Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

obettaciau ,ir ismokau moliugo sriuba virt ir sunaudosiu moliuga.Nu ne dieta,o auksas,o jei dar svoris kristu,tai butu brilliant. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 13, 20:58)
obettaciau ,ir ismokau moliugo sriuba virt ir sunaudosiu moliuga.Nu ne dieta,o auksas,o jei dar svoris kristu,tai butu brilliant. bigsmile.gif

ne, ne taip, o taip:
nu ne dieta, o košmaras, nors dar svoris kristų, tai būtų pusiau su velniu tongue.gif
Atsakyti
Man ji patinka kol kas.O svoris nei jums nekrenta,reiskia,ne dieta kalta,o menulis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 13, 21:06)
Man ji patinka kol kas.O svoris nei jums nekrenta,reiskia,ne dieta kalta,o menulis. biggrin.gif

tai žinoma - svarbu rast kaltą biggrin.gif
ne ne, viskas tvarkoj, nepyk, Luety - bile tau gerai, tinka ir patinka. O aš tokia bjaurybė, kai pagalvoju, tai tikrai reikėtų man apsispakajyt su savo komentarais... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 13, 21:36)
* tada jau vis tiek kompaniją jam galėtum palaikyt smile.gif
va, sugalvojau - važiuok, prisipirksi lydyto sviesto, ir man nupirksi - pakeliui išmesi, aš privažiuosiu susirinkt smile.gif
* * nai nai nai - ne veltui šitą klausimą iškėliau - neseniai Lenkijos temoj buvo rašoma, kad palankiausiai yra keistis rožiniam namely ir atsiskaitinėti grynais - vot tep vot rolleyes.gif. Kaip dabar - nežinau.
* * * tai ką kad buvus? ax.gif. Turėtum jėgų ir kantrybės visas apsukt? Ir dar: juk tai yra visas mokslas, pvz. Bedrionkoj pirkdavo grūdėtą varškę, min.vandenį, piko bazėj mėsą, kažką turguj ir t.t. - aš iš tikrųjų nežinau, tik skaičiau smile.gif. Mano kelionė dažnai prasidėdavo ir pasibaigdavo Kauflande - ką ten rasdavau, to ir užtekdavo smile.gif.

Jau supratau , išleisiu 15 EUR kurui , sutaupysiu 2 EUR keisdama pinigus rūžavam namelyje , MB nuvarys į Tesco prisipirks sūrio ir vyno , be ko galima gyvent... Grynas nuostolis smile.gif
Luety laikykis , nepasiduok provokacijom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 13, 21:16)
sutaupysiu 2 EUR keisdama pinigus rūžavam namelyje

o likę iškeisti ir neišleisti (kokie bent 5 zlotai) mėtysis pakampiais ir lauks kito karto, kuris kažin ar bus lotuliukas.gif

nors bendrai gal ir greitai bus - pravažiuojant Lenkiją bus kuo už tūliką susimokėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 13 sausio 2017 - 21:23
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 13, 22:20)
o likę iškeisti ir neišleisti (kokie bent 5 zlotai) mėtysis pakampiais ir lauks kito karto, kuris kažin ar bus lotuliukas.gif

nors bendrai gal ir greitai bus - pravažiuojant Lenkiją bus kuo už tūliką susimokėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O kai reiks mokėt - pasirodys kar tiek 5 zlotai liko namie , ir už tuliką mokėsiu 1EUR smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 13, 21:37)
O kai reiks mokėt - pasirodys kar tiek 5 zlotai liko namie , ir už tuliką mokėsiu 1EUR smile.gif

ir čia jau lenkiško biznio pabaiga... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 13, 19:12)
tai žinoma - svarbu rast kaltą biggrin.gif
ne ne, viskas tvarkoj, nepyk, Luety - bile tau gerai, tinka ir patinka. O aš tokia bjaurybė, kai pagalvoju, tai tikrai reikėtų man apsispakajyt su savo komentarais... unsure.gif

Nu tik jau nustok,man patinka pasidantinet. biggrin.gif biggrin.gif Niekada nepykstu,kiekviena esam su savo nikais,navatnybem,bet mes visos jega. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 13, 22:02)
Nu tik jau nustok,man patinka pasidantinet. biggrin.gif  biggrin.gif Niekada nepykstu,kiekviena esam su savo nikais,navatnybem,bet mes visos jega. 4u.gif

tu kultūringa ir taktiška - tu nesidantinėji
bet jei nepyksti ant manęs už mano netaktą ir pasikandinėjimus, tai ačiū tau labai - man netyčia išsprūsta blush-anim-cl.gif

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 13, 20:16)
tu kultūringa ir taktiška - tu nesidantinėji
bet jei nepyksti ant manęs už mano netaktą ir pasikandinėjimus, tai ačiū tau labai - man netyčia išsprūsta blush-anim-cl.gif

Nu gal baigsi cia atsiprasinet nei uz ka,ar su protu susipykai,juk cia nieko nera ir nebuvo.Neieskok slieku,salta,dar ju nera biggrin.gif mirksiukas.gif
Man patinka ,kai nera vienodos nuomones,gi diskusija,smagu,kiek tiesos pagimdom.:lol:nenervink su savo prasau atsiprasau,as esu kurybinese kanciose,turiu melanzo siulus ir nepritaikai nieko,ka is ju numegzt,jau trecia diena ieskau,bandau,ardau.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 13, 22:44)
Nu gal baigsi cia atsiprasinet nei uz ka,ar su protu susipykai,juk cia nieko nera ir nebuvo.Neieskok slieku,salta,dar ju nera biggrin.gif  mirksiukas.gif
Man patinka ,kai nera vienodos nuomones,gi diskusija,smagu,kiek tiesos pagimdom.:lol:nenervink su savo prasau atsiprasau,as esu kurybinese kanciose,turiu melanzo siulus ir nepritaikai nieko,ka is ju numegzt,jau trecia diena ieskau,bandau,ardau.

čia aš už viską - kas buvo ir kas bus, nes biškį bjauri esu ax.gif

O iš ko renkiesi tam melanžui, ką planuoji megzt? Gal mes galim patart? Manau, mes čia kolektyviai mikliai stilistėm ir dizainerėm galim pabūt biggrin.gif
Atsakyti