QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 04, 13:16)
Sveikutės
Nu gal kurią dieną ryšiuos kiekvieną gramą susvert ir paskaičiuot tą BRA. bet labai jau kosmosas, nors, sakau, kažkada taip kasdien kalorijas skaičiuodavau - ir tada nusimečiau begalę kg....
Luety, maniškis tikrai nepuls bendraut - jis net, tiesą sakant, nežino, kad aš čia kažkam pasakoju... kažin ar apsidžiaugtų.. na, dar vieno galutinio atsakymo laukiam - ar mėginiuose nėra piktybiškumo.. bet aš net neabejoju, kad viskas bus gerai
Bet maniškis pasakojo, kad po operacijų visaip būna - pas juos gulėjo vienas jau mėnesis po operacijos, kuris vis dar kraujais šlapinosi ir jam pūlinys koks tai susidaręs... kitam darė jau trečią operaciją per metus - vis ten kažkas negerai... kitas skundės, kad buvo cistą užšaldę, kad nebeaugtų, tai dabar operuot dalies negali, turi visą šalint... žodžiu, problemos kiekvienam savitos ir komplikacijų visur visokių būna... Tik šito TB lai nežino!
kaip sekasi su stokholmu draugaut?
Aciu,MZ.As jau jam vakar pasakiau,kad zmogus uzdaras ir nenores bendraut,o ir pati nenoresi issiduot.Nieko tokio.Jis iesko visokiuose forumuose apie hyperplazija,bet randa tik vezininkus.Nesvarbu.
Ryzkis skaiciuot ir svert,nes kol to nedarai,atrodo suvalgai nedaug,o kaloriju buna mase.Isbandziau,zinau.
Diena dar tik pirma,dar tik pusryciai suvalgyti,o pietu dar nenoriu,tai ir laukiu,kol tas noras ateis,o jei neateis,tai apie kokia 15val.eisiu daryt,nes paskui bus velu vakarienei.As ir taip mazai valgydavau,bet mano svoris nuo saldumynu lesinejimo.Dabar to nedarau,nes dieta neleidzia

.Spresiu po savaites,dvieju,ar menesio.