Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 01, 09:04)
ačiū, bet esu šaunuolė nebent tik tiek, kad dar visai nepasileidžiu, pakvailiojus susiimu. Bet tobulėjimui dar daug erdvės biggrin.gif.

Luety, o tu skaitei, kad pienas tik naminis tinka? Ar tokio turi? Ar čia nesąmonė? unsure.gif

Samone,samone,bet as konsultavausi ,tai sake i parduotuvini piena,ipilt sauksta naturalaus jogurto,ismaisyt ir supylus i vandeni tuojau purkst.
Naturalaus jogurto be priedu yra Lidle,tai zadu taip ir daryt.O kokia jusu nuomone?
Atsakyti
Luety pienu nesu purškus ir nepurkšiu . Paskaičiau , kad paskui kvapas būna ...
Kuo esu purškusi nuo ligų : Altosan, čia profilaktikai . Nors šiltnamio iš viso nesu purškus niekuo , tik laukinius purkšdavau . Šiemet reiks napatigėt juo agurkus pereit, nes ko tai vis miltligė juos puola . Pareina iš pievų matyt smile.gif
Atsakyti
tipo dirbu, ir seimo posėdį paklausau. Nu žinokit, man gaila mūsų visų ir mano asmeniškai pinigų jiems algoms mokėti. Taip, blogis, blogis tas alkoholis, bet šitiek laiko gaišt dėl kosmetinių, neesminių dalykų... Nepasikeis niekas nuo tų jų priemonių, ginčų, niekas... Pvz. rugsėjo 1 uždrausta prekiauti alkoholiu. Kokia iš to nauda? O dar žiniasklaida dalyvauja, tai visi gatavi iš skūrų išsinert, kad savo "labai svarbią" nuomonę garsiai pareikšt...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 01, 09:38)
tipo dirbu, ir seimo posėdį paklausau. Nu žinokit, man gaila mūsų visų ir mano asmeniškai pinigų jiems algoms mokėti. Taip, blogis, blogis tas alkoholis, bet šitiek laiko gaišt dėl kosmetinių, neesminių dalykų... Nepasikeis niekas nuo tų jų priemonių, ginčų, niekas... Pvz. rugsėjo 1 uždrausta prekiauti alkoholiu. Kokia iš to nauda? O dar žiniasklaida dalyvauja, tai visi gatavi iš skūrų išsinert, kad savo "labai svarbią" nuomonę garsiai pareikšt...

Isivaizduoju. bigsmile.gif
Dusia,o kai zydi,nieko tokio ziedams?
As skaiciai,kad agurkus nuo miltluges purskia po 1 v.s. soda,indu ploviklis ir aliejus,atskiesti su vandeniu?

Atsakyti
kavasucitrina žaisčiau ale man neišeina niekaip verysad.gif

Ate42 man nieko neranda .... sveika aš o skauda nežino nuo ko...nei išvarža, nei kažkas kito... o skauda ... psichosomatika... dėmesio man trūksta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 01 birželio 2017 - 12:20
QUOTE(Muka @ 2017 06 01, 11:18)
kavasucitrina žaisčiau ale man neišeina niekaip verysad.gif
Ate42 man nieko neranda .... sveika aš o skauda nežino nuo ko...nei išvarža, nei kažkas kito... o skauda ... psichosomatika... dėmesio man trūksta  lotuliukas.gif

Na,man atrodo,kai skauda ka,tai daugelis norim zinot nuo ko,o ir artimuju demesys tam nepamaiso.MB neduoda man sunkiai nest,kilnot,bara,kai ilgai sode darbuojuos be poilsio.Tai tas demesys kiek sumazina skausma,bet priezasti vistiek norisi zinot.As dar negavau laisko su KT data.Jau eina desimta diena. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 06 01, 11:53)
Isivaizduoju. bigsmile.gif
Dusia,o kai zydi,nieko tokio ziedams?
As skaiciai,kad agurkus nuo miltluges purskia po 1 v.s. soda,indu ploviklis ir aliejus,atskiesti su vandeniu?

Luety nežinau apie žiedus .... Ne agronomė smile.gif
Atsakyti

Labos iš ryto 4u.gif

Vakar visą dienelę kompą keitė, eina sau ... pajudinai nusistovėjusią tvarką vėl kol susideliosiu... ale vistike fain greitesnis.. biggrin.gif
na ką mintyse jau sode ale vistike reikia dar padirbėti... noriu pabaigti su kvietkomis nes serenčiukas vargsta lovelyje, o dar reikia tulpes nusirauti, noriu labai pailsinti nes jau treti metai jos toje pačioje vietoje. tiesa Luety tu užsiminėjai tulpėmis, jeigu aš su visais lapais nurausiu ir leisiu taip nudžiūti nieko tokio neatsitiks?
Įdomu kaip po vėjo mano šiltnamis palikau ant šniūriuko duris praviras.... nes vėjas baisinis vakar buvo
Atsakyti
Labas rytas,

