Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Luety, tu nori nuo lietaus saugot, o mes lietaus nesulaukiam verysad.gif
tai paauklėjai kaimyną lenką biggrin.gif. Nu gal ir nežinojo žmogus...

mano pomidorai iš nususėlių kai kurie tiesiog kataloginiais patapo biggrin.gif. Nu bet agurkai doh.gif. Neseniai ištrėmiau šiltnamin dar kelis, vėliau sėtus. Tai ir tie nyksta, nyksta akyse. Nu nemoku ko tai aš su tais agurkais elgtis, jau pernai prasti buvo, o šiemet tai iš vis nabašninkai ir tiek. Nu, gal lauke sudygs. O ne - pas mamą bus, man daug nereikia, o ir mama jausis reikalinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 03, 18:00)
Luety, tu nori nuo lietaus saugot, o mes lietaus nesulaukiam verysad.gif
tai paauklėjai kaimyną lenką biggrin.gif. Nu gal ir nežinojo žmogus...

mano pomidorai iš nususėlių kai kurie tiesiog kataloginiais patapo biggrin.gif. Nu bet agurkai doh.gif. Neseniai ištrėmiau šiltnamin dar kelis, vėliau sėtus. Tai ir tie nyksta, nyksta akyse. Nu nemoku ko tai aš su tais agurkais elgtis, jau pernai prasti buvo, o šiemet tai iš vis nabašninkai ir tiek. Nu, gal lauke sudygs. O ne - pas mamą bus, man daug nereikia, o ir mama jausis reikalinga smile.gif

Nu auklejau,bet kad jo akys tokios debiliskos,ziuri i tave ir tu nesupranti ar jis nemoka angliskai,ar jis isvis nesupranta apie ka as kalbu.
Iki siol lietaus buvo normaliai,naktimis ar vakarais palydavo,kai labai reikejo,bet dabar rodo i prieki dvi savaites vejai,atsalimas ir lietus lietus.NEEEEnOOOrIUUUU,Taip gerai buvo,silta.doh.gif
Agurkai priklauso nuo seklos,tikrai dabar isitikinau.Lidlo seklu agurkai siltnaminiai stovejo neaugo.Jau du kart paliejau zoliu arbata skiesta,tai eme judet,bet visi ziedai tusti.O sakiau,trys daigai laukiniu,ALJANS,vazone siltnamyje,auga kaip uzkereti ir visi pilni agurku ziedai.
Duok jiems trasu kas savaite.Pries tai vandenuko,o po to trasu.Agurku saknys pavirsiuj,tai as apkaupiu daiga,o aplinkui palieku toki ratukini grioveli,kai lieju,tada nenubega i sona nei vanduo,nei trasos.
Atsakyti
nežinau, Luety, mano mama niekuo ten netręšia, o agurkai kaip agurkai. Velniop tuos agurkus. Man per negaliu jų irgi nereikia. Reiks rytoj turguj kokių pažiūrėt daigų - turiu lauke vietos tuščios.

Dukra kepa tortą tėvo dienai. Ot apsiėsiu... rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
žiauru, kaip šalta
apsivilkau megztinį, apsimoviau kojines, liepiau diedui pečių kurt - neklauso unsure.gif
tai gerai, kad nors vanduo vos ne verdantis visada. Palįsiu po dušu, sušilsiu - kitaip neužmigčiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 03, 18:33)
nežinau, Luety, mano mama niekuo ten netręšia, o agurkai kaip agurkai. Velniop tuos agurkus. Man per negaliu jų irgi nereikia. Reiks rytoj turguj kokių pažiūrėt daigų - turiu lauke vietos tuščios.

Dukra kepa tortą tėvo dienai. Ot apsiėsiu... rolleyes.gif  bigsmile.gif

O as uzsispyrus,tol kovosiu,kol man iseis.Esu tikra zemaite. biggrin.gif biggrin.gif
Siandien saltibarscius dariau,siemet pirma kart is savo burokeliu su koteliais ir lapais,savo krapai,svogunu laiskai,tik agurkas pirktinis kol kas.
Antra diena kepu varskini pyraga ir per vakara dviese suvalgom.MB tai i kuna neina,o man...doh.gif
Nu kur rast motyvacijos,susiimt,nusikratyt tuos lasinius?
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 03, 19:24)
žiauru, kaip šalta
apsivilkau megztinį, apsimoviau kojines, liepiau diedui pečių kurt - neklauso unsure.gif
tai gerai, kad nors vanduo vos ne verdantis visada. Palįsiu po dušu, sušilsiu - kitaip neužmigčiau unsure.gif

