Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos iš ryto 4u.gif

Oi Ate42 fainulkos dainelės klausausi daba smile.gif
Atsiduodu darbus parišti abu šiltnamiai, patręšta: pomidorai, agurkai, gėlės, svogūnai.
Išravėta du rožynai, svogūnai(kelis galus mama padėjo ravėti smile.gif), pastarnokai, suvalgytos dvi braškės, ai dar apdengtos šiaudais braškės, oi nupjuata žolė, pasipirtinta su tėvais smile.gif taigi grįžau nei kojyčių nei rankyčių... Ale pasidarbavau bo bus baliauni sabaitgaliai apžels viskas... o ir paliejau gerokai, lijo tik vakar kokią 1,5 valandžiukės, o va šeštadienį saulė žeme ritinėjosi, buvo du kart pasiniaukč ale viskas pro šal... ačiū die laistymui vandenio turim...
Kavasucitrina epiletoriuas neturiu, rasi ką parašyk smile.gif
Leuty česnakus, patarimo paklausiau Dusia37 ir nuo to laiko tik teip darau tobula 4u.gif ir nebūtinai maišyti su žolėmis aš ir vienus pasidarau tikrai geras skonis...
O dietos... nežinau jau keturi mėn. bandau keisti gyvenimo būda ir per niek... pradžioje tik augau dabar keli šimtai gramų pakrito... taigi aš nelabai diskutuoti galiu... tiesa dabar iškroviauju trečia savaitė po 1 dieną... na matysim kaip toliau, kas dar du valgymai ...
Tortą išsisaugojau bandysiu mažu kažką daryti panašaus, bo man nieks nepadaro... ai... viskas gerai pati pasidarau balius smile.gif
Amorosa dėl tėtuko 4u.gif kaip jis kiek pažeidė smegenų...Ir džiaugiusoi su tavimi už pirkinį 4u.gif
Melsvaižalia eina sau blink.gif tada tikrai aš nieko nedariau tokie stulpai tokios duobės... čiupk 4u.gif

Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 12 birželio 2017 - 07:22
Labas rytas

Darbininkės imkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš nepadariau tiek kiek norėjau , MB pasakytų kad padariau daugiau negu daug smile.gif Miškininkas anas, gali sėdėt ir žiūrėt kaip medžiau auga smile.gif Va daržai jam ir nepatinka, nes burokėliai per greit užauga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jaučiuosi pavargus , tikiuosi pavyk bent porą dienų atostogų susiaorganizuot į savaitės pabaigą. Ne kitiems, o sau atostogų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 12 birželio 2017 - 08:47
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 12, 10:45)
Labas rytas

Darbininkės imkit  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Aš nepadariau tiek kiek norėjau , MB pasakytų kad padariau daugiau negu daug smile.gif Miškininkas anas, gali sėdėt ir žiūrėt kaip medžiau auga smile.gif Va daržai jam ir nepatinka, nes burokėliai per greit užauga    biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Jaučiuosi pavargus , tikiuosi  pavyk bent porą dienų atostogų susiaorganizuot į savaitės pabaigą. Ne kitiems,  o sau atostogų smile.gif

audžiu tokią mintį... bet... nežinau kaip išderinsiu... jaučiu jamsiu jau po visų gimkių... nes tikrai reiks poilsio po baliuškų...
Oi Dusia37 ir aš planavau daugiau ale neblogai pasidariau, liko dar akis badančių darbų... nieko kitą kartą...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 06 12, 10:41)
audžiu tokią mintį... bet... nežinau kaip išderinsiu... jaučiu jamsiu jau po visų gimkių... nes tikrai reiks poilsio po baliuškų...
Oi Dusia37 ir aš planavau daugiau ale neblogai pasidariau, liko dar akis badančių darbų... nieko kitą kartą...

