito pirmadienio, kai vištukus parsivešiu, gal kokią savaitę atostogų pasiimt... Nenoriu aš į darbą. Vištukai būtų priežastis pasiimt biskį atostogų unsure.gif
* * * * * gal ir gerai, kad tik 2 a turit - yra realių šansų susitvarkyt, kaip tik nori. O kai hektarai... Nu gerai - kiemas koks 40 a, ir tai sutvarkyt... misija neįmanoma... bent man unsure.gif

Nieko rimto ir as neturiu pasakyt,esu nuobodi,kai nesuprantu apie ka diskutuojat arba neisipiesiu i diskusija,tai ir patyliu.
Tai kam perki ledus,jei nesusilaikai?Kazkada manes to klausei biggrin.gif biggrin.gif
Butu tikrai,kaip sventeee,jei ne tie nesamoningi jutimai.
Zinoma imk atostogu,o kur tu jas desi?Negi taupai Amerikai?
Viskas imanoma susitvarkyt taip,kaip nori,tik reikia triju dalyku.Noro,pinigu ir laiko.Is tu triju ,pagal galimybes turejom visus tris. rolleyes.gif Pinigu tvorai nereikejo,visos investicijos,seklos siltnamis ir kazkiek i zemes,mesla.Bet dabar investicijos jau mazeja.
Siandien parsinesiau jau krapus vos ne peraugusius,reik sudet i dezute supjauscius ir i saldikli.Bet tyyyngiu,bet reikia,einu.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 05 25, 22:18)
Nieko rimto ir as neturiu pasakyt,esu nuobodi,kai nesuprantu apie ka diskutuojat arba neisipiesiu i diskusija,tai ir patyliu.
Tai kam perki ledus,jei nesusilaikai?Kazkada manes to klausei  biggrin.gif  biggrin.gif
Butu tikrai,kaip sventeee,jei ne tie nesamoningi jutimai.
Zinoma imk atostogu,o kur tu jas desi?Negi taupai Amerikai?
Viskas imanoma susitvarkyt taip,kaip nori,tik reikia triju dalyku.Noro,pinigu ir laiko.Is tu triju ,pagal galimybes turejom visus tris. rolleyes.gif Pinigu tvorai nereikejo,visos investicijos,seklos siltnamis ir kazkiek i zemes,mesla.Bet dabar investicijos jau mazeja.
Siandien parsinesiau jau krapus vos ne peraugusius,reik sudet i dezute supjauscius ir i saldikli.Bet tyyyngiu,bet reikia,einu.... wub.gif

kad čia tų diskutuotojų iš vis ne prūdai biggrin.gif

ledus perku, nes nu chebra valgo. Kaip man jiems uždraust?

netaupau atostogų, vis tiek niekur toli nevarysiu, ale galvoju, jei prireiktų, o būsiu išnaudojus... unsure.gif. Tai vat ir susilaikau vis.

o šaldyti krapai tai gėris žiemą...
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Na ką pasiuntė mane kinezeterapeutas vėl atgal pas doktorą... nieks neatlaisvina... vaistus liepė gerti... žodžiu... laukiu tolimesnio gydymo...
Ledų nemėgstu, gali ir nebūti... Va kokios saldžios bulvytės, smėlinė juosta tobula...
Prispirkau gėlių ir kam... nors palergonijos mano labai silpnos, tai bus atasvara verbenos svyrančios...
Kavasucitrina kodėl negersi ? Ką ponas K taip tave su ponu V užbūrė?
O kieno gimcė, ką praleidau unsure.gif
Bučkas
ai melsvaižalia man tas vaikelis neiššeina iš galvos... mažu galiu kuo nors padėti na rūbų bendradarbių paparšyti( nors jų mažiausiai turbūt reikia), o gal žiūrėk savivaldybė ar vietos kokia savivalda stipri išskirs paramą tam vaikui, juk būna visokiausios paramos malkomis, pinigais ir t.t. Paskui ką čia jeigu kokį prašymą sukurpti ir t.t. tu tik sakyk mažu rasim buhalteršos kokią rodą....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 26 gegužės 2017 - 09:28
labas,
Muka, ale ot š... Suteikia jau vilties, kad atras priežastį, kad viskas jau tik geryn bus, ir vėl... unsure.gif

dėl gėrimo nu tai aišku - liepia negert tai ir negersiu... aš paklusni unsure.gif
šposiju, Muka, vairuosiu, tai ir negersiu, o paskui vėl gersiu biggrin.gif. Mano draugės gimšė, nieko nepraleidai.
Atsakyti
Labukas,

kaip nesmagu,Muka,kad niwko nesigauna. blink.gif Nu kas cia per ligos tokios uzsislaptine.
O as dabar gert bijau,o kartais taip norisi balto vyno doh.gif
Si ryta isejau pasivaiksciot kaip irper prievarta.Nu jau taip nesinorejo,bet isejau.Sunkiai prasiejau,skauda visos kojos,visi sanariai,ejau daug leciau,bet vistiek nuejau 3km,padariau 5675 zingsniu ir sukurenau 336 kcal.Perlipau per save.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 05 26, 12:26)
Labukas,

kaip nesmagu,Muka,kad niwko nesigauna. blink.gif Nu kas cia per ligos tokios uzsislaptine.
O as dabar gert bijau,o kartais taip norisi balto vyno doh.gif
Si ryta isejau pasivaiksciot kaip irper prievarta.Nu jau taip nesinorejo,bet isejau.Sunkiai prasiejau,skauda visos kojos,visi sanariai,ejau daug leciau,bet vistiek nuejau 3km,padariau 5675 zingsniu ir sukurenau 336 kcal.Perlipau per save.

ai aš tikiu kad tai tik primas etapas....mažu pagėrus priešuždegiminius pagerės...
Šaunuolė Luety vistiek va išsikapstei iš namų 4u.gif

Kavasucitirna uff mislinau jau tikrai tave kas užbūrė ar užkodavo anie ponas K su V biggrin.gif
Atsakyti