Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas is vis dar sauletos ir karstos ispanijos 4u.gif

Baigesi mano atostogos, jau nuo antradienio dirbu, koja vis dar skauda, bet ten niekam neidomu, atbuvai limita , 6 savaites ir varai dirbt, gerai ar blogai. O dabar kai reikia atstoveti 11 val tai jau savo rodo.Atsisuntem is LT kremuka , tai gal sakyciau kazkiek padeda, dabar dar tik batus pakeist , nes labai atsimusa padai su tais kedais kur dabar turiu, smile.gif bet padejo tas nieko neveikimas, tikrai pailsejusi jauciuosi, nebeliko to jausmo skubek letai biggrin.gif kazi ar ilgam cia taip

Pas mus vis dar karsta, apie 25-28 laipsnius diena kazkur sukasi, naktimis gal kiek vesiau.

QUOTE(Luety @ 2017 10 26, 11:07)
,geriau,kad nereiktu atleist ir pradet is naujo,niekada.Niekada,niekada.Tai daug sunkiau,nei gyvent atskirai,jei nepakeisi kazko savyje.Cia visiems labai individualu ir galvoju,po atleidimo,ne daug islieka kartu ilgai.Cia man taip atrodo.As nesigailiu,bet Lietuvoj buciau su juo negyvenus,buciau issiskyrus.Geriau nepatirkite to nei viena.

Praejau as visa sita nesamone.Ar atleidau ??? man toks juokingas tas posakis , gali sakyti ka nori, bet vis tiek skaudes. Neisliejau is pradziu nei asaros, tikrai savanaudiskai svarsciau ka daryt, as cia viena,tai ir sprendimas buvo kitoks , nei jis butu jei gyvenciau LT. Ar gailiuosi? siuo metu galiu pasakyti kad ne. Tikrai nebuciau turejusi to ka dabar turiu. Ai siaip pasikeite abieju poziuris i viska, gal reikejo gyvenime tokio spyrio i sedimaja, kad atsibusti , pamatyti ir aplinkinius. Buvom sutare kad po 5 metu viska papasakos kas, kaip ir kodel.Tai dabar kaip tik tas laikas kai praejo 5 metai, ir as saves klausiu ar man reikia ten visokias nesamones zinoti , turbut kad ne......man ir taip dabar gerai. Vis del to laikas gydo.

QUOTE(Dusia37 @ 2017 10 26, 21:21)
Iš saulėtų kraštų grįžus ?
Vitaminą D taigi saulė gamina...

tai as jau to vitamino tureciau jau labai daug tureti, nu gal g.gif depresija tikrai nekankina biggrin.gif kitus galiu iki jos davest, nu bjauri esu ax.gif

lekiu darban visoms geros dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaiman nevažiuosiu ko gero , kuo esu labai patenkinta . Sekmadienį važiuosim per kapus, lyg taip dėliojasi planai ...
Muka kišu kaip visada- ne sekliai česnakus, paskui dar užmulčiuoju - ty užmetu žolės ar lapų ant viršaus. Nedaug šiemet sodinau - nedaug bevalgom .

Tyrimus galima darytis čia :

Antėja.

Šunei 4u.gif . Taigi jauna dar, nuo ko jai tos bėdos ?

Muka matei kitoj temoj apie kokį prepartą dėl nuovargio ir nuotaikų :
5 HTP
Nors pas tave čia senesni dalykai . Kažkaip pastaruosius pora metų labai dažnai kartojasi . Man bent taip iš šono atrodo .

Atsakyti
labas rytas,
ate, gaila šunės, gaila jūsų... Jei čia tu apie tą pačią šeimininkę, taigi nenuostabu, kad nereikia to šuns... Būtų keistą, jei būtų kitaip...
QUOTE(Dusia37 @ 2017 10 27, 09:26)

Muka matei kitoj temoj apie kokį prepartą  dėl nuovargio ir nuotaikų :
5 HTP
Nors pas tave čia senesni dalykai .  Kažkaip pastaruosius pora metų labai dažnai kartojasi . Man bent taip iš šono atrodo .

mano supratimu, tai labai švelnus preparatas. Nors... kažkam padeda. Bet dėl tavo įvardintos priežasties abejočiau, kad padės, bet bandyt galima.
Muka, jei nori jo ir iherb'e yra. Aš tau vis siūlau siūlau atsiųst, bet tu nepasirašai biggrin.gif. Jei sugalvosi - sakyk.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 10 27, 09:33)
labas rytas,
ate, gaila šunės, gaila jūsų... Jei čia tu apie tą pačią šeimininkę, taigi nenuostabu, kad nereikia to šuns... Būtų keistą, jei būtų kitaip...

mano supratimu, tai labai švelnus preparatas. Nors... kažkam padeda. Bet dėl tavo įvardintos priežasties abejočiau, kad padės, bet bandyt galima.
Muka, jei nori jo ir iherb'e yra. Aš tau vis siūlau siūlau atsiųst, bet tu nepasirašai biggrin.gif. Jei sugalvosi - sakyk.

