QUOTE(Dusia37 @ 2017 07 24, 11:36)
*Tada šaldyk tarkuotas jei blynus kepi , man cukinijų blynai šlykštus dalykas ... Nes šaldytos būna tokios minkštos - kaip tu ją besutarkuosi ? Cukinijų neauginu didelių , visada skinu mažas .
**Šparaginės kuo jaunesnės ankštys - tuo skanesnės. Kai perauga, atsiranda pas kai kurias veisles siūlas. Jei apvalios ankštys Luety - kaip tu jas suplosi ? Čia jau veisės įpatumai - žalios, geltosnos, ilgos, trupos, apvalios , suplotos ...
Morkų lapus jau rašiusi ne 10 kartų

gal 3 metai džiovinu , malu , dedu į prieskonių mišinius. Šitų pirmųju morkų , liepos mėn valgomų ...
KSC imk

. Nerimas prastas dalykas. Tu visus siuntinėjikai ateina, o aš tyliu ... MB bijo mano tylos

Gal vitamino B ? Man padeda kokie 5 dūriai į minkštą vietą , kas antrą dieną....
* Isivaizduoju,kai jas saldai,tai jis buna,kaip stiklines,o po to ,kai atsileidzia,tai kaip zele.Ne nesaldysiu ziemai,prikepiau blynu,is svieziu jie man pasakiski,dar dukrai isvesiu Kiek,sunui,broliui ir taip nereiks ismest.Turiu as ta aparaciuka ,kur makaronus daro,dar reiks praleist per ji ir bus spageciai zali su prieskoniukais.Gal ismucysiu kaip nors
**Na pas mane tai kol jaunos,tai tokios jau plonos,apvalios kai randi pasislepusia sena,tai plokscia ir su pupelem viduj,bet jau tu plonu uzmegzta tuntais,jauciu,jai busim Fr,tai ir peraugs.Reiks marciai pamokyt,kada skint ir virt sau.Pomidoru sirpimas siek tiek apsilpo,nes pas mus lyja,diena ruduo,nakti temp.irgi krito,zodziu atejo oras,palankus pomidoru marui.Akys ir ausys itemptos siltnamyje,bet va isvaziuosiu,kazi kaip cia bus.
O bus viskas gerai!

Kas gi gali atsitikt per savaite?Ane?