Jei paguos mano 3 savaitgaliai artėjantys irgi ne mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 12, 12:00)
Jei paguos mano 3 savaitgaliai artėjantys irgi ne mano smile.gif

na jooo irgi daugiadienės ... na bet kon darysi smile.gif susitiksim susimatysim su giminėm... draugais...ačiū die kazaną turi tai nuo karšto galvojimo atsilaisvinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 06 11, 23:42)
Labas, kas čia per dulkinimai(si) ?bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

o mes su MB pora dienu buvom - vergų vergais, dar vergo vyru ir vergo žmona. čia toks arkliškas humoras, kai š... nebepanešėm ir rankos kojos drebėt ėmė...  ikasėm 18 betoninių kuolų (kiekvienas virš 70 kg sveria), kožnam prieš tai išrausę  1,5m duobę.. dar 2 metalinius  kuolus - tie dar sunkesni doh.gif o išrausi duobę, atvelkam tą kuolą, pastatm ir - kreivai ar per giliai, per sekliai, tai kol sutvarkom sulyginan, kartais dar kelis kartus ištraukt - įleist reikia... tada įtvirint ir įbetonuot.. VVien žo... dirbom dieaž kaip vergai.. bet padarėm biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ojei ojei ojei,nu tai jau tikrai sunkiai dirbot.O vergais negalit vadintis,nes dirbote sau.Cia jau ne vergija bigsmile.gif bet,saunuoliai,daug padaret.Geles patvoriuose nenukentejo?
Ieskau ir as savo kelio,bet mano labai uzsleptas kazkur unsure.gif
Brolis geria rytais kokteili:

http://skonis.lrytas...ogramu-1399730/

Jis toks apvalainas per pilva,tai jau sonai idubo per menesi.Siandien pasidarysiu ir ryt ryte isbandysiu.Sake mazai kaloringas,bet sotus,reiks pasinagrinet,but man pusryciams pakeitimas,kai vandutes nusibostu.
Lyja pas mus,antra diena vejas,o as palikus sestadieni siltnami kiaurai atdara,is vejo krypties puses virsutini duru langa,o is priesingos puses pilnai durys atdaros,tik tinklas nuleistas nuo gyviu,vakar nabuvau-baliai-festivaliai,o siandien dar nebuvau.
Siandien skysciu diena,MB palaiko,bet virtuvej vire kose pasislepes ir valge. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
nu ką... aš tai tikrai nieko nedariau biggrin.gif. Na, tiksliau trypiau pirmyn atgal, šen bei ten, kažką patvarkiau, kažkur žolę nuroviau, vištukus sužiūrėjau... Aš galvoju, kad gal save labiau mylėt pradėjau, kad nesipuolu, nevargstu ir net nesigruzinu, kad nieko gero nepadarau, kad daug daug kas likę... O dėl tokių svorių, kaip MŽ... Niekada gyvenime tokių svorių netąsyčiau, nebent kažkas mirtino. Tai net nežinau kaip tai pavadint - gal tiesiog neatsakingumas prieš savo kūną... Kas mano sveikata už mane pasirūpins? Tai turbūt tik aš pati... Tai ir rūpinuosi rolleyes.gif

Dėl balių, tai ne paėst susirenka ax.gif. Tai aš irgi nepersistengiu, geriau mažiau, nei per daug ax.gif.

Nu va - paskaičiau, ką parašiau, tai jau tokia tinginėėėėėėėėėėė aš... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 12, 15:42)
sveikos,
nu ką... aš tai tikrai nieko nedariau biggrin.gif. Na, tiksliau trypiau pirmyn atgal, šen bei ten, kažką patvarkiau, kažkur žolę nuroviau, vištukus sužiūrėjau... Aš galvoju, kad gal save labiau mylėt pradėjau, kad nesipuolu, nevargstu ir net nesigruzinu, kad nieko gero nepadarau, kad daug daug kas likę... O dėl tokių svorių, kaip MŽ... Niekada gyvenime tokių svorių netąsyčiau, nebent kažkas mirtino. Tai net nežinau kaip tai pavadint - gal tiesiog neatsakingumas prieš savo kūną... Kas mano sveikata už mane pasirūpins? Tai turbūt tik aš pati... Tai ir rūpinuosi rolleyes.gif

Dėl balių, tai ne paėst susirenka ax.gif. Tai aš irgi nepersistengiu, geriau mažiau, nei per daug ax.gif.

