Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 24, 12:29)
aš nedyyyrbu, bo tyyyngiu biggrin.gif
pas mumi nekaršta, bo saulės nedaug. Varau tuoj į didmiestį, gal ate linkėjimus nuo tavęs perduot? bigsmile.gif

Butinai,ir daug daug!!!!

MZ,sukalbejau ir prasiau jam daus daug stiprybes ir laumes.
Muka,saunuole,kai mudvi abi belsimes ir bus atidaryra.
O man sode po pietu taip sueme ra kampa,ner iki pykinimo,ir praejo.Nu jpklmn.
Dusia,pavydziu baltai tos keliones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 24 gegužės 2017 - 17:41
QUOTE(Luety @ 2017 05 24, 18:34)
Butinai,ir daug daug!!!!

psio, pavėlavai - aš su mėta (ar pipirmėte - sklerozė unsure.gif ) jau namie biggrin.gif

ate, ačiū labai už mėtą (ar pipirmėtę biggrin.gif), už dėžes, ir šiaip, kad esi toks rūpestėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 24, 18:40)
psio, pavėlavai - aš su mėta (ar pipirmėte - sklerozė unsure.gif ) jau namie biggrin.gif

ate, ačiū labai už mėtą (ar pipirmėtę biggrin.gif), už dėžes, ir šiaip, kad esi toks rūpestėlis wub.gif

Luety, duok, čia, viską priimu. biggrin.gif
Kavute, ačiū, bet nenusipelniau. Ten senovinė mėta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 24 gegužės 2017 - 19:26
Ačiū Dusyt, ačiū Luety... Liūdesys... taip skauda širdį... Bijau rytoj eit į šermenis. dabar skaitau dokumentus ir šiurpstu - vienas likęs 18-metis vienuoliktokas jau negauna jokios finansinės paramos??? vaiko vidurkis virš 9,5 - sakiau; protingas ir talentingas, viskam tinkamas. tai ką jam dabar - mest mokyklą ir dirbt juodarbiu???? gal kuri žinot? apšvieskit!!!!!
Atsakyti
Ate,kad ir pavelavau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Nuvaziavom siandien,darbo beveik nera,nesinori but kambary,kai sode taip gera,paukstuliai ciulba.MB turi dar darbo,reik prieki uztvert kazkaip,bet per toki karsti nesidirba,o ir neskubam.Dirbam sau,su meile.Tai pamazu pastate atramas sparaginem,pririsau jas prie ju.Pas mus,kai veze medzio drozles,tai atveze labai daug kelmu,bet tokiu nenaudingu,tik kurui tinkamu,o ka mes kurensim, ir nesugalvojom,kur juos det,tai MB nutare,gala tvoros,kur dar truksta paletes,sukraut tuos kelmus graziai i rietuve ir uzsidengs tas tarpas,dar uzkals kokia lenta,sulygins ir bus sunaudotos atliekos.Visai nebloga ideja.
Pasiliejau viska,sedejom ilgai gerejomes gamta,pauksciu ciulbesiu.Ech,gyvenimas kol kas grazus.Tik savijauta vercia nerimaut.
Zadu eit dar nusipirkt raudonelio melisos daigeliu,ciobreliu ir isiveist arbatai toki laukeli.Meta zadu sodint tik vazone,nes ji labai pleciasi.Kas dar tinka arbatzolem.Salavijas?
Atsakyti

Ačiū Dusyt, ačiū Luety... Liūdesys... taip skauda širdį... Bijau rytoj eit į šermenis. dabar skaitau dokumentus ir šiurpstu - vienas likęs 18-metis vienuoliktokas jau negauna jokios finansinės paramos??? vaiko vidurkis virš 9,5 - sakiau; protingas ir talentingas, viskam tinkamas. tai ką jam dabar - mest mokyklą ir dirbt juodarbiu???? gal kuri žinot? apšvieskit!!!!!
 Yra naslaicio pensija. Yra stipendiju ... Tik niekas i namus neatnes. Reikia vaiksciot po valdiskas institucijas. Ir popierius tvarkytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 gegužės 2017 - 22:08
Labas rytas,
gražios, malonios dienelės visoms. biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 05 25, 06:20)
Labas rytas,
gražios, malonios dienelės visoms. biggrin.gif

Labas rytas,
Ate,nenoriu tokios dieneles lovoj,bet kas salia padeta,mmmmm skanus pusryciau.aciu.

Mudu 8:00 prasiejom 3,6km,padarem virs 5000 zingsniu,as sudeginau virs 200 kcal.Dar prie pat namu gryzdami radom palete lab.gera salia japonu rastoranelio,tai abu nusinesem iki masinos apie 50m,pasikrovem,sedom ,nuvarem i soda,atidarem siltnami abu galus ir ...gaminu pusrycius.Diena prasidejo puikiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 25 gegužės 2017 - 10:52
Labos iš dienos smile.gif

Ačiū Ate42 už pusryčius, aš jau po kinezeterapijos... na kol kas nieko nežada ... gero... ai matysim...
Melsvaižalia duok die tam vaikui stiprynės ir ištvermės... tikiu bus gerai... o galų gale turi puikią pedagogę/draugę ... dievulis jus suvedė, kad padėtumei šiam vaikui... ir tikiu rasite rodą, kad nereiktų eiti šieko pjauti... jis protingas vaikas abiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Leuty patūrbinti abu su TB biggrin.gif
Tiesa Ate42 kaip tavo sveikata po lašelkų unsure.gif
Bučkas
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 05 25, 09:49)
Labos iš dienos smile.gif

Ačiū Ate42 už pusryčius, aš jau po kinezeterapijos... na kol kas nieko nežada ... gero... ai matysim...
Melsvaižalia duok die tam vaikui stiprynės ir ištvermės... tikiu bus gerai... o galų gale turi puikią pedagogę/draugę ... dievulis jus suvedė, kad padėtumei šiam vaikui... ir tikiu rasite rodą, kad nereiktų eiti šieko pjauti... jis protingas vaikas abiems  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Leuty patūrbinti abu su TB  biggrin.gif
Tiesa Ate42 kaip tavo sveikata po lašelkų  unsure.gif
Bučkas

Muka,dar tik antras kartas tavo pratimu,dar anksti,pasakysi po menesio kaip.
O mes ne paturbinti,bet vaiksciot reikia,paskui bus per karsta,rai nutarem tuk atsikele varyt.
Ate,o tai gal tu cia vartais lovoj,pusryciais apdeliota??
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 05 25, 12:57)
Muka,dar tik antras kartas tavo pratimu,dar anksti,pasakysi po menesio kaip.
O mes ne paturbinti,bet vaiksciot reikia,paskui bus per karsta,rai nutarem tuk atsikele varyt.
Ate,o tai gal tu cia vartais lovoj,pusryciais apdeliota??

per tris dienas jiems turi susidelioti, ką su manimi daryti, ir labai nustebęs, kad efekto jokio o jau viską beveik išbandė.... nieko kaip nors...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 05 25, 10:12)
per tris dienas jiems turi susidelioti, ką su manimi daryti, ir labai nustebęs, kad efekto jokio o jau viską beveik išbandė.... nieko kaip nors...

Nu man keista,kad kinezoterapeutai isicaizduoja,jog ju pratimai iskart duos efekta ur pasalins isisenejysius skausmus??Pagal mane,cia ilgas procesas turetu but.
Atsakyti