Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2017 05 26, 12:03)
ai aš tikiu kad tai tik primas etapas....mažu pagėrus priešuždegiminius pagerės...
Šaunuolė Luety vistiek va išsikapstei iš namų  4u.gif

Kavasucitirna uff mislinau jau tikrai tave kas užbūrė ar užkodavo anie ponas K su V  biggrin.gif

Labas,
Mukute, ar nevertėtų kraujagysles pasitikrint. Pilvo, aortą, klubo.....užsikimšusios kraujagyslės duoda panašius simptomus.
Kavute-baikinykė biggrin.gif
Luety, šaunuolė-spyrei sau ši...non ir išlėkei. Norėčiau save taip privers, bet aš per daug save myliu, tai lepinu. biggrin.gif mirksiukas.gif
Šiandien ryte važiuojant darban, vėl MB staigiai atabdė, suko šalikelėn, vėl regėjimas dingo.... norėjau suktis ir vežt į klinikas. Nesutiko. Dabar vėl kaip nieko nebuvę. Sako, kai iš vakaro pavargstu taip darosi. Eis kitą savaitę vėl pas tos ligos daktarę. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 05 26, 13:25)
Labas,
Mukute, ar nevertėtų kraujagysles pasitikrint. Pilvo, aortą, klubo.....užsikimšusios kraujagyslės duoda panašius simptomus.
Luety, šaunuolė-spyrei sau ši...non ir išlėkei. Norėčiau save taip privers, bet aš per daug save myliu, tai lepinu. biggrin.gif  mirksiukas.gif
Šiandien ryte važiuojant darban, vėl MB staigiai atabdė, suko šalikelėn, vėl regėjimas dingo.... norėjau suktis ir vežt į klinikas. Nesutiko. Dabar vėl kaip nieko nebuvę. Sako, kai iš vakaro pavargstu taip darosi. Eis kitą savaitę vėl pas tos ligos daktarę. unsure.gif

ai kad net nežinau ką tikrintis ir ko ieškoti ... ačiū reiks duoti tokią užuominą... apie tai net nepagalvojau ...
nu jooo... čia visai nejuokai... o jam suisuarėja matomumas ar visai dingsta regėjiams... jeigu susiaurėja tai gali būti problemos su akimis...lešiukai...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 05 26, 13:09)
ai kad net nežinau ką tikrintis ir ko ieškoti ... ačiū reiks duoti tokią užuominą... apie tai net nepagalvojau ...
nu jooo... čia visai nejuokai... o jam suisuarėja matomumas ar visai dingsta regėjiams... jeigu susiaurėja tai gali būti problemos su akimis...lešiukai...

Dingsta vaizdas, lieka tik pilkuma. Kai atsiranda mato du daiktus vieną ant kito. Akys ištirtos klinikose du kartus. Prieš mėnesį. Problemų nėra. Akių daktarai liepė kardiologų ieškotis. Jis pas mane dar ir širdininkas po dviejų infarktų ir su rimta širdies yda. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 05 26, 14:25)
Dingsta vaizdas, lieka tik pilkuma. Kai atsiranda mato du daiktus vieną ant kito. Akys ištirtos klinikose du kartus. Prieš mėnesį. Problemų nėra. Akių daktarai liepė kardiologų ieškotis. Jis pas mane dar ir širdininkas po dviejų infarktų ir su rimta širdies yda. unsure.gif

na čia tikrai tada ne lešiukai... eina sau ... čiupkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 05 26, 10:25)
Labas,
Luety, šaunuolė-spyrei sau ši...non ir išlėkei. Norėčiau save taip privers, bet aš per daug save myliu, tai lepinu. biggrin.gif  mirksiukas.gif

Man irgi siulo LT gydytoja(kalbejau per skype)ieskot peoblemu klubo sanaryje ir apie ji,sake duoda visokius ,sunkiai diagnozuojamus jutimus.Ny bet kazkaip netikiu.
Ryte kojos ciurnos vidinej pusej buvo melynai raudona demw,skausminga be galo,puskojine net persunki buvo,uzsikimses kapiliaras matyt,dabar jau nera nei skausmo nwi spalvos.Gal aspirino pagert?

