Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2017 05 31, 10:48)

Kaip,Dusia ,pakomentuotum ta Amsiejaus ukio video? Jis mane paakino,kaip risami pomidorai ir man labai patiktu toks nuskabymas,bet bijau pakenkt. ax.gif

Pomidorus truputi kitokiu būdu rišu , kad jei ką lengvai galėčiau stiebą atleist . O mazgas man nepatinka , įaugs į stiebą . Kam tuo lapus šnoja ? Gal pramoninis šiltnamis tuo pačiu priėjimu viską sutvarko?
Rišu va taip : Rišimas
Luety jei įdomu kodėl nepabandžius , taigi nereikia visko vienu būdu - kelis taip , kelis kitaip . Kaip kam patogu .

Tiek Kaune tiek kaime rasa ne lietus ... O tokia sausra verysad.gif
Atsakyti
marėj šiandien palijo, ir smarkokai... o kas per vėjai?????

ne į temą - mano tas nuostabiausias našlaitukas manęs klausia: "kas Jums, mokytoja, šiandien?" aš, žinoma: ""viskas gerai" ( o juk tikrai viskas gerai...) o jis: " ne, kažko per rimta šiadien ..." aš ir sakau: "iš kur, vaikiuk, pas Tave to pozityvumo, vlties ir tikėjimo, iš kokių šaltinių Tu semies gyvenimo džiaugsmo??? " jūs įsivaizduojat, ne tik kad pats nuskriausto nevaizduoja ir nekatina pasaulio, bet dar ir aplinkinius sužiūri - paguodžia, palinksmina... oi neteisybė šiam gyvenime...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 31, 17:51)
ačiū už žinią ir patikslintą žinią 4u.gif
o aš tai konkrečiai netikus boba - kombė paskutinę dieną, pjuvenos paskutinę ir tų beveik neturi unsure.gif. Bet kitą sav. žadėjo būt. Žodžiu, nereikia man tų vištukų, ale...

sakai dviem? biggrin.gif Dviem ružavom ar viena ružava, o kita ne? bigsmile.gif
nu bile iš vis žydi, bo jos man kažkokios prastos... Pilu dabar trąšas negailėdama, gal pagražės unsure.gif

Mano pelargonijos ,kur sejau is seklu,beveik visos su ziedais,o maziukes,kur pirkau kaip zirniukus,labai sun kiai auga,bet kai kurios jau rodo ziedukus.Petunijos pasiteisino labai,zydi graziom apalvom visos.
Reiks ir man patrest,Kai kokiu trasu po 200g,pelargonijom ir patunijom atskirai buvo ,kaip priedas prie daigu,galvojau,kad istirpinsiu ir paliesiu,bet jos netirpsta vandenyje,tai reiks pabarstyt aplinkui.

QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 31, 18:24)
Pomidorus truputi kitokiu būdu rišu , kad jei ką lengvai galėčiau stiebą atleist .  O mazgas man nepatinka , įaugs į stiebą . Kam tuo lapus šnoja ? Gal pramoninis šiltnamis tuo pačiu priėjimu viską sutvarko?
Rišu va taip : Rišimas
Luety jei įdomu kodėl nepabandžius , taigi nereikia visko vienu būdu - kelis taip , kelis kitaip . Kaip kam patogu .

Tiek Kaune tiek kaime rasa ne lietus ... O tokia sausra verysad.gif

As buvau pririsus prie kuoliuku ir apsukus apie pomidora ir kuoliuka ir parisus aukstai spagata,bet,kai pamaciau ta video FB,tai padariau pagal ji,kai kuriu pomiku,kuriu lapai labai ilgi ir gulejo ant zemes,nureziau,kaip ir tam video,kaip nori,gyvena ar mirsta.Vel daugelio daigu negrazios virsunes,tokios susiraite,lapai reti negrazus,nervas ima.Kaip bus,taip.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 05 31, 21:21)

As buvau pririsus prie kuoliuku ir apsukus apie pomidora ir kuoliuka ir parisus aukstai spagata,bet,kai pamaciau ta video FB,tai padariau pagal ji,kai kuriu pomiku,kuriu lapai labai ilgi ir gulejo ant zemes,nureziau,kaip ir tam video,kaip nori,gyvena ar mirsta.Vel daugelio daigu negrazios virsunes,tokios susiraite,lapai reti negrazus,nervas ima.Kaip bus,taip.

