Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 04, 10:41)
Labas rytas,

Muka nežinau kur ieškoti tokių mažadarbių -  ačiū dievui neturiu, ty , turiu vieną kuris dirba dukterinėj ir uždirba normaliai  smile.gif Tai  nors tokių bėdų išvengiu ....
Dėl nakvišos ... Kadangi šiuo gyvenimo etapu mano MM yra tragedija , tai geriant nakvišą jokio pagerėjimo - pablogėjimo nejaučiu .

Ate42- kiek mano truputį  pažįstamų  dėdulių, tetulių  , direktorių ir tt "tvarkė apatuką "  klinikose - visada sanatorija budavo Abromiškės.  Skirdavo privalomai, nes ligoninėj trumpai laiko ... Sveikatos Judviems  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū, mergaitės. man sakė, kad jei tik praplėtimas, be stento, tai išleis tą pačią dieną, jei nepavyks praplėsti tada stentuos ir reikės būti apie tris paras. Tikiuosi, labai tikiuosi, kad neprireiks, nes jei MB išoperuos, tikrai jo nepaliksiu ir niekur nevažiuosiu. juk pradžioj bus be rankų. Viskas bus aišku 10-11 dienomis. Nors, nėra padėties be išeities. Jei tikrai stentuos ir gausiu reabilitaciją, gal jo operaciją bus galima nukelt. pasitarsim.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 01 04, 11:57)
Ačiū, mergaitės. man sakė, kad jei tik praplėtimas, be stento, tai išleis tą pačią dieną, jei nepavyks praplėsti tada stentuos ir reikės būti apie tris paras. Tikiuosi, labai tikiuosi, kad neprireiks, nes jei MB išoperuos, tikrai jo nepaliksiu ir niekur nevažiuosiu. juk pradžioj bus be rankų. Viskas bus aišku 10-11 dienomis. Nors, nėra padėties be išeities. Jei tikrai stentuos ir gausiu reabilitaciją, gal jo operaciją bus galima nukelt. pasitarsim.

tik nejuokauk duoda ir imk, o TB susitvarkys, ką sanatorijoje blogai gerai pamatysi paislėsi bus priverstinis poilsis, čia tau ne juokai.... ate42 kokį tu ten perparatą gėrei rusišką dėl dėl tų dvynukų K ir M

Žinau, kad tas žmogus dirba kitur, bet noriu tiesiog gauti popierių ir prisidėti, dėl ko neskaičiuoju smile.gif
Na va vienai mmm tragedija kita nesulaukia... žodžiu:( gerti pradėjau lauksiu mmm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 04 sausio 2018 - 10:05
QUOTE(Muka @ 2018 01 04, 10:04)
tik nejuokauk duoda ir imk, o TB susitvarkys, ką sanatorijoje blogai gerai pamatysi paislėsi bus priverstinis poilsis, čia tau ne juokai.... ate42 kokį tu ten perparatą gėrei rusišką dėl dėl tų dvynukų K ir M

Žinau, kad tas žmogus dirba kitur, bet noriu tiesiog gauti popierių ir prisidėti, dėl ko neskaičiuoju smile.gif
Na va vienai mmm tragedija kita nesulaukia... žodžiu:( gerti pradėjau lauksiu mmm

Aga Ate42 nejuokauk , Tau rimta. Rankos gali ir palaukti .

Muka , kai nepaskaičiuosi - tai Sodara priskaičiuos ir atsiųs smile.gif Tik sodros deklaracija iki kokio 10 pateik ... Bent taip skaičiau smile.gif Ir kaip tą žmogų gali suganyti - vakar dirbo šiandien ne ... Kas Tu - seklys morka ?

Muka mano MM užtektų 2 jei ne trim smile.gif Džiaugiuosi tik , kad nuo dvynuku nuotaikos smarkiai nekenčia . Nei žliumbiu , nei pikta , nei nemiga kankina. Kažkaip ramiai , gal dar bus smile.gif Prisakius šeimynai mane sekt . Nes pats gali ir nepajaust kad subrudėjau nuo hamonų perversmo ... susipyksiu su pusę pasaulio smile.gif Turiu nekokių pavyzdžių aplink ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 sausio 2018 - 10:30
QUOTE(Muka @ 2018 01 04, 11:04)
kokį tu ten perparatą gėrei rusišką dėl dėl tų dvynukų K ir M

.......

Ciklim

QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 04, 11:29)

Muka mano MM užtektų 2 jei ne trim  smile.gif Džiaugiuosi tik , kad nuo dvynuku  nuotaikos smarkiai nekenčia . Nei žliumbiu , nei pikta , nei  nemiga  kankina. Kažkaip ramiai , gal dar bus smile.gif Prisakius šeimynai mane sekt . Nes pats gali ir nepajaust kad subrudėjau nuo hamonų perversmo ... susipyksiu su pusę pasaulio smile.gif  Turiu nekokių pavyzdžių  aplink ....

