Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

tai man tipo normalu unsure.gif nes 46 ant nosies...
O dėl piliulės žinok aš visad keliuosi naktį tai nežinau ar nuo jos gali varyti šlapimą..
Nakvišą visad gėriau kol doktorka liepė negerti dabar jau vėl gersiu sakiau... mažu pasitvarkys...
Ooo tai vėl su tetuku bendrausi smile.gif
O eglutė nurėdysiu sekmadienį, ir kepsiu antukę bais patiko šeimai per kalėdas pas mamukę tai mislinu palepinsiu ax.gif o ir pati mėgstu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 01 05, 12:37)
*tai man tipo normalu  unsure.gif nes 46 ant nosies...
**O dėl piliulės žinok aš visad keliuosi naktį tai nežinau ar nuo jos gali varyti šlapimą..
Nakvišą visad gėriau kol doktorka liepė negerti dabar jau vėl gersiu sakiau... mažu pasitvarkys...
***Ooo tai vėl su tetuku bendrausi smile.gif
****O eglutė nurėdysiu sekmadienį, ir kepsiu antukę bais patiko šeimai per kalėdas pas mamukę tai mislinu palepinsiu  ax.gif o ir pati mėgstu smile.gif

*Na tai iseitu,kaip ir vidurkis.Dar paklajos ilgai,kol galutinai isitvirtins.O anti K papildus ,man gydytoja sake,gerti butina,kad simptomai nevargintu.
**As irgi keliuosi karta dazniausiai,o cia jau 3-4 x gaunasi.Gal cia sutapimas?Reik Kava susirast ir pasitart apie ta piliule.
***Jei ilgam tektu turet,vargina.Nes svetaine musu gyvenamas kambarys ir valgomasis kartu,virtuvyte mano maza.Jam norisi jau miegot,o mudu norim TV ziuret,vakare visos programos tik prasideda,as noriu megzt,o juis pyksta,kad sviesa dega,nu bet as nenusileidziu,tai jis nusisuks ir miega. bigsmile.gif
****Jau ryt Trys Karaliai,tai jau kaip ir laikas,o dar siandien penktadienis,svetaines kopimo diena,tai ir nuredziau.
Atsakyti
Mano mamai 46-47 baigės MM. Po didelio streso žuvus tėčiui . Mano sesėms apie 50. Man 48 su tupučiu , jokių diniginėjimų , tik padažnėjimai ir pagausėjimai MM. nebe 30 dienų, o 25- 28 ... Daktarė sakė prieš galą hormonai užsiveda, ir dar kokis 5-6 metus teks pasikankinti ... O bus kaip bus . Jokių ten hormoninių tyrimų nedarė o aš ir neprašiau .
Eglutę nupuošiu ryt , visada taip darau , papauošiu per kūčias nupuošiu per 3 karalius . Didokas vazoninis kenis , galėtų MB vežti kaiman .. Įkištu su visu vazonu šiltnamin , gal išgyventų iki pavasario ? Tada pasodintume.

Luety ką mezgi - neri ?
Man taip patiko penčiakos - kad dar per sergamą naujametį numezgiau sau 2 poras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ( save taigi myliu labaiusiai ) . Vėl dryžių , kad nereiktų skaičiuoti , o kabliukų žymėjimui neturiu smile.gif
Ir dar vakar pasisiuvau nestandatinėm pagalvėm užvalkalus smile.gif Turėjau naujus, tai išardžiau , perkirpau persiuvau , kad tiktų smile.gif
Ir jau medžiagą nusipirkau serafanui ...
Durne . Bet man kūrybiniai metai smile.gif

