Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,

Atnešu kavos :
vartotojo įkelta nuotrauka
Virusinėms infekcijom išsisrigau kai vaikai maži buvo , kartu su jais. Šias metais biški bludinėju su maistu , tai ir 2 sykius slogą turėjau ir temperatūros iki 37,5 ... Užvakar vakare kuteno gerklę, kaliau prieš naktį karšto vyno ( rašiusi kaip gydausi ) , vakar pietums tik keli griežinėliai lašinio su trupučiu rauginoto agurko , vakarienei truputis šaltienos su agurkėlių, ( ty užmažinau angliukus ) ir jaučiu - jau praslinko pro šalį virusas , organizmas sukovojo . Mažoji mano peršalus ar virusą pasigavus , sloguoja , gerklę skauda. Virusinė namuose, ko norėt smile.gif Pastaruosius 6-7 metus labai retai sergu peršalimo ligom. Gripai siaučia , pusę bendradarbių lūžta ... aš net slogos nepasigaudavau . Nurašau ant to kad susistiprinau virškinimą - nebebūna naktinių skarndžio skausmų , galiu valgyti varškę, varškinį sūrį - skrandis nestoja ... Ir maistą kur įdėta česnako ( nedaug ) . Anksčiau nuo tokio maisto arba viaukt būdavo... , arba kaldavau menzimo. Jei nesulaikydavau ir užragaudavau .
PS apie visus kvėpavimus , taškinius masažus kai virusas kabina irgi rašiusi . Aš skiriu ir tam laiko , man padeda.
KSC linkiu pasveikti 4u.gif

Luety , be mergelės suknelė prastai atrodo , bobiška tokia smile.gif Kokį vakarą kai būsi prie kompo galėsiu keliom minutėm su Modeliu įdėt. Jau mintyse dėliuojuosi kita modelį , sau . Turiu tamsiai mėlyno trikotažo, pirkto bliuzonui ... ir jei senus juodus džinsus sukarpyčiau ( plono džinso ) kišenėm ir apkantavimams - išburčiau sau suknią . Gal pavyks ?
Vakar sutvarkaiu nagus ir antakius šiandien liko kirpykla . O ryt vakare balius. Tingiu , bet negaliu neiti ...
Šiandien bičių globėjo diena. Nežinia kaip jam pasimelst , kad mano visi 3 aviliai išgyventų žiemą blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 gruodžio 2017 - 10:01
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 07, 09:59)
Virusinėms infekcijom išsisrigau kai vaikai maži buvo , kartu su jais. Šias metais biški bludinėju su maistu , tai ir 2 sykius slogą turėjau    ir temperatūros  iki  37,5 ... Užvakar vakare kuteno gerklę, kaliau prieš naktį karšto vyno ( rašiusi kaip gydausi ) , vakar pietums tik keli griežinėliai lašinio su trupučiu rauginoto agurko , vakarienei truputis šaltienos su agurkėlių, ( ty užmažinau angliukus ) ir jaučiu  - jau praslinko pro šalį  virusas , organizmas sukovojo . Mažoji mano peršalus ar virusą pasigavus , sloguoja , gerklę skauda. Virusinė namuose, ko norėt  smile.gif  Pastaruosius 6-7 metus labai retai sergu peršalimo ligom. Gripai siaučia , pusę bendradarbių lūžta ... aš net slogos nepasigaudavau .  Nurašau ant to kad susistiprinau virškinimą - nebebūna  naktinių skarndžio skausmų , galiu valgyti varškę, varškinį sūrį - skrandis nestoja ... Ir  maistą kur įdėta česnako ( nedaug ) .  Anksčiau nuo tokio maisto  arba viaukt būdavo... , arba kaldavau menzimo. Jei nesulaikydavau  ir užragaudavau .
PS apie visus kvėpavimus , taškinius masažus kai virusas kabina irgi rašiusi . Aš skiriu ir tam laiko , man padeda.
KSC linkiu pasveikti  4u.gif

tai matai, kai tu ir taip nesergi, tai ir maistas padeda.
o aš kai linkus į tai, praktiškai kasmet po kartą lengvą ar kiek sunkesnį turiu, tai ir maistas man nepadeda.

O tikim, kad padeda kažkas, kuo tikim, pvz. aš tikiu inhaliacijom, skalavimais, plovimais. Tu maistu, kvėpavimais, masažais. Beje, vakar paklausius Unikausko laidos pakvėpavau pagal jį - šiandien temperatūros kol kas tik kelios dalys - gal padėjo? biggrin.gif. O iš tikrųjų, niekas nežino - gal ir be jokių papildomų dalykų būtume pasveikę per tą patį laiką. Beje, vakar iškenčiau negėrus paracetamolio ir pasiekus beveik 39 tempą. Pradėjo krist savaime.

