Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Dusia neturi 30kg virssvorio ir nesilaiko Stokholmo dietos. bigsmile.gif Ji laikosi ketogenines,kiek suprantu.
Pirma savaite pati sunkiausia,matyt motyvacijai pakelt,nes turi krist labai greit ir daug per ta savaite.Jau ir taip pirma savaite krenta gerai pasitvarkius,bet cia turi but bomba arba stabdis isijungs.Nu reik isbandyt.Paskaiciau antros dienos meniu,tai gali laikyt badavimu,nei puse to nesiulo,negu pirma diena.Bet visiems krinta,kodel man turetu nekrist.Lauksiu pazadetos antros savaites.Kiek suprantu kas antra diena pirma savaite bus badavimo rezimas.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 03, 23:46)
* Dusia neturi 30kg virssvorio ir nesilaiko Stokholmo dietos. bigsmile.gif Ji laikosi ketogenines,kiek suprantu.
* * Pirma savaite pati sunkiausia,matyt motyvacijai pakelt,nes turi krist labai greit ir daug per ta savaite.Jau ir taip pirma savaite krenta gerai pasitvarkius,bet cia turi but bomba arba stabdis isijungs.Nu reik isbandyt.Paskaiciau antros dienos meniu,tai gali laikyt badavimu,nei puse to nesiulo,negu pirma diena.Bet visiems krinta,kodel man turetu nekrist.Lauksiu pazadetos antros savaites.Kiek suprantu kas antra diena pirma savaite bus badavimo rezimas.

* nu bet ji sako, kad viršijant anglis ar baltymus - nekrenta. Pas tave tik baltymai ir kažkiek anglių, tai BRA labai pažeistas. Nu bet tikiu, kad turi tas svoris krist, nes gi pusbadis. Aš tai manau, kad dzin tas BRA (užtai ir neturiu kantrybės skaičiuot), bet va, ar į sveikatą, tai klausimas unsure.gif
* * nu žinai - čia bet ko tik kelis gramus valgant svoris kris unsure.gif. Gal ir gerai, kad nedaug, nes daug ir neskaniai tai vis tiek nesuvalgytum...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 04, 00:58)
* nu bet ji sako, kad viršijant anglis ar baltymus - nekrenta. Pas tave tik baltymai ir kažkiek anglių, tai BRA labai pažeistas. Nu bet tikiu, kad turi tas svoris krist, nes gi pusbadis. Aš tai manau, kad dzin tas BRA (užtai ir neturiu kantrybės skaičiuot), bet va, ar į sveikatą, tai klausimas unsure.gif
* * nu žinai - čia bet ko tik kelis gramus valgant svoris kris unsure.gif. Gal ir gerai, kad nedaug, nes daug ir neskaniai tai vis tiek nesuvalgytum...

Labas rytas,

Nesuplakim visko į krūva, BRA reikalingas jei nori valgyt 1500 -2000 kalorijų ir , kad svoris kristų . Jei kalorijų iki 1000 tai riekės jis kaip pasiutęs...
Jei su Ch nei kitose dietose BRA neskaičiuoja, čia Paleo tas skaičius naudojamas tiek .
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 04, 00:46)
Dusia neturi 30kg virssvorio ir nesilaiko Stokholmo dietos. bigsmile.gif Ji laikosi ketogenines,kiek suprantu.
Pirma savaite pati sunkiausia,matyt motyvacijai pakelt,nes turi krist labai greit ir daug per ta savaite.Jau ir taip pirma savaite krenta gerai pasitvarkius,bet cia turi but bomba arba stabdis isijungs.Nu reik isbandyt.Paskaiciau antros dienos meniu,tai gali laikyt badavimu,nei puse to nesiulo,negu pirma diena.Bet visiems krinta,kodel man turetu nekrist.Lauksiu pazadetos antros savaites.Kiek suprantu kas antra diena pirma savaite bus badavimo rezimas.