Atverkiau kaip už tėvynę, gal du metus.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 01 04, 10:56)
Ciklim
Atverkiau kaip už tėvynę, gal du metus.... biggrin.gif

Nu va kaip mano sesė ... Kalbu būdavo telefonu ir apsižiumbia . Ir pati ramina - nekreipk dėmesio smile.gif

O aš gal žiumbt nebemoku verysad.gif tik iš pasiutimo kokia ašara išspaudžiu . Gumulas gerklėj graužia ir tiek . O gerai būtų kitą sykį emocijas paliest ....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 04, 12:29)
Aga Ate42 nejuokauk , Tau rimta. Rankos gali ir palaukti .

Muka , kai nepaskaičiuosi - tai Sodara priskaičiuos ir  atsiųs  smile.gif Tik sodros deklaracija iki kokio 10 pateik ... Bent taip skaičiau smile.gif Ir kaip tą žmogų gali suganyti - vakar dirbo šiandien ne ... Kas Tu - seklys morka ?

Muka mano MM užtektų 2 jei ne trim  smile.gif Džiaugiuosi tik , kad nuo dvynuku  nuotaikos smarkiai nekenčia . Nei žliumbiu , nei pikta , nei  nemiga  kankina. Kažkaip ramiai , gal dar bus smile.gif Prisakius šeimynai mane sekt . Nes pats gali ir nepajaust kad subrudėjau nuo hamonų perversmo ... susipyksiu su pusę pasaulio smile.gif  Turiu nekokių pavyzdžių  aplink ....

jau pateikiau dar pernai smile.gif kažkaip paskaičiavau ir pateikiau... O tai mes juk viską turime žinoti, kada atėjo kada išėjo ir t.t.
žinau bais ir aš to bijau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 04, 13:20)
Nu va kaip mano sesė ... Kalbu būdavo  telefonu ir apsižiumbia . Ir pati ramina - nekreipk dėmesio smile.gif

O aš gal žiumbt nebemoku verysad.gif  tik iš pasiutimo kokia ašara išspaudžiu .  Gumulas gerklėj graužia ir tiek . O gerai būtų kitą sykį emocijas paliest ....

aš tai moku smile.gif kartais tikrai reikia paleisti emocijas ... Dusia37 o gal tu rėkti moki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 01 04, 11:35)
jau pateikiau dar pernai smile.gif kažkaip paskaičiavau ir pateikiau... O tai mes juk viską turime žinoti, kada atėjo kada išėjo ir t.t.
žinau bais ir aš to bijau verysad.gif
Papildyta:

aš tai moku smile.gif kartais tikrai reikia paleisti emocijas ... Dusia37 o gal tu rėkti moki smile.gif

Ui pas mus MB moka rėkt , tik niekas to riksmo nebijo smile.gif Man nereikia , juo tyliau kalbu juo labiau klauso ... Aš šiap labai valdinga smile.gif NeRiksmu valdinga....

Muka už 2017 12 mėn. dar nereikia nieko mums žinoti smile.gif va kai skaičiuosim už 2018 01 - jau teks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 04, 14:07)
Ui pas mus  MB moka rėkt , tik niekas to riksmo nebijo smile.gif Man nereikia , juo tyliau kalbu juo  labiau klauso ... Aš šiap labai valdinga smile.gif NeRiksmu valdinga....

Muka  už 2017 12  mėn.  dar nereikia nieko mums žinoti smile.gif va kai skaičiuosim už  2018 01 - jau teks smile.gif

aha o atleidimai...
na valdžia galima parodyti ir žvilgsniu smile.gif
Atsakyti
Labutes,
buvom sode,nei zenklo ant siltnamio,kad buvo toookia audra.Nustosiu turbut nervuotis kaskart,kai vejas pakyla,nes siltnam is pastatytas tvirtai.yra aptakus ir nera cia ko trizniuot. biggrin.gif
Bet jau vandens vandens visur,Sode vagose stovi vanduo,kojos sliurpsi einant,kazi kada jis nuses zemyn,kai visur visi telkiniai pilni,kaip akis.
Kas del K,tai praejo nejucia,net natsimenu,nei kerscio,nei salcio pylimai,tik va dabar nemiga tokia tradicine prasidejo,bet vakar vakare ikaliau Hp tai miegojau labai giliai ir siandien jauciuosi tokia energinga,bet gal cia tik taip isivaizduoju,nes nuo vienos kapsules nieko nesijaus dar,ar ne?Bet visu K periodu geriau Menopace papildus.Zinoma nereguliarios M tai uzknisdavo,kai nezinai,kodel taip ir ar tikrai taip del K.Bet viskas tvarkoj ir jau 11 metu gyvenu su K.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

