Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 11, 22:16)
tai pereinam logikos seką.
*Tavo nuomone, jie nesikeičia, nes nenori, nes tipo "jautrūs iš prigimties".
patys nusprendžia apie tai jau sakiau, kad būdami suaugę, na, sakykim 20-25 metų
reiškia, 20-25 metus jie gyvena jautrūs, nes nu gimę jautrūs, apie ką ir kalbam be išsidirbinėjimų. Ir ką dabar daryt. Ne visiems lemta gimti poxuistais.

Beje, girdėjai kažką apie vaikų depresiją?
Tai čia tų jautrių iš prigimties problema, nors dar jie nežino, kad jie jautrūs iš prigimties... Ir net pasišaipyt iš jų neišeina, nors gal tu manai kitaip...

*Man neįdomu kuriuo metu , kas ir kaip nusprendžia . Kiekvieno teisė rinktis .

** Sakai jautrumas tai lemia? Mačius kitaip - vaikų depresijas provokavo tėvų skyrybos ar kitos povandeninės srovės. PVZ " sunkiai gauto "vaiko sindromas. Televizijos laidų apie vaikų savižudybes ir depresijas iš principo nežiūriu , ir straipsnių tomis temom neskaitau . Teko atklausyti pas kunigą Tomą vieną žiemą paskaitų ciklą apie vaikų - paauglių sunkumus . Su kunigu ir psichologėm, kurios dirba su sunkiais vaikais . apie tai nekalbėsiu .

Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 11, 22:22)

čia nuo šypsenos ir tiesios nugaros akys pasitaisė?
ar kas nuo to per stebuklas įvyksta?

Akys pasitaisė senai ... dar knyga nebuvo prašyta smile.gif smile.gif smile.gif

O tu pabandyk - vieną mėnesį važinėk į darbą visą kelią šypsodamasi ir labai tiesia nugara smile.gif Ar po to mėnesio nesijausi sveikesnė, geresnės nuotaikos, ramesnė ? jei ir ne taigi nieko neprarasi ... Nieko tai nekainuoja. Na tik kaimynai apkalbės smile.gif bet nuo apkalbų neskauda ....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 11, 22:34)
*Man neįdomu  kuriuo metu , kas ir kaip nusprendžia . Kiekvieno teisė rinktis .

** Sakai jautrumas tai lemia?  Mačius kitaip - vaikų depresijas provokavo tėvų skyrybos ar kitos povandeninės srovės. PVZ " sunkiai gauto "vaiko sindromas. Televizijos laidų apie vaikų savižudybes ir depresijas iš principo nežiūriu , ir straipsnių tomis temom neskaitau . Teko atklausyti pas kunigą Tomą vieną žiemą paskaitų ciklą apie vaikų - paauglių sunkumus . Su kunigu ir psichologėm, kurios dirba su  sunkiais  vaikais .  apie tai nekalbėsiu .

* čia kai nėra ką motyvuotai ir argumentuotai atsakyt taip sakoma?

* * ir kiek jau tu mačius? O jei nėra jokių akivaizdžių, matomų "povandeninių srovių"? Jei tokių atvejų nesi mačius, tai reiškia, kad jų nėra, jie neegzistuoja?

Nežiūriu, neskaitau... Bet viską žinau, taip? Vat kaip gerai viską žinantiems žmonėms. Yra tokia kategorija: kad ir nežinau, bet vis tiek viską žinau. Tu, manau galėtum save realizuoti ir užsidirbti ne iš to, ką darai dabar, o iš "viską žinau", ypač neapčiuopiamose bla bla bla srityse. Ten panašiai, kaip buvai nuorodą įdėjus. Pagalvok, neblogas verslo planas.

O beje, visos tylit - ar jums levelis per žemas, ar per aukštas, kad nėra ką pasakyti? biggrin.gif. Aš tai vis dienom ir valandom jaučiu, kad man darosi per aukštas tas levelis, todėl verčiau reikėtų patylėti, nei demonstruoti savo neišprusimą, neišmanėliškumą ir aplamai durnumą...

P.S. mano nugara daugmaž tiesi, nuo šokimo laikų dar kažkiek laikyseną prilaiko. Su šypsena prasčiau, bet kad garantuoto rezultato nežadi. O tai labai apdairu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 11 gruodžio 2017 - 22:51
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 11, 22:49)
* čia kai nėra ką motyvuotai ir argumentuotai atsakyt taip sakoma?

* * ir kiek jau tu mačius? O jei nėra jokių akivaizdžių, matomų "povandeninių srovių"? Jei tokių atvejų nesi mačius, tai reiškia, kad jų nėra, jie neegzistuoja?

