QUOTE(Luety @ 2017 01 07, 14:48)
Kad as specu nepazystu.Man patinka,broliui patinka,MB patinka,o apie surinkima niekur neraso ir nera net atsiliepimu.Eisiu skaityt daugiau.Nu bet zmones surenka kazkaip ji,raso,kad bus prideta issami instrukcija,tai gal surinks vyrai musu.
Del angliu,tai per diena ju susidaro nuo 20 iki 40.Nepamirsk,kad vistiena ir pienas kavoj dar

bet baltymai ir riebalai nesiekia vadinamu ketogeniniu normu.Nu bet kazkas tirpdo riebalus?Svoris krinta kol kas,kad ir minus 400g siandien.Kaloriju mazas kiekis.Ai svarbu,kad kristu,i kita kol kas nesigilinu,nors suskaiciuoju kiek per diena susidaro ko.
man aplamai polikarbonatiniai patinka, nes nu gražūs
surinks, surinks, ne kur dėsis
Luety, nu tai ir krenta, kad anglių mažai. Aš tau atsibosiu, bet dar pasikartosiu: Kremliaus dieta skaičiuoja taškus, t.y. anglius ir leidžia iki 40 - svoris krenta, išbandžiau ne kartą ir ne aš viena išbandžiau
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 07, 15:04)
Labas,
MB gyvens

Ne šį kartą, kaip mano šeimoj juokaujama ... Manau virusas buvo nes temperatūra buvo sušokus iki 38,7... Grantų žievelės daro stebuklus

Ne pirma kartą įsitikinau . Šiandien gavo valgyt tik troškintų daržovių , jokių ryžių . Raganų reikia klausyt , pasivaipė bet valgė

KSC skanaus kugelio

Labai skanus patiekalas - nors šiandien nenoriu . Mano pietūs paprasti ( pusryčius pramigau ) (, kai šalta galiu miegot kaip meška) - vakar kepta vištiena pašildyta, su salotom . Sotu . Nes į salotas dėjau avokado ir graikiškų ūkininkų alyvuogių aliejaus ... Višta pirkta bet ale naminė.
tai smagu girdėt

. Nu, aš jau irgi būsiu mandra, jei kas - žievių prisidžiovinau
kugelis buvo skanus, tikrai labai skanus - toks šlapias, su daug kūdų spirgučių

. Su daug grietinės ir kefyru. Nu ir negraužia sąžinė manęs, juk gi vis tiek reikės valgyt viską galų gale... Tikiuosi, šis valgis šiandien paskutinis. Bendrai ne - dar bus gabaliukas Džiugo su vynu