QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 11, 21:00)
* tai medalio nebus
* * Lazarevo "Karmos diagnostikos"? Čia mokoma, kaip tvarkytis su stresais? O Narbekovas tai futbolistas ar kunigas? Futbolistas gal labiau su stresais susidūręs
. O Louise L. Hay belekokios knygos?
Bet šiaip ačiū, gal kažkam įsiūlysiu. Pati tikrai neprisiversiu. Aš ir "Viskas prasideda nuo maisto" jau mėnesį gal skaitau - 74 psl., gal šeštadalis. Nu neįdomu man. Arba per sudėtinga. O gilintis tingiu. Kad ir apie tuos hormonus...
visos dundukės čia susirinkę, tai dundukės dundukes skaito?
* skaitymas neužskaitomas
. Reikalingas rašymas
* * žinau. Atsiguli ramiai, susidedi rankas ir lauki Dievulio malonės. Nepyk, Muka, daugiau to nesakysiu
* * * tai nėra taip blogai
Beje, ate, tavo vaikis apie programavimą išmano? Reikia pagalbos

* * Lazarevo "Karmos diagnostikos"? Čia mokoma, kaip tvarkytis su stresais? O Narbekovas tai futbolistas ar kunigas? Futbolistas gal labiau su stresais susidūręs

Bet šiaip ačiū, gal kažkam įsiūlysiu. Pati tikrai neprisiversiu. Aš ir "Viskas prasideda nuo maisto" jau mėnesį gal skaitau - 74 psl., gal šeštadalis. Nu neįdomu man. Arba per sudėtinga. O gilintis tingiu. Kad ir apie tuos hormonus...
visos dundukės čia susirinkę, tai dundukės dundukes skaito?

* skaitymas neužskaitomas

* * žinau. Atsiguli ramiai, susidedi rankas ir lauki Dievulio malonės. Nepyk, Muka, daugiau to nesakysiu

* * * tai nėra taip blogai

Beje, ate, tavo vaikis apie programavimą išmano? Reikia pagalbos

Kažką daro. Jo draugas programuotojo mokslus kremta. Klausk, kolkas sėdi prie kompo pusėtinos nuotaikos. Perklausiu.