Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2017 01 07, 13:24)
klaust autobusiuku vairuotoju kurie vazineja tases i UK,kiek kainuotu atvezimas.Brolis nupirktu ir idetu,jei nebrangus pristatymas butu,susirgau tuom gaspadoriumi juodai.

nu unsure.gif. Seniai siūliau šitą būdą unsure.gif
o tu tikrai tikrai žinai, kad jis geras? Būtų galia pinigų ir vargo, jei vėl kokia stichinė nelaimė...

žinai, skutau bulves ir galvojau apie tavo klausimą "ką valgyt". Nu pagal viską tai kaip tavo dietoj - višta ir salota, tada tikrai nebūsim storos. Bet aš čia rimtai. O kadangi tai neįmanoma, todėl valgysim praktiškai viską, kas ne nuodas tikrąja ta žodžio prasme. Nu o kaip kitaip?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 07, 11:31)
nu unsure.gif. Seniai siūliau šitą būdą unsure.gif
o tu tikrai tikrai žinai, kad jis geras? Būtų galia pinigų ir vargo, jei vėl kokia stichinė nelaimė...

žinai, skutau bulves ir galvojau apie tavo klausimą "ką valgyt". Nu pagal viską tai kaip tavo dietoj - višta ir salota, tada tikrai nebūsim storos. Bet aš čia rimtai. O kadangi tai neįmanoma, todėl valgysim praktiškai viską, kas ne nuodas tikrąja ta žodžio prasme. Nu o kaip kitaip?

Konsultavausi su broliu,rasiau i siltnamiu tema,po to radau ,kad Lietuviai megsta Gaspadoriu ir Klasika.Paziurejus,isimylejau gaspadoriu bigsmile.gif

https://www.b-a.eu/p...x2250--11-48m2-

apacioj yra nuotraukos su konstrukciju vaizdu,nu jis man plienas ne siltnamis.Bent man taip atrodo.Nu uzmesk aki ir tu,kaip ukininke,ka manai?
Taip atrodo vista ne nuodas,bet skirtumas tas,kad tu valgai savo auginta,o as pirkta,tai mano irgi nuodas.Taip valgyt,kaip dabar,negaleciau,bet atsirinkt skanius misinius imanoma ir nebutinai su mesa.Rasiau vienos dienos vakariene atrodo,su paprika,nu tai man pasakiskai skanu buvo.Galima kazka prisitaikyt,bet,pati zinai,kad blogi norai isveda is kelio.Nu reiks mokytis senatvej ragaut saldumynu,o ne pakeist kazkuri patiekala jais.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 07, 13:46)
Konsultavausi su broliu,rasiau i siltnamiu tema,po to radau ,kad Lietuviai megsta Gaspadoriu ir Klasika.Paziurejus,isimylejau gaspadoriu bigsmile.gif

https://www.b-a.eu/p...x2250--11-48m2-

apacioj yra nuotraukos su konstrukciju vaizdu,nu jis man plienas ne siltnamis.Bent man taip atrodo.Nu uzmesk aki ir tu,kaip ukininke,ka manai?
Taip atrodo vista ne nuodas,bet skirtumas tas,kad tu valgai savo auginta,o as pirkta,tai mano irgi nuodas.Taip valgyt,kaip dabar,negaleciau,bet atsirinkt skanius misinius imanoma ir nebutinai su mesa.Rasiau vienos dienos vakariene atrodo,su paprika,nu tai man pasakiskai skanu buvo.Galima kazka prisitaikyt,bet,pati zinai,kad blogi norai isveda is kelio.Nu reiks mokytis senatvej ragaut saldumynu,o ne pakeist kazkuri patiekala jais.

ačiū, Luety, už įvertinimą, ale nesakysiu savo nuomonės, bo ji nieko verta biggrin.gif. Svarbu specai pripažįsta. Tik kažką girdėjau, kad šitie polikarbonatiniai šiltnamiai sunkiai surenkami, ale viskas įmanoma smile.gif

nuodus turėjau galvoj tikruosius, pvz. musmirę smile.gif. Nes kitaip tai viskas nuodas. Net ir ta mano višta lesinta kviečiais, kurie, ko gero, prieš pjaunant roundapu buvo nupurkšti...

