QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 04, 06:33)
labas,
nu tai ir aš taip, reiškia, išmąsčiau

. Tik va, su tuo iki 1000 kcal, galvoju, o tai neįsijungia tas "taupymo" ar koks ten režimas ir nesustoja svoris krist? Man tai užsifisavę, kad mažiau kaip 1200 nereikėtų
Labas rytas,
as mazdaug lyginu su Mieliauskienes dieta,ten 800kcal,paskaiciuosiu sios dienos veliau,kiek cia susidaro kaloriju ir BRA.Svoris pagal Mieliauskiene,pastrikdavo,isijungdavo taupymo rezimas,liepdavo apsivalgyt riebalais.Viso meniu cia nematau,nezinau,kaip bus toliau,jei nepadides kalorijos,jauciu medziagu apykaita suletes visai,nors ju paaiskinimuose raso,kad suaktyvina medziagu apykaita.Jei suletes,paduosiu i teisma.
Pusryciai paskaninti cesnaku ir krapais,nes liesa varske ir dar su liesu jogurtu fek.
Atsikeliau,sviesos nera,saugikliai tvarkoj,tada nusiprausus nuvariau zemyn savo buto i parduotuve,ir jie be sviesos ir visas rajonas neturi,kazkur pazeistas kabelis.Dabar kai kur kai kas veikia bute.Saldytuve sviesele blausi,bet nesaldo,mikrobange displejus mirksi,bet neveikia,internetas ivadas veikia.Laukiu toliau.
Apie gamtine zemdirbyste ziurejau video rolikus youtubej, bet ne man cia.Tebera atviras siltnamio opus klausimas.
MZ dziaugiuosi uz jus abu,papasakojau SB,sake labai noretu issisneket su TB,kaip bendraproblemiu,kuris ja jau issprende,o mano dar laukia,bet as ji nuteikiau,jog TB nekalba nei su kuo apie savo liga.O gal??
Suskaiciavau sios dienos meniu maistinguma.Tai 722kcal,o BRA=70:34:47