Atsakyti
Neriu 3 leles is karto.Dabar rengiu visas,kai pabaigsiu ,pasirodysiu.
Kabliukai zymejimui labai gerai savarzeles,Ikabinii i reikiama zymet aki,lengvai issiima ir isideda.Naudojau daug metu,kol pamaciau plastmasinius ziogelius.Bet jie turi but is lankscios plastmases,kitaip greit luzta.Kur pirkau UK labai geri,kur atsiunte is kinu,kieti
Labai ramina visi kurybiniai darbai.Siuk ir rodykis,labai smagu paziuret,as siut nemoku,tik istisine siule.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 05 sausio 2018 - 16:22
QUOTE(Luety @ 2018 01 05, 16:20)
*Neriu 3 leles is karto.Dabar rengiu visas,kai pabaigsiu ,pasirodysiu.
**Kabliukai zymejimui labai gerai savarzeles,Ikabinii i reikiama zymet aki,lengvai issiima ir isideda.Naudojau daug metu,kol pamaciau plastmasinius ziogelius.Bet jie turi but is lankscios plastmases,kitaip greit luzta.Kur pirkau UK labai geri,kur atsiunte is kinu,kieti
***Labai ramina visi kurybiniai darbai.Siuk ir rodykis,labai smagu paziuret,as siut nemoku,tik istisine siule.

*Iki žaislų nepriaugau smile.gif
Paskutinis megztas " daiktas" ne rūbas buvo angeliukas kažkokiai parodai mokykloje smile.gif Kai turėsiu anūkų tada smile.gif Manau smagu 4u.gif
** Dėkoju už idėją smile.gif Nebūčiau sugalvojus ... Taigi turint žymeklius ir vienspalves nesunku megzti . Nors yra planas išmokti ant virbalų su valu megzti abi kartu smile.gif
*** Luety kūryba galiu užsiimti kai dūšia rami smile.gif Kai pasiutimas verda tai vonia šveičiu ir kt fizinius darbus dirbu , taip garą nuleidžiu smile.gif Bent jau aš . Nors matyt šiemet laikas toks - toks gyvenimo etapas - NORISI kurt , tvert kažką apčiuopiamo ...

O mane antra diena pykina ... nežinau ar nuo MM ar nuo riešuto ? Kai nevalgius sukasi galva ir pykina, kai pavalgau tik pykina . Būna man nuo MM kad apsi ... iu . Vienžo senatvė - išveš šeimyna i Lapes ( savartynas ten ) nebepareisiu.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 05, 17:12)
*Iki žaislų nepriaugau smile.gif
Paskutinis megztas " daiktas" ne rūbas buvo angeliukas kažkokiai parodai mokykloje smile.gif Kai turėsiu anūkų tada smile.gif  Manau smagu  4u.gif
** Dėkoju už idėją smile.gif Nebūčiau sugalvojus ... Taigi turint žymeklius ir vienspalves nesunku megzti . Nors yra planas išmokti ant virbalų su valu megzti abi kartu smile.gif
*** Luety kūryba galiu užsiimti kai dūšia rami smile.gif Kai pasiutimas verda tai vonia šveičiu  ir kt fizinius darbus dirbu , taip garą nuleidžiu smile.gif Bent jau aš . Nors matyt šiemet laikas toks - toks gyvenimo etapas - NORISI kurt , tvert kažką apčiuopiamo ...

O mane antra diena pykina  ... nežinau ar nuo MM ar nuo  riešuto ?  Kai nevalgius sukasi galva ir pykina, kai pavalgau tik pykina  . Būna man nuo MM kad apsi ... iu .  Vienžo senatvė - išveš šeimyna i Lapes ( savartynas ten ) nebepareisiu. 

https://www.youtube....h?v=EQnDrhxi0Jw
https://www.youtube....h?v=Fxwwc0CQCPA
https://www.youtube....h?v=cR9JV0XfPrA

