Labas rytas is vis dar sauletos ir karstos ispanijos

Baigesi mano atostogos, jau nuo antradienio dirbu, koja vis dar skauda, bet ten niekam neidomu, atbuvai limita , 6 savaites ir varai dirbt, gerai ar blogai. O dabar kai reikia atstoveti 11 val tai jau savo rodo.Atsisuntem is LT kremuka , tai gal sakyciau kazkiek padeda, dabar dar tik batus pakeist , nes labai atsimusa padai su tais kedais kur dabar turiu,

Pas mus vis dar karsta, apie 25-28 laipsnius diena kazkur sukasi, naktimis gal kiek vesiau.
QUOTE(Luety @ 2017 10 26, 11:07)
,geriau,kad nereiktu atleist ir pradet is naujo,niekada.Niekada,niekada.Tai daug sunkiau,nei gyvent atskirai,jei nepakeisi kazko savyje.Cia visiems labai individualu ir galvoju,po atleidimo,ne daug islieka kartu ilgai.Cia man taip atrodo.As nesigailiu,bet Lietuvoj buciau su juo negyvenus,buciau issiskyrus.Geriau nepatirkite to nei viena.
Praejau as visa sita nesamone.Ar atleidau ??? man toks juokingas tas posakis , gali sakyti ka nori, bet vis tiek skaudes. Neisliejau is pradziu nei asaros, tikrai savanaudiskai svarsciau ka daryt, as cia viena,tai ir sprendimas buvo kitoks , nei jis butu jei gyvenciau LT. Ar gailiuosi? siuo metu galiu pasakyti kad ne. Tikrai nebuciau turejusi to ka dabar turiu. Ai siaip pasikeite abieju poziuris i viska, gal reikejo gyvenime tokio spyrio i sedimaja, kad atsibusti , pamatyti ir aplinkinius. Buvom sutare kad po 5 metu viska papasakos kas, kaip ir kodel.Tai dabar kaip tik tas laikas kai praejo 5 metai, ir as saves klausiu ar man reikia ten visokias nesamones zinoti , turbut kad ne......man ir taip dabar gerai. Vis del to laikas gydo.
QUOTE(Dusia37 @ 2017 10 26, 21:21)
tai as jau to vitamino tureciau jau labai daug tureti, nu gal

lekiu darban visoms geros dienos