Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 08 05, 21:44)
ayjk... unsure.gif. Nepaskyč, kad trūkinėja, yra kurie tikrai trūkinėja, o šitie tai kaip ir neblogai laikos unsure.gif
ale faina, kai visos veislės naujos, įdomu išbandyt smile.gif
kaip bachūras?

jetau jetau - kur dėt broilerius ir pomidorus? bigsmile.gif

Broilerių trys stalčiai. Pomidorai tik prasidėjo nokimas. Kalio ryškiai trūkumas. Noksta dėmėm. Purškėm per lapus.
Anas liūdnas. Nesiplėsiu.....ypač šiandien. Vakar kai kurios tiesos pasirodė beesančios tiesom....maniau iš akių tai ir iš širdies. Pasirodome visiems taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 05 rugpjūčio 2017 - 21:04
QUOTE(ate42 @ 2017 08 05, 22:03)
* Broilerių trys stalčiai.
* * Pomidorai tik prasidėjo nokimas.
* * * Vakar kai kurios tiesos pasirodė beesančios tiesom....maniau iš akių tai ir iš širdies. Pasirodome visiems taip.

* pas mane kol kas 2 stalčiai su trupučiu, ale dar 19 laksto
* * tai ir pas mane dar pradžia, bet rytoj kibiriuką į sultis varysiu, o ką daryt? Padažo nuo pernai galybė, kitaip nelabai kas nori.
* * * nieko nesupratau, ale taip man ir reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 08 05, 21:18)

*Klausyk, Dusia, dar laistai? Dar neuždarinėji?

**Dėl bičių smagu - nu puiki bitininkė esi 4u.gif

***Luety, kada varai namo?

*KSC aš niekada neuždarinėju smile.gif Neturiu tokios laimės . Pavasarį duris apkalu dviguba agroplėvele ir uždarau . Vedinasi per savaitę . Rudenį - rugsėji tas pats .
Viršūnės nukirptos jau senai ... Laisčiau antradienį , jau sausa labai mano smėlynuose, bet tegul pakenčia iki vidurio savaitės . Jei pavyks smile.gif
** Tik mėgėja . Skaitau mokausi ir mokausi ir mokaus ... ir durna numirsiu smile.gif Biški plėšikavimas vykta, vadinasi medunešis baigėsi.

Kur dėt šparagines, 2 kibirai... Tiksliau kas padės jas į vieta - ty į šaldiklį

Pomidorų krepšas - savaitei . Skaitau protingai šiemet . Kuo labai labai džiaugiuosi , nes virt ir makalauot NEBENORIU .
Dėl pomidorų - KUR DĖT - pirkčiau džiovyklę. Skanu yra buvo ir bus smile.gif viskam. O kibiras sulenda i puslitruką , jei ne daugiau smile.gif

*** Luety kaip suprantu nebegali varyt namo ? nes mažylės sergančios tai nesivešit ?

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 08 05, 19:18)
labas vakaras,
ale taip nėr jėgų... unsure.gif
nors nieko rimto nedirbau unsure.gif

aš ties šoniniu langu nuskyniau vieną lapą su viena dėme labai jau įtartina. Bet daugiau nieko įtartino nemačiau, tai gal pasivaideno...
Šniojau vėl daug lapų ir viršūnes be gailesčio...
Radau dar vieną skanią veislę - Purple russian plum wub.gif

Klausyk, Dusia, dar laistai? Dar neuždarinėji?

Dėl bičių smagu - nu puiki bitininkė esi 4u.gif

Luety, kada varai namo?

Marti atsiunte nuotrauka-pomidoru antras krepsas per savaite,agurku puse kibiriuko,sparaginiu daug,bet jie nezinau ar skins.
Varau namo pirmad. nakti

QUOTE(Dusia37 @ 2017 08 05, 20:59)
*KSC aš niekada neuždarinėju smile.gif Neturiu tokios laimės . Pavasarį duris apkalu dviguba agroplėvele ir uždarau . Vedinasi per savaitę . Rudenį  - rugsėji tas pats .
Viršūnės nukirptos jau senai ... Laisčiau antradienį , jau sausa labai mano smėlynuose, bet tegul pakenčia iki vidurio savaitės . Jei pavyks smile.gif
** Tik mėgėja . Skaitau  mokausi ir mokausi ir mokaus ... ir durna numirsiu smile.gif Biški plėšikavimas vykta, vadinasi medunešis baigėsi.

