QUOTE(Dusia37 @ 2017 08 06, 17:05)
Labos ,
Ate42 kuomi purškei ? Parašyk jei gali , maniškai irgi ko tai netolygiai noksta.
Mano 2 kibirai šparaginiu sulipo į šaldiklį , na dar valgymui pasilikau . Vaikui prikroviau tušintų į Vilnių , šeimynai ryt pagaminsiu .
PS pasak visu paleistų šparaginės puikios daržovės. Geriau už pomidorus , bakalžanus ir kt bulvinius
Šiandien visą dieną namie - bet taip pavargau - sunkus tas namų šeimininkės darbas

Pavalyk , pagamink , patvarkyk ...
KSC man džiovyklė turint daržą nepamainomas dalykas. Žolėm. Pomidorams . Paprikoms. Obuoliams . Šermukšniams . Grybams . Mėtos, čiobrelia ir raudonėliai sudžiūva be problemų . Bet petražolės, salierai, bazilikai - niekaip be papildomos šilumos . orikaitėj aš nenureguliuoju šilumos, o džiovykėl puikiai . Ir dar morkų lapų pridžiovinu
Luiety ar daug popierių reikia norint vaiką iš šalies išvežt ? Juoalb kad UK ne Šengenas . Tik šiaip paklausiau .... Sėkmės jums kelionėj
Jau po baliu festivaliu,oi man patinka tas ju sokinejimas apie svecius,ne ikyriai,bet labai demesingai ,su sypsena,surandant bendras temas.Jau kazkiek imu gaudytis apie ka kalba,pabuciau metus,jauciu,kalbeciau kazkiek.
Del popieriu,dukra skambino i merija,liepe is kompo issitraukt forma,ja uzpuldyt,pasirasyt abiem tevam,atsviest abiem savo pasus,ir vaiko ID cortele.O kaip bus ant sienos,bus matyt,kazkiek neramu,nes nauja,nebandyta.
Dukros anyta man pridejo mezgimo siulu didziausia deze,pries 20 mt.pirko,daug ivairiu,bet nemezge nieko,tik vis zadejo,o dabar uzimta,dirba mero pavaduotoja,daug keliauja,namie tapo,jos paveikslu pilnos sienos ir dar viena baigia pabaigt,zodziu mezgimai jai jau dzin.Daug mohair siulu su visokiais priedais,zodziu,teks atidirbt numezgant kazka.
Ryt i kelia apie 18 val.Tevai aiskino,kad teks su mums vaziuot,kazkiek supanikavo,eme protestuot,tevas kompe parode kelia,jura,kelta,pasake,kad pabus tik 5 nakteles pas mociute ir teveliai atvaziuos,tai tada sutiko jau.Siandien isvis buvo labai gera,nauju berimu nera,nebekankina vaiko niekas,.truputi paniezti,pasikaso,papraso papurkst,viskas gerai.
Kavute,yra daug sunkiu ligu be temperos,bet as turejau minty sia liga.