Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2017 01 04, 11:49)
Suskaiciavau sios dienos meniu maistinguma.Tai 722kcal,o BRA=70:34:47

ne, nu nesuprantu, tai iš kur tiek daug riebalų? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 04, 14:34)
ne, nu nesuprantu, tai iš kur tiek daug riebalų? blink.gif

Man irgi niekaip nesusirenka Tiek riebalų , nes vištienos krūtinėlė virta 170 g turi 2,55 gr riebalų. O liesi pieno pproduktai - tai kramolas , ne riebalai ... jei netikit patikrinkit jodu ....
Atsakyti
Pas mane liesa varske 9%-125g bus 11,25,+jogurtas du saukstai,+pieno pyliau i kava,rugines duonos rieke is cia ir susirenka,nes pietums ir vakarienei vos 3 riebalu.Pieno negalima,bet as kitaip negaliu,o kaloriju vistiek nedaug,kad ir su pienu.

Nu pagaliau turiu elektra,o tuo paciu ir siluma ir saldytuve ir TV,zodziu,gyvensiu jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 04 sausio 2017 - 14:45
Sveikutės 4u.gif
Nu gal kurią dieną ryšiuos kiekvieną gramą susvert ir paskaičiuot tą BRA. bet labai jau kosmosas, nors, sakau, kažkada taip kasdien kalorijas skaičiuodavau - ir tada nusimečiau begalę kg....
Luety, maniškis tikrai nepuls bendraut - jis net, tiesą sakant, nežino, kad aš čia kažkam pasakoju... kažin ar apsidžiaugtų.. na, dar vieno galutinio atsakymo laukiam - ar mėginiuose nėra piktybiškumo.. bet aš net neabejoju, kad viskas bus gerai biggrin.gif
Bet maniškis pasakojo, kad po operacijų visaip būna - pas juos gulėjo vienas jau mėnesis po operacijos, kuris vis dar kraujais šlapinosi ir jam pūlinys koks tai susidaręs... kitam darė jau trečią operaciją per metus - vis ten kažkas negerai... kitas skundės, kad buvo cistą užšaldę, kad nebeaugtų, tai dabar operuot dalies negali, turi visą šalint... žodžiu, problemos kiekvienam savitos ir komplikacijų visur visokių būna... Tik šito TB lai nežino!
kaip sekasi su stokholmu draugaut?
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 04, 13:16)
Sveikutės 4u.gif
Nu gal kurią dieną ryšiuos kiekvieną gramą susvert ir paskaičiuot tą BRA. bet labai jau kosmosas, nors, sakau, kažkada taip kasdien kalorijas skaičiuodavau - ir tada nusimečiau begalę kg....
Luety, maniškis tikrai nepuls bendraut - jis net, tiesą sakant, nežino, kad aš čia kažkam pasakoju... kažin ar apsidžiaugtų.. na, dar vieno galutinio atsakymo laukiam - ar mėginiuose nėra piktybiškumo.. bet aš net neabejoju, kad viskas bus gerai biggrin.gif
Bet maniškis pasakojo, kad po operacijų visaip būna - pas juos gulėjo vienas jau mėnesis po operacijos, kuris vis dar kraujais šlapinosi ir jam pūlinys koks tai susidaręs... kitam darė jau trečią operaciją per metus - vis ten kažkas negerai... kitas skundės, kad buvo cistą užšaldę, kad nebeaugtų, tai  dabar operuot dalies negali, turi visą šalint... žodžiu, problemos kiekvienam savitos ir komplikacijų visur visokių būna... Tik šito TB lai nežino!
kaip sekasi su stokholmu draugaut?

Aciu,MZ.As jau jam vakar pasakiau,kad zmogus uzdaras ir nenores bendraut,o ir pati nenoresi issiduot.Nieko tokio.Jis iesko visokiuose forumuose apie hyperplazija,bet randa tik vezininkus.Nesvarbu.
Ryzkis skaiciuot ir svert,nes kol to nedarai,atrodo suvalgai nedaug,o kaloriju buna mase.Isbandziau,zinau.
Diena dar tik pirma,dar tik pusryciai suvalgyti,o pietu dar nenoriu,tai ir laukiu,kol tas noras ateis,o jei neateis,tai apie kokia 15val.eisiu daryt,nes paskui bus velu vakarienei.As ir taip mazai valgydavau,bet mano svoris nuo saldumynu lesinejimo.Dabar to nedarau,nes dieta neleidzia ax.gif tongue.gif .Spresiu po savaites,dvieju,ar menesio.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 04, 15:50)
kol to nedarai,atrodo suvalgai nedaug,o kaloriju buna mase.Isbandziau,zinau.