Cia trys metodai,kaip megzt dvi kojines iskart,jie kazkuo panasus,bet truputi ir skiriasi.Nesu mezgus,bet turiu planuose. bigsmile.gif
O del savarzeliu,tai prie ju dar galima prisikonstruot koki karoliuka,pakabuka.kad temptu savarzele zemyn,tada ji neissikabina is akies,o siaip gali issinert.Esu naudojus ir paprastus ziogelius tam reikalui.
Zaislus nert man tiesiog sielai atgaiva.Gali ju niekam nereiket,bet pats procesas mane veikia palaimingai.Dideli rubai man nusibosta megzt,gerai,jei dar rastas sudetingas,kai reikia skaiciuot,galvot,o jei tik gerom akim ar tik blogom,nuobodu,bus sunku baigt.
Nerimas,mezgimas tiesiog nuima itampa man,nereikia dauzytis po puodus ar valantis,kad issiliet.As kitokia,as vezys.Einu i savo kerte ir manes nejudinkit. biggrin.gif
Gali pykint nuo miomos,kadangi tai svetimkunis,kaip nestumas.Apie riesuto pasalini veikima nieko nezinau.Pasiskaityk ar turi pykint,kokis jo pasalinis veikimas ir jei tai pamineta,turesi nutrasukt.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 01 05, 20:59)
https://www.youtube....h?v=EQnDrhxi0Jw
https://www.youtube....h?v=Fxwwc0CQCPA
https://www.youtube....h?v=cR9JV0XfPrA

Cia trys metodai,kaip megzt dvi kojines iskart,jie kazkuo panasus,bet truputi ir skiriasi.Nesu mezgus,bet turiu planuose. bigsmile.gif
O del savarzeliu,tai prie ju dar galima prisikonstruot koki karoliuka,pakabuka.kad temptu savarzele zemyn,tada ji neissikabina is akies,o siaip gali issinert.Esu naudojus ir paprastus ziogelius tam reikalui.
Zaislus nert man tiesiog sielai atgaiva.Gali ju niekam nereiket,bet pats procesas mane veikia palaimingai.Dideli rubai man nusibosta megzt,gerai,jei dar rastas sudetingas,kai reikia skaiciuot,galvot,o jei tik gerom akim ar tik blogom,nuobodu,bus sunku baigt.
Nerimas,mezgimas tiesiog nuima itampa man,nereikia dauzytis po puodus ar valantis,kad issiliet.As kitokia,as vezys.Einu i savo kerte ir manes nejudinkit. biggrin.gif
Gali pykint nuo miomos,kadangi tai svetimkunis,kaip nestumas.Apie riesuto pasalini veikima nieko nezinau.Pasiskaityk ar turi pykint,kokis jo pasalinis veikimas ir jei tai pamineta,turesi nutrasukt.

Dėkui Luety 4u.gif , turiu išsisaugojus kelis video ir aš apie penčiakas smile.gif .
O dėl mano Mielos M negali būti nuo jos - ją rado man pieš 16 metų ... nebūdavo taip , iki MM subrudnėjimo .
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Ną ką jau ir šalnos ateidinėja ant Lietuvos, nenoriu šalčio man laaabai nepatinka, ale kon darysi nori nenori ale vistike ateina ir usio... Eglutė nurėdyta, bais birėjo šį rozą kol spyglius iš klimininės dangos išrankiojau doh.gif ale kažkaip repečkom ir susitvarkiua. Antukę kepiau mmm skani išsitraukiau antinę ir šį kart joje super skanus paukštis smile.gif
Kaip dusia37 parašė apie savo negalavimus, man žinote irgi pykinimas bet mmm tai nėra, šiaip ryte galva svaigsta labai, viską suvedžiau į KM, bet įdomiai čia net va žiūrint į stalą man jis svyruoja... dar juodo riešuto negeriu, nes katei noriu pirma sušerti vaistus o paskui visą šeimai duosiu gerti 2 savaites paskui padarys pertrauką ir vėl manau reikia, kad visi išsivalytų...
Dusia37 ale tau ir kūrybą aplankė net neišeina ... man tai neee nieko nenoriu tik galvą užsidengus lovoje, viską darau kaip miunhauzenas, nėra ukvatos niekam....
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Muka , kažkaip nemielai susikaitė tas tavo galvos svaigimas, kaip priešinsultinė būsena .
Katei šį kartą labai lengvai sugiržiau tabletes , nes pirkau brangesnes pagerintas smile.gif Nekarčias.
Vaikas atsisakė mano žolinių nuodų gerti , susirado vermoksą smile.gif Sakė nuodas mažesnis negu aš geriu .
Aš geriu tą kur daugiau žolių , ne vien Juodas riešutas . Tai parašyta 2 kapsules per dieną . Kiek laiko gerti neparašyta ...