Nu va - paskaičiau, ką parašiau, tai jau tokia tinginėėėėėėėėėėė aš... rolleyes.gif

turiu giminių ratą kurie bnūtent to artvažiuoja....nes sako kad skanu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 06 12, 15:18)
turiu giminių ratą kurie bnūtent to artvažiuoja....nes sako kad skanu... biggrin.gif

Vat dėl giminių tai nestradalnu - prisiveža tiek , kad lieka 3 dienom dar...
Bet , turiu kitų žmonių , kurie prieš 2 sav. ima klausinėti kuo aš vaišinsiu smile.gif Ir įsižeidžia kai pasakau , kad bus iškrovos diena , kaip tik Ta Diena biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jei mano giminė ir darugai , tai dar galiu ir pasistengt, jei MB tai tegul džiaugiasi kad aplamai aš atvažiavau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 06 12, 15:18)

nu... ką galiu pasakyt - ką norėjai, tą turi biggrin.gif. Įsipratinai ir tiek rolleyes.gif
ir tu, kaip suprantu, dabar negali savo markės gadintis biggrin.gif
o tai būtų neskanu ar visai nebūtų, tai nevažiuotų? unsure.gif

žinai, pagalvojau, kad ir aš visai skaniai padarau. Nu irgi taip sako, o ir man skanu smile.gif. Bet pas mane tik po truputį to maisto... unsure.gif

Dusia, aha, ir aš turiu tokių svečių, kurie atsiveža 5 tokiems baliams ir mano nieko galėtų nebūt biggrin.gif. Bet tokių, kurie klausinėtų, kuo vaišinsiu... blink.gif Dar tokių neturiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 12, 13:26)
Bet , turiu kitų žmonių , kurie prieš 2 sav. ima klausinėti kuo aš vaišinsiu smile.gif Ir įsižeidžia kai pasakau , kad bus iškrovos diena , kaip tik Ta Diena   biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
jei mano giminė ir darugai , tai dar galiu ir pasistengt, jei MB  tai tegul džiaugiasi kad aplamai aš atvažiavau   biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Parsiveziau pilna maiseli cesnaku usu,tiksliau darbo sau. doh.gif O kvepia doh.gif Tai kai sutrinsiu,visai uzmus savo kvapu,o as ant skysciu,o kvapai didina apetita. doh.gif
Del giminiu,tai del cia esanciu irgi nesuku galvos,o kiti neatvaziuoja.Simple.Ka paruosiu,taa gerai,bet kazkaip norisi paciai kazkuo nustebint,nes alko pas mus geria mazai visi,labiausiai eina saldumynai.Cia pas mus nera,kad ateina suseda apie stala.Stalas kampe,ka nori ta isidedi,isipili,tostai skelbiami,snekuciuojames,vaikstom,sedim,kas ka nori.
Bet net artimi nera paklause kuo vaisinsiu,o kt.nekvieciu.Bet ir neatsinesa ar neatsiveza niekas nieko pas mane.
Bet va ATA pamotes seima tai viskas turi but chiki piki daug ,skaniai,stalas serviruotas pagal standartus,kiekvienas turi pasisakyt,po to girt ir liaupsint,o jei ne,labai nemandagu,nu zodziu,man budavo kankyne didziausia.
Einu cesnaku ziedynus chechkavot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 12 birželio 2017 - 15:25
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 12, 16:26)
Bet , turiu kitų žmonių , kurie prieš 2 sav. ima klausinėti kuo aš vaišinsiu smile.gif Ir įsižeidžia kai pasakau , kad bus iškrovos diena , kaip tik Ta Diena  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
jei mano giminė ir darugai , tai dar galiu ir pasistengt, jei MB  tai tegul džiaugiasi kad aplamai aš atvažiavau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

na MB giminės nesiveža... ai nesvarbu yra kaip yra...gaminsiu ir daug gaminsiu ...
klausinėti nieks neklausinėja...
bet dėl markės susigadinimo net nežinau nei aš jos kėliausi nei aš ją galiu nusimušti... na gal ir važiuotų, nes pas sūnų važiuoja...
O man sunkiausiai, kaip atvažiuoji į svečius ir tavęs klausinėja ką darysime valgyti unsure.gif tai iš kur žinau, ką turi ko neturi... bet ir prie šito pripratau... tiesiog pasakau nežinau, aš viską valgau jeigu nebus kas valgomo pasigaminsiu... ai viskas gerai svarbu planas ir jo laikytis... tortų tik labai daug reiks gaminti cielus 5 blink.gif ....
Atsakyti