nu žiūrint, ką valgai rolleyes.gif. Jau tik nesakyk, kad neina nors daugmaž primest tas suvalgytas kalorijas. Nu, nebent lesioji ištisą dieną ir pameti posmus biggrin.gif
Įdomumo dėlei atlikau eksperimentą - kiek pavargau ir bandžiau skaičiuoti šios dienos valgį. Pradžioj iš akies pamatavau tas kalorijas. Maniau, kad koks 1500 bus. Daugmaž susivedžiau ir ką gi - 1582. Na, gerai, gal realiai +-50 kcal į vieną ar į kitą pusę, bet nu vis tiek gi bendras supratimas yra unsure.gif
Atsakyti
Taip,as lesioju visa diena,kadangi namie,ir net nepajauciu,kaip ranka imeta kasniukus i burna,o kai viena diena suskaiciavau ir pamaciau is kur mano lasiniai.Man uzeina tokie periodai,kad dzin,ka as valgau ir kodel,uztai ir uzsiauginu svori.
Zinokit pietums labai daug zoles isejo is vieno puodelio,nors svorio ju nedaug ,o ir pupeliu 100g gavosi,pomidoras,krutinele...nu nera labai skanu,bet ipjausciau svoguniuko laisku ir cesnako galvute,pipiriuko,paprikos miltuku,ciberzoles-valgyt galima ir nebaisu.Man zoles tik savo skanu,bet kol bus savo teks pakentet.Tik su sakute nepatogu valgyt,gaudyt pupeles,o saukstu ir nei tiek to,kiba su pirstais teks rankiot?doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Stai ir po pietu ir man buvo sociai zoliu.Svarbu sulaukt vakarienes 19val.,bet dar galiu apelsina arba 2 vid.dydzio agurkus suvalgyt,jei mirciau badu,bet ,manau,kad neprireiks,nes galiu gert arbatu,vandens,nors agurkas irgi vanduo.
O tai gal padarom prisidavima kuria diena,nes cia lyg ir visos taisom linijas?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 04, 17:13)
O tai gal padarom prisidavima kuria diena,nes cia lyg ir visos taisom linijas?

na, kaip nuspręsit. Aš tai nesu labai smarkiai suinteresuota, nes pasiekimų didelių nebus, tai nebus ir kuo girtis smile.gif. Mano tikslas 10 kg/6 mėn., tai žinai...
Atsakyti
Nu dirbau tai dirbau dabar - skaičiavau, svėriau, matavau ir... kaip nerealiai greitai tie angliavandeniai susirenka blink.gif blink.gif blink.gif pvz. aš ryte kepiaus pora kiaušų sumaišytų su tarkuotu moliūgu (pabandžiau panašų kiekį pasvert, tai šaldyto ~ 200g gaunas, na, gal mažiau, bet tas sudaro ~13g anglių), pietums valgiau garuos virtą lašišos didkepsnį su pomidoru, kuris svėrė ~ 130g, taigi dar 8g, tai ką - ir visa anglių norma blink.gif o aš vakarienei planavau ir jau net išsiviriau daržovių troškinuką (morkos, žali žirneliai, brokoliai, moliūgas, petražolė, krapas, ghi - susiskaičiavau viso puodo kcal ir visus BRA, vyras niekaip nesuprato, ką aš ten pilstau, svėrinėju ir lakioju nuo jo kompo iki virtuvės ir atgal(nešiotis jo pc neduoda, aš man sugadinsiu kaip saviškį...) Bet to troškinio pagal šituos skaičius jau - šiukštu- nebegaliu, pasirodo.... Ir baltymo aš tikrai tiek kasdien nesuvartoju... bandžiau skaičiuot, jei šiandien varškės pridėčiau su kokia riebia grietine, bet tada anglys vis vien kartu kyla...
na, pažaist reiks kai laiko turėsiu su tuo BRA... su kalorijų skaičiavimu gerokai paprasčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 04, 16:05)
Nu dirbau tai dirbau dabar - skaičiavau, svėriau, matavau ir... kaip nerealiai greitai tie angliavandeniai susirenka blink.gif  blink.gif  blink.gif  pvz. aš ryte kepiaus pora kiaušų sumaišytų su tarkuotu moliūgu (pabandžiau panašų kiekį pasvert, tai šaldyto ~ 200g gaunas, na, gal mažiau, bet tas sudaro ~13g anglių), pietums valgiau garuos virtą lašišos didkepsnį su pomidoru, kuris svėrė ~ 130g, taigi dar 8g, tai ką - ir visa anglių norma blink.gif  o aš vakarienei planavau ir jau net išsiviriau daržovių troškinuką (morkos, žali žirneliai, brokoliai, moliūgas, petražolė, krapas, ghi - susiskaičiavau viso puodo kcal ir visus BRA, vyras niekaip nesuprato, ką aš ten pilstau, svėrinėju ir lakioju nuo jo kompo iki virtuvės ir atgal(nešiotis jo pc neduoda, aš man sugadinsiu kaip saviškį...) Bet to troškinio pagal šituos skaičius jau - šiukštu- nebegaliu, pasirodo.... Ir baltymo aš tikrai tiek kasdien nesuvartoju... bandžiau skaičiuot, jei šiandien varškės pridėčiau su kokia riebia grietine, bet tada anglys vis vien kartu kyla...
na, pažaist reiks kai laiko turėsiu su tuo BRA... su kalorijų skaičiavimu gerokai paprasčiau rolleyes.gif

O tu nusipir avizirniu.Jei sausu,tai reikia ismirkyt ir virt 2-3 val,bet pas mus yra Lidle konservuoti vandenyje.Jie turi labai daug baltymu,Taip pat ir pupeles.bet pupeles krakmolingos.
Man irgi jie raso pupeles,bet as vietoj ju vartoju avizirnius.
Labai sunku islaikyt maza kieki angliu ir surinkt baltymo ,bet riebalu visada man buna pervirsa.
Kalorijos virsiji riebalais,nes jie labai kaloringi.Todel,kuo daugiau ruiebalu,tuo daugiau kaloriju ir surast ta viduri istiesu nelengva.Reikia dirbt sunkiai,kad susistatyt sau meniu.Man tai buvo neikandama.
Atsakyti
MZ,cia toks meniu ketogenines,nors jis ne pavyzdingas,bet galima pasiskaityt kombinacijas kokias,kai nebera fantazijos.
http://www.onthespot...lan-and-menu/4/
http://www.bodylogic...iltu-be-mieliu/
http://lowcarblietuv...mieliu.html?m=1
https://ketodietapp....o-Eat-and-Avoid

Cia tyruputi apie dietas su mazu angliavandeniu kiekiu,kas ir yra keto dieta.
Atsakyti