Labos, pareinu,
Jau kaip ir vėlu su Naujais sveikint, bet vis tiek - puikių metų, kad visų svajonės pildytųsi lengviau, nei manėm....
Aš kol perskaitau puslapį, Jus kokius 3 prirašot, o aš toliau skaitau ir kabu:)
Tai dauguma susiėmėt pasigalynėt su svoriu, o aš noriu, kad jis be pastangų kristų

Jau šią savaitę po švenčių sakiau mažinu vakarienes, nes alkanas vakaras man gerus rezultatus duoda. Pora vakarų buvo padorūs, bet buvo ir ne, tai svoris vietoj. Sportas per šventes paretėjo, bet dabar vėl 3 kartai per savaitę. Du kartai tokie lengvesni patempimai, o trečias iki prakaito. Jei kas būtų prieš kelis metus pasakęs, kad aš sportuosiu....
Luety, prostatos išvešėjimas buvo mano uošviui prieš kokius 4 metus - laukė iki tol, kol nei lašiuko neprasisiojo ir jau ekstra guldė į ligoninę ir darė operaciją. Aš jau galvojau, onkologija, nes ir amžius virš 70 buvo, bet nieko. Sugijo po operacijos ir kaip nieko nebuvę, bent nežinau ir kiek būnam pas juos, tai i tualetą nelaksto. O geriausia prostatos ligų profilaktika - vaikščiojimas, todėl džiaugiuosi šunim, nes jis MB prieš ir po sėdimos darbo dienos išveda pasivaikščiot po kokius 3-4 km.
MŽ, už tokią neprotingą riziką, jei galėčiau, į kailį įkrėsčiau. Ar badas namie, kad reikia taip rizikuot? Gyvent nusibodo ar vaikai per laimingi abu tėvus turėdami? Gali pykt ant manęs, jei ką, bet ...
Kokių pažadų sau prisižadėjot šiems metams? Aš kažkaip nieko neužsirašiau, bet gal geriau vėliau, nei niekad. Man Auroros metodika patiko su mažais tikslais, pabandysiu pritaikyt. Pvz. kitą savaitę visos vakarienės kūdos arba išvis be vakarienių. Garsiai pažadu, po savaitės prisiduosiu.
O dabar einu pasportuoti į vonią- senokai dušo kabina šveista.
Gero šilto savaitgalio namie, nes lauke -24 pas mus