sveikos,
jo, Dusia, važiuosim pas mamą, nieko negaminsiu, nes ačiū D mama dar pati viską pasidaro ir pyksta, jei aš savo paslaugas pasiūlau. Dukra bus grįžus, tai nebent kalėdom kokį pyragą sumes.
Mergai, kaip jums su parazitų valymu? Man tai nežinau - sutapimas ar ne, bet vakar buvo antra tų papildų gėrimo diena, o naktį žiauriai paūmėjo mano amžina sloga, šiek tiek gerklę pradėjo ryjant skaudėt, pykint truputį buvo pradėję, o nuo ryto apačioj pilvo spazminiai skausmai. Jei čia vėl virusas, tai nu i nafik - kol valgiau baisiai, buvau žymiai sveikesnė ir atsparesnė, kai dabar beveik metai plius minus kažkiek geresnis maitinimasis, tai va... Arba čia su tuo valymusi susiję... Buvau skaičius, kad apie 2-3 dieną gali būt kažkoks paūmėjimas ar pan., nu bet nesigilinau, tai gal čia tas?
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 06, 11:25)
Aš atidėjau tą malonumą sausiui .
KSC kaip geri 3 sykius jei valgai 2 sykius ?
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 06, 12:59)
tai trečią geriu ir nevalgau. Dukros klausiau, kaip geriau - per 2 kartus išgert (tada po 3 tabletes), ar vieną iš 3 kartų gert ir nevalgyt. Tai jos nuomone antras variantas gal geriau.
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 06, 13:21)
tai trečią geriu ir nevalgau. Dukros klausiau, kaip geriau - per 2 kartus išgert (tada po 3 tabletes), ar vieną iš 3 kartų gert ir nevalgyt. Tai jos nuomone antras variantas gal geriau.
Dėkoju. Žinosiu .
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 06, 13:25)
Dėkoju. Žinosiu .
dar vienas niuansas. Kažkur buvau skaičius, kad viena butelka maždaug 2 savaitėm (16 dienų turbūt tiksliai). Taigi, sugeriam, padarom 2 sav. pertrauką ir sugeriam antrą butelką. Šitą aptarėm su drauge, jos nuomone tai neblogai, nes jei lieka koks parazito kiaušinėlis, tai vėl jų gali prisidaugint. Dar su dukra apkalbėsim ir moteriškių balsavimo rezultatus paskelbsiu, o kaip kaip norėsit, taip darysit.
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 06, 13:30)
dar vienas niuansas. Kažkur buvau skaičius, kad viena butelka maždaug 2 savaitėm (16 dienų turbūt tiksliai). Taigi, sugeriam, padarom 2 sav. pertrauką ir sugeriam antrą butelką. Šitą aptarėm su drauge, jos nuomone tai neblogai, nes jei lieka koks parazito kiaušinėlis, tai vėl jų gali prisidaugint. Dar su dukra apkalbėsim ir moteriškių balsavimo rezultatus paskelbsiu, o kaip kaip norėsit, taip darysit.
Tokiu principu geriamas Vermoksas .
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 06, 14:59)
aš irgi atidedu sausiui

Kavasucitrina lauksime instrukcijos

o dėl valgymų du kart manau geriant rytinė kavą su kokosu ar ghe sveistu manoma užskaityti kaip pirmą valgymą? bet čia mano teorija:)
QUOTE(Muka @ 2017 12 06, 16:10)
aš irgi atidedu sausiui 
o dėl valgymų du kart manau geriant rytinė kavą su kokosu ar ghe sveistu manoma užskaityti kaip pirmą valgymą? bet čia mano teorija:)

pas mani kavos nebeliko ryte. O ir su sviestu nebuvo, tai toks ten valgis, kai be nieko. Tiesa, nežinau, bet man sakė, kad prieš valgį tai reiškia ne išgeri ir eini valgyt, o koks 15 min turi iki valgymo praeit.
O man tempa 38,3. Nuo ko - nežinau. Kiba naujas virusas, bo gerklę skaudena. jklmn - pradėsiu miltus ir cukrų ėst po senovei - tada nebuvau tokia popa

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 06, 18:26)
pas mani kavos nebeliko ryte. O ir su sviestu nebuvo, tai toks ten valgis, kai be nieko. Tiesa, nežinau, bet man sakė, kad prieš valgį tai reiškia ne išgeri ir eini valgyt, o koks 15 min turi iki valgymo praeit.
O man tempa 38,3. Nuo ko - nežinau. Kiba naujas virusas, bo gerklę skaudena. jklmn - pradėsiu miltus ir cukrų ėst po senovei - tada nebuvau tokia popa

nanežinia nu ko čia... bet gal... nors man sumažinus šiek tiek cukraus, bet tiesa pardėjau cinko daug gerti tai praėjo herpes... bet buvo ir kaip nevalgiau cukraus... dabar galima pradeti filosofuoti .. atprato kovoti su ckrumi ir pradejo pasiduoti organizmas tai... reikia arba pardeti valgyti arba laukti kol pripras..bet cia ... tik mano samprotavimai..be mokslinio pagrindimo

Ligoniams
ir greit sveikt !
Na ka mergaitės SSB parėjo ? Ir čia negerai ir ten skauda ?