Kur dėt šparagines, 2 kibirai... Tiksliau kas padės jas į vieta - ty į šaldiklį

Pomidorų krepšas - savaitei . Skaitau protingai šiemet . Kuo labai labai džiaugiuosi , nes virt ir makalauot NEBENORIU .
Dėl pomidorų  - KUR DĖT  - pirkčiau džiovyklę. Skanu yra buvo ir bus smile.gif viskam. O kibiras sulenda i puslitruką , jei ne daugiau smile.gif

*** Luety kaip suprantu nebegali varyt namo ? nes mažylės sergančios tai nesivešit ?

Siandien dar buvo nauju ryte isberimu,bet tikiu,kad rytoj aprims jau,nebebers,kiek gali.Siaip ji temperos neturi,nebekosti(salavijas ,mano atsiveztas,padejo),kiek pavarva snargliukas,bet ir tas kiek reciau,tai vesimes.Neturim iseities,bilietai gana brangus buvo,be teises atidet kitam reisui ar grazint atgal.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 08 05, 23:30)
*Siaip ji temperos neturi,nebekosti(salavijas ,mano atsiveztas,padejo),kiek pavarva snargliukas,bet ir tas kiek reciau,tai vesimes.

**Neturim iseities,bilietai gana brangus buvo,be teises atidet kitam reisui ar grazint atgal.

*Šalavijas stebuladarys , tik man labai neskaniai kvepia smile.gif Išbandyta jau .
** Paturbinta močiutė, norėčiau būti tokia 4u.gif O tai lietuviškos močiutės ir iš 200 km padaro tragedijas ....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 08 05, 22:06)
*Šalavijas stebuladarys , tik man labai neskaniai kvepia smile.gif Išbandyta jau .
** Paturbinta močiutė, norėčiau būti tokia  4u.gif  O tai lietuviškos močiutės ir iš 200 km padaro tragedijas ....

Labutis,
siandien jau nauju berimu nera,Margo rami,daug zaidzia,jauciasi sveikesne daug daug.Dar turim viena diena rytoj,viskas bus gerai.
As randu šapu ten,kur ju nereiktu rast,o jei vaikas be temperos,jis ne ligonis.
Iseinam pas zento tevus rendevu-barbekiu.Issikepem pyraga,diena grazi,viskas tik i gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 06 rugpjūčio 2017 - 11:52
labas dienas smile.gif
QUOTE(Dusia37 @ 2017 08 05, 22:59)
Dėl pomidorų  - KUR DĖT  - pirkčiau džiovyklę. Skanu yra buvo ir bus smile.gif viskam. O kibiras sulenda i puslitruką , jei ne daugiau smile.gif

žinau, kad reiks išmest unsure.gif. Nu gal bandyt... Bet džiovyklės nepirksiu, reiks iš mamos pasiskolint.

QUOTE(Luety @ 2017 08 06, 12:50)
o jei vaikas be temperos,jis ne ligonis.

o čia užprieštarausiu[I] ax.gif
kas pirmiausia šovė į galvą - prisiminiau, kai vienai maniškei buvo smegenų sutrenkimas, o aš, aišku, nežinojau, ir visur tampiau ir stebėjausi, kad stovėdama beveik užmiega. Va čia ramybė yra sakyčiau svarbiau, nei turint temperatūros. Tai ir daugiau, be abejo, ligų galima atrast smile.gif

Mano šaldytuvas ištirpintas, išvalytas, šaldiklis ištuštintas (šuniui ir vištoms balius) ir laukia tų 19, kur dar laksto smile.gif. Tik nežinau, nežinau, ar čia šiandien dar vertės su žudymu užsiimt... Dar sultys laukia... O vakare aš visai be jėgų. Ir dar noriu Lidlo ledų... Ir atostogų... Daugiau nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 08 05, 22:03)
Pomidorai tik prasidėjo nokimas. Kalio ryškiai trūkumas. Noksta dėmėm. Purškėm per lapus.

Labos ,
Ate42 kuomi purškei ? Parašyk jei gali , maniškai irgi ko tai netolygiai noksta.

Mano 2 kibirai šparaginiu sulipo į šaldiklį , na dar valgymui pasilikau . Vaikui prikroviau tušintų į Vilnių , šeimynai ryt pagaminsiu .
PS pasak visu paleistų šparaginės puikios daržovės. Geriau už pomidorus , bakalžanus ir kt bulvinius smile.gif
Šiandien visą dieną namie - bet taip pavargau - sunkus tas namų šeimininkės darbas smile.gif Pavalyk , pagamink , patvarkyk ...
KSC man džiovyklė turint daržą nepamainomas dalykas. Žolėm. Pomidorams . Paprikoms. Obuoliams . Šermukšniams . Grybams . Mėtos, čiobrelia ir raudonėliai sudžiūva be problemų . Bet petražolės, salierai, bazilikai - niekaip be papildomos šilumos . orikaitėj aš nenureguliuoju šilumos, o džiovykėl puikiai . Ir dar morkų lapų pridžiovinu smile.gif
Luiety ar daug popierių reikia norint vaiką iš šalies išvežt ? Juoalb kad UK ne Šengenas . Tik šiaip paklausiau .... Sėkmės jums kelionėj 4u.gif

