Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 03, 13:03)
nu jau kai nusišneki... unsure.gif
tai kas aš tada??? huh.gif
Papildyta:

nu jo, tau reikėtų 65...
bet tai vis tiek tu malačius 4u.gif

KSC aš žinau kiek rūbų kalorijos mano spintoj persiuvo ir kokius skaičius svarstyklės rodo ... nuo 2015 lapkričio.
Atsakyti
Labutes,

pirmiausia L'aurore,

vartotojo įkelta nuotrauka

Visu roziniu noru issipildymo!

O as su imbierine arbata.Sianakt sloga ,gerkle,prakeikimas,virusa pasigavau.Bet ryte priemiau karsta dusa pagal Kepeni,po to gerai issiciaudejau,dabar lyg ir nieko,mazu busiu nuplovus virusa?
Na,o man po vakar dienos,be pastanghu minus 600g.Matyt skysciai po svenciu palieka mane.Dar pardej nebuvau,tai ir diertos neatverciau,bet tuoj eisiu,jau geriau jauciuosi.
O man lieka galvos skausmas-siltnamis.Gaspadorius atrase,kad siuntimas gali kainuot nuo 200-300 euru,tai cia taip pat tiek kainuoja,nebeapsimoka siustis tada.
Mano rubai guli dezes su numeriais:12;14;16;18.Cia ismieros,o i trasa dabar 20-22.Siaubas!
Atsakyti
Sveiko gyvos, aš trumpam - sunku be savo pc cray.gif

L'aurore - su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Paaiškinkit, prašau, man negudrai - kas tie BRA? Riebalai, baltymai, angliavandeniai? Ir jų santykis?
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 03, 13:55)

L'aurore - su gimtadieniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Paaiškinkit, prašau, man negudrai - kas tie BRA? Riebalai, baltymai, angliavandeniai? Ir jų santykis?

Taip,Baltymai,Riebalai,Angliavandeniai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 03, 16:55)

L'aurore - su gimtadieniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

MŽ norint , kad svoris kristų turi buti santykis toks kaip parašytas , jei viršysi angliavandenius ar baltymus - nekris. Riebalų man neįmanoma viršyti .
skaičiuoklė čia :
skaičiuoklė
Kaip tavo B? Kaip sveikatos ?

Atsakyti
Zodziu paspaudziau jau,kad nuo ryt pradedu dieta.
Ryte vanduo su citrina ar obuoliu actu,pavalgyt per val.
Pusryciams 0,5 puodelio liesos varskes su 1v.s.nat jogurto,galima gardint zolelem,jei nori 1 rieke rugines duonos.Kava,arbata be cukraus pieno.

tarpe iki pietu stikline vandens.
Pietus
Pries pietus stikline vandens
misraine is 0,5 skardines iki 200g pupeliu arba avizirniu su 1 pjaustytu pomidoru ir puodeliu zaliu salotu+ troskinta arba kepta orkaitej 85g vistos file,galima gardint prieskoniais,zolelem,tik ne druska.
Vanduo iki vakarienes.
Vakariene
85g tos pacios file su 2 puodeliais zaliu salotu,2v.s.svieziu zirneliu ar pupeliu,pagardint prieskoniais ,zolelem,bet ne druska.

Jei labai alkanas i tarpus 1 obuolys arba 2 agurkai,vid.dydzio.
Nu negusto,bet man to reikia.Pirma savaite nebus lengva,plius virusas ima virsu,bet as tam pasiruosus.I kelia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif ryt ryte!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
Luety sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Kol kas nepavydu tongue.gif .

