Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labaryt,
Muka,mes tulpes kasdavome birzelyje,kai nudziudavo lapai ir palietus juos,tiesiog lengvai nutruksta.Jei norejai iskast,reikejo ziedus bezydincius nuskint,butu augine bulve,o jei leidai nusizydet,tai bulve bus susiskaidzius ir maza.
Pagal mane,dar anksti kast,pas jus pavasaris buvo saltas.
O mes beveik puse priekines tvoros uztverem vakar sode.Dusia,tavo geazuolius chilius uzpuole baltasparniai,tripsai ie dar kazkokie kirminai,kurie lenda i tuos chiliukus.Reik vaziuot truco ieskot,baisu,kad pereis i pomikus ir agurkus,visi viename siltnamyje.doh.gif
Atsakyti
ar matėt šitą FB?
https://www.facebook...90113881209295/

jau man maži vaikai emocijų labai nekelia, bet iš šitos fainulkos tai prisijuokiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 02, 13:04)
ar matėt šitą FB?
https://www.facebook...90113881209295/

jau man maži vaikai emocijų labai nekelia, bet iš šitos fainulkos tai prisijuokiau lotuliukas.gif

čia kaip aš šiandiena biggrin.gif

Ačiū Dusia37 bandysiu gal kada nors kaip nulipsiu nuo bačkos....

Na matysim kaip ten man išeis su tom tulpom ačiū visoms 4u.gif
vantų pas mane prityje nelebai galima naudoti... nes ji daugiau rami aromatinė...ir nelabai vantų likučiai gerai išsiplaus ....
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 06 02, 12:16)
čia kaip aš šiandiena  biggrin.gif

Ačiū Dusia37 bandysiu gal kada nors kaip nulipsiu nuo bačkos....

Na matysim kaip ten man išeis su tom tulpom ačiū visoms  4u.gif
vantų pas mane prityje nelebai galima naudoti... nes ji daugiau rami aromatinė...ir nelabai vantų likučiai gerai išsiplaus ....

Tai pas tave gražu smile.gif
Kad vantos tai nepurvas- sudžiuva per naktį nukritę lapeliai , ryte surneku - sušluoju ir ramu ...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 02, 10:04)
ar matėt šitą FB?

Maciau ta jau praeita savaite.Gerulis.

Mano broliene turi nuvelus specialias kepures pirciai ir nunerus vaseliu is senu futbolkiu kilimelius po uodega pasidet,kai sedi ant laktu.Kepures isdziovina,o kilimelius isplauna isdziovina ir puiku.Naudoja vantas ir sake,kad tai didziausias menas. ax.gif Ant manes neisbande,as dar nebuvau ju pirtelej ir isvis tokio karscio nezinau ar pernesciau.Bet nepabandes nezinosi.
Atsakyti
parsivežiau savo gyvą krovinį. Gyvą 100 proc. - lavonų nėra. Pagailėjau - palaikysiu dar kokią naktį katilinėj. Beeeeet... Jei labai smardins, lėks į tvartą ir man vienodai, ar naktį +1 ir kiaurai košia vėjas unsure.gif

ate, ar tavo vyriškis normaliai ištvėrė pirkimo procedūrą? Nu tokio bardako ir neorganizuotumo tai reikia paieškot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 02, 19:52)
parsivežiau savo gyvą krovinį. Gyvą 100 proc. - lavonų nėra. Pagailėjau - palaikysiu dar kokią naktį katilinėj. Beeeeet... Jei labai smardins, lėks į tvartą ir man vienodai, ar naktį +1 ir kiaurai košia vėjas unsure.gif

ate, ar tavo vyriškis normaliai ištvėrė pirkimo procedūrą? Nu tokio bardako ir neorganizuotumo tai reikia paieškot unsure.gif

Mes važiavom jau į pabaigą. Apie 15 val. Jau visas alasas buvo beveik praėjęs. Pernai pamokas išmokom. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 02, 17:52)

Ramiai,ramiai,viskas bus gerai.Vistukai pasmirdes,isvedinsi ir bus puiku po to,o mylet reikia,popint mazucius reikia. bigsmile.gif bigsmile.gif
Cia tavo vyriskis padare bardaka perkant?

vartotojo įkelta nuotrauka

Pavalgyk mano siumetiniu morku ir nurimk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 02 birželio 2017 - 19:13
QUOTE(Luety @ 2017 06 02, 20:10)
Ramiai,ramiai,viskas bus gerai.Vistukai pasmirdes,isvedinsi ir bus puiku po to,o mylet reikia,popint mazucius reikia. bigsmile.gif  bigsmile.gif
Cia tavo vyriskis  padare bardaka perkant?

ten paukštyno vyriškiai ir moteriškės bardaką daro. Atveža kelias dėžes, išdalina, vėl išvažiuoja... Man teko trečio reiso vištukai. Laukiau gal 1,5-2 val. Dalint bandė tai iš eilės, tai pagal sąrašą, tai kas garsiau rėkia... Dėžių nusipirkt nėra. Vieną vyruką dėže sušelpiau, savo vieną atidaviau unsure.gif. O tai būtų gavęs mašinoj palaidus vežt biggrin.gif

o tai ate, jūs abu buvot? Beje, laukiau nuo gal 15 iki 16,30, nu taip panašiai.

o smirda tai neblogai - jau vien mašina prasmiro kaip reikiant biggrin.gif

Luety, tai man dabar iš pavydo numirt? unsure.gif
kai mano tik prieš 2 d. pasėtos cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 02 birželio 2017 - 19:19
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 02, 18:16)
ten paukštyno vyriškiai ir moteriškės bardaką daro. Atveža kelias dėžes, išdalina, vėl išvažiuoja... Man teko trečio reiso vištukai. Laukiau gal 1,5-2 val. Dalint bandė tai iš eilės, tai pagal sąrašą, tai kas garsiau rėkia... Dėžių nusipirkt nėra. Vieną vyruką dėže sušelpiau, savo vieną atidaviau unsure.gif. O tai būtų gavęs mašinoj palaidus vežt biggrin.gif

Nu nemirk,vaisinu.
As sejau kova,morkos nieko nebijo.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 02, 20:16)

Jei tik tiek laukei, vadinas tikro alaso nematei. Kai rėkia, per galvas lipa, griebia, krenta, stumdosi. Nuvažiuok kitais metais 13 val. Cirkų prisižiūrėsi.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 06 02, 20:24)
Nu nemirk,vaisinu.
As sejau kova,morkos nieko nebijo.

ačiū 4u.gif
tu tikras draugas friends.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2017 06 02, 20:41)
Jei tik tiek laukei, vadinas tikro alaso nematei. Kai rėkia, per galvas lipa, griebia, krenta, stumdosi. Nuvažiuok kitais metais 13 val. Cirkų prisižiūrėsi.... biggrin.gif

jau žinok nenoriu...
tiek km važiuok, kad tiek laukt, o jei dar stumdytis blink.gif
nemoka organizuot darbo, tai gal reiks kur kitur ieškotis ar jau tikrai bent metų pertrauką padaryt...
bet tai kodėl su vienadieniais viskas ok? Greitai, organizuotai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 02 birželio 2017 - 19:57