QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 04, 10:41)
Labas rytas,
Muka nežinau kur ieškoti tokių mažadarbių - ačiū dievui neturiu, ty , turiu vieną kuris dirba dukterinėj ir uždirba normaliai
Tai nors tokių bėdų išvengiu ....
Dėl nakvišos ... Kadangi šiuo gyvenimo etapu mano MM yra tragedija , tai geriant nakvišą jokio pagerėjimo - pablogėjimo nejaučiu .
Ate42- kiek mano truputį pažįstamų dėdulių, tetulių , direktorių ir tt "tvarkė apatuką " klinikose - visada sanatorija budavo Abromiškės. Skirdavo privalomai, nes ligoninėj trumpai laiko ... Sveikatos Judviems

Muka nežinau kur ieškoti tokių mažadarbių - ačiū dievui neturiu, ty , turiu vieną kuris dirba dukterinėj ir uždirba normaliai

Dėl nakvišos ... Kadangi šiuo gyvenimo etapu mano MM yra tragedija , tai geriant nakvišą jokio pagerėjimo - pablogėjimo nejaučiu .
Ate42- kiek mano truputį pažįstamų dėdulių, tetulių , direktorių ir tt "tvarkė apatuką " klinikose - visada sanatorija budavo Abromiškės. Skirdavo privalomai, nes ligoninėj trumpai laiko ... Sveikatos Judviems

Ačiū, mergaitės. man sakė, kad jei tik praplėtimas, be stento, tai išleis tą pačią dieną, jei nepavyks praplėsti tada stentuos ir reikės būti apie tris paras. Tikiuosi, labai tikiuosi, kad neprireiks, nes jei MB išoperuos, tikrai jo nepaliksiu ir niekur nevažiuosiu. juk pradžioj bus be rankų. Viskas bus aišku 10-11 dienomis. Nors, nėra padėties be išeities. Jei tikrai stentuos ir gausiu reabilitaciją, gal jo operaciją bus galima nukelt. pasitarsim.