Dėl šiltnamio - jei nevakuosi kodėl neauginus pomidorų po priedangom, kam mokėti tokius pinigus ? ? Pagalvok apie tai ....
Atsakyti
Zinoma,kad galima augint,bet siltnamyje jau dabar augtu ir ridikai ir salotos ir dar daug kas,nes salcio pas mus nebuvo,zemiausiai buvo nukrite iki 0.Siltnamis teiktu kad ir kokias,bet savo darzoves istisus metus.Tuo jis man ir naudingas.
Del meniu as sau nepavydziu,bet suprantu atsakingai,kad man to reikia,kitaip uzversiu kanopas del nutukimo,jau BMI 38,kas labai pavojinga,reikia cia ir dabar ir pagal mano charakteri greit,kazka daryt,o paskui galima bus ir pristabdyt.Vistik apie 30 reikia numest,o tai terliojantis bus sunku,pavargsiu,nusibos,mesiu,zinau save,o to negaliu sau leist.
Atsakyti
gerai MB, ačiū, žymiai žymiai žymiai geriau nei buvo biggrin.gif Šiandien jau užgiedojo - žinai, gal mėnesio gale kur lekiam su ecolines? biggrin.gif ech, žiūrėjau aš ir labai labai labai pigų variantą į Larnaką vasario pradžioj... dabar jau nebėr jo, žinoma.... Nieko, bus gerai ir kur Lenkijoj savaitgalis - noriu į Torūnę arba į Poznanę biggrin.gif

Tai kaip su tais BRA gaunas -čia kg svorio tiek gramų baltymų, riebalų ir angliavandenių? Bet tai pragariškas darbas skaičiuoti... Aš seniai seniai ta kalorijų lentele naudodavaus - užmušdavo pvz, sriubą verdant sverti kiekvieną daržovę, tada visą sriubos kaloringumą dalinti iš kiekio, tada vėl sverti kiek lėkštė sriubos sveria...
tu rimtai taip žaidi? blink.gif

Lety, sėkmės tau, bet aš tai nenorėčiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melsvaižalia: 03 sausio 2017 - 21:10
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 03, 16:26)
skaičiuoklė čia :
skaičiuoklė

eilinį kartą pabandžiau, eilinį kartą nutrenkiau. Pradėjau ieškoti pirmo šiandien suvalgyto produkto: Žagarės sūris, 35 proc. riebumo. Atsibodo ieškot, nieko panašaus neradau, mečiau reikalą. Nesuprantu, kokios kantrybės reikia, kad susivest visos dienos valgymą unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 01 03, 17:10)
Zodziu paspaudziau jau,kad nuo ryt pradedu dieta.
Ryte vanduo su citrina ar obuoliu actu,pavalgyt per val.
Pusryciams 0,5 puodelio liesos varskes su 1v.s.nat jogurto,galima gardint zolelem,jei nori 1 rieke rugines duonos.Kava,arbata be cukraus pieno.

tarpe iki pietu stikline vandens.
Pietus
Pries pietus stikline vandens
misraine is 0,5 skardines iki 200g pupeliu arba avizirniu su 1 pjaustytu pomidoru ir puodeliu zaliu salotu+ troskinta arba kepta orkaitej 85g vistos file,galima gardint prieskoniais,zolelem,tik ne druska.
Vanduo iki vakarienes.
Vakariene
85g tos pacios file su 2 puodeliais zaliu salotu,2v.s.svieziu zirneliu ar pupeliu,pagardint prieskoniais ,zolelem,bet ne druska.

Jei labai alkanas i tarpus 1 obuolys arba 2 agurkai,vid.dydzio.
Nu negusto,bet man to reikia.Pirma savaite nebus lengva,plius virusas ima virsu,bet as tam pasiruosus.I kelia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif ryt ryte!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif

sėkmės, tau pasiseks 4u.gif
man nepasisektų unsure.gif
Atsakyti
Na ir kodel tau nepasisektu? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 03, 23:05)
Na ir kodel tau nepasisektu? bigsmile.gif  ax.gif

mesčiau po pirmos dienos unsure.gif
bo neskanu unsure.gif

beje, paaiškinkit man durnai - Dusia va rašo, kad BRA santykis turi būti toks ir ne kitoks, bet Luety dietos pirmoje dienoje riebalo anei kiek nematau. Tai? Kaip suprast? unsure.gif
Atsakyti