QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 31, 17:51)
ačiū už žinią ir patikslintą žinią
o aš tai konkrečiai netikus boba - kombė paskutinę dieną, pjuvenos paskutinę ir tų beveik neturi

. Bet kitą sav. žadėjo būt. Žodžiu, nereikia man tų vištukų, ale...
sakai dviem?

Dviem ružavom ar viena ružava, o kita ne?
nu bile iš vis žydi, bo jos man kažkokios prastos... Pilu dabar trąšas negailėdama, gal pagražės
Mano pelargonijos ,kur sejau is seklu,beveik visos su ziedais,o maziukes,kur pirkau kaip zirniukus,labai sun kiai auga,bet kai kurios jau rodo ziedukus.Petunijos pasiteisino labai,zydi graziom apalvom visos.
Reiks ir man patrest,Kai kokiu trasu po 200g,pelargonijom ir patunijom atskirai buvo ,kaip priedas prie daigu,galvojau,kad istirpinsiu ir paliesiu,bet jos netirpsta vandenyje,tai reiks pabarstyt aplinkui.
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 31, 18:24)
Pomidorus truputi kitokiu būdu rišu , kad jei ką lengvai galėčiau stiebą atleist . O mazgas man nepatinka , įaugs į stiebą . Kam tuo lapus šnoja ? Gal pramoninis šiltnamis tuo pačiu priėjimu viską sutvarko?
Rišu va taip :
Rišimas
Luety jei įdomu kodėl nepabandžius , taigi nereikia visko vienu būdu - kelis taip , kelis kitaip . Kaip kam patogu .
Tiek Kaune tiek kaime rasa ne lietus ... O tokia sausra
As buvau pririsus prie kuoliuku ir apsukus apie pomidora ir kuoliuka ir parisus aukstai spagata,bet,kai pamaciau ta video FB,tai padariau pagal ji,kai kuriu pomiku,kuriu lapai labai ilgi ir gulejo ant zemes,nureziau,kaip ir tam video,kaip nori,gyvena ar mirsta.Vel daugelio daigu negrazios virsunes,tokios susiraite,lapai reti negrazus,nervas ima.Kaip bus,taip.