va dabar susimąsčiau - šiandien noriu būti lengvai įtikinama ar susivaldanti? Vienas asmuo pateikia raštus su totaliom nesąmonėm, kurios mane neįtikina ir netenkina, maža to - užtai aš jį noriu subaladoti, nes jau išvedė iš kantrybės

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 10 25, 11:30)
kalba prasidėjo nuo to, kad kai prarandamas pasitikėjimas žmogumi, reikia keistis pačiam. Taip iš tavęs supratau. Dabar tu apie aplamai norus ir keitimąsi. Tai reziumuojant, gal ir to, ir kitko iš savęs norisi, ir knygos bei kursai gal yra gerai, bet aš laisvą laiką geriau išnaudosiu kitiems, man prasmingesniems užsiėmimams 

Labis,
padirbejau sode,pasejau spinatu siltnamyje,atbego peliukas i siltnami,kai liejau is slangos mesla lysvese,kad greiciau suirtu,neisdziutu,issigandus apliejau ji vandeniu,pasislepe,po to islindo,ziuri is kampo i mane su tokiu priekaistingu zvilgsniu,suslapes,pastires visas.Emiau atsiprasinet balsu,sakau nusipurtyk ta slapuma ir nusilaizyk,nu ir ka,eme kojytem valyti snukuti,galva,laizyti kuneli,nebekreipia demesio i joki pavoju,islindo dar du peliukai,eme smirinet aplink ji.Palikau ramybej,ilindo kazkur prie galiniu duru uz pakeltos lysves.Te gyvena.neturiu tiek sazines,kad naikint.
Prisiskyniau petrazoliu,narcizalapiu svogunu laisku,ciliuku,krapu ziedynu,salavijo,sakiau desiu cesnaku,viska sutrinsiu blenderiu,bus prieskoniniu zoleliu.Tiks su druska ir aliejum?Ar alieju pakaitint ar galima zalia pilt?
Del pasitikejimo is esmes,nezinau,yra visokio to pasitikejimo.O del MB ,sventai tikejau,kad tai buvo klaida viena vienintele gyvenime,bet,kad atstatyt savo tikejima juo ir test gyvenima kartu,privalejau begt is tos aplinkos,kur tai ivyko.Kitu atveju buciau neatstacius savo pasitikejimo,o be jo nebuciau gyvenusi kartu.Kitoj aplinkoj man buvo lengva,nes zinojau kas sukele jo paklydima.Pasalinus oriezasti pasijutau saugi.Galima sakyt,ta priezastis gal buvo labiau isikalbeta,bet ji man trukde tiket.Kitom salygom ne buciau davus sanso.Laaaabai sunku buvo perverst save.Laaabai,bet daug ko ismokau.Nebeziuriu i vyra,kaip i nuosavybe priklijuota prie siknos,nebesisavinu,galiu paleist,jei tik jam nuo to butu geriau,nevepavydziu,nes zinau,kad isgyvenciau ir be jo,tik pasikeistu gyvenimo kokybe.Ir jis tai zino,stebisi ir vertina.Daug kalbet nenoriu,supratau,kad man buvo duota pamoka is ten.
Luety, prajuokinai su peliukais
o buvo laikas, kai žiūrėjai kaip į nuosavybę? Nes aš tai kažkaip nepamenu savęs tokios.
Beje, kaip tik ant tų žodžių... Galvojau, kad vieną žmogų švelniai paniuksinau, o, pasirodo - įspyriau... Nu žiauriai blogai... Negalėjau aš taip padaryt...

QUOTE(Luety @ 2017 10 25, 16:24)
Nebeziuriu i vyra,kaip i nuosavybe priklijuota prie siknos,nebesisavinu,galiu paleist,jei tik jam nuo to butu geriau,nevepavydziu,nes zinau,kad isgyvenciau ir be jo,tik pasikeistu gyvenimo kokybe.
o buvo laikas, kai žiūrėjai kaip į nuosavybę? Nes aš tai kažkaip nepamenu savęs tokios.
Beje, kaip tik ant tų žodžių... Galvojau, kad vieną žmogų švelniai paniuksinau, o, pasirodo - įspyriau... Nu žiauriai blogai... Negalėjau aš taip padaryt...

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 10 25, 15:22)
Luety, prajuokinai su peliukais

As lisvis esu labai naivi,ziopla,rikinti viskuo,yoac zmonemis.Bet gyvenimas dave daug pamoku tobulet.Ne visomis pasinaudojau,ne visas isisavinau.Maniau,jog tejejau apgalvojus,jog tai visam gyvenimui pasirinkimas ir kt negali but.Pasirodo buna.Netikejau isdavyste,tikejau jei ir buna,bet tik ne man.Bet visko paragavau,kuo sventai tikejau,tik atvirkscia puse.Ir gerai,kazkiek subrendau kaip asmenybe,ber jauciu,mano sieka dar tures gryzt,kartot pamokos.