Muka tulpes dar anksti rauti . Bet čia mano nuomonė. Aš raunui vėliau - kai ima džiūti lapai . Šiuo metu auginami svogūnėliai , jei nesubrendusius nurausi nežinau ar laikysis iki rudens .
Mano Serenčiukai , Ežuolės ir Vasariniai jurginai dar į tikras vietas nesusodinti ... Ir abūzai nesusodinti . Bet šis savaitgalis visas pasikirtas kaimui , tai spėsiu smile.gif
Ir aš noriu kaiman smile.gif O labiausiai noriu pirtin , senu kaulelių pašildyti . Susirišiu ievų vanta . Pasidarysiu kefyro gėrimo... Lalaila smile.gif
Mano vaikas laikosi egzus, šiandien jau 5 egzas , ryt 6 ir dar 2 kitą savaitę . Iš viso 8. Dykų nelaiko ...

Ps apie ligas ir artimųjų dėmesį - mano MB yr labai netikęs matyt tuo klausimu - nu negaunu jokio dėmesio jei susergu smile.gif Pati susirgau , pari turiu išsikapstyt ir pasidaryt ko sirgdama nespėjau ... Niekaip neusprantu to pasakymo - sergu nes dėmesio noriu ? Mane tik iki Lapių savartyno pavežtų , o jei rimtai paliegus taigi į kalną nebeužlipčiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Namo nebegrįžčiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
sveikos,
tai sakot daržai, gėlės...
man tai vištukai dabar rūpi biggrin.gif. Oras šaltas, pjuvenų pakratui turiu mažai, nu, nors kombės pas kaimynus užsipirkau. Eilinį kartą likau apakus - pas mus 10 kg kainuoja 7,50 Eur, ten - 20 kg - 9 Eur.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 02, 11:05)
Labas rytas,

Muka tulpes dar anksti rauti .  Bet čia mano nuomonė. Aš raunui vėliau - kai ima džiūti lapai . Šiuo metu auginami svogūnėliai  , jei nesubrendusius nurausi nežinau ar laikysis  iki rudens .
Mano Serenčiukai , Ežuolės ir Vasariniai jurginai dar į tikras vietas nesusodinti ... Ir abūzai nesusodinti . Bet šis savaitgalis visas pasikirtas kaimui , tai spėsiu smile.gif
Ir aš noriu kaiman smile.gif O labiausiai noriu pirtin , senu kaulelių pašildyti . Susirišiu ievų vanta . Pasidarysiu kefyro gėrimo... Lalaila smile.gif
Mano vaikas laikosi egzus, šiandien jau 5 egzas  , ryt 6 ir dar 2 kitą savaitę . Iš viso 8.  Dykų nelaiko ...

Ps apie ligas ir artimųjų dėmesį - mano MB yr labai netikęs matyt tuo klausimu - nu negaunu jokio dėmesio jei susergu smile.gif  Pati susirgau , pari turiu išsikapstyt ir pasidaryt ko sirgdama nespėjau ... Niekaip neusprantu to pasakymo - sergu nes dėmesio noriu ?  Mane tik iki Lapių savartyno pavežtų , o jei rimtai paliegus taigi į kalną nebeužlipčiau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Namo nebegrįžčiau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

koks kefyro gėrimas?
na jos jau mano gelsta... bet ne visai... jaučiu rausiu ir palaikysiu, kaip bus taip...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 06 02, 10:51)
koks kefyro gėrimas?
na jos jau mano gelsta... bet ne visai... jaučiu rausiu ir palaikysiu, kaip bus taip...

Kefyras, česnakas ( pagal skonį ) , raugtas ar marinuotas agurkas, petražolė, krapas ir ttt. žiolės ko nori + mineralinis gazuotas smile.gif Čia Šančių pirtis garsėja tuo kefyro gėrimu . Pas draugus ragavus - nu nerealiai gerai . Tik reikia rinktis ar vynas ar kefyras smile.gif Gal reikia ir sveikatintis .
Apie ievos vantą paskaityk :
Ieva
Nors mano oda ne riebi ... bet kvapas koks geras piry būna smile.gif o pas mane labai daug jų auga laukinių - kad pagenėsiu tik apsidžiaugs smile.gif

KSC , jau savaitgaliui kaip ir nieko orus žada , nu vieną naktelę pačiūčiuosi savo mažylius . Vargo auginant nepavydžiu , bet jau mėsytės tai labai ( baltu pavydu )... aš matyt turiu lapės geną, man paukštiena visada skanu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 02 birželio 2017 - 10:01