Ate42 tobula tobula tobula ir kavaisucitrina kuri dovanoja mergai tikrai labai labai ir labai gražu...
Dusia37 mano nežydi irgi jeigu paguos o pernai metų dovana begonija tik lapiuką skleidžią prieš tai nulaužiau užuomazgą ir man dovanojo 2 šansą .. na o tu argaini... bijūnas tikiu žydės..
Pas mane kaime ant šlaito kažkas mėlynai žydi , pati sėjau ir sodinau , o nepamenu
Išbujojo šiemet , tinka smėlynai ... Batvinių fėja aš ne gėlininkė
Ir tuoj tuo šalavijai žydės, dzin jiems sausra .

QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 06, 22:49)
Pas mane ant šlaito kažkas mėlynai žydi , pati sėjau , o nepamenu
Batvinių fėja aš ne gėlininkė 

Nejuikink tiktais.. kuri laumėms pirtis... buri iš išlikimo... tikra būrtininkė... ačiū tau už tai kad daliniesi ...
QUOTE(Muka @ 2017 06 06, 21:52)
Nejuikink tiktais.. kuri laumėms pirtis... buri iš išlikimo... tikra būrtininkė... ačiū tau už tai kad daliniesi ...
O su tomis laumėmis pasirodo reikia atsargiai

Muka aš neburiu , ir burtų nemyliu . Tik būna , kad paklausai ir žinai . Moterys mes

3 kart peržiūrėjau ate nuotraukas - nei savo, nei ne savo pelargonijų nematau
ir nė už ką dėkot už pora nupiepėlių
pas mane šiemet kažkokios prastos jos... ir iš vis - niekas, niekas jau pas mane iš vis neauga, kasmet vis prastesnė sodininkė-daržininkė-gėlininkė iš manęs gaunasi
. Bet tai ai - negi verksiu dėl to, nelemta tai nelemta

pas mane šiemet kažkokios prastos jos... ir iš vis - niekas, niekas jau pas mane iš vis neauga, kasmet vis prastesnė sodininkė-daržininkė-gėlininkė iš manęs gaunasi

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 06, 22:14)
3 kart peržiūrėjau ate nuotraukas - nei savo, nei ne savo pelargonijų nematau
. Bet tai ai - negi verksiu dėl to, nelemta tai nelemta 

Dusia apie savas parašė, o aš tavom pasigyriau.

Va- grožis, tik fotografė menka.

nu jau dabar matau

QUOTE(ate42 @ 2017 06 06, 19:35)
Nematau pelargonija
,tik grazuoles petunijos ir lietuviski irisai./arba vilkdalgiai senoviskai vadinami.Pas mane petunijos tik pradeda zydet.
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 06, 19:49)
Pas mane kaime ant šlaito kažkas mėlynai žydi , pati sėjau ir sodinau , o nepamenu
Išbujojo šiemet , tinka smėlynai ... Batvinių fėja aš ne gėlininkė
Ir tuoj tuo šalavijai žydės, dzin jiems sausra .

As tik ana savaite nusipirkau salavija,toki maziuka,maziuka ir pasisodinau ir uzejo blogas
oras,bet gal isgyvens.
Vaziavom siltnami uzdaryt,O jau kaip salta,o jau vejas.Matem jau vienus sode begaudancius toki siltnami,kaip mano pernai,tik mazesni.Musu kol kas stovi,tik pomidorai issigande jame,vesu po karsciu.
O cia mano pelargonija.I jos vazona ikisau raudonos sakele ir prigijo.Sode tik vos pradeda zydet.

nu va čia tai bent pelargonijos, Luety
man šiandien iš galvos Rokas Žilinskas neišeina... Gaila, labai gaila jauno, protingo, kultūringo, visada savo vietoj buvusio žmogaus...

man šiandien iš galvos Rokas Žilinskas neišeina... Gaila, labai gaila jauno, protingo, kultūringo, visada savo vietoj buvusio žmogaus...

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 06, 21:12)
nu va čia tai bent pelargonijos, Luety

Siemet mano namu geles labai apleistos.Visa meile atidaviau sodui,tai ir sita auga is saves,net palaistyt uzmirstu.Kalijas isgulde vejas,visos nulinke,kai nustos tas blogas oras,reik naikint jas,vezt sodint i sdoda,dalint draugelem,nes jau nusibodo.Pelargonijas rudeni parnesiu is sodo,tai kt.metam savo sodeli atsinaujinsiu.Dabar kazko meiles jam nebeliko.
Man irgi buvo sokas paskaicius.Matyt labai uzleido plauciu uzdegima?Ar kas kita jam buvo?
Labas rytas,
Labai labai jūsų vazonai
aš tokį galiu tik nusipirkti , pačiai neužauga . Rudenį visada numarinu pelargonijas . Matyt abi rankos kairės.
O jau vėjas šaindien . Luety gal taviškai vėjai neišsidūkę iki mūsų atalėkė ?
Atnešu kavos ...

Išgeriam ir puolam darbuotis
KSC kaip klumpės ? Sudėvėtos ?
Luety aš turiu vaistinį šalaviją , va toks:

Pirmas vaistas stipri arbata nuo gerklės skausmo ir kosulio.
O tas kur auga ir plečiasi tai kažkas tokio :

Mėgsta saulėtą vietą, smėlynus ir sausras
Nepamainomas augalas mano sodyboj .
Labai labai jūsų vazonai

O jau vėjas šaindien . Luety gal taviškai vėjai neišsidūkę iki mūsų atalėkė ?
Atnešu kavos ...

Išgeriam ir puolam darbuotis

KSC kaip klumpės ? Sudėvėtos ?
Luety aš turiu vaistinį šalaviją , va toks:

Pirmas vaistas stipri arbata nuo gerklės skausmo ir kosulio.
O tas kur auga ir plečiasi tai kažkas tokio :
Mėgsta saulėtą vietą, smėlynus ir sausras

Labos iš ryto
Kaži per kiek agurkai turi sudygti? nes per savaitę dar nesudygę buvo, gal rasiu šį savaitgalį...
Gražios tos gėlukės visų, ačiū die yra turgus tai šiemet pakeičiau terasos papuošimus bus baltos svyrančios verbenos
nes mano palergonijos silpnokos... bet nieko šis savaitgalis bus maitinimo ir ravėjimo
jau kažkaip norisi į sodą ir nieko neveikti mažu taip ir pasidarysiu... gal turbūt..
Noriu išeigininių ....
Bučkas
Papildyta:
man kavos bet dar palauksiu iki 10 kažkaip bandau mažinti šį reikalą...
pasisėjau vaistinio šalavijo... bet man per du metus jis išnyksta .... kiba yra vienmečių
paskui turiu kaip tas iš Loretos sodų irgi gerulis, aš džiovinu arbatoms, o va laukinis išvis nuostabiai kvepia... bet kartumą turi tokį nelebai...

Kaži per kiek agurkai turi sudygti? nes per savaitę dar nesudygę buvo, gal rasiu šį savaitgalį...
Gražios tos gėlukės visų, ačiū die yra turgus tai šiemet pakeičiau terasos papuošimus bus baltos svyrančios verbenos

Noriu išeigininių ....
Bučkas
Papildyta:
man kavos bet dar palauksiu iki 10 kažkaip bandau mažinti šį reikalą...
pasisėjau vaistinio šalavijo... bet man per du metus jis išnyksta .... kiba yra vienmečių

paskui turiu kaip tas iš Loretos sodų irgi gerulis, aš džiovinu arbatoms, o va laukinis išvis nuostabiai kvepia... bet kartumą turi tokį nelebai...