Nežiūriu, neskaitau... Bet viską žinau, taip? Vat kaip gerai viską žinantiems žmonėms. Yra tokia kategorija: kad ir nežinau, bet vis tiek viską žinau. Tu, manau galėtum save realizuoti ir užsidirbti ne iš to, ką darai dabar, o iš "viską žinau", ypač neapčiuopiamose bla bla bla srityse. Ten panašiai, kaip buvai nuorodą įdėjus. Pagalvok, neblogas verslo planas.

O beje, visos tylit - ar jums levelis per žemas, ar per aukštas, kad nėra ką pasakyti? biggrin.gif. Aš tai vis dienom ir valandom jaučiu, kad man darosi per aukštas tas levelis, todėl verčiau reikėtų patylėti, nei demonstruoti savo neišprusimą, neišmanėliškumą ir aplamai durnumą...

P.S. mano nugara daugmaž tiesi, nuo šokimo laikų dar kažkiek laikyseną prilaiko. Su šypsena prasčiau, bet kad garantuoto rezultato nežadi. O tai labai apdairu...

*Kavute apklausos nevedu smile.gif iš kur man žinoti ? Ar turėčiau tuo rūpintis ? Žmogus pasako aš esu labai jautrus, visos mano ligos nuo nervų ... Nesportuosiu , nežiūrėsiu maisto , neskaitysiu durnų knygų vis tiek nepadės . Ar man turi rūpėti data , kada jis tai nusprendė ? Kodėl jis taip sako ? jei sako - žino geriau negu aš ...
** Negaliu kalbėti apie tai ko nežinau - kaip ten būna šeimose kurių aš nežinau . Yra fiziologinių nukrypimų manau . Paskaičiavau - gal 4 atminiau iš vaikų mokyklos ... 3 mergaitės. Skyrėsi tėvai . Jautėsi nereikalingos . 1 vyrukas. Mamytė kaip iš Šreko - viską sutvarkys , tėtis be balso teisės . Vyresni tėvai . Sunkiai gautas vaikas, jautėsi neišpidantis mamos lūkesčių . psichologai + psichiatrai tėvams ir vaikams + vaistai. Kiek žinau visi šioj dimensijoj. Ačiū dievui .
O kokia tavo nuomonė apie vaikų depresijas ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 11, 23:09)
O kokia tavo nuomonė apie vaikų depresijas ?

tau įdomi mano nieko nesuprantančios nuomonė? Nuomonė tokia, kad niekas nieko nežino. Gydytojai ir mokslininkai nesutaria, tai kokia mano nuomonė turi būt? Jokia. Tiesiog taip yra. Tik žinau, kad toli gražu ne kiekvienoj besiskiriančioj šeimoj vaikai depresuoja, ir ne kiekvienų vyresnių tėvų. O depresuoja ir nesiskiriančių šeimų, ir jaunų tėvų vaikai. Nebent manau, kad įtakos turi įgimtas nesveikas jautrumas ir visko matymas padidintai ir sujautrintai. Bet kadangi tau įgimtas jautrumas kelia juoką, tai toliau nešneku.
Ir aplamai - aš nieko nežinau, neišmanau, nesuprantu ir nesireiškiu - nėra ko čia man gaišint skaitančių laiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 11 gruodžio 2017 - 23:39

Idomi.                                                          Patylet man sunku... Bet pats gyvenimas nelengvas. :tomato:  :hmm:  :yahoo:  :hmm:​ 

tau įdomi mano nieko nesuprantančios nuomonė? 
Ir aplamai - aš nieko nežinau, neišmanau, nesuprantu ir nesireiškiu - nėra ko čia man gaišint skaitančių laiką.

Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Skaičiau Lazeravą, Svijašą, Sharma, Tolle ir t.t. geriausia įspūdi paliko visgi Lazeravas grįžtu prie jo. O visi kiti kurių tonatika kaip Norbekovo... dėja ne, man net netinka ir Tapino laidas žiūrėti, kaip šuo ant grandinės tik loja... man prie dūšios žmonės kurie daro o ne loja smile.gif

Bučkas
Atsakyti
Labos,
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Kaip pabodo ta tamsa, arba pasnigtų arba išauštų ...
Atsakyti

O man nieko dar tas "cepelinų" spalvos dangus, bijau daugiau šalčių...
Ačiū už kavąsmile.gif kaip mūsų ligoniukai, mažu pasikeitimai į geresnę pusę?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 12 12, 13:05)
O man nieko dar tas "cepelinų" spalvos dangus, bijau daugiau šalčių...
Ačiū už kavąsmile.gif kaip mūsų ligoniukai, mažu pasikeitimai į geresnę pusę?