Atsakyti
Kalio salietra. 3 valgomi šaukštsi į 10 litrų. Mačija. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 08 06, 19:33)
Kalio salietra. 3 valgomi šaukštsi į 10 litrų. Mačija. biggrin.gif

Dėkui . Bandysiu .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 08 06, 19:05)
KSC man džiovyklė turint daržą nepamainomas dalykas. Žolėm. Pomidorams . Paprikoms. Obuoliams . Šermukšniams . Grybams . Mėtos, čiobrelia ir raudonėliai sudžiūva be problemų . Bet petražolės, salierai, bazilikai - niekaip  be papildomos šilumos . orikaitėj aš nenureguliuoju šilumos, o džiovykėl puikiai . Ir dar morkų lapų pridžiovinu smile.gif

ojej - tai bent gaspadinė
man tai jos kol kas nereikėjo. Pomidorų, paprikų, obuolių niekam nereikia. Su šermukšniais nežinau, ką veikt. Grybų tiek nieks neprirenka. O žolės ir prieskoniai... Nu jau ne - neauginu ir nedžiovinu. Dar tokiais darbais apsikraut... Per daug save myliu, saugau ir lepinu rolleyes.gif
o ir kas gi kitas, jei ne aš pati... Nes kažkas kitas pagalvotų, kad man baisus džiaugsmas su tom žolėm užsiiminėt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 08 06, 17:05)
Labos ,
Ate42 kuomi purškei ? Parašyk jei gali , maniškai irgi ko tai netolygiai noksta.

Mano 2 kibirai šparaginiu sulipo į šaldiklį , na dar valgymui pasilikau . Vaikui prikroviau tušintų į Vilnių , šeimynai  ryt pagaminsiu .
PS pasak visu paleistų šparaginės puikios daržovės.  Geriau už pomidorus , bakalžanus ir kt bulvinius smile.gif 
Šiandien visą dieną namie - bet taip pavargau - sunkus tas namų šeimininkės darbas smile.gif Pavalyk , pagamink , patvarkyk ...
KSC man džiovyklė turint daržą nepamainomas dalykas. Žolėm. Pomidorams . Paprikoms. Obuoliams . Šermukšniams . Grybams . Mėtos, čiobrelia ir raudonėliai sudžiūva be problemų . Bet petražolės, salierai, bazilikai - niekaip  be papildomos šilumos . orikaitėj aš nenureguliuoju šilumos, o džiovykėl puikiai . Ir dar morkų lapų pridžiovinu smile.gif
Luiety ar daug popierių reikia norint vaiką iš šalies išvežt ? Juoalb kad UK ne Šengenas . Tik šiaip paklausiau .... Sėkmės jums kelionėj  4u.gif

Jau po baliu festivaliu,oi man patinka tas ju sokinejimas apie svecius,ne ikyriai,bet labai demesingai ,su sypsena,surandant bendras temas.Jau kazkiek imu gaudytis apie ka kalba,pabuciau metus,jauciu,kalbeciau kazkiek.
Del popieriu,dukra skambino i merija,liepe is kompo issitraukt forma,ja uzpuldyt,pasirasyt abiem tevam,atsviest abiem savo pasus,ir vaiko ID cortele.O kaip bus ant sienos,bus matyt,kazkiek neramu,nes nauja,nebandyta.
Dukros anyta man pridejo mezgimo siulu didziausia deze,pries 20 mt.pirko,daug ivairiu,bet nemezge nieko,tik vis zadejo,o dabar uzimta,dirba mero pavaduotoja,daug keliauja,namie tapo,jos paveikslu pilnos sienos ir dar viena baigia pabaigt,zodziu mezgimai jai jau dzin.Daug mohair siulu su visokiais priedais,zodziu,teks atidirbt numezgant kazka.
Ryt i kelia apie 18 val.Tevai aiskino,kad teks su mums vaziuot,kazkiek supanikavo,eme protestuot,tevas kompe parode kelia,jura,kelta,pasake,kad pabus tik 5 nakteles pas mociute ir teveliai atvaziuos,tai tada sutiko jau.Siandien isvis buvo labai gera,nauju berimu nera,nebekankina vaiko niekas,.truputi paniezti,pasikaso,papraso papurkst,viskas gerai.
Kavute,yra daug sunkiu ligu be temperos,bet as turejau minty sia liga.
Atsakyti