Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 11, 12:49)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kai kas nors įsirauna pas mane su durnu klausimu aš irgi  pradedu kalbeti buhalteriniais terminais .... Bendravimas būna trumpas.
Kas darosi buhalterių rinkoje nežinau . Tik vis straipsnius paskaitau , kad išmanioji VMI ir Sodra pasidaro pačios Viską , o buhalterio darbas tuoj tuoj bus nebereikalingas. Tai man suteikia daug džiaugsmo smile.gif  O dar daugiau džiaugsmo suteikia kai aš keliu sf registrus , juos tvarkau sitemoje  ir direktorius gauna 15 pranešimų iš VMI smile.gif  tai nors mato , kad buhalteris dirba smile.gif

KSC žinau apie valandas, bet  dabar labai netvarkingai gyvenu.
Dėl vyno - taigi netgi dieta internete plaukiojo - Balto Vyno dieta . Ten vakarais reikdavo vyną gert smile.gif aš nebandžiau ...

aš irgi nebandžiau ... gal... ir nereikia bandyti bo sustoti negalėsiu flirt.gif alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 11, 10:49)
Dėl vyno - taigi netgi dieta internete plaukiojo - Balto Vyno dieta . Ten vakarais reikdavo vyną gert smile.gif aš nebandžiau ...

girdėjus apie tokią. Paguglinus radau gerą straipsnį rolleyes.gif, pacituosiu:
"O jei paklausytume Kate Moss, šampano dėžės yra neatskiriama bet kokio mados pasirodymo užkulisių dalis. O juk modeliai – net ne liekni, o liesi. Dietologai skėsčioja rankomis. Sąžiningai kalbant, jie iki šiol neturi vienareikšmiškos nuomonės dėl to, koks alkoholio ir lieknumo santykis, rašo pravda.ru. Alkoholiniai gėrimai ganėtinai kaloringi. ...... Pagrindinė jų klasta – ne kaloringumas, o apetito sužadinimas. Juk po kokteilio ar vyno taurės būtinai seka sūris, krevetės, sausainiai ir panašūs skanėstai. Ir esmė ne tai, kad prie alkoholio priimta užkandžiauti. Dažniausiai alkoholis sukelia melagingą alkio jausmą. ............. Kita vertus, jei turite stiprią valią ir tikrai atsilaikysite prieš skrandžio puotą, visai galite sau leisti taurę ar dvi mėgstamo gėrimo. Pirma, alkoholio kalorijos sudega greičiau nei paprastos. Antra, esti gėrimų, kurie ypatingu kaloringumu nepasižymi. Mažas alaus bokalas – 90 kalorijų, baltojo vyno taurė – 83 kalorijos, raudonojo – 85. Be to, sauso vyno sudėtyje yra naudingų enzimų, padedančių suvirškinti riebų maistą. Tačiau naudingas tik kokybiškas sausasis vynuogių vynas, o jis tikrai nepilstomas į tetrapakus. Bet jei jau nusipirksite butelį gero vyno, galėsite sau leisti išgerti net laikydamiesi dietos. Žinomas dietologas Montinjakas (be abejo, prancūzas) rekomenduoja lieknėjantiems per dieną išgerti apie 250 ml (dvi taures) sausojo vyno. Tai padeda lengviau virškinti sunkų maistą, rašo pravda.ru. ............ Egzistuoja netgi „vyno dieta“ – monodieta, kurios rekomenduojama laikytis ne daugiau trijų parų, kad neįjuktumėte. Jei jums būtina numesti kelis kilogramus per trumpą laiką, tai gan malonus sprendimas".
http://www.delfi.lt/...i.d?id=14035293

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 01 11, 11:21)
o kodėl ne iš pelno  ax.gif jug perteklinis šiaip net čia neatskaitymai turėtų būti o pelnas ir apmokestinti 15 proc, o jeigu priskaitom pajamos natūra tai vėl kita daina sodra ir gpm  lotuliukas.gif čia kaip iš kokios pusės pažiūrėsi  rolleyes.gif

