Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos iš ryto 4u.gif
Oho Luety tai kelintą skini derlių... o aš nenoriu sodan, va reiks rakandų n+k reikia nusivežti bet nenoriu kažkaip sezoniškumas pas mane sode o ir šalčio ir lauko pramogų nemėgėja...
o mane vėl herpes užpuolė reiks cinko pagėrėti rimčiau.
Ate42 smagu, kad darbdavys rūpinasi savais darbuotojais 4u.gif
Aha dingo kavasucitrina... labai labai tikiuosi nepakirto galutinai angina unsure.gif ei auuu kur tuuu 4u.gif
Dusia37 jau namie visi kepei jau kūgelį 4u.gif
Bučkas
Atsakyti
Labos ,

Kavutės ?

vartotojo įkelta nuotrauka

Muka , jau senai vaikas namie ... Man smagu kai visi namie , tik gaminti daugiau tenka . Bo mamukui norisi palepinti smile.gif Ir kugelis buvo kepamas, ir šaltiena suvalgyta, ir silkė išgaravus .

Muka , ar darei vitamino D tyrimą ? Trūkumas ? Aš tai matau- jaučiu , kaip mano mergikė atsigavus po 3 savaičių vitamino D gėrimo ... Kita energija. O tai buvo MiegančiojiGražuolė. Pikta MG biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kavasucitrina lenkiu žilą galvą prieš tavo išmintį , pati nebūčiau sugalvojusi gert ir mergikę girdyti ar bent tyrimą pasidaryt . Dėkui 4u.gif . PS kaip pačios sveikatos ?
Luety spec. Tau mano siūtos suknikės nuotrauka . Prašei ir pasigirti noriu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Biški šešėlių žaismas , bet dienom namie nebūnų smile.gif
Ant savęs nerodysiu , nes mano svorio ir metų skaičius ne toks gražus kaip pas dukrytę tongue.gif paprasta, kukli, kasdieninė į darbą trint smile.gif kaklą ardžiau 6 kartus ... padelkas gal 3 smile.gif Bet mokausi ... Siūlės jau žymiai tiesesnės smile.gif O planų - 1000. Tik kur laiko nusipirkti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 gruodžio 2017 - 10:36
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 13, 09:19)
Labos ,

Kavutės8

Muka , jau senai vaikas namie ... Man smagu kai visi namie , tik  gaminti daugiau tenka . Bo mamukui norisi palepinti smile.gif Ir kugelis buvo kepamas, ir šaltiena suvalgyta, ir silkė išgaravus .

Muka , ar darei vitamino D tyrimą ? Trūkumas ? Aš tai matau- jaučiu ,  kaip mano mergikė atsigavus  po 3 savaičių vitamino D gėrimo ... Kita energija. O tai buvo MiegančiojiGražuolė. Pikta MG  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Kavasucitrina lenkiu žilą galvą prieš tavo išmintį , pati nebūčiau sugalvojusi gert  ir mergikę girdyti  ar bent tyrimą pasidaryt . Dėkui  4u.gif . PS kaip pačios  sveikatos ?
Luety spec. Tau  mano siūtos suknikės nuotrauka . Prašei ir pasigirti noriu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Biški šešėlių žaismas , bet dienom namie nebūnų smile.gif
Ant savęs nerodysiu , nes mano  svorio ir metų  skaičius ne toks gražus kaip pas dukrytę  tongue.gif  paprasta, kukli, kasdieninė į darbą trint smile.gif kaklą ardžiau 6 kartus ... padelkas gal 3 smile.gif  Bet mokausi ... Siūlės jau žymiai tiesesnės smile.gif O planų - 1000. Tik kur laiko nusipirkti ?