Mane irgi miegas lipdo,nezinau nuo ko.
O tau salta todel jog oras vesus,ar todel,kad svoris krinta?
Siaip man visada salta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 06 03, 21:30)
* O as uzsispyrus,tol kovosiu,kol man iseis.Esu tikra zemaite. biggrin.gif  biggrin.gif
Siandien saltibarscius dariau,siemet pirma kart is savo burokeliu su koteliais ir lapais,savo krapai,svogunu laiskai,tik agurkas pirktinis kol kas.
Antra diena kepu varskini pyraga ir per vakara dviese suvalgom.MB tai i kuna neina,o man...doh.gif
* * Nu kur rast motyvacijos,susiimt,nusikratyt tuos lasinius?
Papildyta:
* * * Mane irgi miegas lipdo,nezinau nuo ko.
* * * * O tau salta todel jog oras vesus,ar todel,kad svoris krinta?
Siaip man visada salta. biggrin.gif

* šitoj vietoj leidžiu sau atsipalaiduoti ir lengvai pažiūrėti į tokių problemų sprendimą biggrin.gif
* * pirmiausiai, nekept varškinių pyragų biggrin.gif
* * * mane tai nelipdo, nors naktį labai blogai miegojau - vištukai ir šalnos rūpėjo smile.gif
* * * * oi, šiandien man svoris nekrinta biggrin.gif. O šalta, nes šalta, va, tik 20 laipsnių, o reikia 22-23 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 03, 19:45)
* šitoj vietoj leidžiu sau atsipalaiduoti ir lengvai pažiūrėti į tokių problemų sprendimą biggrin.gif
* * pirmiausiai, nekept varškinių pyragų biggrin.gif
* * * mane tai nelipdo, nors naktį labai blogai miegojau - vištukai ir šalnos rūpėjo smile.gif
* * * * oi, šiandien man svoris nekrinta biggrin.gif. O šalta, nes šalta, va, tik 20 laipsnių, o reikia 22-23 unsure.gif

**kaip nekepsi,jei varskes susikaupe namie,negi ismesi,kai kitokiu pavidalu nesivalgo.Vistik as suvalkiecio zmona. biggrin.gif biggrin.gif
O as gal kokios dvi savaites miegu labai gerai,ryte galiu miegot iki 9 ir ilgiau,bet keliuosi,nes sazine grauzia.O dabar,matyt aplink kazkur lyja,tai mane ziauriai migdo.
Siluma-geris,net bijau pagalvot,jog atsals.

Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Na ką padirbėjau sode, šiltnamyje pomidorus parišau užklosčiau liko dar vienas šiltnamis tik parišti, paskui gėlyną vieną 15 metrų kol susitvarkiau tulpes išroviau paskui serenčių sutupdžiau va ir pusdienis kitas pusdienis laistymas, šiltnamiai ryte tik pabaigiau ir lėkėm namo tatos sveikinti... ot ir savaitgalis ... Užvakar Mb irgi pirtukę pakūrė, ale kažkaip nesugebėjau astipalaiduoti... kažkur mintys kitur... nieko kitam kartui bus...
Dėl šalnų jooo net nesitiki, na aš tik uždariau šiltnamius atlėkus penktadienį, nieko nedangsčiau... Bet nebuvo pas mumi tik vėsoką miegoti buvo...
Luety grąžios tavo morkutės, mano vos vos sudygusios... o ir salotų dar nėra padoriai tik ridikai ... atsidžiaugti negaliu Rover ridikais dideli ap[valūs kaip vienas...
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Šiandien esu pikta ir be sveikatos ...
Noriu į negyvenamą salą ir kad niekas P.N.

Muka daug pasidarei , pas mane liko daug nedadaryta . Visko per daug ... Ir daržų ir pievų ir kitų žmonių lūkesčių .
Atsakyti
labas rytas,
Dusia, gal šluotą paskolint? bigsmile.gif
o kad niekas P.N. tai labai gerai, bet kur to gaut? unsure.gif

aš tipo atostogauju šią savaitę. Tik reikia darbą vieną padaryt, o tada jau galėsiu ne tipo atostogaut. Bijau, kad kaip tai eglei nebūtų - kurpes geležines sunešiot... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 05, 10:32)
labas rytas,
*Dusia, gal šluotą paskolint? bigsmile.gif
o kad niekas P.N. tai labai gerai, bet kur to gaut? unsure.gif

aš tipo atostogauju šią savaitę. Tik reikia darbą vieną padaryt, o tada jau galėsiu ne tipo atostogaut. Bijau, kad kaip tai eglei nebūtų - kurpes geležines sunešiot... unsure.gif

*Šluotos nereik , sunki esu , vis tiek nepaskrisiu .

** Paskrudink kurpes lauželyje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Sunešiosi greit smile.gif

Atsakyti
O aš seminare ir kovoju su savimi kaip nesuryti kebabo.....nes šiandiena iškroviauju kad ant šluotos būtų lengviau išsilaikyti....
Dusia37 jau ravėti pas mane laikas o kada šeštadienis vėl nusimato ne pilnas... žodžiu....o kiti savaitgaliai baliai festivaliai non stop....teip iki liepos vidurio...žinai tikrai visko per daug o tiksliau mano norai per difeli lyginant su galimybėmis.....
Atsakyti