na va darbo savaitė primoji šiais metais į pabaigą smile.gif Šiandiena einu į muzikinį (kalėdų senio dovanos) pasikultūrinsiu teip sakant, senai jau buvau muzikiniame teatre, kažkaip apkiautusi jaučiuosi šiuo klausimu, o anksčiau ogogo kike varydavau nė viena premjera nepraleista buvo ... na gal pardėsiu vėl smile.gif Na va kaip gimdymo taip ir KM nėra vienodų...tik man kažkaip baisoka dėl vieno kodėl taip anskti:(
Luety na va turi nufnufas gerą šiltnamį nieks jam nebaisu 4u.gif O dėl šlapumo pas mane sode irigi žliūgsi kaip eini, tik va aplink Kaišiadorį buvau rieš savaitė sausa grąžu, ką reiškia smėliukas greitai susigeria. Na o dėl piliulės mažu ir suveikė smile.gif svarbu miegojai, o aš... ai kitaip nebus turbūt. o kaip su sporto klubu ? O kada TB guldo operuoti? Čia kažkaip operacijos suvešėjo unsure.gif
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 05 sausio 2018 - 07:44
labas rytas,

Atnešu kavos ...
vartotojo įkelta nuotrauka

Muka tau nemiga gali būti nuo dvynukų .... ? Girdėjus , kad taip būna . Žinau žmogų kuris masažu gali MM iššaukti smile.gif Bet Tu Muka tokias dalykais netiki smile.gif Kas čia gali hormonus suvaikyti - kada prasideda, kada pasibaigia ne nuo mūsų prikaluso ...

Luety smagu girdėti , kad šiltnamis vykęs 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nors dėl ko ramu . Kažin ar bus galų gale to sniego ? Norėtusi prikasti į šiltnamį jo , vis žemę atsigautų . Niūri ir purvina žiema šiemet ....

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 01 05, 05:42)
Labos iš ryto  4u.gif

na va darbo savaitė primoji šiais metais į pabaigą smile.gif Šiandiena einu į muzikinį (kalėdų senio dovanos) pasikultūrinsiu teip sakant, senai jau buvau muzikiniame teatre, kažkaip apkiautusi jaučiuosi šiuo klausimu, o anksčiau ogogo kike varydavau nė viena premjera nepraleista buvo ... na gal pardėsiu vėl smile.gif Na va kaip gimdymo taip ir KM nėra vienodų...tik man kažkaip baisoka dėl vieno kodėl taip anskti:(
*Luety na va turi nufnufas gerą šiltnamį nieks jam nebaisu  4u.gif O dėl šlapumo pas mane sode irigi žliūgsi kaip eini, tik va aplink Kaišiadorį buvau rieš savaitė sausa grąžu, ką reiškia smėliukas greitai susigeria. **Na o dėl piliulės mažu ir suveikė smile.gif svarbu miegojai, o aš... ai kitaip nebus turbūt. ***o kaip su sporto klubu ? ****O kada TB guldo operuoti? Čia kažkaip operacijos suvešėjo  unsure.gif
Bučkas

Labos,
nuredziau egle,visas dekoracijas sukisau i deze,eis ilsetis iki kt.metu.Net lengviau alsuot pasidare.
*Negaliu sakyt gera,kad nepasikeistu tas gerumas,sianakt tokie gusiai vejo siaubingi vel buvo,langelio pradaryt negali,gali nulauzt.
**Matyt,kad tik euforija buvo,piliule dar neveikia,siandien iki 4 ryto zvaigzdes skaiciavau.Ar ji varo slapima?Antra kart ja isgeriu nakciai ir lakstau 3-4x i tulika per nakti.Gal galima ja isgert diena?Paprotinkit kas.
***Sporto kluba prizadejau sau sturmuot kt.savaite.Bet toks psichologinis kalnas jis man,kad reiks sutelkt visas jegas jam nugalet.
****Anglijoj sausio menesi atidetos visos neskubios operacijos,nes gydytojai apkrauti virusiniu ligu gydymu.Musu nera urgent(skubi)operacija,tai teks kiek palaukt.
Del K ir M,tai man prasidejo M nereguliarumas uzsitesimas po menesi,jau turint 45-48 metus.Metuose karta taip pasireiske,leidausi vaistus,sustabdo iki kt.metu.Geriau daug nakvisos tableciu,ne aliejaus,tada tokias rasydavo,po to ilgai jokiu simptomu iki 50,o po to M nebuvimas po 2 men,po 3 ir vel atsiranda,kol 54 dingo visai.
Zinoma,kad viskas individualu.Broliene tapo vegetare ir M dingo bunant 45mt visai.Ejo per gydytojus,nieko,tik hormonus siulo,o ji ju nenori,ir viskas,prasidejo K labai jau anksti.
Einu siurbliuot,tevuka turbut atves savaitgaliui,brolis statys naujus baldus virtuvej,bus triuksmo,tai pagyvens tevulus pas mane kiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 05 sausio 2018 - 13:39