Tukejau tvirtai,kad vedybos tokie saitai,kurie pririsa zmogu nenutrukstamau nededant jokiu pastangu...durna buvau,Ka gali mokyt savo vaikus tiesu,jei pats esi kvailas.Aciu Die,kad mano vaikams atsiunte ju tukrasias puseles,nors jue rinkosi labai ilgai.As gi tekejau dar veroniku laikais,jai jus tik gimet viena po kitos

Zodziu,pasirodo peliu nebijau,galiu net susikalbet ir man ju gaila,kaip vejegiu padareliu.
Ir gana kvailu kalbu,plaunu prieskonines zoleles,tuoj malsiu.Priedo kepu rankovej pastarnokus ir burokus orkaitej ir tusinu kepenelws eriuko.
Kavute, kaip tu galėjai
Pasitikėti - nepasitikėti ... filosofija. Kiek mano gyvenimiška patirtis leidžia kalbėti - po tokių įvykių 99 pr nebūna jau kuo pasitikėti .
Manau savo MB atleisčiau viską
Jei to atleidimo kam nors reiktų
Bet tai filosofija, bepiga pezėt . Taigi nežinau kaip ten būtų , jei būtų . Ir nenoriu sužinoti .

Pasitikėti - nepasitikėti ... filosofija. Kiek mano gyvenimiška patirtis leidžia kalbėti - po tokių įvykių 99 pr nebūna jau kuo pasitikėti .
Manau savo MB atleisčiau viską

Jei to atleidimo kam nors reiktų

Bet tai filosofija, bepiga pezėt . Taigi nežinau kaip ten būtų , jei būtų . Ir nenoriu sužinoti .
QUOTE(Luety @ 2017 10 25, 17:52)
As lisvis esu labai naivi,ziopla,rikinti viskuo,yoac zmonemis.
jau čia bent derinį surašei

aš save nelaikau labai naivia, bet jau tikėti žmonėmis - praktiškai niekada. Net savim netikiu

QUOTE(Dusia37 @ 2017 10 25, 18:34)
* negalėjau. Ir neturėjau.
* * viską atleisti, manau, galėčiau tik vaikams. MB tikrai ne.
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 10 25, 18:46)
Na ne viską :
jei muštų , gertų, nesirūpintu manim ir vaikais . Tada susirinkčiau daiktus ir išeičiau

QUOTE(Dusia37 @ 2017 10 25, 19:05)
Na ne viską :
jei muštų , gertų, nesirūpintu manim ir vaikais . Tada susirinkčiau daiktus ir išeičiau
apie vaikus net kalba neina ... Jei mano kūnas ir kraujas .

maniškis priežasčių spektras žymiai platesnis
ir gerai išeit, kai turi kur. Man šiuo klausimu būtų sunku, nu, bet tikriausiai rasčiau išeitį.
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 10 25, 16:46)
jau čia bent derinį surašei 
aš save nelaikau labai naivia, bet jau tikėti žmonėmis - praktiškai niekada. Net savim netikiu

*turetu but:As isvis esu labai naivi,ziopla,tikinti viskuo,ypac zmonemis.

Visko ismokau po truputi.Tikejimas zmonemis greit tapo ne toks naivus,kai nudegiau,nukentejau keleta kartu.Bet vistiek tikiu zmonemis,bet pries pasitikedama patikrinu.Kazkaip,kaip moku.
Dusia teisi,niekada nezinai kas butu,jeigu butu.Kiekvienas atvejas vis kitoks,savitas.
Niekada nesakyk niekada,nes nezinai,kas butu,jeigu butu,pagal Dusia.
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 10 25, 19:11)
maniškis priežasčių spektras žymiai platesnis
ir gerai išeit, kai turi kur. Man šiuo klausimu būtų sunku, nu, bet tikriausiai rasčiau išeitį.
HM ... mano aplinkoj - tarp pažįstamų atleidusiu nėra

Tai jei yra kam atleisti - gali rinktis, nėra taip blogai

Išėjusių "į niekur" savo aplinkoj babyčių žinau ... Ėjo toli

Jau nebesakau negalėčiau , neatleisčiau , nedaryčiau ...
....ir net 3 kapeikų neduodu už bet kurio diedo ištikimybę

QUOTE(Dusia37 @ 2017 10 25, 19:43)
HM ... mano aplinkoj - tarp pažįstamų atleidusiu nėra
Nes nebuvo Kam atleisti
Ir ne tik diedai, bet ir babytės - jei jau į kairę tai su visam
Tikslingai . Tvirtai . Kuo labiau atrodė , kad neturi kur - tuo geriau dabar .

na, ir apie garantuočiausią atvejį kalbant, reikėtų pasilikti bent 0,0.. proc. tikimybę kitam variantui
o už diedų ištikimybę ne tik kapeikos, bet sudžiūvusio š... neduočiau...

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 10 25, 18:00)
na, ir apie garantuočiausią atvejį kalbant, reikėtų pasilikti bent 0,0.. proc. tikimybę kitam variantui

Jie neistikimi mintyse 3x i minute.Ot sutverimai