Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 06, 10:55)
tolimas tavo kaimas, kad 7 metus eina biggrin.gif
Papildyta:

* pas mus saulė, kviečiame pas mus pasideginti rolleyes.gif
dabar, įdienojus, tik -14 ax.gif

* * Luety, gal apstok - nu bet ir norai tavo blink.gif. Tai po kiek kg per dieną tu nori numest, kad būtų gerai? blink.gif. Man tai ir tie 2 kg atrodo kaip kosmosas unsure.gif

Saules pavydziu,salcio ne schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

as kiek noriu ? hmm.gif hmm.gif nu po kokius 3-4 i diena ax.gif :roll: :roll: :roll: tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 06, 11:04)
Glūduma čia pas mane ...
Turiu senesnių dar dokumentų smile.gif
Prašom  tongue.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu liuks tu cia medziaga istraukei.Net kryziuociu asaro buvo? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pasiziurejau Ch .uzrasus 2007m doh.gif doh.gif
pirma menesi numeciau 12kg.Pirma savaite 5,o likusius 7 per 3 savaites.Ech geras jausmas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 06, 13:38)
Pasiziurejau Ch .uzrasus 2007m doh.gif doh.gif
pirma menesi numeciau 12kg.Pirma savaite 5,o likusius 7 per 3 savaites.Ech geras jausmas buvo.

tai dabar jau per 2 dienas tuos 5 numetei, ane?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 06, 12:01)
tai dabar jau per 2 dienas tuos 5 numetei, ane?

Na dar ne,dar tik 3,5 siai dienai. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 06, 16:16)
Na dar ne,dar tik 3,5 siai dienai. tongue.gif

kažkaip kitaip susirodė ax.gif
nu bet aš ne buhalterša, skaičiuot nemoku, tai man atleistina mirksiukas.gif

kažkokios nesėkmės ištisai. Šiandien DHL turėjo paimt siuntą iš vyro darbo su dukros dok. dėl stojimo į magistrantūrą. Kažkas su jų mašinom, sugedo ar kažkas pan. žodžiu nepaėmė. Pirmadienį tik. O laiko tai visai nėra, bet teoriškai turėtų spėt... unsure.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Dusia, pavarai su kryžiuočiais biggrin.gif

Luety, tai kad ir taip labai jau neadekvatus kritimas bigsmile.gif Aš taip nemačius bigsmile.gif Man po iškrovos dienos, t.y., kaip per dieną tik vandenį geriu, paprastai nukrenta vienas kg, o kartais ir nepilnas.. ir dar po to dalis sugrįžta..
Sėkmės tau ir smagaus lengvėjimo - šiek tike pavydžiu (lengvėjimo, ne tokio valgymo.. )

Dėl keliavimo būdo ir pan. - tai ir smagu, kad mes visi skirtingi ir turim galimybę pasirinkt ko norim mirksiukas.gif kaip mano vienas dėstytojas skydavo: gerai, kad mums visiems skirtingi dalykai gražūs - kitaip visi pasaulio vyrai dėl vienos moters susipeštų mirksiukas.gif
Atsakyti
kukui.Mezgiau irt filma ziurejau,o dienos tamsumas,kad net sviesos reikia visa diena,tai ir gelbsti melodramos ir mezgimas.
Na dietoj as trecia diena.Iki siol jokio alkio nejauciu,neziurint,kad kaloriju nedaug is zoliu gaunasi.Tikrai tikrai,galiu prisiekt,kad nebadauju,nes kiekiai zoliu man net perdideli.Tik neskanu.Nu nemegstu as tiek zoliu,nemegstu.As mesede.
Del svorio tokio kritimo,tai cia su bet kokia dieta yra normalu,tik va po jos,medziagu apykaita pastringa,bet sakau,jie man prizadejo isjudint medziagu apykaita. bigsmile.gif Gal tas didelis kiekis zoliu ir nejautimas alkio nepastrigins ,nes skrandis visa laika pilnas,tik sakau,man neskanaus maisto.
Brt ka daryt,kai uzsiauginau jau melejona kilu,reikia kazkaip krapstyt,kad ir kaip nesinori neskaniai valgyt,skaniai jau atsivalgiau 10m.po chazano ir sugryzau vos ne ten kur buvau.Nu 7kg maziau si syki pradinis svoris.
Stokholmo dieta gerai,nesakykit,kad tik zoles kam patinka,tai lobis o ne dieta. bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 06, 17:47)
* Mezgiau irt filma ziurejau,o dienos tamsumas,kad net sviesos reikia visa diena,tai ir gelbsti melodramos ir mezgimas.
* * atsivalgiau 10m.po chazano ir sugryzau vos ne ten kur buvau.Nu 7kg maziau si syki pradinis svoris.
* * * Stokholmo dieta gerai,nesakykit,kad tik zoles kam patinka,tai lobis o ne dieta. bigsmile.gif  ax.gif