Luety nesiuvau nieko ... Pasimatavau apimtis , susinervinau - kol neįgausiu bent jau prieškalėdinių - jokių naujų rūbų . Reikia griežtai save prilaikyt .
Truputi mezgiau , tvarkiausi , skalbaiusi ir tt... MB apsislogavęs , tai ligonių ligonis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Labos,
imu kava,tik ji jau antra kart bus geriama.
Po dvieju paru nemigos,siaip taip sianakt ismiegojau geriau.Siandien jau delcios pradzia,gal jau gyvensiu.
Dusia,kokiais metodais vel mesi svori?Turi kokiu slaptu ginklu?
Muka,ka tu galvoji?Vel miltukus?
Ryt einu i kluba pasitarimui.Palaikykit mane uz rankutes,nes jau taip sunku,.jau taip sunku...doh.gif
Vakar nieko nemezgiau,neneriau,gailejau saves,tunojau kertej,nenoredama nieko matytMB net savo sokolado porcija pasiule atiduot,kad atvirsciau i zmona ax.gif biggrin.gif .Su malonumu prarijau,bet neatvirtau. biggrin.gif Siandien jau puikiai jauciuosi.Uztikau FB mezgimo puslapy pokalbi apie siulus mongolijos kashmyra gera kaina is alexpres,tai pasimokaiu nusipirkt ir nusipirkau,bet tik 3 matkelius,nes daugiau man neleidzia muitas.Paziuresiu ka atsius,ar patiks,jei patiks,ieskosiu keliu,kaip apeit muitine,bet kazin ar UK imanoma bus?Reiks ieskot info.
Na,o kas cia jums,Dusia su tais virusais,mityba netinkama?
Pas mus siaucia australiskas mirtinas gripas,jau 48 mire.Baisu kur ir eit su mano netikusia mityba. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 01 08, 15:51)

*Dusia,kokiais metodais vel mesi svori?Turi kokiu slaptu ginklu?

**Ryt einu i kluba pasitarimui.Palaikykit mane uz rankutes,nes jau taip sunku,.jau taip sunku...doh.gif
Vakar nieko nemezgiau,neneriau,gailejau saves,tunojau kertej,nenoredama nieko matytMB net savo sokolado porcija pasiule atiduot,kad atvirsciau i zmona  ax.gif  biggrin.gif .Su malonumu prarijau,bet neatvirtau. biggrin.gif Siandien jau puikiai jauciuosi.Uztikau FB mezgimo puslapy pokalbi apie siulus mongolijos kashmyra gera kaina is alexpres,tai pasimokaiu nusipirkt ir nusipirkau,bet tik 3 matkelius,nes daugiau man neleidzia muitas.Paziuresiu ka atsius,ar patiks,jei patiks,ieskosiu keliu,kaip apeit muitine,bet kazin ar UK imanoma bus?Reiks ieskot info.
***Na,o kas cia jums,Dusia su tais virusais,mityba netinkama?
****Pas mus siaucia australiskas mirtinas gripas,jau 48 mire.Baisu kur ir eit su mano netikusia mityba. biggrin.gif

