QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 13, 09:19)
Labos ,
Kavutės8
Muka , jau senai vaikas namie ... Man smagu kai visi namie , tik gaminti daugiau tenka . Bo mamukui norisi palepinti

Ir kugelis buvo kepamas, ir šaltiena suvalgyta, ir silkė išgaravus .
Muka , ar darei vitamino D tyrimą ? Trūkumas ? Aš tai matau- jaučiu , kaip mano mergikė atsigavus po 3 savaičių vitamino D gėrimo ... Kita energija. O tai buvo MiegančiojiGražuolė. Pikta MG
Kavasucitrina lenkiu žilą galvą prieš tavo išmintį , pati nebūčiau sugalvojusi gert ir mergikę girdyti ar bent tyrimą pasidaryt . Dėkui

. PS kaip pačios sveikatos ?
Luety spec. Tau mano siūtos suknikės nuotrauka . Prašei ir pasigirti noriu

Biški šešėlių žaismas , bet dienom namie nebūnų
Ant savęs nerodysiu , nes mano svorio ir metų skaičius ne toks gražus kaip pas dukrytę

paprasta, kukli, kasdieninė į darbą trint

kaklą ardžiau 6 kartus ... padelkas gal 3

Bet mokausi ... Siūlės jau žymiai tiesesnės

O planų - 1000. Tik kur laiko nusipirkti ?
Labas rytas,
nutariau keltis anksciau.Si ryta net 7:30,vietoj 8:30,9:009:30

Kol kas puiku.Kambarys sutvarkytas,pusryciai pavalgyti.
Suknele paprasta,bet ne prasta,o zinant rubu kainas ir pasverus malonuma ,laiko sunaudojima,gaunasi prabangi.Tobulumui ribu nera,svarbu iskarpas ivaldyt,siules bus tiesesnes ir tiesesnes.
Muka,zieminiu spinatu pirmas derlius.Ilgai stovejo pirmi lapukai,po to isleido antrus,bet tokie mazuciai,o vakar tikejausi nusalusiu siltnamyje,bet radau ka skint jau.Pelergonijos zydi,chilis iskeles mazutes zvakutes,nors man jo nereikia,bet smagu stebet,serenciai patys sudyge auga,viskas siltnamyje puiku,nenusale.
Kavute,gal as ten vakar per nemandagiai parasiau,bet juoko forma,jei kas ne taip,atsiprasau.
Buckas,lekiu baigt pradeta.