QUOTE(ate42 @ 2017 05 26, 11:25)

Cia jau tikrai labai rimta kazkas.Mano protu,akys(regejimo nervas) arba galvos kraujagysles.Del sirdies ,netikiu.Buk atsargi su juo vaziuodama,itikink vairuot paciai.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 05 26, 13:49)
Man irgi siulo LT gydytoja(kalbejau per skype)ieskot peoblemu klubo sanaryje ir apie ji,sake duoda visokius ,sunkiai diagnozuojamus jutimus.Ny bet kazkaip netikiu.
Ryte kojos ciurnos vidinej pusej buvo melynai raudona demw,skausminga be galo,puskojine net persunki buvo,uzsikimses kapiliaras matyt,dabar jau nera nei skausmo nwi spalvos.Gal aspirino pagert?
Cia jau tikrai labai rimta kazkas.Mano protu,akys(regejimo nervas) arba galvos kraujagysles.Del sirdies ,netikiu.Buk atsargi su juo vaziuodama,itikink vairuot paciai.

Luety, tikėk daktaru, tikrai duoda tuos skausmus klubo kraujagyslė.
Galvos ir sprando kraujotaka ištirta prieš mėnesį, viskas ok. Magnetinis galvos darytas...... lieka širdis ir IS nors stuburo smegenų skystis to nerodo. Galvoj yra du židinukai kuriuos dar kartą tirs rugsėjo mėn.
Atsakyti
labas 4u.gif
Luety - žaviuos tavo disciplinuotumu! Susuplanuoja ji, prisiverčia ir padaro! tongue.gif Aš tai žinau, kad reikia, bet... kartais susigalvoju tūkstantį keturiasdešimt tris pateisinimus, kodėl nedarysiu... va ir šiandien: grįžau anksčiau po darbo - apie trečią, paprastai penktadieniais dar vakare dirbu, bet šiandien kitaip - šiandien miesto dienos, tai reikia tik 20.20 į koncertą - tokią a lia dainų šventę miestiečiams (klaikuma ten kažkokia ne sumanymas- grynas popsas, o dar organizacija blink.gif bet čia kita kalba) Tai maniau grįžus ir moliūgus pasėsiu (taip taip, nebadykit pirštais, dar ne viską pasėjau...), dar dalį gėlyno apravėsiu, tikėjaus, bet... iki šiol tik kuičiaus virtuvėj, skaičiau knygą, spoksojau į teliką ir į kompą... manau, kad ir nebeisiu... jau nebeapsimoka - kol paskui nusiprausiu ir t.t. Nu tinginių tinginė.....

Muka, man irgi neišeina... vakar šermenyse su juo mačiaus, tai turiu vilčių, kad nepalūš... Jis toks šaunus, ir tiek kančios.. ne viskas taip tamsu, pasirodo: kaip Duusia ir sakė: yra būdų gaut pašalpą. Aišku, reikia belekiek įrodinėt, kad tu ne krokodilas ir t.t., ne taip paprasta... lyg kaltas būtum, kad likimas skriaudžia.. lyg pats prisiprašei.. Tikiuos, pavyks.

Ate, sveikatos!
Atsakyti

Labos. Grazus tas Lvovas. Kam uzsinores is namu pabegt rekomenduoju. Buna skydzio bilietu po 20 Eur. Siandien pas juos paskutinis skambutis. Tai VISI tiek mokytojai tiek vaikai su tautiniais rubais. Kad Jus pamatytumet kaip grazu.... Net oda siurpsta. Imi suprast K nora vaikus aprengt tautiniu kostiumu . MZ del naslaicio pensijos tai vaikas gauna is karto mirus vienam is tevu. Jos dydis priklauso nuo tevu atlyginimo dydzio, bet yra lubos, ne maziau ir ne daugiau. Ir dar jei stotu mokytis , buna visokios stipendijos... Tik zinoma reikia labai gerai valstybinius issilaikyti.

Atsakyti
labas,
tai dyyyrbat visos? Tai tik - negi tokiu laiku miegat biggrin.gif

MŽ, tu manai, kad miesto dienos, rengiamos plačiajai visuomenei, neturėtų būti popsas? Juk tai ne tik išskirtiniam, specifiniam, kažkaip ypatingam išlavintam skoniui renginys, tai net neįsivaizduoju, kad būtų ne pop smile.gif.