Labas rytas,
nutariau keltis anksciau.Si ryta net 7:30,vietoj 8:30,9:009:30 bigsmile.gif Kol kas puiku.Kambarys sutvarkytas,pusryciai pavalgyti.
Suknele paprasta,bet ne prasta,o zinant rubu kainas ir pasverus malonuma ,laiko sunaudojima,gaunasi prabangi.Tobulumui ribu nera,svarbu iskarpas ivaldyt,siules bus tiesesnes ir tiesesnes. 4u.gif
Muka,zieminiu spinatu pirmas derlius.Ilgai stovejo pirmi lapukai,po to isleido antrus,bet tokie mazuciai,o vakar tikejausi nusalusiu siltnamyje,bet radau ka skint jau.Pelergonijos zydi,chilis iskeles mazutes zvakutes,nors man jo nereikia,bet smagu stebet,serenciai patys sudyge auga,viskas siltnamyje puiku,nenusale.
Kavute,gal as ten vakar per nemandagiai parasiau,bet juoko forma,jei kas ne taip,atsiprasau.
Buckas,lekiu baigt pradeta.
Atsakyti
Jau sukenkos grąžumas nu fain šaunuolė smile.gif aš tik paaikčioti galiu smile.gif
Mano vit. į mažesnę pusę liepė pagerti kas trečia dieną, ale va hemoglobinas beveik 160, perteklius magnio ir kalio... negėriau nei geležies nei kalio nei magnio papildų...dėl kokių priežasčių nežino...
taigi sveika ir dar su per geru krauju :0 Tiesa inkstų, kepenų rodikliai irigi geri smile.gif Ai holesterolis per didelis, tiek va ir mnao tų tyrimų.. dėl rankų buvau pas ortopedą darys echoskopiją, nes jam atrodo, kad tai artrozė, o dėl kojos pėdos tai mortono neuroma... žodžiu laukiu echoskopo ir tada matys ką daryti ...
smagu įsivaizduoju, kad skraidai ant sparnų kai visi namie wub.gif
Atsakyti
Nu megicos ir kraujas pas jus smile.gif ir čia tokiuose metuose kai K ir M už kampo ? Mano giminė ne tokia ... net imu pavydėti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 13, 13:34)
Nu megicos ir kraujas pas jus smile.gif ir čia tokiuose metuose kai K ir M už kampo ? Mano giminė ne tokia ...  net imu pavydėti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na per didelis daktarai sako irigi negerai... ai biesai žino smile.gif bet saulutė įtariu padarė savo dėl vitamino D kiekio smile.gif
Atsakyti
labas,
Muka, ačiū, angina lyg į pabaigą.
Luety, nėra ko atsiprašinėt, žinok, mane kad užgaut ar įžeist labai pasistengt reikia - tau šį kartą nepasisekė smile.gif. Viskas ok.
Muka, kadangi mano hemoglobinas buvo 154, tai man sakė, kad jeigu rastų apie 180, tada dar 2 k. pakartotinai po kurio laiko darytų - jei ir tada toks, tai kažką darytų. O toks kaip mūsų tai dar tipo nieko tokio.
O šiaip man žinokit patylėt labai lengva. Tai gal aš geriau patylėsiu.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 13, 14:34)
labas,
Luety, nėra ko atsiprašinėt, žinok, mane kad užgaut ar įžeist labai pasistengt reikia - tau šį kartą nepasisekė smile.gif. Viskas ok.
Muka, kadangi mano hemoglobinas buvo 154, tai man sakė, kad jeigu rastų apie 180, tada dar 2 k. pakartotinai po kurio laiko darytų - jei ir tada toks, tai kažką darytų. O toks kaip mūsų tai dar tipo nieko tokio.
O šiaip man žinokit patylėt labai lengva. Tai gal aš geriau patylėsiu.

o ačiū apraminai smile.gif
o dėl anginos na žiū įsiversi be antibų, kas tikrai labai retai kam pavyksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 13, 11:34)
labas,
1,.Luety, nėra ko atsiprašinėt, žinok, mane kad užgaut ar įžeist labai pasistengt reikia - tau šį kartą nepasisekė smile.gif. Viskas ok.
2.O šiaip man žinokit patylėt labai lengva. Tai gal aš geriau patylėsiu.

1,.Zin ok,neturejau noro ir minciu izeist,tik nakti skaiciau,ka paraset,ir supratau,kad tu stipriai sureagavai i Dusios kazkuri posta ir nutilai,tai kazkaip ismeciau sypsena sau ir parasiau taip.Abi jus taip graziai diskutuojat,viena kitos argumentus paneigiat arba kritikuojat arba prisitaikot ir staigiai buvo,zinoma pagal mane,man taip atrode,pirkst! ir tyla.Todel ir parasiau pastebejima. bigsmile.gif bigsmile.gif Galejau patylet,bet tada juokas toks sueme nakti vienai. bigsmile.gif
2.Nu netylek gi,ko cia dabar?Kai tyli,atrodo,kad kazkas blogai.Smagu skaityt judvieju diskusija,o dar Muka su savo argumentais prisideda,gaunasi labai puikiai,tikrai.As mielai prisideciau,bet nesugebu taip argumentuotai.Reikia daug ziniu ir sugebejimu tam.Juk gi ne visiems duota.Bet uztai pasimokau is jusu jaunu.Jei netinku,galiu ir as likt tik skaitytoja? ax.gif

Va geriau paskutini zaisla parodysiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 13 gruodžio 2017 - 16:15
QUOTE(Luety @ 2017 12 13, 16:09)
,ir supratau,kad tu stipriai sureagavai i Dusios kazkuri posta ir nutilai,tai kazkaip ismeciau sypsena sau ir parasiau taip.
Va geriau paskutini zaisla parodysiu

Jei supykinau KSC tai tik aš savo durnas šnekas varinėdama ... Retai moku patylėt smile.gif Jei jau aš tyliu vadinasi man labai blogai .
Luety ... Na numegzta tai gražiai , bet ... piktas žaislas ax.gif ax.gif ax.gif . Jei būčiau vaikas bijočiau tokio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Čia tas padaras kur Kalėdas vogė ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 13, 18:32)
Jei supykinau KSC tai tik aš savo durnas šnekas varinėdama ... Retai moku patylėt smile.gif  Jei jau aš tyliu vadinasi man labai blogai . 
Luety ... Na numegzta tai gražiai , bet ... piktas žaislas  ax.gif  ax.gif  ax.gif  . Jei būčiau vaikas bijočiau tokio biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Čia tas padaras kur Kalėdas vogė ?

Hahaha,gyvas grazesnis,nuoyraukoj atrodo arba girtas arba susales bezboznai,bet taip dazniausiai ir buna gi. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 12 13, 19:57)
Hahaha,gyvas grazesnis,nuoyraukoj atrodo arba girtas arba susales bezboznai,bet taip dazniausiai ir buna gi. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Akurat smile.gif ten kur gėlėse sėdi - girtas smile.gif
Atsakyti