Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

labas,
QUOTE(Dusia37 @ 2017 08 01, 09:38)
KSC sėkmės tavo kūdikiui  4u.gif  Bus viskas gerai , nes kitaip ir būti negali smile.gif

ačiū 4u.gif. Turi būt gerai, pabando nebūt biggrin.gif

QUOTE(ate42 @ 2017 08 01, 10:05)
net pirstelt negalėsiu... biggrin.gif

nu tu čia problemą radai biggrin.gif

apie užrūgštinimus nieko nesuprantu... unsure.gif

o kadangi šiandien mėnesio 1 d., turiu suvesti svorio rezultatus, kas yra labai blogai... +0,3 kg unsure.gif. Na, bet rankų aš nenuleidžiu, išvažiuos pyragų ir sausainių kepėja, ledus bandysiu ratais apeit, tai gal kitą mėnesį situacija pagerės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 08 01, 13:06)
labas,

ačiū 4u.gif. Turi būt gerai, pabando nebūt biggrin.gif
nu tu čia problemą radai biggrin.gif

apie užrūgštinimus nieko nesuprantu... unsure.gif

o kadangi šiandien mėnesio 1 d., turiu suvesti svorio rezultatus, kas yra labai blogai... +0,3 kg unsure.gif. Na, bet rankų aš nenuleidžiu, išvažiuos pyragų ir sausainių kepėja, ledus bandysiu ratais apeit, tai gal kitą mėnesį situacija pagerės unsure.gif

o nuo pradžios kiek minuso ir kiek laiko jau keiti gyvenimo įpročius?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 08 01, 12:06)
Ooo tokio net nemačiusi smile.gif ale ir brongus eina sau ...

O tai Dusia37 kas limfa išjudina...

Mankšta smile.gif
masažai ....
svogūnai ,česnakai, visi pipirai tirština limfa.
O čia pasekmė - nuo ko organizmas ginasi - kad limfa tirštėja ?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 08 01, 12:07)
o nuo pradžios kiek minuso ir kiek laiko jau keiti gyvenimo įpročius?

12,3 kg nuo sausio 1d.

vuo, apie limfą radau https://www.grazinag...rganizmo-sluota
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 08 01, 13:16)
Mankšta smile.gif
masažai ....
svogūnai ,česnakai, visi pipirai tirština limfa.
O čia pasekmė - nuo ko organizmas ginasi - kad limfa tirštėja ?

pasekmė skausmas... apie mankštas nė žodžio ... apie masažus taip pat...kalba tik apie kvėpavimą, kai kuriuos paspaudimus limfmazgių vietoje...tiesa keli pakėlimai kojos gulint ant pilvo...Limfa susieja su užrūgštintu organizmu to pasekoje skausmas kiek supratau iš paaiškinimo...
kavasucitrina ačiū paskaitysiu...
bet vistiek šaunuolė fain mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 08 01, 10:20)
12,3 kg nuo sausio 1d.

vuo, apie limfą radau https://www.grazinag...rganizmo-sluota

Labai fainas straipsnis ,gryzus reiks imtis.
Mes uzrugstinam organizma su maistu per skrandi,tai ir sarminam tuo paciu keliu.Zinoma procesas ilgas,bet bent jau daroma kazkas bus.
As turiu del judejimo tik viena kelua,gert dichloberla ir judet,nes tada neskauda.
Vel eit savo 5 km,daug darzoviu savu valgyt,bulves sviezios pasivaigs ir nevalgysim visai,o miltiniai isjungti jau seniai.Tai va.O kai skauda,sukausto skausmas,tada tik sedziu nejudu,tada tai jau amen
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 08 01, 15:14)
Labai fainas straipsnis ,gryzus reiks imtis.

biškį reklamos per daug biggrin.gif

žinokit, vos TLK sveikatos draudimo kortelę gavo, vat, sako, pažymoj nėra parašyta, kad dieniniam sk.mokysis i psio. O dukra rašė universitetui, klausė, ar negali įrašyti to - sako, mūsų pažyma tokia ir atstok smile.gif. Bet ta darbuotoja nuėjo pas valdžią su ta pažyma ir galų gale pasakė, kad tiek to, duos tą kortelę biggrin.gif
Atsakyti

KSC saunuole del kg.  :4u:  :4u:  :4u:​ . Pavydziu baltu pavydu. Luety jei zmogaus organizme taip viskas butu paprasta... Kazkaip man atrodo sudetingiau viskas.  Muka paskaityk Roko pastebejimus. BV komentarus senosiose temose... PUSIAUSVYRA reikalinga. Kvepavimas gerai, bet kaip padarysi teisingai kvepavimo pratimus?  moke?

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 08 01, 18:17)
<p>KSC saunuole del kg.  4u.gif  4u.gif  4u.gif . Pavydziu baltu pavydu. Luety jei zmogaus organizme taip viskas butu paprasta... Kazkaip man atrodo sudetingiau viskas.  Muka paskaityk Roko pastebejimus. BV komentarus senosiose temose... PUSIAUSVYRA reikalinga. Kvepavimas gerai, bet kaip padarysi teisingai kvepavimo pratimus?  moke?</p>

Na dariau prie jos sakė taip ir daryti..o ar gerai nežinau... surašė ką ir kaip daryti... Manau kad pusiausvyra visa kame reikalinga... o dėl Roko pastebėjimų.... nesuprantu aš jo ten kartais ir prieštarauja sau po kurio laiko.... o kas tas BV? Kavasucitrina na šaunu, kad išpešei kortelę tikra kovotoja už dukrą😎
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 08 01, 17:17)
<p>KSC saunuole del kg.  4u.gif  4u.gif  4u.gif​ . Pavydziu baltu pavydu.

Dusia ar tu gerai matei? Gi +, o ne -. Kame šaunumas?
Nu bliamba, bet užpykau ant savęs žiauriai ir pasižadėjau - šitą mėn. bus minus 2. Bus.

QUOTE(Muka @ 2017 08 01, 18:22)
* o kas tas BV? 
* * Kavasucitrina na šaunu, kad išpešei kortelę tikra kovotoja už dukrą😎

* kažkodėl apie Baltą Varną pagalvojau, bet ana FB tokia, o SM kitokia, kai dar buvo smile.gif
* * čia mažai manęs reikėjo, nors įsibroviau kartu - jaučiau, kad gali reikės mano liežuvio ir atkaklumo biggrin.gif. O aš banke šiandien įkyriai maloni buvau, tai irgi į naudą - viską atidavė man, nereikėjo dukros atvežt biggrin.gif

mergai - KUR DĖT POMIDORUS??? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 08 01, 19:40)
Dusia ar tu gerai matei? Gi +, o ne -. Kame šaunumas?
Nu bliamba, bet užpykau ant savęs žiauriai ir pasižadėjau - šitą mėn. bus minus 2. Bus.
* kažkodėl apie Baltą Varną pagalvojau, bet ana FB tokia, o SM kitokia, kai dar buvo smile.gif
* * čia mažai manęs reikėjo, nors įsibroviau kartu - jaučiau, kad gali reikės mano liežuvio ir atkaklumo biggrin.gif. O aš banke šiandien įkyriai maloni buvau, tai irgi į naudą - viską atidavė man, nereikėjo dukros atvežt biggrin.gif

mergai - KUR DĖT POMIDORUS??? lotuliukas.gif

Valgyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 08 01, 19:08)

aha, o kiek galima? Nu suvalgiau didesnę pusę 700-graminio pomiko su nuosavo broilerio ketvirčiu, nu ir netelpa daugiau unsure.gif
Atsakyti