Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2017 10 25, 20:05)
Jie neistikimi mintyse 3x i minute.Ot sutverimai biggrin.gif Nu bet ka,medziotojai visapusiski.Tapkit gazelem,kad mus medziotu biggrin.gif

o tai mintyse mes visada labai ištikimos? biggrin.gif
aš tai ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 10 25, 20:13)
o tai mintyse mes visada labai ištikimos? biggrin.gif
aš tai ne ax.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
bigsmile.gif

Atsakyti
Po musu langais 5 policijos masinos,gatve uztverta.Atsieit kazkas uzpuole kazka su pistoletu,bet as tai nieko negirdejau.Gal kavinej apacioj?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 10 25, 21:44)
Po musu langais 5 policijos masinos,gatve uztverta.Atsieit kazkas uzpuole kazka su pistoletu,bet as tai nieko negirdejau.Gal kavinej apacioj?

nu va - vis gyvenimo paįvairinimas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 10 25, 19:50)
nu va - vis gyvenimo paįvairinimas bigsmile.gif

Siaip tai jau labai nejauku,nezinai,koks beprotis kada sugalvos kokia nesamone.
Viskas nurimo,policija issivazinejo,matysim ar pagavo.Abejoju.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Na man patiko pasakymas Lyety tapkime gazelėmis, kad mus medžiotų clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Kaip čia net moto gai būti kada nors, nors dabar iki gazelės dar toli, išvaisčiau tai kas buvo gazeliško...Šyryt MB sako ale tu šįkart sukenka nusipirkai šiek tiek per maža... o jklmn aš ją pirkau prieš mėnesį ir buvo gera... unsure.gif
Dėl patsitikėjimo ir tikėjimo... na sudėtinga kčą pasakyti, nedaviua nei aš nei MV priežasties nepasitikėti... bet gyvenimas pilnas netikėtumų.. susimąsčiau ar atleisčiau... jeigu žmogus pripažintų, gailėtusi ir taisytusi kodėl, jug ir dievas to mokina mos pripažink, galėkis ir taisykis...
Luety net širdelę paglostė trijų peliukų istorija wub.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Apie gazeles :
Man nemedžioklės sezonas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
neduokdieve kaip kokią gazelę KasNors vaikytų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Man žiemos miego atsotogų reiktų iki kovo smile.gif Na kada ten laikas baklažanus sėt ? va tada pažadinkit biggrin.gif

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Luety pelės gražu teoriškai smile.gif Kai tau pavasrį vietoj 3 bus 30+, je ne daugiau ir surys burokėlius su mokytėm - nebesidžiaugsi . Kenkėjas - parazitas. Manęs nedžiugintų jos.

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 10 26, 06:05)
Labos iš ryto  4u.gif

Na man patiko pasakymas Lyety tapkime gazelėmis, kad mus medžiotų  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif
Kaip čia net moto gai būti kada nors, nors dabar iki gazelės dar toli, išvaisčiau tai kas buvo gazeliško...Šyryt MB sako ale tu šįkart sukenka nusipirkai šiek tiek per maža... o jklmn aš ją pirkau prieš mėnesį ir buvo gera... unsure.gif
*Dėl patsitikėjimo ir tikėjimo... na sudėtinga kčą pasakyti, nedaviua nei aš nei MV priežasties nepasitikėti... bet gyvenimas pilnas netikėtumų.. susimąsčiau ar atleisčiau... jeigu žmogus pripažintų, gailėtusi ir taisytusi kodėl, jug ir dievas to mokina mos pripažink, galėkis ir taisykis...
**Luety net širdelę paglostė trijų peliukų istorija  wub.gif
Bučkas

Labas rytas,
ar daug sniego Lietuvoj?
Pas mus tai lynojo visa nakti,silta 15-16.
*Muka,geriau,kad nereiktu atleist ir pradet is naujo,niekada.Niekada,niekada.Tai daug sunkiau,nei gyvent atskirai,jei nepakeisi kazko savyje.Cia visiems labai individualu ir galvoju,po atleidimo,ne daug islieka kartu ilgai.Cia man taip atrodo.As nesigailiu,bet Lietuvoj buciau su juo negyvenus,buciau issiskyrus.Geriau nepatirkite to nei viena.
**Nu bet butumet mate to peliuko akis. biggrin.gif Slapias,vanduo varva,o akys tokios priekaisto pilnos,kaip zmogaus ir svarbiausia manes nebijo,as uz 3 metru su vandens slanga,o jis nesislepia,ziuri i mane priekaistingai.

