QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 30, 15:49)
O šaldytuvą irgi išjungi ?
Vasara ir atostogas galiu ir negaminti ...
Kai mokosi - derinam grįžimo laiką ir jei valgys namie palieku šildymuisi ar orkaitėj maisto .
Jei savaitgaliui išvažiuoju į sodybą gaminasi ... Moka.
Čia kalba eina tik apie mokinukus, kai dar manoji vargsta IB padidintu krūviu ... tai nors normalaus maisto tegul pavalgo . Tiek tegalu pagelbėti einamuoju momentu .
Dusia, aš irgi tik taip daryčiau jei galėčiau. Jei manai, kad šaipausi, klysti. Tiesiog galvoju kaip man daryti, nes atėjo protan, o pats nelabai irgi turi kada.
QUOTE(Muka @ 2017 11 30, 15:57)
Dusia37 aš negaminu vidurį savaitės, neturiu kam išskyrus save. Kaip dukra nustojo valgyti tai kas pagaminta aš nustojau gaminti... kam varginti save. Ateis laikas supras o dabar nervų negadinu šiuo klausimu... taip sakant išsilaisvinau nuo šios pareigos, pradžioje sunku buvo o dabar dzin. Ir taip jau ne 3 metai . Tai va ir neturiu pareigos gaminti... savaitgalis jep pašeimininkauju virtuvėje, dukra išsikrapšto tai kas jai tinka

o kas netinka pati verdasi makaronus, koldūnus .... čia jos pasirinkimas, gink die neteisiu

nes žinau daug žmonių kurie nuo miltų nemiršta ir gyvena, sveikata nesiskundžia o kvėpuoja pilna krūtine.
Ate42 ar patiko jo paskaitos. Ate42 maniškė irigi nevalgo pašildyto ir antros dienos maisto, bet manau tai jos problema, o ne mano:) Brrr ėmaiu ir palyginau save su jumi... nu visa ne mama
Žinok, patinka, nes nepasakoja kas negalima, bet aiškia ir rodo filmukus kaip būna, kaip atrodo pvz. žarnynas vartojant antbiotikus, kai kurį maistą ir kaip atrodo ir pasitaiso pavartojus probiotikus ir pan. Kas vyksta organizme. Kaip pvz. veikia vit. C, kuris tikras, kuris nuodas. Kas nutinka kai truputį jo ir kitų vitaminų trūksta. Kad riebalai gerai, kad ketoninės dietos galima laikytis. Kodėl honeopatiją.... ai, nesiplėsiu. Pasigirsiu, peržiūrės vieno man brangaus žmogaus tyrimus ir pakonsultuos. Va. Populiariai ir labai suprantamai. Čia mums darbdavys organizuoja.
Mukute, buvo toks laikas pas mus. Išėjo su pusmarte

ir nenorėčiau, kad grįžtų. Mielai valgo ką pagaminu, tik tai būna maistas nakčiai..... suprato ar pasimokė nežinau.