labas,
QUOTE(Dusia37 @ 2017 08 08, 11:16)
* KSC ar jau vištas suvarei šaltojon ?
* * Nebedaug liko iki atostogų , kaip čia viską spėt ?
* tik kelias. Kad sekmadienį neturėjom jėgų daug dorot. Ai, nupirko dar lesalo - tegul laksto, neforsuosim.
* * o aš nežinau, kada man imt tas atostogas

. O gal man jų visai nereikia - į Klaipėdą ir be atostogų nulėksiu, jei iš vis lėksiu. Gal žiemą pasiimt - ir miegot sau ilgai ir šiltai
QUOTE(ate42 @ 2017 08 08, 12:17)
Greta guli dvi piktos ant viso pasaulio ir gydytojų moterys su cukralige......
nepasisekė tau su kaimynkom. Ale ko tose ligoninėse labai kitaip tikėtis...

. Kaip suprantu, lauki termoso su atitinkamu skysčiu - smagu
QUOTE(Luety @ 2017 08 08, 17:09)
O as parasiau visa odiseja o nera nieko???
Kelione buvo labai lengva vaiko atzvilgiu,tik sunkoka muego atzvilgiu.
Isvaziavom anksciau,Margo neleido man sest salia,tai stebejau ja is priekio,zaidem kartu,bet ji megsta zaist daugiau viena.Kelyje jokiu problemu,stojom puskely aikstelej pabegiot,uzkast,po ti ramiai iveikem iki kelto,ten ja pasiaodinau prieky ant jeliu,viska rodziau,daug sviesu,idomu vaikui.
Dokumentai praejo prancuzams be problemu,kai praleidi,belaukiant ivaziavimo i kelta,ejom pavaiksciot,paziuret kelto us arciau,po to isodinimas,nemiegojo,be kaprizu isbuvo zvali.Kai kajutej pamate lova,apsidziauge baisiausuai,tuoj nusiprausem,ir i liva,uzmigo greit.Pabudo zvali paciu laiku,ten pranesa prancuziskai paaiskinimus,tai klause idemiai,atsikele rengesi be problemu.Anglai eme jabinetis,kodel mes neivardinti popueriuis kas mes esam vaikui,bet pasimaive atidavw popierius,kur dings,jei prancuzai jau buvo praleide savo piliete.Kely i namus uzmigo,bet tuoj i liva,atsimine is pavasario,kritom ir ismiegojom iku 10:00.Jokiu problemu,puikus vaikas.Lekiu.
ir pasisek gi taip močiutei su anūke