Luety turiu pakankamai viršsvorio , bet visas kiek turiu Mano biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ketogeninės dietos nesilaikau , man nepavyksta, aš Daržovinė . Vaisių kažkaip pavyko atsisakyti šiemet ir vyno ....
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

PS Gamtinės žemdirbystės pradininkas Lietuvoj rado naują verslo idėją - už atitinkamą mokestį išnuomos žemės ir padės užsiauginti "savo" daržovių , gali padėt užsiaugint "savo" vištų ir ttt ) Yra žmonių norinčių .... Manau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 sausio 2017 - 08:05
Labos iš ryto 4u.gif

Aha Dusia37 tiesa sako kalorijas skaičiuoji jeigu BRA nežiūri, jeigu BRA žiūri kalorijos didesnės. 4u.gif
Juk kai kurių tikslas yra nesijausti alkanam, nenutrūkti išsibadavus o jaustis sočiam... taigi renkamės...
Melsvaižalia džiaugiusoi už jus abu 4u.gif
Luety meniu man skanus visai ax.gif ir manau užtektų ax.gif alko galima unsure.gif rolleyes.gif
Vakar uždidinau pusryčisu ... grįžau alkana... šiandien uždidinau vėl daržovių sąskaita(pridėjau 80gr. briuselio kopūstų keptų ant ghee viso daržovių 200gr) žiūrėsiu kaip šiandiena grįšiu... tiesa gaila, kad va dienos režimas mano skiriasi, tai yra vakarinis valgymas tai 17.30 tai 18.30.
Dusia37 nu man tu pasakyk kaip vyno galima atsisakyti... nors aš dvi dienas nė lašo rolleyes.gif džiaugiusoi už save jeigu ką tongue.gif
Tiesa mano BRA tai toks kaip pasakius vis viršyju baltymus beveik dvigubai ... pati nusistačiau tokį BRA 39/52/20 kalorijos 1200 , taigi su kalorijos OK, su baltymais dvigubai o su angliavandeniais beveik normoje.
Gavau dovanų knygą Ilonos Tamošiūnaitės Drąsa gyventi vakarais skaitau, ech astidusau net enžinau ką parašyti... ai nerašysiu nieko geriau 4u.gif
Apie tą pradininką tyliu .... kaip pakvimpa komercija.. jis tai daro labai senai tik apie tai viešai nesiskelbė... ai sakiua blogai nešnekėsiu 4u.gif
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 04 sausio 2017 - 08:19
labas,
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 04, 07:44)
Labas rytas,

Nesuplakim visko į krūva, BRA reikalingas jei nori valgyt 1500 -2000 kalorijų ir , kad svoris kristų . Jei kalorijų iki 1000  tai riekės jis kaip pasiutęs...
Jei su Ch nei kitose dietose BRA neskaičiuoja, čia Paleo tas skaičius naudojamas tiek .

nu tai ir aš taip, reiškia, išmąsčiau ax.gif. Tik va, su tuo iki 1000 kcal, galvoju, o tai neįsijungia tas "taupymo" ar koks ten režimas ir nesustoja svoris krist? Man tai užsifisavę, kad mažiau kaip 1200 nereikėtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 04, 10:33)
labas,

nu tai ir aš taip, reiškia, išmąsčiau ax.gif. Tik va, su tuo iki 1000 kcal, galvoju, o tai neįsijungia tas "taupymo" ar koks ten režimas ir nesustoja svoris krist? Man tai užsifisavę, kad mažiau kaip 1200 nereikėtų unsure.gif

Krenta tas svoris ir su 1000 ir ne nuo to stringa tas svoris... ar tu sumažinsi koloražą iki 1200 ar iki 1500 svoris kris iki tam tikro laiko, kol įsijungia savisauga organizmo, o tada reikia išlaukti o su 1000 sunku ir taip būni nusibadavęs va tada žmonės ir lūžta... na čia mano pastebėjimai... be mokslinio pagrindo...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 01 04, 09:13)
Labos iš ryto  4u.gif

Apie tą pradininką tyliu .... kaip pakvimpa komercija.. jis tai daro labai senai tik apie tai viešai nesiskelbė... ai sakiua blogai nešnekėsiu  4u.gif
Bučkas

O kas tame blogo ? Jei yra perkančių - ko nepardavinėt iliuzijos ?