sakai, su paprika skanu buvo, ale kalorijos.lt sako, kad anos 100 g. turi 6,7 anglių, o lapinė salota 0 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 07, 12:06)
ačiū, Luety, už įvertinimą, ale nesakysiu savo nuomonės, bo ji nieko verta biggrin.gif. Svarbu specai pripažįsta. Tik kažką girdėjau, kad šitie polikarbonatiniai šiltnamiai sunkiai surenkami, ale viskas įmanoma smile.gif

nuodus turėjau galvoj tikruosius, pvz. musmirę smile.gif. Nes kitaip tai viskas nuodas. Net ir ta mano višta lesinta kviečiais, kurie, ko gero, prieš pjaunant roundapu buvo nupurkšti...

sakai, su paprika skanu buvo, ale kalorijos.lt sako, kad anos 100 g. turi 6,7 anglių, o lapinė salota 0 rolleyes.gif

Kad as specu nepazystu.Man patinka,broliui patinka,MB patinka,o apie surinkima niekur neraso ir nera net atsiliepimu.Eisiu skaityt daugiau.Nu bet zmones surenka kazkaip ji,raso,kad bus prideta issami instrukcija,tai gal surinks vyrai musu.

Del angliu,tai per diena ju susidaro nuo 20 iki 40.Nepamirsk,kad vistiena ir pienas kavoj dar rolleyes.gif bet baltymai ir riebalai nesiekia vadinamu ketogeniniu normu.Nu bet kazkas tirpdo riebalus?Svoris krinta kol kas,kad ir minus 400g siandien.Kaloriju mazas kiekis.Ai svarbu,kad kristu,i kita kol kas nesigilinu,nors suskaiciuoju kiek per diena susidaro ko.
Atsakyti
Labas,

MB gyvens smile.gif Ne šį kartą, kaip mano šeimoj juokaujama ... Manau virusas buvo nes temperatūra buvo sušokus iki 38,7... Grantų žievelės daro stebuklus smile.gif Ne pirma kartą įsitikinau . Šiandien gavo valgyt tik troškintų daržovių , jokių ryžių . Raganų reikia klausyt , pasivaipė bet valgė smile.gif
KSC skanaus kugelio smile.gif Labai skanus patiekalas - nors šiandien nenoriu . Mano pietūs paprasti ( pusryčius pramigau ) (, kai šalta galiu miegot kaip meška) - vakar kepta vištiena pašildyta, su salotom . Sotu . Nes į salotas dėjau avokado ir graikiškų ūkininkų alyvuogių aliejaus ... Višta pirkta bet ale naminė.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 07, 13:04)
Labas,

MB gyvens smile.gif Ne šį kartą, kaip mano šeimoj juokaujama ... Manau virusas buvo nes temperatūra buvo sušokus iki 38,7... Grantų žievelės daro stebuklus smile.gif Ne pirma kartą įsitikinau . Šiandien gavo valgyt tik troškintų daržovių , jokių ryžių . Raganų reikia klausyt , pasivaipė bet valgė smile.gif
KSC skanaus kugelio smile.gif Labai skanus patiekalas  -  nors šiandien nenoriu . Mano pietūs paprasti ( pusryčius pramigau ) (, kai šalta galiu miegot kaip meška)  - vakar kepta vištiena pašildyta, su salotom . Sotu . Nes į salotas dėjau avokado ir graikiškų ūkininkų alyvuogių aliejaus ... Višta pirkta bet ale naminė.

Saunu,kad viskas eina i gera TB. 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 07, 14:48)
Kad as specu nepazystu.Man patinka,broliui patinka,MB patinka,o apie surinkima niekur neraso ir nera net atsiliepimu.Eisiu skaityt daugiau.Nu bet zmones surenka kazkaip ji,raso,kad bus prideta issami instrukcija,tai gal surinks vyrai musu.

Del angliu,tai per diena ju susidaro nuo 20 iki 40.Nepamirsk,kad vistiena ir pienas kavoj dar rolleyes.gif bet baltymai ir riebalai nesiekia vadinamu ketogeniniu normu.Nu bet kazkas tirpdo riebalus?Svoris krinta kol kas,kad ir minus 400g siandien.Kaloriju mazas kiekis.Ai svarbu,kad kristu,i kita kol kas nesigilinu,nors suskaiciuoju kiek per diena susidaro ko.

man aplamai polikarbonatiniai patinka, nes nu gražūs wub.gif ax.gif
surinks, surinks, ne kur dėsis biggrin.gif

