obettaciau ,ir ismokau moliugo sriuba virt ir sunaudosiu moliuga.Nu ne dieta,o auksas,o jei dar svoris kristu,tai butu brilliant.

QUOTE(Luety @ 2017 01 13, 20:58)
obettaciau ,ir ismokau moliugo sriuba virt ir sunaudosiu moliuga.Nu ne dieta,o auksas,o jei dar svoris kristu,tai butu brilliant. 

ne, ne taip, o taip:
nu ne dieta, o košmaras, nors dar svoris kristų, tai būtų pusiau su velniu

Man ji patinka kol kas.O svoris nei jums nekrenta,reiskia,ne dieta kalta,o menulis.

QUOTE(Luety @ 2017 01 13, 21:06)
Man ji patinka kol kas.O svoris nei jums nekrenta,reiskia,ne dieta kalta,o menulis. 

tai žinoma - svarbu rast kaltą

ne ne, viskas tvarkoj, nepyk, Luety - bile tau gerai, tinka ir patinka. O aš tokia bjaurybė, kai pagalvoju, tai tikrai reikėtų man apsispakajyt su savo komentarais...

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 13, 21:36)
* tada jau vis tiek kompaniją jam galėtum palaikyt
va, sugalvojau - važiuok, prisipirksi lydyto sviesto, ir man nupirksi - pakeliui išmesi, aš privažiuosiu susirinkt
* * nai nai nai - ne veltui šitą klausimą iškėliau - neseniai Lenkijos temoj buvo rašoma, kad palankiausiai yra keistis rožiniam namely ir atsiskaitinėti grynais - vot tep vot
. Kaip dabar - nežinau.
* * * tai ką kad buvus?
. Turėtum jėgų ir kantrybės visas apsukt? Ir dar: juk tai yra visas mokslas, pvz. Bedrionkoj pirkdavo grūdėtą varškę, min.vandenį, piko bazėj mėsą, kažką turguj ir t.t. - aš iš tikrųjų nežinau, tik skaičiau
. Mano kelionė dažnai prasidėdavo ir pasibaigdavo Kauflande - ką ten rasdavau, to ir užtekdavo
.

va, sugalvojau - važiuok, prisipirksi lydyto sviesto, ir man nupirksi - pakeliui išmesi, aš privažiuosiu susirinkt

* * nai nai nai - ne veltui šitą klausimą iškėliau - neseniai Lenkijos temoj buvo rašoma, kad palankiausiai yra keistis rožiniam namely ir atsiskaitinėti grynais - vot tep vot

* * * tai ką kad buvus?

Jau supratau , išleisiu 15 EUR kurui , sutaupysiu 2 EUR keisdama pinigus rūžavam namelyje , MB nuvarys į Tesco prisipirks sūrio ir vyno , be ko galima gyvent... Grynas nuostolis

Luety laikykis , nepasiduok provokacijom

QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 13, 21:16)
sutaupysiu 2 EUR keisdama pinigus rūžavam namelyje
o likę iškeisti ir neišleisti (kokie bent 5 zlotai) mėtysis pakampiais ir lauks kito karto, kuris kažin ar bus

nors bendrai gal ir greitai bus - pravažiuojant Lenkiją bus kuo už tūliką susimokėt

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 13, 22:20)
o likę iškeisti ir neišleisti (kokie bent 5 zlotai) mėtysis pakampiais ir lauks kito karto, kuris kažin ar bus 
nors bendrai gal ir greitai bus - pravažiuojant Lenkiją bus kuo už tūliką susimokėt

O kai reiks mokėt - pasirodys kar tiek 5 zlotai liko namie , ir už tuliką mokėsiu 1EUR

QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 13, 21:37)
O kai reiks mokėt - pasirodys kar tiek 5 zlotai liko namie , ir už tuliką mokėsiu 1EUR 

ir čia jau lenkiško biznio pabaiga...

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 13, 19:12)
tai žinoma - svarbu rast kaltą
ne ne, viskas tvarkoj, nepyk, Luety - bile tau gerai, tinka ir patinka. O aš tokia bjaurybė, kai pagalvoju, tai tikrai reikėtų man apsispakajyt su savo komentarais...

Nu tik jau nustok,man patinka pasidantinet.

QUOTE(Luety @ 2017 01 13, 22:02)
Nu tik jau nustok,man patinka pasidantinet.
Niekada nepykstu,kiekviena esam su savo nikais,navatnybem,bet mes visos jega. 

tu kultūringa ir taktiška - tu nesidantinėji
bet jei nepyksti ant manęs už mano netaktą ir pasikandinėjimus, tai ačiū tau labai - man netyčia išsprūsta

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 13, 20:16)
tu kultūringa ir taktiška - tu nesidantinėji
bet jei nepyksti ant manęs už mano netaktą ir pasikandinėjimus, tai ačiū tau labai - man netyčia išsprūsta

Nu gal baigsi cia atsiprasinet nei uz ka,ar su protu susipykai,juk cia nieko nera ir nebuvo.Neieskok slieku,salta,dar ju nera

Man patinka ,kai nera vienodos nuomones,gi diskusija,smagu,kiek tiesos pagimdom.:lol:nenervink su savo prasau atsiprasau,as esu kurybinese kanciose,turiu melanzo siulus ir nepritaikai nieko,ka is ju numegzt,jau trecia diena ieskau,bandau,ardau.
QUOTE(Luety @ 2017 01 13, 22:44)
Nu gal baigsi cia atsiprasinet nei uz ka,ar su protu susipykai,juk cia nieko nera ir nebuvo.Neieskok slieku,salta,dar ju nera
Man patinka ,kai nera vienodos nuomones,gi diskusija,smagu,kiek tiesos pagimdom.:lol:nenervink su savo prasau atsiprasau,as esu kurybinese kanciose,turiu melanzo siulus ir nepritaikai nieko,ka is ju numegzt,jau trecia diena ieskau,bandau,ardau.

čia aš už viską - kas buvo ir kas bus, nes biškį bjauri esu

O iš ko renkiesi tam melanžui, ką planuoji megzt? Gal mes galim patart? Manau, mes čia kolektyviai mikliai stilistėm ir dizainerėm galim pabūt