* Luety žinau tų stebuklų - bandžius ne vieną dietą kur nubyra per 2 sav apie 10 kg . Bet ne jaunystė - nenoriu jau taip : imsiuos paprasčiau - jokių cukrų, miltų, bulvių, kruopų, pieno produktai minimaliai Vyno ni ni ir judesys . Ir veidas atsigauna ir energijos atsiranda , ir nuotaikos pagerėja - vieni pliusai smile.gif
** Šaunuolė 4u.gif Palaikysiu visakaip 4u.gif
*** Luety užkrėčiau MB sloga aš ... O aš ir darbo parsinešiau . Man neatrodo , kad labai dažnai sergam... Tik sergantis MB ax.gif , buvau pamiršus , kas tas yra smile.gif Reikia arbatos Jam išvirt . Valgyt jis matai Dabar nenori . Arbatos gavo užuojautos ne tongue.gif Dukrytė sarkastiškai išvadino ligonėliu biggrin.gif
****Luety - kiek jau bus skirta - tiek ir gyvensiu , jokių ten panikų man dėl maro , gripo, paukščių , galvijų, šernų ar kt viruso , kempinligių ir ttt nebūna ... Mano supratimu avarijoje didesnė tikimybė žūti , negu mirt nuo tokio viruso . Ir nebūtina vairuoti . Ir nebūtina važiuoti - nutrenks beprotis einat šaligatviu . Jei man tiek skirta gyventi .

Luety - nežinau kaip apeiti muitinę - nebent siųstis kitu adresu siuntą - brolio , sūnaus , draugų ir tt. Mokesčiai , kaip ir mirtis neišvengiami biggrin.gif 4u.gif

O čia penčiakos MAN smile.gif Kai sirgau per naujametį ir darbus dirbti tingėjau . Taip vadinasi smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
nuotraukoje atrodo didokos - apgavystė - tik top .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 08, 15:17)
* Luety žinau tų stebuklų - bandžius ne vieną dietą kur nubyra per 2 sav apie 10 kg . Bet ne jaunystė -  nenoriu jau taip : imsiuos paprasčiau  - jokių cukrų, miltų, bulvių, kruopų, pieno produktai minimaliai Vyno ni ni  ir judesys . Ir veidas atsigauna ir energijos atsiranda , ir nuotaikos pagerėja  -  vieni pliusai  smile.gif
** Šaunuolė  4u.gif    Palaikysiu visakaip  4u.gif 
*** Luety užkrėčiau MB sloga aš ... O aš ir darbo parsinešiau . Man neatrodo , kad labai dažnai sergam... Tik sergantis MB  ax.gif  , buvau pamiršus , kas tas yra smile.gif Reikia arbatos Jam išvirt . Valgyt jis matai Dabar nenori . Arbatos gavo užuojautos ne  tongue.gif  Dukrytė sarkastiškai išvadino ligonėliu  biggrin.gif 
****Luety - kiek jau bus skirta - tiek ir gyvensiu , jokių ten panikų man dėl maro , gripo, paukščių , galvijų, šernų ar kt  viruso , kempinligių  ir ttt  nebūna ... Mano supratimu avarijoje didesnė tikimybė žūti , negu mirt nuo tokio viruso . Ir nebūtina vairuoti . Ir nebūtina važiuoti - nutrenks beprotis einat šaligatviu . Jei man tiek skirta gyventi .

Luety - nežinau kaip apeiti muitinę - nebent siųstis kitu adresu siuntą  - brolio , sūnaus , draugų ir tt. Mokesčiai , kaip ir mirtis neišvengiami  biggrin.gif  4u.gif 

O čia penčiakos  MAN smile.gif Kai sirgau per naujametį ir darbus dirbti  tingėjau . Taip vadinasi  smile.gif

nuotraukoje atrodo didokos -  apgavystė - tik top  .

Nu dailios punciakos.Svarbiausia silta kojai,ne piurktines,susildytos pacios ranku. 4u.gif 4u.gif
**** tas tai taip.bet jei pats saugosies,tai ir angelas apsaugos. biggrin.gif
** aciu,bet oi,kaip sunku doh.gif
* nu joks cia stebuklas.Stebuklas yra viso to laikytis ir,kad svoris kristu,nes man ir to stebuklo nebeliko.Kaltinu maza judejima ir metabolizma,bet viska parodys klubas.O jei dar but pigesnis,but visai saunu.

Atsakyti