Luety, nu tai ir krenta, kad anglių mažai. Aš tau atsibosiu, bet dar pasikartosiu: Kremliaus dieta skaičiuoja taškus, t.y. anglius ir leidžia iki 40 - svoris krenta, išbandžiau ne kartą ir ne aš viena išbandžiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 07, 15:04)
Labas,

KSC skanaus kugelio smile.gif Labai skanus patiekalas  -  nors šiandien nenoriu . Mano pietūs paprasti ( pusryčius pramigau ) (, kai šalta galiu miegot kaip meška)  - vakar kepta vištiena pašildyta, su salotom . Sotu . Nes į salotas dėjau avokado ir graikiškų ūkininkų alyvuogių aliejaus ... Višta pirkta bet ale naminė.

tai smagu girdėt 4u.gif. Nu, aš jau irgi būsiu mandra, jei kas - žievių prisidžiovinau smile.gif

kugelis buvo skanus, tikrai labai skanus - toks šlapias, su daug kūdų spirgučių ax.gif. Su daug grietinės ir kefyru. Nu ir negraužia sąžinė manęs, juk gi vis tiek reikės valgyt viską galų gale... Tikiuosi, šis valgis šiandien paskutinis. Bendrai ne - dar bus gabaliukas Džiugo su vynu rolleyes.gif
Atsakyti
Kavusia, nevalgyk džiugo su vynu, perniek bus savaitės pastangos, palik rytdienos pietums. Nors gal valgyk, negi aš viena stora čia liksiu smile.gif

Luety, polikarbonatiniai šiltnamiai faina- mes pirkom tetai į kaimą, rusų gamybos, tai ten varžteliai mizerni tokie buvo pridėti, kol surinkom, knisalynės daug, o dar skubėjom. Jei neskubant, tai viskas paprasčiau. Tikrai surinks vyrai ir stovės sau gražus, salotas per žiemą auginsi.

Dėl maisto nieko nebeskaitau, nes prisiskaičius suprantu, kad tik oras sveika, bet ir tas užterštas. Mano natūralistinė gydytoja sakė valgyt viską, tik kasdien vis kitką, kad neužsiciklint ant vieno maisto. O saldumynų nereikia, bet jei jau labai užeina noras, tai truputis nenunuodys ( mes žinom, kad ir daaaug nenunuodija smile.gif ). Uogas šviežias ir šaldytas valgiau ir valgysiu, vaisius taip pat.

Vonia blizga, esu patenkinta savim. Ot turiu bzyką ant švarių grindų ir san mazgų. Kavusia, robotuko dar nenusipirkai? Aš tikrai pirksiu, tik reikia išsistudijuot kainas, nes tiek dabar jų yra, reikia skirt laiko tam.
Atsakyti
QUOTE(Reina @ 2017 01 07, 16:12)
* Kavusia, nevalgyk džiugo su vynu, perniek bus savaitės pastangos, palik rytdienos pietums.

* * Kavusia, robotuko dar nenusipirkai? Aš tikrai pirksiu, tik reikia išsistudijuot kainas, nes tiek dabar jų yra, reikia skirt laiko tam.

* kiba pirmas kartas per tą savaitę... ax.gif. Man nekenkia, gi aiškinu aiškinu, bet niekas netiki biggrin.gif. Na, be jo gal ir kažkiek labiau judėtų, ai bet užteks ir -3 kg per šią savaitę bigsmile.gif. Aš neskubu, skūrų pjaustyt nenoriu, mano tikslai kuklūs ir ilgalaikiai: 10 kg per 6 mėn., 20 kg per 2 metus bei nustoti ryti kilais saldainius, šokoladus, pyragėlius ir ledus - šitas tikslas tai amžinas smile.gif

* * nenusipirkau, nes nežinau, koks geras. Nelabai daug ir atsiliepimų LT kalba randu apie siurbiančius-plaunančius unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 07 sausio 2017 - 16:26
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 07, 13:13)
man aplamai polikarbonatiniai patinka, nes nu gražūs wub.gif  ax.gif
surinks, surinks, ne kur dėsis biggrin.gif

Luety, nu tai ir krenta, kad anglių mažai. Aš tau atsibosiu, bet dar pasikartosiu: Kremliaus dieta skaičiuoja taškus, t.y. anglius ir leidžia iki 40 - svoris krenta, išbandžiau ne kartą ir ne aš viena išbandžiau smile.gif
Papildyta:

tai smagu girdėt 4u.gif. Nu, aš jau irgi būsiu mandra, jei kas - žievių prisidžiovinau smile.gif

kugelis buvo skanus, tikrai labai skanus - toks šlapias, su daug kūdų spirgučių ax.gif. Su daug grietinės ir kefyru. Nu ir negraužia sąžinė manęs, juk gi vis tiek reikės valgyt viską galų gale... Tikiuosi, šis valgis šiandien paskutinis. Bendrai ne - dar bus gabaliukas Džiugo su vynu rolleyes.gif