na, galima daryt kaip nori, bet mano jie nejudnami nuo 2015 guli, o šiais metais sunaudosim, ir iš to uždirbsim pelną-geresnę sveikatą, gražesnę odą ir dėmesio. Taip kad pas mane tikrai visi leidžiami,jokių reprezentacijų ir jokių ribojamų dydžių atskaitymųsmile.gif
Jūsų indeksų nesuprantu, neinau kokius jūs ten anglis graužiat, jeigu ką-mes briketais kūrenam,bet anglis kartais panaudojam, sako dantys gerai bąla, bet nevalgyčiau.
Aš nežinau dar ką ir kaip. Valgau 90 proc.pagal Chazaną, tik laiko ne visad išeina atitaikyt,ir šeštadienį nesikeliu 7 ryto. Šiaip ko besiimsi,viskas duos rezultatą, bet kas po to... MAtėt, Tulčina per tv kaip ragina svorį mest? Pažiūrėkit,kad suprast ko jokiu būdu daryti negalima.
Atsakyti
va, dar vienas teisingas šaltinis, gerai skaičiuojantis vyno anglius ax.gif :
http://gyvensena.sve...ar_suderinama/#
Atsakyti
Labas rytas,

yra alkoholiku,kurie valgo su alkoholiu daug ir riebiai,pvz.vyrai,alaus megejai,bet yra tokiu,kurie nieko nevalgo gerdami.Pazystu ir ne viena.Tie yra ziauriai kudi.Viena is tu K.M.Bet ji ,negrimuota ir atrodo,kaip alkoholike.Veidas baisus,kojos plonos.Tokios dietos nenoriu.Plius dar kur rizika sveikatai,ijunkimui.Per daug riziku.
Pirma diena antram etape.Zavi pasirinkimas is dvieju patiekalu,ir vienas is ju man labai skanus is visu pusryciu,pietu,vakarieniu.,po viena.Su kitu variantu teks susigyvent.Si ryta minus 500g.Tai va,per 7d.minus 5,3kg.Taip buna su visom dietom.Dabat letes kritimas ryskiai,svarbu kad kristu toliau,o kiek jau nebesvarbu.
Buhalteres gerbiu,(cia is baimes jums bigsmile.gif ,vien buhalteres aplink)sunkus darbas,bet turiu dvi nuostabias tikras drauges,klasiokes ir abi buhalteres,ekonomistes,vienintele pusesere su kuria sutariu puikiai,buhaltere.Kazkoks apsedimas,matyt traukiu buhalteres,arba jos mane. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
jo, Luety, ne veltui sakoma "parodyk storą alkoholiką" bigsmile.gif

Mano svoris jau stovėjo 3 d., dabar vis po truputį, po truputį juda...

Buhalteršos yra labai gerai ir jos labai naudingos kartais smile.gif. Aš turiu vieną draugę buhalteršą - gėėėėėėėris... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 11, 12:53)
jo, Luety, ne veltui sakoma "parodyk storą alkoholiką" bigsmile.gif

Mano svoris jau stovėjo 3 d., dabar vis po truputį, po truputį juda...

Buhalteršos yra labai gerai ir jos labai naudingos kartais smile.gif. Aš turiu vieną draugę buhalteršą - gėėėėėėėris... wub.gif

O mes kas ? Sabutilnikinės ?
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 11, 12:18)
O mes kas ? Sabutilnikinės  ?
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nu lotuliukas.gif
o jei rimtai, tai mano supratimu turiu gal 2, nu 3 drauges. Žodžiui "draugas" mano reikalavimai dideli (ar kaip čia pasakius) ax.gif. O vat pvz. bičiulių turiu daug rolleyes.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Issisukai vistik. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 11 sausio 2017 - 12:35
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 11, 13:34)
nu lotuliukas.gif
o jei rimtai, tai mano supratimu turiu gal 2, nu 3 drauges. Žodžiui "draugas" mano reikalavimai dideli (ar kaip čia pasakius) ax.gif. O vat pvz. bičiulių turiu daug rolleyes.gif

Bičiulis
1......
2. kas su kitais bendrai turi bites.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus saule zeme ritinejasi,naudojuos proga,einu prie juros.O jus dirbkit,iki pensijos dar toli.lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 11, 12:38)
Bičiulis
1......
2. kas su kitais bendrai turi bites.

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

turiu, turiu visokių bičiulių biggrin.gif

tai va - pėsčiai vaikščiot nereikės, naujas teises sausio 25 d. turėsiu smile.gif. Regitra dėl manęs pasistengė - eilėje laukiau tik 15 min. rolleyes.gif

Vėjas klaikus blink.gif. Jei dar sniego privers, kaip prognozuojama... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 01 11, 13:18)
O jus dirbkit,iki pensijos dar toli.lotuliukas.gif

nu va, nu va - tikra "draugė" blink.gif
tik bile pasidžiaugt dėl kitų nelaimės... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 11 sausio 2017 - 17:09