Dusia, tai kad K tik septynmečius nori aprengt - nesigaus odos pašiurpint, kaip ten biggrin.gif. Aš kai nejaučiu kažkokio pakylėjimo, žiūrėdama į tautinius kostiumus, tai man ta jo idėja (o dar kai tik mažiems vaikams) iš karto kvaila atrodė. Lyg nebūtų aktualesnių problemų.

ok, pabumbėjau, einu dyyyyrbt smile.gif. Paskui baliavot biggrin.gif

Gero savaitgalio!

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 27, 08:21)
labas,
tai dyyyrbat visos? Tai tik - negi tokiu laiku miegat biggrin.gif

MŽ, tu manai, kad miesto dienos, rengiamos plačiajai visuomenei, neturėtų būti popsas? Juk tai ne tik išskirtiniam, specifiniam, kažkaip ypatingam išlavintam skoniui renginys, tai net neįsivaizduoju, kad būtų ne pop smile.gif.

Dusia, tai kad K tik septynmečius nori aprengt - nesigaus odos pašiurpint, kaip ten biggrin.gif. Aš kai nejaučiu kažkokio pakylėjimo, žiūrėdama į tautinius kostiumus, tai man ta jo idėja (o dar kai tik mažiems vaikams) iš karto kvaila atrodė. Lyg nebūtų aktualesnių problemų.

ok, pabumbėjau, einu dyyyyrbt smile.gif. Paskui baliavot biggrin.gif

Gero savaitgalio!

Labas rytas,

as nedirbsiu siandien,iseigines biggrin.gif Ir nebaliavosiu,progu nera,o be progos neidomu.
Pas mus geaziai,gausiai nulijo,ner su dunduliu.Labai gerai,viena,nereiks siandien laistyt,antra,lietaus labai reikejo jau.
Apie svenciu repertuarus nesuprantu nieko,kai buna,einu ten,kur mane traukia,okai nepatinka,einu namo.Bet MZ,viskas bus gerai,puikios tau sventes.
KSC,amagaua gimtadienio,kad ir be alko,pasiplepek,pasilinksmink.
Dusia,gero kelio atgal,lauksim Lietuvoj su gelem ir sampu.
Einu pusryciu gamint.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 26, 19:11)
<p>

*Labos. Grazus tas Lvovas. Kam uzsinores is namu pabegt rekomenduoju. Buna skydzio bilietu po 20 Eur.

**Siandien pas juos paskutinis skambutis. Tai VISI tiek mokytojai tiek vaikai su tautiniais rubais. Kad Jus pamatytumet kaip grazu.... Net oda siurpsta. Imi suprast K nora vaikus aprengt tautiniu kostiumu .

***MZ del naslaicio pensijos tai vaikas gauna is karto mirus vienam is tevu. Jos dydis priklauso nuo tevu atlyginimo dydzio, bet yra lubos, ne maziau ir ne daugiau. Ir dar jei stotu mokytis , buna visokios stipendijos... Tik zinoma reikia labai gerai valstybinius issilaikyti.</p>

*Buvau prieš 20 metų (Jau tiek daug? blink.gif ). tada svaigau, dabar, neabejoju, dar gražiau...

** Mes Bavarijoj stebėjom šitą reiškinį, kai visi su tautiniais rūbais. Žavesys. Miestuose miesteliuose pilna parduotuvėlių, kur prekiaujama tais rūbais: yra prabangių ir brangių - rankų darbo, natūralių medžiagų ir t.t., yra "pigumėlio', taigi, gali net už 50Eur gali nusipirkt pilną komplektą - su visais batais ir galvos apdangalais... Gyvenom šeimose, tai VISI turi tautinius drabužius - dukros po 20-30 sirtingų komplektų, tėvas- 3, bet labai kokybiškus, mama - 5. Būna šventė gegužės men., kai kiekvienam mieste ir kaime kelia tokį ratą su vėliavom visokių organizacijų ir bendruomenių (neatsimenu kaip jis vadinas ir nemoku apibūdint tiksliau, bet nebaisiai ir svarbu ax.gif ), tai ateit į tokią šventę be tautinio kostiumo nenormalu, net gėda... Lygiai kaip gėda eit be tautinių rūbų į mokyklą ar darbą pirmą dieną po bet kurių atostogų ar paskutinę, ar per bet kurią tautinę šventę, pv. per oktoberfest savaitę ir t.t.
nu man, kaip "narodnikei" tai jau labai labai labai toks požiūris ir tokios tradicijos wub.gif wub.gif tada tautinės kultūros nereiktų buldozeriu brukt... ir gal tada didžiuotumėmės tuo ką turim... gal būtų kokia kavinė Lietuvoj, kur būtų dainuojamos sutartinės, gyvai. Dabar atvažiuoja užsieniečiai, sako : "Unesco nematerialus paveldas saugo ypatingas lietuviškas dainas - sutartines - kur jų galima paklausyt?" tikisi, kad nueis į kavinę ir klausysis kaip Portugalijoj Fado ar Ispanijoj flamenko, bet pas mus.... Nu pasakykit man bent vieną kavinę - bet kur Lietuvoj?????? gal kur koks įrašas įmanomas, tokį aš ir namie paleist galiu.....