Kremliaus dieta gal ir paprasciau,nors cia gal principas tas pats,bet kai duota punktais,man smagu.Esu instrukciju zmogus,mazai kur improvizuoju,todel turiu sunku gyvenima biggrin.gif Liksiu su sia dieta iki galo.
Na,jau kugelis ir dar su spirgais,pora kilu but uzkile,nu nemoku as valgyt,nemoku.
Ir isvis,turek sazines cia kalbet apie kugelius,dziugus,vynus.Tu man draugas ar ne?Ar tavo tikslas mane subalamutint dietoj,kaip tikro draugo? biggrin.gif
Esu siandien pikta,viskas nervina,MB kviete eit i miesta,iskoliojau,isvadinau berazumiu,kad sestadieni tokioj kosalienoj zmoniu gali stumdytis,sake suzverejau nuo savo dietos ir isejo vienas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 07 sausio 2017 - 16:39
QUOTE(Luety @ 2017 01 07, 16:35)
* Kremliaus dieta gal ir paprasciau,nors cia gal principas tas pats,bet kai duota punktais,man smagu.Esu instrukciju zmogus,mazai kur improvizuoju,todel turiu sunku gyvenima biggrin.gif Liksiu su sia dieta iki galo.
* * Na,jau kugelis ir dar su spirgais,pora kilu but uzkile,nu nemoku as valgyt,nemoku.
Ir isvis,turek sazines cia kalbet apie kugelius,dziugus,vynus.Tu man draugas ar ne?Ar tavo tikslas mane subalamutint dietoj,kaip tikro draugo? biggrin.gif
* * * Esu siandien pikta,viskas nervina,MB kviete eit i miesta,iskoliojau,isvadinau berazumiu,kad sestadieni tokioj kosalienoj zmoniu gali stumdytis,sake suzverejau nuo savo dietos ir isejo vienas biggrin.gif

* ta Kremliaus diena tik kaip dar vienas pavyzdys, kad svoris krenta iki 40 g anglių smile.gif
* * ne, Luety, neužkiltų 2kg.
o jo, aš kaip tikra lietuvė, būsiu laiminga, jei neiškentus išsikepsi kugelį ir turėsi + 2 kg lotuliukas.gif
* * * sakyčiau, blogai, kad nėjai - biskį pajudėjus būtum, mažiau apie valgį galvojus, gal kokią drapanėlę dydžiu mažesnę būtum prigriebus, stimulas dar didesnis kūdėt būtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 07, 14:44)
* ta Kremliaus diena tik kaip dar vienas pavyzdys, kad svoris krenta iki 40 g anglių smile.gif
* * ne, Luety, neužkiltų 2kg.
o jo, aš kaip tikra lietuvė, būsiu laiminga, jei neiškentus išsikepsi kugelį ir turėsi + 2 kg lotuliukas.gif
* * * sakyčiau, blogai, kad nėjai - biskį pajudėjus būtum, mažiau apie valgį galvojus, gal kokią drapanėlę dydžiu mažesnę būtum prigriebus, stimulas dar didesnis kūdėt būtų bigsmile.gif

Nejau del daug priezasciu:oras nepatinka judejimui,tamsu,dregna.Prasieit pajuriu galiu tik saulei svieciant,antraip man liudna,jura buna zemes spalvos,ir man atrodo lyg purvina bala.Eit per pardes sestadieni,kai mase dykaduoniu slampineja nezinia ko,nu jau ne.Be to jam reikia tik peiliuku barzdai biggrin.gif ,tai jau mano interesai bus ne v schiot.Sau pirkt dar nieko nepirksiu,yra 4 dezes rubu skirtingu ismieru,duok Die,kad tik jos priaugtu iki manes biggrin.gif lotuliukas.gif,buciau turtinga.O kai pabaigsiu dieta,nesiosiu nebe kelnes,o sukneles,cia jau nuspresta,noriu labai.Kantriai laikausi toliau,neismusi is veziu lotuliukas.gif gerk ir uliavok,as gelezine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 07 sausio 2017 - 17:19