Muka kalorijas dėl sotumo reikėjo padidinti riebalų sąskaita... ne angliavandenių . Bet tai mano nuomonė smile.gif
Labai retai skaičiuoju ir sveriu maistą valgydama .
Ir aplamai , ir stori žmonės turi teisę gyventi ... Ne mano aplinkoj labai jau daug perkarusių it tokių ligų maišelių... Gal pavalgytų geriau žmonių maisto ne grikių ir būtų sveikos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 sausio 2017 - 08:55
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 04, 10:48)
O kas tame blogo ? Jei yra perkančių - ko nepardavinėt iliuzijos ?

aš mokinuosi taip galvoti tongue.gif bet va vis sukyla manyje noras pabaksnoti ... ai nu žodžiu....
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 01 04, 09:50)
aš mokinuosi taip galvoti  tongue.gif bet va vis sukyla manyje noras pabaksnoti ... ai nu žodžiu....

O tu nebuvus šeštadienį senamiesčio turgelyje ? Kiek žmonių , kaip brangu ir 90 pr. lievatos smile.gif Bet žmonių naivumui ribų nėra, čia nors savo darbą ir žinias pardavinėja .....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 04, 11:31)
O tu nebuvus šeštadienį senamiesčio turgelyje ?  Kiek žmonių , kaip brangu ir 90 pr.  lievatos smile.gif  Bet žmonių naivumui ribų nėra, čia nors savo darbą ir žinias pardavinėja .....

Būnu jame tai perku pieną, sviestą ir sūrio laabai kartais ... o ką ten daugiau pirkti mėsos fek, daržovių kainos blink.gif, obuoliai kosmosas... na iš tikrųjų pagalvojus tai tas pats beveik... ech ką reiškia EKO natūralu ir t.t. ir t.t. o dar kur madinga ...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 04, 06:33)
labas,

Labas rytas,
as mazdaug lyginu su Mieliauskienes dieta,ten 800kcal,paskaiciuosiu sios dienos veliau,kiek cia susidaro kaloriju ir BRA.Svoris pagal Mieliauskiene,pastrikdavo,isijungdavo taupymo rezimas,liepdavo apsivalgyt riebalais.Viso meniu cia nematau,nezinau,kaip bus toliau,jei nepadides kalorijos,jauciu medziagu apykaita suletes visai,nors ju paaiskinimuose raso,kad suaktyvina medziagu apykaita.Jei suletes,paduosiu i teisma. bigsmile.gif
Pusryciai paskaninti cesnaku ir krapais,nes liesa varske ir dar su liesu jogurtu fek.
Atsikeliau,sviesos nera,saugikliai tvarkoj,tada nusiprausus nuvariau zemyn savo buto i parduotuve,ir jie be sviesos ir visas rajonas neturi,kazkur pazeistas kabelis.Dabar kai kur kai kas veikia bute.Saldytuve sviesele blausi,bet nesaldo,mikrobange displejus mirksi,bet neveikia,internetas ivadas veikia.Laukiu toliau.
Apie gamtine zemdirbyste ziurejau video rolikus youtubej, bet ne man cia.Tebera atviras siltnamio opus klausimas.
MZ dziaugiuosi uz jus abu,papasakojau SB,sake labai noretu issisneket su TB,kaip bendraproblemiu,kuris ja jau issprende,o mano dar laukia,bet as ji nuteikiau,jog TB nekalba nei su kuo apie savo liga.O gal??

Suskaiciavau sios dienos meniu maistinguma.Tai 722kcal,o BRA=70:34:47
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 04 sausio 2017 - 12:15