*** Dusia, pagal įstatymus priklauso automatiškai tik vaikui, t.y. asmeniui iki 18 metų arba neįgaliajam. O aštuoniolikmetis moksleivis jau turi eit elgetaut, t.y. prašinėt... stipendija - studentui...Mokyklą juk dabar baigia 19, kartais net 20!!!! tai tas tarpas kaip?

Gerų darbų visoms, oras nuostabus biggrin.gif kaip pas jus su drėgme?
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 05 27, 09:11)
*Buvau prieš 20 metų (Jau tiek daug? blink.gif ). tada svaigau, dabar, neabejoju, dar gražiau...

** Mes Bavarijoj stebėjom šitą reiškinį, kai visi su tautiniais rūbais. Žavesys. Miestuose miesteliuose pilna parduotuvėlių, kur prekiaujama tais rūbais: yra prabangių ir brangių - rankų darbo, natūralių medžiagų ir t.t., yra "pigumėlio', taigi, gali net už 50Eur gali nusipirkt pilną komplektą - su visais batais ir galvos apdangalais... Gyvenom šeimose,  tai VISI turi tautinius drabužius - dukros po 20-30 sirtingų komplektų, tėvas- 3, bet labai kokybiškus, mama  - 5. Būna šventė gegužės men., kai kiekvienam mieste ir kaime kelia tokį ratą su vėliavom visokių organizacijų ir bendruomenių (neatsimenu kaip jis vadinas ir nemoku apibūdint tiksliau, bet nebaisiai ir svarbu ax.gif ), tai ateit į tokią šventę be tautinio kostiumo nenormalu, net gėda... Lygiai kaip gėda eit be tautinių rūbų į mokyklą ar darbą pirmą dieną po bet kurių atostogų ar paskutinę, ar per bet kurią tautinę šventę, pv. per oktoberfest savaitę ir t.t.
nu man, kaip "narodnikei" tai jau labai labai labai toks požiūris ir tokios tradicijos wub.gif  wub.gif tada tautinės kultūros nereiktų buldozeriu brukt... ir gal tada didžiuotumėmės tuo ką turim... gal būtų kokia kavinė Lietuvoj, kur būtų dainuojamos sutartinės, gyvai. Dabar atvažiuoja užsieniečiai, sako : "Unesco nematerialus paveldas saugo ypatingas lietuviškas dainas - sutartines - kur jų galima paklausyt?" tikisi, kad nueis į kavinę ir klausysis kaip Portugalijoj Fado ar Ispanijoj flamenko, bet pas mus.... Nu pasakykit man bent vieną kavinę  - bet kur Lietuvoj?????? gal kur koks įrašas įmanomas, tokį aš ir namie paleist galiu.....

*** Dusia, pagal įstatymus priklauso automatiškai tik vaikui, t.y. asmeniui iki 18 metų arba neįgaliajam. O aštuoniolikmetis moksleivis jau turi eit elgetaut, t.y. prašinėt... stipendija - studentui...Mokyklą juk dabar baigia 19, kartais net 20!!!! tai tas tarpas kaip?

Gerų darbų visoms, oras nuostabus  biggrin.gif  kaip pas jus su drėgme?

Pagaliau diena i pabaiga.doh.gif
Keliausi veliau,MB isejo vienas prasieit,as leidau sau pasivoliot lovoj,ir gerai,kad nejau,uzejo lietus su perkunija,MB gryzo slapias. biggrin.gif
Po to sokis su puodais,vaikai atejo pietu,tai taip ir praejo diena betrepsint.
Ryt vaziuojam i Polesdem Lacey sodus ir Edvardo laiku nama apziuret,kur sukaupta Faberze namaza kolekcija ,taip pat dailes darbu nemazai.
Atsakyti