Ir ačiū už linkėjimus - manau, kad tikrai pasveiksiu smile.gif. Anksčiau ar vėliau, bet žadu pasveikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 07, 10:38)

*O tikim, kad padeda kažkas, kuo tikim, pvz. aš tikiu inhaliacijom, skalavimais, plovimais. Tu maistu, kvėpavimais, masažais. Beje, vakar paklausius Unikausko laidos pakvėpavau pagal jį - šiandien temperatūros kol kas tik kelios dalys - gal padėjo? biggrin.gif. O iš tikrųjų, niekas nežino - gal ir be jokių papildomų dalykų būtume pasveikę per tą patį laiką. Beje, vakar iškenčiau negėrus paracetamolio ir pasiekus beveik 39 tempą. Pradėjo krist savaime.

**Ir ačiū už linkėjimus - manau, kad tikrai pasveiksiu smile.gif. Anksčiau ar vėliau, bet žadu pasveikti smile.gif

*Kai nežinojau kvėpavimų , ir taškinių savimasažų nuo slogos - tai skalaudavau , kvėpuodavau ir kt , bet vis tiek sirgdavau 3-4 dienas, o sloguodavau visą savaitę. Dabar jei neaptingstu - pajautusi pirmus simptomus prasikvėpuoju, pasimasažuoju ir atšoka bjaurybės... Dar maistą užmažinu .
** Tai ir linkiu greičiau 4u.gif Bo gėlės brangios biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 gruodžio 2017 - 14:19
ni nada biggrin.gif. Praeitą kartą plaunant nosį sloga man buvo 3 dienas biggrin.gif

o šiaip aš norėčiau aplamai nesirgt, nei susirgus verst save netingėt kokią nesąmonę daryt, kai ir taip sveikatos nėra, o paskui galvot - padėjo ar ir be to būtų praėję biggrin.gif

beje, pas mane namuose MB antrą savaitė nebaigia kosėt - ryškiai užnešė zarazą ant manęs gležnos būtybės... unsure.gif
Atsakyti
KSC jei netingėsi , norėsi ir nors kiek tikėsi smile.gif
Kinų masažai
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 07, 08:26)
labas rytas,

aišku neįmanoma, kad jau tikrai joks nepriliptų, nu bet šitaip... Savaitę sergu, savaitę sveika ir vėl? To nėra buvę baisiausio valgymo laikais. Tikrai jau pikta. Ir genai geri... Kiba sugedo? unsure.gif

Labadiena,
o diena tamsi,lietinga stiprus gusinis vejas,atplaisos nuo Caroline audros,bet mes mazai jutom,nes pute i ta sona,kur nera langu.Sode nebuvau,kaip laikosi siltnamis nezinau,jam pute i sona,gal atsilaike,nes icementuotas.
Susitvarkiau troba,issiploviau,issisveiciau,dabar mano laikas.
Turiu daug uzsakymu is dukros ka numegzt,tai ilgai nepliurpsiu.
Jau padarau lenta apie 9 sekundes,nuo 3 sek.Cia jau dziaugiuosi.Darau apie 3x dienoj,naktims nustojo kelena skaudet.Ar nuo to,nezinau,bet,kai pradejau daryt,pirma ka pajauciau,tai pjaunantis skausmas stubure kairej pusej.Dabar nebejauciu.Darysiu toliau.Lieka mityba ir didesnis judejimas,nu bet man greit nesigauna.Labai sunku iseit is komfortines zonos,oi,kaip sunku.
Nuo ryt imsiu svertis,gasdinti save,gal pajudes galvoj mintys gera linkme.
Del taskiniu savimasazu,tai as nieko nepajutau,esu darius ir sirgus sloga vistiek ilgai,man jie neveikia.Arbatmedis suveikia iskart,bet nustumia virusa gilyn.Jei sloga,kvepuojant arbatmedi,virusas nueina i bronchus,tiek man, tiek MB,kazkaip neuzsimusa,bet nuslenka gilyn,o gal ten viruso pradzia,tik iki ten nepasiekia aromatai.Nezinau kaip skaityt.Bet nors sloga nebekankina ilgai,iskart atlaisvina ir gali nakti kvepuot,kas man svarbiausia.
Dusia,man isvis bet koks siuvinys kosmosas,todel viskas,kas pasiuta ranku darbo namie,vertinu ypatingai.Man primena mano mamute,kaip ji dailiai,perfekcionistiskai siudavo viska,o as neismokau to.Neduota,as i teveli,man turi but greitai ir pusetinai gerai.Brolis perfekcionistas,gali ir pasisiut sau kelnes,bet dirbs ilgai,kol isgaus norima efekta.
Turiu nunert Margo sraige,pati uzsiprase,dar kepure su antkakliuku auksta apykakle.Dukra nori bliuskute,taip kad kuri laika dingstu.
Kava,sveik.
Dusia,gero vakarojimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 07 gruodžio 2017 - 15:04
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 07, 14:51)
KSC jei netingėsi , norėsi ir nors kiek  tikėsi smile.gif
Kinų masažai

