QUOTE(Luety @ 2018 01 08, 15:51)
*Dusia,kokiais metodais vel mesi svori?Turi kokiu slaptu ginklu?
**Ryt einu i kluba pasitarimui.Palaikykit mane uz rankutes,nes jau taip sunku,.jau taip sunku...

Vakar nieko nemezgiau,neneriau,gailejau saves,tunojau kertej,nenoredama nieko matytMB net savo sokolado porcija pasiule atiduot,kad atvirsciau i zmona

.Su malonumu prarijau,bet neatvirtau.

Siandien jau puikiai jauciuosi.Uztikau FB mezgimo puslapy pokalbi apie siulus mongolijos kashmyra gera kaina is alexpres,tai pasimokaiu nusipirkt ir nusipirkau,bet tik 3 matkelius,nes daugiau man neleidzia muitas.Paziuresiu ka atsius,ar patiks,jei patiks,ieskosiu keliu,kaip apeit muitine,bet kazin ar UK imanoma bus?Reiks ieskot info.
***Na,o kas cia jums,Dusia su tais virusais,mityba netinkama?
****Pas mus siaucia australiskas mirtinas gripas,jau 48 mire.Baisu kur ir eit su mano netikusia mityba.
* Luety žinau tų stebuklų - bandžius ne vieną dietą kur nubyra per 2 sav apie 10 kg . Bet ne jaunystė - nenoriu jau taip : imsiuos paprasčiau - jokių cukrų, miltų, bulvių, kruopų, pieno produktai minimaliai Vyno ni ni ir judesys . Ir veidas atsigauna ir energijos atsiranda , ir nuotaikos pagerėja - vieni pliusai

** Šaunuolė

Palaikysiu visakaip
*** Luety užkrėčiau MB sloga aš ... O aš ir darbo parsinešiau . Man neatrodo , kad labai dažnai sergam... Tik sergantis MB

, buvau pamiršus , kas tas yra

Reikia arbatos Jam išvirt . Valgyt jis matai Dabar nenori . Arbatos gavo užuojautos ne

Dukrytė sarkastiškai išvadino ligonėliu
****Luety - kiek jau bus skirta - tiek ir gyvensiu , jokių ten panikų man dėl maro , gripo, paukščių , galvijų, šernų ar kt viruso , kempinligių ir ttt nebūna ... Mano supratimu avarijoje didesnė tikimybė žūti , negu mirt nuo tokio viruso . Ir nebūtina vairuoti . Ir nebūtina važiuoti - nutrenks beprotis einat šaligatviu . Jei man tiek skirta gyventi .
Luety - nežinau kaip apeiti muitinę - nebent siųstis kitu adresu siuntą - brolio , sūnaus , draugų ir tt. Mokesčiai , kaip ir mirtis neišvengiami
O čia penčiakos MAN

Kai sirgau per naujametį ir darbus dirbti tingėjau . Taip vadinasi

nuotraukoje atrodo didokos - apgavystė - tik top .