4u.gif apie tą, apie tą pačią. ax.gif
Atsakyti
Sausį bus du metai kaip čia tokios nuotaikos ir apatija... tas svoris taip pat pradėjo kilti. Na viską bandau viena kitą trečią, bet kažkaip niekaip nesidelioja man, o gal per mažai bandau ir ačiū visoms kurios stengiasi man padėti 4u.gif viskas bus gerai aš tikiu aš žinau, tik laiko reikia, manau čia hormonai savo daro... Mislinu apie rimtą sėdimą ant dietos, nes tas keitimas požiūrio į maistą, man tik į blogą t.y. plius 15 kg. Tas mane išmuša iš vėžių..
kavasucitrina aš tikrai žinau kad tu man užsakytum ir t.t., na nelabai tikiu, kad tokie dalykai padeda, o kai netiki taip ir gaunasi... neviernas tamošius ir tiek...
Ate42 čiupk 4u.gif
Mes daug česnakų suvalgome, svogūnų irigi galybes, mėgstam juos smile.gif
Amorosa na fain kad padeda tas tepaliukas, žinok ant Lietuvos irig panašei davė nedarbingumą, jeigu neasveikai ilgą laiką eik į komisiją, o ji visada ras kad sveikas...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 10 27, 09:55)
* Sausį bus du metai kaip čia tokios nuotaikos ir apatija... tas svoris taip pat pradėjo kilti. Na viską bandau viena kitą trečią, bet kažkaip niekaip nesidelioja man, o gal per mažai bandau ir ačiū visoms kurios stengiasi man padėti  4u.gif viskas bus gerai aš tikiu aš žinau, tik laiko reikia, manau čia hormonai savo daro... Mislinu apie rimtą sėdimą ant dietos, nes tas keitimas požiūrio į maistą, man tik į blogą t.y. plius 15 kg. Tas mane išmuša iš vėžių..
* * kavasucitrina aš tikrai žinau kad tu man užsakytum ir t.t., na nelabai tikiu, kad tokie dalykai padeda, o kai netiki taip ir gaunasi... neviernas tamošius ir tiek...

* tai yra žiauriai per ilgai.
* * o tu ir netikėk biggrin.gif. Tiesiog imk ir suvalgyk ar tą, ar aną, ar trečią... Tiesiog šiaip biggrin.gif. Nes juk tas kažkokių papildomų jėgų, kažkokio savęs prievartavimo, prisiruošimo (kaip kokios jogos ar pan.), nereikalauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 10 27, 10:12)
kažkokio savęs prievartavimo, prisiruošimo (kaip kokios jogos ar pan.), nereikalauja mirksiukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mukute, gal helicobakter pyloris pasitikrink. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 10 27, 11:32)
Mukute, gal helicobakter pyloris pasitikrink.  unsure.gif

jeigu ta skrandžio bakterija tai nėra pas mane bent sakė taip 4u.gif Nes rijau žarmna paskui kolonoskopija darė ai ko nedarė... tikslaia vitamino D nedarė, pasidarysiu 4u.gif
Smegenų nieks nepakeis...tik pats turi keisti požiūri į daugeli dalykū gyvenime ir tiek....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 10 27, 10:16)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o tu nesijuok biggrin.gif. Dabar man kažkas lieptų, įsakytų, gąsdintų, prievartautų eit į jogą... unsure.gif. Penkios deprasijos atsirastų, su stipraus žudymo potraukio apraiškom, ypač priavartautojui nepasisektų unsure.gif

Aš va niekaip neišprievartauju savęs kelti storąją ir nukakti pas gyd. Nu pagalvojus, argi sunku????? blink.gif. Kiekvieną rytą sau pažadu, kad jau viskas, tikrai reikia, bet įdienojus apsigalvoju... Ne, geriau pasikankinti... unsure.gif

Turiu siūlymą - mūsų temos ištikimiausiai sekėjai - simano - suteikti garbės svečio statusą ar bet įteikti medalį, garbės raštą ir padėką už meilę ir ištikimybę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 10 27, 11:12)
* tai yra žiauriai per ilgai.
* * o tu ir netikėk biggrin.gif. Tiesiog imk ir suvalgyk ar tą, ar aną, ar trečią... Tiesiog šiaip biggrin.gif. Nes juk tas kažkokių papildomų jėgų, kažkokio savęs prievartavimo, prisiruošimo (kaip kokios jogos ar pan.), nereikalauja mirksiukas.gif

aš vis mislinu, kad gali pakenkti su tais papildais...verysad.gif viską turi skirti šeiministai... o mano neskiria... nemato reikalo.. ai viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 10 27, 10:51)
aš vis mislinu, kad gali pakenkti su tais papildais...verysad.gif viską turi skirti šeiministai... o mano neskiria... nemato reikalo.. ai viskas bus gerai 4u.gif

viena iš labiausiai nepatikimų žmonių kategorijų man yra šeimistai biggrin.gif

teoriškai pakenkti gali
kaip gali pakenkti ir cukrus, duona, kava, agurkai, užterštas oras, saulės nebuvimas, piktas kaimynas, blogos naujienos... ir t.t. ... ax.gif
Atsakyti