* ir aš mezgu. Dukrai kojines. Spec.užsakymas bigsmile.gif. Tik melodramų nežiūriu smile.gif. O ką mezgi?
* * tai tau gerai. Aš tai kokias 15 kg pažengiau pirmyn nuo Chazano unsure.gif.
* * * nesakom biggrin.gif. Bile tau gerai biggrin.gif. Man tai ne tik kad nieko gero, bet baisi kaip karas ta dieta lotuliukas.gif. Bet smagu klausyt, kad tu taip užsidegus ir tikiu, kad iki galo 4u.gif
Aišku, man iš karto klausimas, avansu, tskant: o kas po to? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 06 sausio 2017 - 18:49
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 06, 19:45)

Lyg nežinotum smile.gif va Muka viena pas mus teisinga ....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 06, 19:52)
Lyg nežinotum smile.gif va Muka viena pas mus teisinga ....

manau, kad ir tu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 06, 16:45)
* ir aš mezgu. Dukrai kojines. Spec.užsakymas bigsmile.gif. Tik melodramų nežiūriu smile.gif. O ką mezgi?
* * tai tau gerai. Aš tai kokias 15 kg pažengiau pirmyn nuo Chazano unsure.gif.
* * * nesakom biggrin.gif. Bile tau gerai biggrin.gif. Man tai ne tik kad nieko gero, bet baisi kaip karas ta dieta lotuliukas.gif. Bet smagu klausyt, kad tu taip užsidegus ir tikiu, kad iki galo 4u.gif

*mezgu anukei sijoneli.Su melodramom dviguba nauda:ir filma paziuriu ir pamezgu.
**o as turbut dvigubai,kaip tu.
***na kol kas man gerai.Nelaukiau saldainiuku is tos dietos,tik bijau,kad kasa nesustreikuotu nuo tiek zaliu darzoviu,bet jau matau,kad sekmadieni galesiu troskintu darzoviu valgyt,o ir vaisiu leis jau.
Kas toliau,kas toliau?Dusia atsake.
Jei tikrai,tai kiekviena karta,mesdama svori prisizadu nepriaugt(naivuole) biggrin.gif
Bent prisizadu,kad nelaukt kol bus jau 10 virs,mest,kai 5 uzlips.Nepakeisiu as jau saves,kokia esu tokia.Dar tos nebaigiau,nera ko galvot apie tai,kas paskiau.MB iseis i pensija,privers mane daugiau judet,gal viskas bus gerai.Jei netikeciau grazia ateitim,nesidietinciau. wub.gif
Papildyta:
Rekordas:ant drindu 15(sveciu13).Na matai koki atgarsi dieta turi.Gal kas su mumis nori kudet?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 06, 20:24)
*o as turbut dvigubai,kaip tu.
* * Bent prisizadu,kad nelaukt kol bus jau 10 virs,mest,kai 5 uzlips.

* ne, ne taip supratai. Tu rašei, kad sugrįžai vos ne ten kur buvai, tik 7kg mažiau pradinis svoris. Na, o mano pradinis 15 kg daugiau ax.gif
* * tu čia apie mane? bigsmile.gif
Atsakyti