nu, jei tada sloga truks pusę dienos, gal... biggrin.gif
Papildyta:
Luety, slogai gal kvėpavimas eteriniu nelabai... nu bendrai nežinau. Plovimas tai visi skalambija, kad gerai, bet kad šlykštu labai buvo, ale Unikauskas įkalbėjo biggrin.gif

dėl taškinių. Kažką esu masažavus, kai dantį skaudėjo - draugė prirodė, ana labai bendrą kalbą su Dusia rastų įvairiais klausimais, tik apie maistą ne ax.gif. Ale man tai nieko... rolleyes.gif

beje, nisižengiau pasninkui - suėdžiau 3 saldainius. Manau, ryt būsiu sveika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 07 gruodžio 2017 - 15:06
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 07, 14:04)
Papildyta:
Luety, slogai gal kvėpavimas eteriniu nelabai... nu bendrai nežinau. Plovimas tai visi skalambija, kad geri, bet kad šlykštu labai buvo, ale Unikauskas įkalbėjo biggrin.gif

dėl taškinių. Kažką esu masažavus, kai dantį skaudėjo - draugė prirodė, ana labai bendrą kalbą su Dusia rastų įvairiais klausimais, tik apie maistą ne ax.gif. Ale man tai nieko... rolleyes.gif

Imesk Unikausko video laidos nuoroda,jei gali,prasau.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 12 07, 15:05)
Imesk Unikausko video laidos nuoroda,jei gali,prasau.

kur nosies plovimas? Nu baisiai seniai tas buvo, bet pabandysiu surast
Papildyta:
va smile.gif
http://www.lrt.lt/na...uration=1082000
Atsakyti
Aciu,paziuresiu kiek veliau
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 07, 14:51)
KSC jei netingėsi , norėsi ir nors kiek  tikėsi smile.gif
Kinų masažai

Dusia, ačiū už pastangas, ale pas mane tik atsidarius jau atmetimo reakcija:
kaip padėti sergant sloga?
ką daryti, kai aukšta temperatūra?
kaip padėti sau peršalus?

kas yra "peršalus"? Mes dažnai peršalam, bet nesusergam.
Nu, gerai. Laikykim, kad žodis "peršalus" naudojamas neišprusėliams, kurie nesupranta pvz. išsireiškimo: virusinė viršutinių kvėpavimo takų infekcija ar uždegimas ar pan. Bet tai to vadinamo peršalimo simptomai yra ir sloga, ir temperatūra. Tai pagal kurį pvz. galų gale man masažuotis? biggrin.gif
Kažkoks durnas skirstymas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 07, 15:04)
Papildyta:

*dėl taškinių. Kažką esu masažavus, kai dantį skaudėjo - draugė prirodė, ana labai bendrą kalbą su Dusia rastų įvairiais klausimais, tik apie maistą ne ax.gif. Ale man tai nieko... rolleyes.gif

**beje, nisižengiau pasninkui - suėdžiau 3 saldainius. Manau, ryt būsiu sveika biggrin.gif

* nežinau - taškinai - netaškinai bet masažai daro stebuklus. Aš taip susidūrusi savo gyvenime . Tokių stebukladarių masažistų papuolė ...Mano berniukas kai buvo 4 metų ėmė mikčioti , smarkai . Radau logopedę, kuri masažų ir eterinių aliejų pagalba jį sutvarkė per kelis mėnesius . Mokydamasis gimnazijoj dalyvaudavo debatuose ... Jokių liekamųjų reiškinių neliko. Nors poliklinikos logopedė man paaiškino , kad jau čia psio - visam gyvenimui kitiap nebus . Dukryte prieš porą metų kita masažistė sustatė į vietas ... dėl kitų dalykų . Stebuklingai . Kai paparsti daktarai aiškino - viskas puiku , tyrimai puikūs - nežinom kodėl tai yra ...

** Kad tik padėtų pasveikti - gali ir pyrago gabalą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 07, 15:58)
Tai pagal kurį pvz. galų gale man masažuotis? biggrin.gif

pagal visus tris smile.gif matai - kartojasi tiek patys taškai ...
Atsakyti