Iš mano žemės kuoliukai iššokinėtų , kai pomidoras jau didelis sunkus ir galingas būna smile.gif arba metro ilgio kuolų reikia .
Luety perlaistai gal pomidorus ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 31, 19:42)
Iš mano žemės kuoliukai iššokinėtų , kai pomidoras jau didelis sunkus ir galingas būna smile.gif arba metro ilgio kuolų  reikia .
Luety perlaistai  gal pomidorus ?

Na,nemanau,nes tikrinu zeme pries liejant,Lieju karta i savaite,po 5ltr ant daigo.Pernai siltnamis buvo zemoj vietoj,vanduo stovedavo,siemet yra ant kalniuko,vanduo geriasi puikiai.Virsunes garbanojosi pernai,garbanojasi ir siemet.Pernai buvo prastas vedinimas,daug dregmes,siemet virsutine duru dalis,atvira visa para is abieju galu,o karsta diena atidarom visai duris abiejuose galuose,tempera gera,vedinimas puikus,tresiau tik du kartus.Viena su dilgelem,antra su spec.trasu runkiniu pomidorams.Intervalas 15d,.Gal yra kokios veisles,kurios taip auga?
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Melsvaižalia čiupk 4u.gif va tau gyvenime ir atasvara vienas pasiuntė kitas paguodė 4u.gif
O aš jau pavargau noriu į sodą ir nieko neveikti... nors neišeis ... bet vistiek kažkoks nuovargis, rankos svyra, kaip apdujus, bet jaučiu gali būti ir nuo vaistų, vistiek nesteroidiniai ir priešuždegiminiai... kol kas jokios kinezeterapijos.. o ir negaliu daryti .... tai tiek iš mano varpinės...
Luety na smagu, kad nėra ką ravėti, pas mane ogogo kaip želia, po kiekvienias metais komposto daug išmėtom, o į kompostą viską metu, jaučiu nespėja sėklso piktžolių supūti, tai va ir sėju iš naujo blink.gif
Apie pomikus sory... nelabai ką nuraukiu...
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Lyja 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kuo labai džiaugiuosi smile.gif Nes jau taip reikėjo lietaus , visų augalėlių neprilaistysiu smile.gif Nei laiko nei jėgų .
Muka, jei paguos , aš irgi neturiu jokios meilės darbui . Na tam už kurį pinigus moka smile.gif
Pikdžolės mane kankina kol mulčo nėra, bet savaitgalį jau pjaus žolę ir sode, užmulčiusiu visą daržą ir bus lengviau . Jei ir išlenda viena kita pikdžolė , išnaunu ir užkraunu ant mulčo . Pas mane komposto nesusidaro daug, daržui nelabai lieka - gėlytėms , naujai sodinamiems vaismedžiams ir tt smile.gif Na rudenį kažkiek sukraunu , o paskui visos pikdžolės ir lieka kaip mulčas . Netgi žirnius nurovus ar šparagines tarpulysvius užmulčiuoju . Iki pavasario neleika smile.gif Supūna darže .
Kadangi prilyjo sodinsiu jau savaitgalį arbūzus lauke smile.gif Ir ežuoles , ir jurginus ... Ai susivėlinius su viskuo, bet spėsiu smile.gif

KSC - laukiu ryt svečiuose su vištukais smile.gif nepamiršau biggrin.gif

Ate42 kaip sveikatos ? Ką antradienį daktarai pasakė ? Sakei žinosi daugiau ....

Luety kaip MB sveikatos ? Geriau kai geria antibiotikus ?

MŽ , tik tas kas daug gyvenime matęs vargo kitus suprasti gali . Ar rūpės išlepintam, nučiūčiuotam tėvelių vaikučiui kitų nuotaikos ? Ne. Taigi pasaulis sukasi pagal jį .

Atsakyti
labas rytas,
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 01, 09:27)
* Lyja  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kuo labai džiaugiuosi smile.gif Nes jau taip reikėjo lietaus ,  visų augalėlių neprilaistysiu smile.gif Nei laiko nei jėgų .

* * KSC - laukiu ryt svečiuose su vištukais smile.gif nepamiršau  biggrin.gif 

* ot ir nelyja. Nepanašu, kad ir naktį lyta, gal tik vos koks lašas nukritęs unsure.gif. Vakar pora minučių taip normaliai palijo ir tiek žinių.