Na ka mergaitės SSB parėjo ? Ir čia negerai ir ten skauda ?
QUOTE(Muka @ 2017 12 06, 06:53)
Labos iš ryto
Na kaip smagu visos skirtingos ir tuo pačiu panašios
Dviem dienom dingsiu iš eterio neskelbkite aliarmo, Palangoje kalėdinis vakarėlis, paskum šiek tiek relaksiuko prityse ir paskui pas MB tėvus, taigi ilgas savaitgalis laukia
Oi kavasucitrina duok die kaip mano močiutė išgyventi, va po ligos atsitiesė aha šeiministė sako stebuklas, jau vaikšto iki tualeto, neduoda jai niekas galvoti apie ligas, ji dabar sveika ir žinote ją tai veda į priekį
žinota tėvuko priežiūra rūpestis ir visų meilė bei dievulio savi planai
va tėvuko gimkė buvo kad taip grąžiai valgė silkę su bulvę net grąžu buvo žiūrėti ir visą gyvenimą nežiūrėjo ką (nes sunkaii gyveno nebuvo ko rinktis mieste neužsiauginsi ir kita) bet visada su saiku...
luety na žiū vėl akda atlėks o gal jūs lėksite pasidžiaugti Margo Ona neliūdėk ne už jūrų marių
Aha Dusia37 darys antukę, Luety jaučiu veršiuko kumpį keps o ką darys Kavasucitrina?aš tai pas pamukę, nes dabar jau tikrai neis pas moneis nėra kaip palikti močiutės...
Bučkas

Na kaip smagu visos skirtingos ir tuo pačiu panašios

Dviem dienom dingsiu iš eterio neskelbkite aliarmo, Palangoje kalėdinis vakarėlis, paskum šiek tiek relaksiuko prityse ir paskui pas MB tėvus, taigi ilgas savaitgalis laukia

Oi kavasucitrina duok die kaip mano močiutė išgyventi, va po ligos atsitiesė aha šeiministė sako stebuklas, jau vaikšto iki tualeto, neduoda jai niekas galvoti apie ligas, ji dabar sveika ir žinote ją tai veda į priekį

luety na žiū vėl akda atlėks o gal jūs lėksite pasidžiaugti Margo Ona neliūdėk ne už jūrų marių

Aha Dusia37 darys antukę, Luety jaučiu veršiuko kumpį keps o ką darys Kavasucitrina?aš tai pas pamukę, nes dabar jau tikrai neis pas moneis nėra kaip palikti močiutės...
Bučkas
Labas vakaras,
isvezem savo dziaugsmus i stoti,pamojavon,asara nubraukem,kol mudu gryzom 2val.atgal,ji eurostaru jau buvo Paryziuje.Viskas atrodo arti,ber ne salia.
Ka daryaiu Kaledom dae nezinau,bet anadien pirkau nukaulinta eriuko kazkokia dali,brangia,nedidelis gabaliukas £11.Pagalvojau,imesiu i saldikli,bus Kaledom.Tai va,ne versiukas,bet eriukas.
Kava,sveik

Sugedo orkaite,nesyla apacia,pasiskundziau savininkui,sake nupirks nauja.Tik,kad spetu Kaledom.
Esu labai pavargus,nesiraso,nesigalvoja,ligoniams sveikatos,baliauninkei sekmes.
Dusia ,faina suknute,klasikine,oavydziu siuvancioms.
labas rytas,
aišku neįmanoma, kad jau tikrai joks nepriliptų, nu bet šitaip... Savaitę sergu, savaitę sveika ir vėl? To nėra buvę baisiausio valgymo laikais. Tikrai jau pikta. Ir genai geri... Kiba sugedo?
QUOTE(Luety @ 2017 12 07, 00:05)
Kazin ar imanoma sustiprint savo imuniteta iki tiek,kad joks virusas nepriliptu ir vistik abejoju teorija,jog maistas itakoja atsparuma virusui.Kai atvykau i UK valgiau viska,daug,nesirgau apie 10mt.jokuais virusais,gripais,o kai emiau kiek skirt ka valgau,virusai aplanko,nors ne daznai.
aišku neįmanoma, kad jau tikrai joks nepriliptų, nu bet šitaip... Savaitę sergu, savaitę sveika ir vėl? To nėra buvę baisiausio valgymo laikais. Tikrai jau pikta. Ir genai geri... Kiba sugedo?