QUOTE(Dusia37 @ 2017 08 07, 07:51)
Labas rytas,
Muka , tai kaip suprantu su koja negerėja ? Iš kitos pusės , ne per metus skausmas atsirado , per savaitę nepasikeis niekas ...
Man ši savaitė labai darbinga turi būti . Ar užteks jėgų nežinau

Ir nuotaikos .... Darbams

_
Luety klausei kuo purškaiu - fungicidu Revus . ŽS tokį rekomendavo , pažiūrėjau - tik 3 dienos ir galima valgyti . Vadinasi nėra labi didelis nuodas .
Šiemet galiu psisgirti geru šilauogių derliumi

Na kaip tokios nedideli krūmai - tai tikrai džiaugiuosi . Parvežiau kūdikiams koki 1,5 litro . Ir daqr bus... ir jau po truputi prieš tai 52 savaitgalius valgėm . Gal išmokau susitart su jom ? Viskam reikia rankų laiko ir priežiūros...
PS mano vaikų niekad niekas neaugino, na paaugusius kartais sesė pasilikdavo savaitei . Kaimas, uogos, aplinkos pakeitims . Užsiauginom patys su MB . Nesakau , kad lengvas laikas buvo , bet labai labai geras . O iki kokių 3 metų tai net kalba nėjo ... Kad kažkas juos prižiūrės, užmigdys nakčiai ir tt. Diena porai valandų galėdavau palikti , ne daugiau .
[right][snapback]71749060[/snapback][/right]
Sveikos,
ruosiames po truputi kelionei.Margot pamiegojo,siandien labai gerai valgo .Nusiprausem,susisukavom,jokiu kapryzu,kai tevu nera.Savaitgali manes ne labai reikejo,o siandien as geriausia.Kaip bus kelionej,nezinau,bet turim kabina nakciai,manau miegosim.Viska supranta ka sakai ir su meile galima susitart,visiems vaikams reikia daug kalbet,aiskint,o si ypac to nori.Tevai jau vakar isaiskino,kad vaziuos 5 naktelem pas mociute,po to atvaziuos teveliai,atrodo suprato.MB praso raminanciu,o as rami.Kiek bijau ant sienos del popieriu,nu bet jie issiaiskini.kad to gana,liko tik patiket man.Viskas bus gerai.Blogiausiu atveju grysim.
As savo vaikus palikdavau mamai be baimes kuek tik reikedavo,o ir pas anyta budavo abu gerai,todel ir as nesikratau,juk ne visam laikui

o kad ir visam reiktu,vaikai greit auga.Susitiks puseseres,pusbrolius,prizadeta ledu ledinej vaiku,pas mus tokia yra faina,do-do traukinukas,parkas,jura,kad tuk oras leistu.O ji guvi,moka uzsizaist,viskas puiku.