Laba, o kaip pati laikaisi?
Aš jau po daktarų. Na pažiūrėjo, dar pažiūrės. Bet apsukas teks mažint. Neatlaikiau krūvio mėginio. Sausį guldo, jei neprireiks anksčiau. Darys koronografiją. Tikiuosi, labai, kad užteks dienos stacionaro. Labai tikiuosi, kad kirkšnio nebadys, gal padarys per ranką.
Taip, kad mylėkim, merginos, ir save, ne tik šeimos narius ir gimines. 4u.gif
Biskį durnai padariau, kad išsiplėšiau po tyrimo namo. Nepraeina pykinimas ir tirpimas.....jei nepraeis, važiuosiu atgal. Užkaičiau pietus ir drybsau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 12 gruodžio 2017 - 12:13
QUOTE(ate42 @ 2017 12 12, 14:11)
Laba, o kaip pati laikaisi?
Aš jau po daktarų. Na pažiūrėjo, dar pažiūrės. Bet apsukas teks mažint. Neatlaikiau krūvio mėginio. Sausį guldo, jei neprireiks anksčiau. Darys koronografiją. Tikiuosi, labai, kad užteks dienos stacionaro. Labai tikiuosi, kad kirkšnio nebadys, gal padarys per ranką.
Taip, kad mylėkim, merginos, ir save, ne tik šeimos narius ir gimines. 4u.gif
Biskį durnai padariau, kad išsiplėšiau po tyrimo namo. Nepraeina pykinimas ir tirpimas.....jei nepraeis, važiuosiu atgal. Užkaičiau pietus ir drybsau. smile.gif

Na va daprigalas odna verysad.gif... čiupk 4u.gif
O man viskas OK smile.gif o tu ką nedarbingume ar kaip? Kada galiu atalėkti iki tavi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 12 12, 15:59)
Na va daprigalas odna verysad.gif... čiupk  4u.gif
O man viskas OK smile.gif o tu ką nedarbingume ar kaip? Kada galiu atalėkti iki tavi smile.gif

biggrin.gif darbingume aš. Ryt varau į Jurbarką.
Darbdavys prie sveikatinimo paskaitų ir mandrus sveikatos patikrinimus dovanoja. Sudarė sutartį su klinikų kardiologiniu, tai va šiandien pasitikrinau, nors turėjau siuntimą iš šeimynistės ir iš endokrinologų.
Dėl atlėkimo....ryt pasakysiu.
Atsakyti
Labos,
vakar nebaigiau jusu skaityt,ziuriu Kavusia,kad uzsipirske del kazko biggrin.gif net siandien neatejo,kaip ir as,nors as neuzsipurskiau biggrin.gif O gal tik taip perskaiciau tarp eiluciu wub.gif
Vakar sakiau,kad sona duria,tai pasirodo sirduke mano sustreikavo:sloga sumazino deguonies patekima i krauja,matyt ir sirdziai blogai ,isiskaudejo ,kad net ieskojau purskiamo nitroglicerino,kazkada MB daktarai buvo israse,tai 3:30 uzmigau,nes nurimo skausmas ir nebesigirdejo sirdies dunksejimo.Siandien jau neskauda ir sloga jau eina i pabaiga.Stebuklingas tas arbatmedis.
Ate,rimti reikalai su sirduke irgi!Ciupk 4u.gif
Per piet dar brolis prase laukt baldu atvezant pas ji i namus,tai prasedejau nuo 2 iki 5 vakaro,atveze puse penkiu tik.Diena sugadinta.Dar pries broli vaziavom i soda,viskas perfect,nusiskynem pirmus spinatus,ryt kiausa kepsiu ant ju.
Leistis i diskusija apie vaiku ,jaunimo depresija negaliu,nesusiduriau artimoj aplinkoj,nieko nepatarsiu,labai skaudus reikalas,neturiu patirties,o kist savo nuomone be patirties negaliu.Patylesiu.
Taip diskutuot,kaip jus as neturiu gabumu,jauciuosi labai neisprususi visuose klausimuose,tai tik paskaitau.Be to gaila laiko,neriu ir mezgu,siandien net SM nebuvau.
Sveikatos visoms,nesirkit,nesinervinkit,visos ligos nuo nervu tik sifilis is meiles biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 13 gruodžio 2017 - 01:24