QUOTE(Dusia37 @ 2017 10 26, 07:04)
Labas rytas,

Apie gazeles :
*Man nemedžioklės sezonas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
neduokdieve kaip kokią gazelę KasNors vaikytų  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Man žiemos miego atsotogų reiktų iki kovo smile.gif Na kada ten laikas baklažanus sėt ? va tada pažadinkit  biggrin.gif

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

**Luety pelės gražu teoriškai smile.gif Kai tau pavasrį vietoj 3 bus 30+, je ne daugiau ir surys burokėlius su mokytėm - nebesidžiaugsi . Kenkėjas - parazitas. Manęs nedžiugintų  jos.

Aciu uz kava.Reik vaziuot likusius meslus sukast i deze,bet kazko nesinori.Vakar MB daugiau kaip puse sukase,dar liko.
Kazko tingisi.
*Va va ir man tas zieminis sastingis,tik MB dar isjudina mane,o siaip miegociau iki pavasario galva apsiklojus.
**Suprantu viska.Nu bet kaip uzmust,kai taip ziuri i akis.Issiprause,atvede du vaikus parodyt,kad ji cia ziemos,cia silta. biggrin.gif Negaleciau.Zinau,kad bus bedu,bet gal vasara iseis kitur?Juk darzu daug aplinkui?Kas bus,tas,nebepakeisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 26 spalio 2017 - 11:11
QUOTE(Luety @ 2017 10 26, 12:07)

*ar daug sniego Lietuvoj?

**Suprantu viska.Nu bet kaip uzmust,kai taip ziuri i akis.Issiprause,atvede du vaikus parodyt,kad ji cia ziemos,cia silta. biggrin.gif Negaleciau.Zinau,kad bus bedu,bet gal vasara iseis kitur?Juk darzu daug aplinkui?Kas bus,tas,nebepakeisi.

*Lietuvoj šiandien šilta ,10-11 šilumos . Baisumai buvo tik naktį , dabar saulytė šviečia.

** Aš irgi negaliu pelės nudobti ... Nu niekaip smile.gif vaikšto po burokėlius aną vasarą visa nėščia, stora, neskubėdama ... MB rėkia - mink koja smile.gif O aš tekinom iš daržo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
aš valgyt noriu. biggrin.gif Ėst. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dusia, tu lėto kepimo mokytoja. Kažin naminės vištos ketvirčius kaip reikėtų lėtai kept? Uždengt, kokia tempa??? Gal esi darius?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 10 26, 12:30)
Labas,
aš valgyt noriu.  biggrin.gif Ėst. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Dusia, tu lėto kepimo mokytoja. Kažin naminės vištos ketvirčius kaip reikėtų lėtai kept? Uždengt, kokia tempa??? Gal esi darius?

Ate42 nedengiu . Vištos nesu kepusi ... Aviuką ar jautuką ar kiaulę taip kepu . Pradžioj kepu ant karštos trumpai apie 20 min , kad plutelė susidarytu - paskui ant 100-90 laipsnių kokias 2 val . Ar ilgiau , priklausomai nuo šmoto dydžio ...

Atsakyti
sveikos,
aš vėl po kelionių. Tik jau netolimų šį kartą.
QUOTE(Muka @ 2017 10 26, 08:05)
Na man patiko pasakymas Lyety tapkime gazelėmis, kad mus medžiotų  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif

nu gal kokiam neblogam medžiotojui pati lengvai pasiduočiau, prisiduočiau ir atsiduočiau, o belekokie tegul iš tolo gazelėmis gėrisi biggrin.gif

QUOTE(Luety @ 2017 10 26, 12:07)
ar daug sniego Lietuvoj?

kur jau ten sniegas biggrin.gif. 11 ar 12 šilumos ir lylia oi lylia... Praktiškai non stop.
Atsakyti