* * o aš nepamiršau, kad nutarta, jog svečiavimasis nukeliamas kitam kartui biggrin.gif
ačiū, Dusia, bet nu nejuokauk bigsmile.gif
aišku, atšalo, oras subjaurėjo - pats tas vištukams doh.gif. Negi man juos į namus pradžioj reiks temptis?

Ir mėnesio suvestinė - po intensyvios ledų savaitės šį mėn. minus 1 kg. Reikia džiaugtis ir tuo biggrin.gif. Viso - 11,5 kg. Su manim dar kas nors žaidžia šitą kg skaičiavimo žaidimą ar jau vieniša likau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 01, 09:27)
Labas rytas,

Lyja  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kuo labai džiaugiuosi smile.gif Nes jau taip reikėjo lietaus ,  visų augalėlių neprilaistysiu smile.gif Nei laiko nei jėgų .
Muka, jei paguos  , aš irgi neturiu jokios meilės darbui . Na tam už kurį pinigus moka smile.gif 
Pikdžolės mane kankina kol mulčo nėra, bet savaitgalį jau pjaus žolę ir sode, užmulčiusiu visą daržą ir bus lengviau . Jei  ir išlenda viena kita pikdžolė , išnaunu ir užkraunu ant mulčo . Pas mane komposto nesusidaro daug, daržui nelabai lieka  - gėlytėms , naujai sodinamiems vaismedžiams ir tt smile.gif Na rudenį kažkiek sukraunu , o paskui visos pikdžolės ir lieka kaip mulčas . Netgi žirnius nurovus ar šparagines  tarpulysvius užmulčiuoju . Iki pavasario neleika smile.gif Supūna  darže .
Kadangi prilyjo sodinsiu jau savaitgalį  arbūzus lauke smile.gif  Ir ežuoles , ir jurginus  ... Ai susivėlinius su viskuo, bet spėsiu smile.gif

KSC - laukiu ryt svečiuose su vištukais smile.gif nepamiršau   biggrin.gif 

Ate42 kaip sveikatos ? Ką antradienį daktarai pasakė ? Sakei žinosi daugiau ....

Luety kaip MB sveikatos ? Geriau kai geria antibiotikus ?

MŽ , tik tas kas daug gyvenime matęs vargo kitus suprasti gali . Ar rūpės išlepintam, nučiūčiuotam tėvelių vaikučiui kitų  nuotaikos ? Ne. Taigi pasaulis sukasi pagal jį .

Labas rytas,
vasara atėjo, bet šilumą pamiršo. Mr, nelyja, o taip reikėtų.
Labai blogų naujienų nepasakė, bet girtis neturiu kuo. Inkstukai serga. Dar gavau siuntimus pas endokrinologą ir kardiologą. Pasiūlė tvarkytis neįgalumą.....
Muka, Dusia, bet jums su stuburais irgi jau kaip ir galima būtų gauti papildomus pinigėlius. Juk tiek mokesčių sumokėjot per darbo stažą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 01 birželio 2017 - 09:02
KSC dėl svorio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Šauniai 4u.gif

Ate42, dėl savo stuburo negaučiau nieko . Aš pas gydytojus ( normalius ) dėl jo buvau prieš 8 ar 9 metus . Išmokau gyventi su savo problema . Be skausmo ir vaistų .
Atsakyti

Labas rytas,
Ate42,mano tevelis ,turedamas antra grupe ,nuo gal 50mt.,gruody svente jau 91mSvarbu prisiziuret,vykdyt geeu daktaru nurodymus.
Svori stebiu tik biggrin.gif kad nekiltu, biggrin.gif nors nesu juo patenkinta,bet nezinau,kaip ji sumazint.
KAC,tikra saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O as liuzere. unsure.gif
MB sako,kad daug geriau,bet jaucia ir jauciu dar ilgai jaus,stipriu antibu pasekmes,svarbu,kad neislystu ju daugiau.
Pas mus karsta jau nuo ryto,jus man paaiskinkit,kaip nupurkst pueno skiediniu pomikus,jai jau anksti ryte saule plieskia?Bijau nudegint.Teks laukt apsiniaukusios dienos.Ir prie to pacio,ar galima purkst,kai jau pomikai su ziedais?
Atsakyti
ačiū, bet esu šaunuolė nebent tik tiek, kad dar visai nepasileidžiu, pakvailiojus susiimu. Bet tobulėjimui dar daug erdvės biggrin.gif.

Luety, o tu skaitei, kad pienas tik naminis tinka? Ar tokio turi? Ar čia nesąmonė? unsure.gif
Atsakyti